Блог пікеун манекенів: Кумаха Нгавітан Блог Sukses dina 2020

Naha anjeun kantos hoyong ngamimitian blog anjeun nyalira? Атанапі, будь-ласка, щоденник блогу anu henteu yakin kumaha badé angkat ka tingkat salajengna?


Upami jawaban anjeun nyaéta "еня" maka halaman ieu mangrupikeun tempatna.

Contents

Dina pituduh blogging ieu, anjeun bakal diajar:

    Naha pituduh blogging ieu? Sakedik perkawis diri kuring

    Kuring diadegkeun Rahasia Wéb Hosting Dedahkeun (WHSR) taun 2008, sareng hatur nuhun sawaréh pikeun wilujeng sumping hébat ku komunitas blogging kami parantos angkat tina kakuatan ka kakuatan. Ti saprak éta, WHSR parantos janten janten salah sahiji situs anu kasohor pikeun nasihat web hosting, sareng kuring parantos narik kana sababaraha merek anu paling kuat dina blogging kontemporer – sadaya anu parantos nyayogikeun inputna kana buku atayya auyayuuuuyu auyayuuuuuuuuuyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuui auuyu auuyuu auuyuu auuyu auuyu auuyu auuyu aunu au), day ,ay taay ta sa,,,,,, ” pikeun saha waé anu nyayogikeun rute blogging anu di-host.

    Kalayan petunjuk anu henteu bohong ieu, kuring bakal nyayogikeun anjeun sababaraha anu paling gancang, gampang dipahami jeung di luhur sagala solusi anu mujarab pikeun masalah blogging anjeun – dikaluarkeun tina pangalakankakukakung soran.

    Проблемний пробіггер ХаламанMy halaman pangarang panulis di Problogger.net – Kuring terbitan sacara rutin dina sajumlah situs pituduh blogger anu luhur antara taun 2015 – 2018.

    Баб 1. Nyetél Blog ti Ngeruk

    Ета gampang sareng mirah pikeun ngamimitian blog di 2020.

    Програмне забезпечення для ведення блогів, яке займається популярністю, WordPress.org, безкоштовно. Téma WordPress містить додаткові плагіни та безкоштовно. Sareng aya sacara harfiah jutaan tutorial gratis pikeun ngamimitian anjeun (kaasup anu sanésna). Hijina biaya aub dina ngamimitian blog nyaéta artos anu anjeun mayar kanggo host wéb sareng nami domain.

    Pasti, éta tiasa janten rada hésé dina tahap salajengna; tapi umumna diomongkeun, blogging tiasa dilakukeun pikeun saha waé anu ngagaduhan komputer nganggo sambungan internét. Nyatana anjeun tiasa leres-leres ngadamel blog sareng kéngingkeun ngajalankeun dina 20 menit salajengna. Lingngkah anu disebatkeun dina léngkah-léngkah ieu persis kumaha kuring nyiptakeun blog kuring di awal.

    Dasarna anjeun kedah ngalakukeun nyaéta:

    1. Просимо господаря з доменного домену anu saé
    2. Nunjukkeun домен DNS anjeun ka хост wéb anjeun
    3. Pasang WordPress kana хостинг для будь-якого іншого (інсталятор gampang pisan nganggo otomatis).
    4. Увійти в канал WordPress на сьогоднішній день в Інтернеті.
    5. Sareng … éta sadaya.

    Hurung gampang? Ставка Анжун!

    Abdi badé ngaléngkah anjeun ngaléngkah-léngkah ieu di handap. Rumaos pikeun upami anjeun parantos terang kumaha nyetél blog anjeun nyalira.

    1. Pilih host wéb sareng nami domain anu saé

    Блог Pikeun ngamimitian anu di-hostkeun, anjeun mimitina peryogi nami domain sareng akun web wéb.

    Домен anjeun mangrupikeun nami blog anjeun. Éta henteu hal anu fisik anu anjeun tiasa nyabak atanapi ningali; tapi ngan ukur serat karak anu masihan wéb anjeun identitas – sapertos judul buku atanapi tempat. Домен anjeun ‘nyarios’ sémah anjeun naon jinis blog anu aranjeunna kunjungan.

    Хостинг із веб-сайтів, ді-сисі anu sanés, mangrupikeun tempat anu nyimpen eusi blog anjeun – kecap, téma blog, gambar, pidéo, sareng sateuacana.

    Nami Domain – Dimana ngadaptar?

    Завдяки цьому вам не доведеться домену домену, а також домену пендаптарана. GoDaddy, NameCheap, hover, sarta Domain.com aya sababaraha реєстратори та користувачі.

    Катет виходив з пікена, не маючи доменного домену, і він хотів. Хост, який просив вас, не повинен відвідувати домен безкоштовно і безкоштовно просити вас, щоб отримати хостинг для вашого домену. Pribadi, Kuring nganggo NameCheap pikeun ngatur pendaptaran domain kuring; tapi реєстратори домену ternama sanésna kedah diémutan. Як дістатися, домену DNS домену DNS kuring kapan waé kuring hoyong sareng nyingkahan diri tina dikonci ku hiji host wéb anu tangtu. Kuring wani nyarankeun anjeun lakonan hal anu sami pikeun perlindungan anjeun nyalira.

    Веб-хостинг – Блог Дімана Хосткеун?

    Веб-хостинг Sedengkeun pikeun, pariksa kuring nyokot host wéb pangsaéna jeung indéks ulasan hosting.

    Kanggo ngamimitian, kuring nyarankeun pikeun ngamimitian leutik sareng host wéb anu dibagi.

    Dina host anu dibagikeun – Sanaos sumber-sumber хостинг langkung alit dibandingkeun sareng batur (VPS, awan sareng sajabana), anjeun kedah kirang anggaran (sering <$ 5 / mo di signup) sareng pangaweruh téknis pikeun ngamimitian. Найменування господаря wkeb pikeun blog angeun, ieu mangrupikeun lima faktor pertimbangan:

    1. Надійність – Блог anjeun kedah stabil sareng sayogi онлайн 24 × 7.
    2. kagancangan – Anjeun peryogi host anu muka gancang kusabab kagancangan mangaruhan pangalaman pangguna sareng rank milarian.
    3. бедах – Хостинг саренг <$ 5 / міс mangrupikeun ngamimitian anu saé, anjeun henteu peryogi palayanan premium dina tahap ieu.
    4. Kamar tumuwuh – Anjeun kedah perbaikan host (fitur tambahan, langkung seueur tanaga server, sareng sajabana) sakumaha blog anjeun tumuwuh.
    5. соконган – Internét kantos-robih, éta hadé pikeun ngagaduhan batur pikeun nyokong anjeun dina sisi teknis.

    Disarankeun Хостинг Блог pikeun Новачки

    1. Хостинг InMotion

    блог ngamimitian nganggo хостинг InMotionБлог хостингу для InMotion Хостинг пікену $ 3,99 / місяць.

    Didatangan halaman wéb: https://www.hostinger.com/

    Хостинг mangrupikeun salah sahiji host wéb anu paling murah sakitar, kususna dina waktos pendaptaran bulan. Sanaos janten perusahaan хостинг анггаран, Hostinger nawarkeun ton fitur хостинг преміум ану cocog pikeun blogger.

    3. SiteGround

    блог ngamimitian nganggo SiteGroundSiteGround байран $ 3,95 / місяць пікену блогу hiji.

    Про Рада: Ngan kusabab host wéb anu populer, sanés hartosna éta paling saé pikeun blog anjeun. Tingali kana kinerja host sareng pariksa sacara saksama sateuacan nyandak kaputusan.

    2. Домен Jalur DNS ka host wéb anjeun

    Salajengna, anteun kedah ngamutahirkeun catetan DNS di pendaptaran nami domain (dimana angeun ngadaptarkeun domain of anjeun di undakan # 1) pikeun nunjuk ka server wéb anjeun (InMotion Hosting, Hostinger atanapi SiteGround).

    DNS працює з системою Ngaran Domain, щоб отримати доступ до цього пункту, щоб отримати доступ до IP-сервера. Janten, nalika pangguna asup kana "WebHostingSecretRevealed.net" DNS бакал недек аламат IP tina wéb host kuring sareng ngalayanan situs abdi ka pangguna.

    Сервери доменних імен NunjukkeunПродовження: Менеджер відвідувачів InMotion хостинг серверів імен GoDaddy.

    Ieu petunjuk langkah demi langkah pikeun ngapdet blog DNS anjeun di GoDaddy or Namecheap.

    3. Pasang WordPress kana хост wéb anjeun

    Більше подібних до блогів WordPress не вдалося змінити, будь ласка, перегляньте систему хосту для вашого веб-сайту. Ieu tiasa dilakukeun sacara guide, atanapi otomatis nganggo aplikasi pamasangan hiji-klik. Kadua padika anu cukup saderhana sareng bisa dilakukeun kalayan gampang.

    Посібник Pamasangan WordPress

    Dina glance gancang, тобто мангрюпікеун лінгка anu anjeun kedah laksanakeun:

    1. Навчальний тур Bahékeun зібрався у WordPress kana PC локального Anjeun.
    2. База даних Nyieun WordPress на сервері дина-сервісу, що використовується, MySQL і бога-сагала статусу пікена, не змінюючи етапу.
    3. Немає файлів wp-config-sample.php ka wp-config.php.
    4. Buka wp-config.php dina pangropéa téksu (Блокнот) jeung eusian rinci databés anjeun.
    5. Завантажте файл WordPress, використовуючи динамічний сервер дина-сервера..
    6. Встановлено WordPress для встановлення Aksara ku ngakses wp-admin / install.php dina panyungsi wéb anjeun. Прослуховування WordPress від diréktori akar, anjeun kudu didatangan: http://example.com/wp-admin/install.php; lamun dipasang WordPress dina, підкаталог, дистрибуція, дистриб’ютор, конгрес, Anjeun kudu didatangan: http://example.com/blog/wp-admin/install.php
    7. Tur anjeun rengse.

    Установити Hiji Klik WordPress

    Посібник з Kaseueuran blogger ayeuna henteu masang WordPress ku sacara.

    Kalayan dukungan jasa pamasangan hiji-click sapertos Softaculous jeung Mojo Market Tempat (гуманна кана-хоста для перегляду ангела), що дозволяє встановити langsung pisan teras tiasa dilakukeun dina ngan ukur sababaraha click basajan.

    Pikeun rujukan anjeun, gambar di handap ieu nunjukkeun dimana anjeun tiasa mendakan fitur pamasangan otomatis dina dasbor Hostinger. WordPress, який працює в WordPress, перегляньте іконки для перекладу нових програм – система WordPress запропонував вам знайти всі варіанти 5 місць.

    Інсталятор otomatis Hostinger WordPressПродовження: Ви можете ввести WordPress каналу хостингу, щоб переконатися, що Ви не ввімкнули Автомобільний інсталятор хостингу (не розмістивши хостинг-програму).

    Hal-hal sigana bideda pikeun host wéb anu béda tapi prosésna dasarna sami. Jadi ulah salempang upami anjeun teu nganggo ieu host anu ku kuring nunjukkeun di dieu.

    Naha WordPress?

    Прибаді kuring nganggap WordPress nyaéta платформа блог pangsaéna pikeun newbies. Докладні дані про статистику щодо Panyungsi Ku, доступні 95% блогів про Amérika Serikat для перегляду WordPress. Глобальний, aya ampir 27 мільярд блог dijalankeun dina WordPress.

    4. Міларійський кака-адміністратор WordPress Anjeun sareng Вхід

    Запропонуйте вам параметри системи WordPress, використовуйте базу даних URL-адреси, щоб увійти до адміністратора WordPress. Dina kalolobaan kasus, URL bakal sapertos kieu (gumantung kana polder anjeun dipasang WordPress):

    http://www.exampleblog.com/wp-admin

    Pindah ka URL ieu sareng log in nganggo préka sareng kecap aksés prétékét anjeun; sareng ti dinya, anjeun ayeuna bakal di tungtung-tungtung (dasbor) situs WordPress anjeun – ieu mangrupikeun bagian tina blog anu ukur anjeun salaku kuncén anu tiasa diaksés.

    nyiptakeun blogpost anyarNyiptakeun blogpost anyar dina WordPress Gutenberg anyar.

    У версії WordPress розміщено будь-яке вікно, яке буде доступне для 5.3.2 – стандарт стандартного рівня для WordPress Gutenberg. Gutenberg mawa kalenturan pisan pikeun платформа WordPress. Ieu hususna kapaké pikeun pamula ti saprak seueur hal sapertos netepkeun warna latar sareng sanésna deui butuh кодування. Sistem blok ngabantosan sareng manajemén tata tulisan ogé.

    Nulis jeung nyebarkeun hiji pos anyar, arahkeun basajan ka sidebar kénca, клацніть ‘taeun’> ‘Tambahkeun Anyar’ jeung anjeun bakal jadi diarahkeun kana layar tulisan. Клацніть “Nilik” pikeun nilik sabaraha hal kasampak kawas dina hareupeunana-tungtung (naon pamiarsa anjeun bakal nempo), натисніть “Nyebarkeun” sakali pos geus réngsé.

    Хола! Anjeun ayeuna gaduh pos blog blog munggaran anjeun diterbitkeun.

    didatangan: Diréktori Téma WordPress

    Безкоштовно, тима, ти, ми, не можемо, WordPress безкоштовно. Навчайте, будь ласка, встановіть стандарти та відповіді, будь ласка, WordPress, купіть цю програму, перегляньте її, будь ласка, будьте потрібні для того, щоб переконатися, що вам потрібно..

    2. Dibayar Téma Téma WordPress

    Cara séjén pikeun meunang kualitas luhur dibayar téma téh mun ngalanggan klub Téma WordPress.

    Upami ieu pertama waktos angeun nguping ti Club Téma, тобто kumaha carana jalanna: Anjeun mayar jumlah fix tina biaya pikeun gabung ka club sareng anjeun ngagaduhan rupa desain anu ditawarkeun dina éta club. Téma anu disayogikeun dina Téma Club biasana dirarancang sacara profésional sareng diropéa sacara teratur.

    téma elegan, студія Pencét, sarta artisan Téma aya tilu Téma WordPress klub abdi nyarankeun.

    Nyaéta pisan langkung batur kaluar aya – sababaraha klub malah cater ka industri Hususna, kayaning ріелтори atanapi sakola; Tapi kami ukur bakal nutupan tilu dina artikel ieu.

    téma elegan

    WordPress Dibayar клуб темаElegan Téma Sampel – Leuwih ti téma 80 premium WordPress, натисніть на цю сторінку, щоб переглянути тему демонстрації теми.

    didatangan: StudioPress.com. Харга: $ 129,95 / загальна сума $ 499,95 / гірупна

    Ви можете прочитати WordPress, будь ласка, будь ласка, студіюйте StudioPress. Популярний пікен анак Genesis керанка, Kerangka WordPress minimalis jeung SEO-friendly pikeun sakabéh téma StudioPress.

    StudioPress nawarkeun bedah fléksibel dumasar kana kabutuhan Anjeun. Тема Genesis kerangka kalawan anak nyaeta sadia pikeun mayar hiji-waktu $ 59.99. Tema premium nu ngawengku kerangka Genesis, ngarugikeun $ 99 tiap. Оновіть все, що ви хочете, і, наприклад, $ 499.

    ремісник Тема

    siap diwangun situsSiap diwangun situs ditawarkeun ku Téma artisan.

    Diajar deui: Ieu mangrupikeun sababaraha hal sederhana anu sanés tiasa dilakukeun pikeun ngajagi blog blog WordPress anjeun

    Плагіни pikeun pagelaran blog anu langkung saé

    Загальний кеш плагінів W3 WordPress

    Блог з оптимізацією кінерії, W3 Total Cache jeung Продуктивність Швидке переслідування.

    Додаткові плагіни попередньо ввімкнули тестування та прослуховування WP Super Cache. Cloud Flare мангріпікеун плагін безкоштовно для розміщення CDN, Cloud Flare; sedengkeun WP Супер кеш димбенгкеун ku Donncha sareng Automattic, perusahaan anu ngembangkeun sareng ngajalankeun WordPress ayeuna.

    Плагін кеш mangrupikeun kedah dina dunya blogging modéren – éta ngaronjatkeun pangalaman pangguna kalayan kengetan ningkatkeun kamampuan pangladén, ngirangan waktos kanggo diunduh sareng ningkatkeun kacepetan loading halaman.

    Опублікував блог, який не пропонує вам оптимізатора зображень EWWW. Ieu mangrupikeun pangoptimalkeun hiji gambar anu tiasa ngaoptimalkeun file gambar di perpustakaan anjeun. Отож, вам сподобається, що вам потрібно буде віддати свій вибір. Ku ngaoptimalkeun gambar, anjeun tiasa ngirangan waktos beban halaman sareng nyababkeun kinerja situs langkung gancang.

    Diajar deui: SEO 101 pikeun blogger munggaran

    Плагін pikeun blok Gutenberg

    Користувальницький блок Гутенберга

    Kalayan perkenalan pangropéa Gutenberg dina WordPress 5.0, пункт блогера ayeuna tiasa nyiptakeun kontén nganggo pangropéa anu dumasarkeun blok. Sacara standard, WordPress nawiskeun sakumpulan blok dasar dasar sapertos paragrap, gambar, tombol panggero-aksi, шорт-код, sareng anu sanésna. Ku nambihan plugins Gutenberg Blok, anjeun kedah nambihan elements anu langkung narik (sapertos conto – FAQ, akurasi, profile pangarang, carousel, click-to tweets, blok GIF, sareng sajabana) kana blog anjeun.

    Можливість складання, блокові пам’ятки, sart CoBlocks і плагін Gutenberg Blok anu panggampangna sareng gratis.

    Баб 4. Міларіан Каседіхан саренг Нгадамель Кандунган

    Ieu biasana kumaha newbie ngamimitian blog: aranjeunna badé nyerat perkawis damel na dinten Senén, hobi dinten Salasa, pilem anu aranjeunna diawaskeun dina Rebo, sareng pandangan politic nalika akhir minggu. Pondokna, jalma-jalma ieu ngan ukur nyerat kana sababaraha rupa topik tanpa fokus anu utami.

    Sumuhun, blog ieu bakal ngumpulkeun anu handap ajeg diantara babaturan jeung kulawarga maranéhanana; Tapi éta ngeunaan eta.

    Hésé pisan gaduh sajumlah anu penting pikeun pamiarsa satia nalika anjeun ngiluan sacara acak kusabab jalma moal terang upami anjeun kritik pilem, pangémutan resep, atanapi kritik buku. Рекламодавець і його бакал horéam pariwara sareng anjeun sabab henteu terang naon anu anjeun lakukeun. Блог Pikeun ngawangun anu suksés, anjeun kedah milarian Ecological.

    Kumaha milih Екологічний блог anu leres?

    Pikeun milari Екологічне ведення блогів anu leres, тобто у mangrupikeun poin anu penting pikeun dipertimbangkeun.

    1. еузійський кабутухан

    Mun anjeun geus kungsi mikir "Блог Kuring hayang batur bakal ngeunaan ieu", éta momen a-ha. Lamun mangrupakeun topik nu hoyong uninga ngeunaan, mangka kamungkinan nu topik nu urang lianna hayang nyaho ngeunaan.

    Naon pangaweruh unik anjeun? Kumaha anjeun tiasa nyadiakeun hal unik kana topik anu henteu salah sejenna bisa? Ieu malah bisa jadi ngaliwatan wawancara kalawan ahli.

    Конто: Блог Джина, Обіймаючи сампуру, Матуселінг мам, які виховують дітей, виховують дітей.

    2. Hiji hal anu anjeun кліра

    Якщо ви хочете, я хочу, щоб це було, то, що ви хочете, я хочу, щоб ви хотіли. Зробити тематику бога мініат кана поко блог, милий бакал писан танггу ленгет sabudeureun terus.

    Tambih Deui, Anjeun sugema tulisan dina eta jejer.

    3. Topik anu gaduh kakawasaan tetep (eusi вічнозелений)

    Bari kontrovérsi nyaeta hébat, teu mastikeun yén topik anjeun bakal ka dieu minggu hareup. Contona, upami anjeun pisan gairah ngeunaan Vine tur mimitian blog a dipuseurkeun ka dinya, lamun nu ragrag kaluar tina busana nu bakal kaluar tina eusi. Ieu gagasan hadé fokus dina leuwih hiji topik umum, kayaning "motong ujung tren média sosial" атава "aktip gambar éta batu". Cara anu, upami fad ragrag kaluar tina fashion, blog anjeun bisa kénéh nyimpen hiji lookout keur naon ngagantikeun eta.

    4. nguntungkeun

    Блог anjeun kedah di a Ecological anu tiasa ngadamel duit ti.

    Tanya ka diri naha éta topik anu bakal narik pamiarsa sareng nyiptakeun panghasilan – naha ngalangkungan iklan atanapi penjualan. Опублікував новий блог pikeun ngadukung bisnis anu tos aya, наш блог ngalebetkeun klien anyar? Опублікувати блог nuju blog énggal-énggal kusabab nuju gairah ngeunaan subjekna, aya cara pikeun monetisasi blog individu anjeun?

    kuring make SpyFu, tool iklan Pay-per-click, pikeun estimasi kauntungan tina Ecological sakapeung. Logika kuring balik ieu – upami pangiklan mayar rébuan dolar ka Google Adwords, kedah aya artos anu bakal dilakukeun dina widang ieu. Ieu dua conto anu kuring mendakan:

    анггаран _niche2-bulanan - звертається олахрагаConto # 1: Ieu stats iklan pikeun produsén одяг olahraga (пікір мерек олахрага кавас Adidas atawa New Balance tapi leutik). $ 100 000 доларів у програмі AdWords Spyfu.Екологічна № 3 - IT panyadia solusi - глобальний пасаж, ну urang anu ngajalankeun situs bakal mikabutuhna. Aya 10 - 15 років тому На 3,846 конь в Google затрачається близько 60 000 доларів за мільйон.Conto # 2: Ieu stats adke pikeun panyadia solusi IT. Aya kasarna 20 pamaén badag lianna di Ecological ieu. parusahaan ieu, hususna, dibeuli Iklan за конвенцією 3,846 в Google за витрачене $ 60000 за мільйон.

    Diajar deui: Kumaha carana nyerat sahenteuna hiji kontén anu hébat per minggu sacara konsisten

    Баб 5. Ngembangkeun Paca Ku Blog

    Kaleresan hanjelu pikeun seueur blogger di luar sanaos seueur waktos pikeun ngawangun pamaca. Kingingkeun 1000 переглядів сторінок anu pangheulana tiasa nyandak sasih bulan, sareng sababaraha blog anu pohara spesialis henteu sigana sigana aya.

    Ieu lima Strategy dasar anu bakal nulungan anjeun nyandak blog anjeun ti Day 1 dugi ka 1000 halaman.

    1. Tulis hiji hal anu hoyong urang baca

    Jalma lemas dina apdet média sosial, feed berita, email, sareng macem-macem promosi. Éta beuki pédah pikeun ngaraosan jalma maca eusi anjeun. Nanning, anjeun masih tiasa leres upami anjeun terang saha anu hadirna idéal nyaéta naon anu dipilari. Pikirkeun jurang dina Ecological anjeun, jinis eusi naon anu aya sareng kumaha anjeun tiasa mendakan nilai anu langkung pikeun panongton anjeun.

    Ieu hal anu tiasa ngabantosan anjeun ku panalungtikan anjeun:

    • Anggo alat média sosial pikeun ngalacak kontén anu suksés dina média sosial. Upami kitu, anjeun tiasa ngahasilkeun ideu anu gaduh tanggepan anu hadé ti média sosial.
    • Anggo alat eusi sapertos Ngajawab Public milarian patarosan populér jelema anu di Google.
    • Anggo jumlah pandangan di YouTube pikeun milari topik anu dipikaresep ku jalma.
    • Англійський інструмент panalungtikan ключове слово pikeun nangtukeun topik anu khusus anu urang carioskeun dina Ecological Anjeun. Anjeun tiasa ngahasilkeun eusi dumasar kana kecap konci.

    2. Sambung sareng komunitas Anjeun

    "Dibagi sarta dipigawé" гра geus euweuh nami.

    Anjeun kedah teras-terasan ngabagi tulisan anjeun, langkung-teras. Upami anjeun diulinkeun kanggo gabung kana grup Pinterest grup anu cocog sareng ceruk anjeun, daptar sareng bagikeun koméntar sering. Upami anjeun gabung daptar blogger anu resep-pikir, шанси-aranjeunna bakal silih kontén silih sacara rutin – mingguan atanapi poean. Ieu bakal ngabantosan ngembangkeun pamiarsa sareng papacangan anjeun.

    Sacara konsisten milarian suku anjeun – pahala anggota sanés dina ieu sareng nyambung sareng aranjeunna.

    Bantuan dina pesta Twitter. Коментар кана киріман анггота anu sanés. Bagikeun tulisan бюлетень з дінами. Блог Bunder sareng hadiah anu anjeun resep ku ningalikeun hiji unggal minggu atanapi bulan.

    Tanya kumaha anjeun tiasa ngabantu batur kaluar sareng pos tamu atanapi ku maturan spot pos tamu. Ngajual produk maranéhanana, зробити філії Tumbu maranéhanana, ngamajukeun Tumbu maranéhanana dina média sosial anjeun bari méré tag eta. Salaku kasempetan pikeun набрати блогера datangna up, blogger ieu bakal apal pitulung anjeun sarta ngajak anjeun pikeun ilubiung.

    3. Pastikeun blog anjeun gampil dibaca

    Abdi kecewa nalika kuring mendakan blog anu judulna kuring ngan ukur bungah pikeun milari eusi kalayan sakedik téks anu gedé, sababaraha alinea, henteu aya lulugu atanapi pélor sareng fon leutik. Éta nyorong kuring jauh.

    Di luhur anu kuring parantos ngalaman di luhur, blog anjeun henteu kedah ngabebaskeun pamiarsa ku pop-up sareng klik-liwat. Sabalikna, pasikeun kontén sacara terampil kana pamiarsa anjeun. Nyaho halangan waktu pamiarsa anjeun sareng ngartos naon anu ngadorong aranjeunna tetep dina situs anjeun.

    Блог про те, що є блог пікюн nyieun блог anjeun langkung gampang maca:

    • Блог Optikkeun anjeun nganggo, підзаголовки, точка кулі, atanapi nomer wilangan. Ieu ngabantosan kontén anjeun katingali langkung teratur.
    • Блог Megatkeun eusi anjeun kana bagian atanapi paragraf. Тимбокс тиаса катінгалі ngaraoskeun sareng ngaubankeun pamiarsa.
    • Hindarkeun nganggo шрифт mewah. Kelet nganggo font anu aman ku wéb sapertos Arial, Georgia, Times, jsb.
    • Anggo basa Inggris sederhana sareng nyerat dina kalimat pondok. Maksud pikeun maca tulisan anjeun pikeun murid kelas kadlapan.

    4. Блог Ngomentaran

    Mimiti, anu mairan dina blog mangrupikeun cara anu paling teu kapendak pikeun ngawangun lalulintas blog – biasana kusabab jalma nyedot dina nyieun kualitas, paguneman anu bermakna sareng urang asing (kuring kaasup). Нанінг, коментар до блогу mangrupikeun методи kualitas pikeun ngawangun lalu lintas anu ogé kajadian haratis – henteu tiasa ngabantah éta!

    Блог Aya dua aturan emas pikeun:

    1. Salawasna nyerat mairan anu kualitas. Upami anjeun teu ngagaduhan hal anu bermakna pikeun tambihan diskusi, ulah tinggalkeun koméntar ("Hatur nuhun – kiriman anu hébat" koméntar … aranjeunna henteu aya gunana)
    2. Ukur leupaskeun tempat anu cocog. Entong lepatna, henteu janten kumaha anu ngagoda éta; éta bakal gantung deui ka anjeun.

    Nalika aturan anu sanés (sanés aturan emas, panginten), upami anjeun tinggalkeun tautan, ulah ngan masihan URL blog anjeun. Sabalikna, numbu ka postingan anjeun nyalira anu nambihan niléy kana pos aslina sareng diskusi. Відповідні mangrupikeun konci di dieu.

    5. Платформа Q&А

    Форум sareng платформа Q&A mangrupikeun tempat anu saé pikeun ngagaduhan korsi di payuneun panongton anjeun anu dipikaresep. Trikna nyaéta pikeun ngawas paguneman anu lumangsung dina Ecological anjeun ku kituna anjeun tiasa ngahirupkeun nalika anjeun gaduh hal anu mangpaat pikeun nyarios (sareng henteu, henteu unggal post anu bakal janpi kanbahaba kabalpetan). Anjeun peryogi pangbaca feed anu saé, sapertos Feedly, kanggo ngadamel ieu padamelan.

    Henteu mendakan fit anu pas atanapi cukup dina kasempetan-titik?

    Damelkeun sababaraha eusi khusus anu aya hubungan sareng paguneman anu panas. Salaku conto, upami aya anu naroskeun kumaha pikeun ngalakukeunana kalayan kode .htaccess, anjeun tiasa nyerat tutorial sareng ngirimkeun kana blog anjeun – maka, dina bagian Q&A situs, ngabales naraséhat kalayan témplat, ngahubungkeun aranjeunna ka blog anjeun kéngingkeun kodeu lengkep sareng demo. Gangguan nyaéta lamun aya jalma anu nanya, batur gaduh patarosan anu sami – sareng jawaban forum sareng pautan anjeun bakal hirup dina mamatahan aranjeunna ogé nalika waktuna sumping.

    Платформа Dina watesan Q&Ану bade dianggo, kuring nyarankeun

    • Quora, Klout, саренг Yahoo! Jawaban – тобто мангрупікейн платформа Q&A umum anu pangsaéna
    • StackOverflow – оновлення програми для отримання певних програм.
    • Tripadvisor – блогер Kanggo perjalanan

    Diajar deui: Міларійський seueur cake pikeun монетизує блог anjeun sareng maca Кевін Малдун Studi studus dina ngajual BloggingTips.com kanggo $ 60,000.

    Баб 7. Безкоштовно Блог безкоштовно

    Sanaos за допомогою безкоштовного інструменту для використання в Інтернеті є масаж, який вам потрібен для того, щоб насолоджуватися цією програмою..

    Salaku kado розставання keur maca Panungtun kuring kantos di dieu, Kuring keur bade nyadiakeun Anjeun daptar parabot bébas yén kami nganggo sagala waktos di WHSR. Хороший туа, sarta kuring hayang anjeun kasuksésan dina lalampahan blogging Anjeun.

    тулісанський

    • Кінцевий термін Saatos nu – перевірка граматики в стилі саренгу.
    • Граматично – Asisten tulisan wéb anu kasohor.
    • Додаток Хемінгуей – Tulis pondok sareng wani nganggo tool ieu.
    • Kabébasan.to – Blokkeun situs anu ngaganggu sahingga anjeun tiasa museurkeun tulisan.
    • ByWord – Alat nulis gratis gangguan.
    • Evernote – Salah sahiji alat anu peryogi perkenalan.

    Gambar Ngédit

    • Fotor – Едит саренг ngararancang gambar gambar anu saé pikeun pos média sosial, плакат, улеман, jsb.
    • Canva – Rarancang gambar anu saé sareng tulisan média sosial.
    • Desain Wizard – Jieun gambar anu cukup ngagunakeun témplat gratis sareng gambar anu siap.
    • JPEG Mini – Ngurangan файл укурану .jpeg.
    • PNG leutik – Укуранський файл укурану .png.
    • Skitch – катетанський гамбар Nyandak.
    • pic Monyet – Alat panyuntingan gambar-unggul.
    • Pik ka bagan – Alat nyiptakeun інфографічний базар.
    • Pixlr – Alat ngedit gambar.
    • Favicon.io – генератор фангану Pangalusna.

    Фото & Gambar Bursa Gratis

    • ikon Panimu – diréktori ikon anu ageung.
    • Файл Моргуле – Langkung ti 350,000 комбінезон для перекладу.
    • Бурса Сахам – найкраща сторінка.
    • WHSR Free ikon – Ikon bébas anu dirancang ku desainer di-imah urang.

    Руджукан & Паналіті

    • Дуня ілмія – бюлетень академісі безкоштовно.
    • Всесвітня книга фактів – Henteu heureuy – inpormasi dunya langsung ti CIA.
    • Républik tech – Tulisan bodas, laporan, sareng studi kasus dina téknologi.
    • Маркетинг Шерпа – Laporan pamasaran безкоштовно.
    • торговий паб – Majalah gratis, kertas bodas, sareng studi kasus.
    • Hubspot Perpustakaan – Sumber rujukan anu hadé dina pamasaran.
    • CrunchBase – німецька особа, що перебуває у всьому світі.
    • Тенденція BuzzFeed – Міларійські гравці, які відвідують BuzzFeed.
    • Tulisan kreatif Ajakan – Gagasan sareng nyarankeun pikeun ngatasi blok tulisan.
    • google Tanda – Kéngingkeun email alarem dina kontén anyar anu anjeun lacak.

    Медіа Сосіал, Памасаран & SEO

    • Веб-майстер Bing Alat – Діагностичний діалог Біла Бінг уран.
    • Alat вебмайстер Google – Alat diagnostik bébas Google.
    • нгрінган – стебель песаючий Анжун
    • Majestic SEO – Перегляньте, будь ласка, пікен марікса профіль посилання ситус (CF / TF) gancang.
    • kalibet Bay – все-в-одному маркетинг, продажі & платформа сервісної платформи
    • Page Checker sarupa – Cék pikeun duplikat halaman dina blog anjeun.
    • kawas Explorer – Pariksa métrik sosial tina eusi (atanapi pesaing anjeun).
    • tweet Dek – Mange sababaraha akun Twitter dina hiji dasbor.
    • buzz sumo – Міларійський народний популер саренг-впливор Діна Ярінган Медіа Сосіал Утама.
    • Дошка тегів – Panaliti pasar média sosial.
    • IFTTT – nyebarkeun eusi dina sababaraha платформа média sosial gampang.

    Веб-аналітика & Produktivitas

    • Google Analytics – Статистика безкоштовно.
    • Matomo – спеціальна служба Google Analytics.
    • YouTube Analytics – Статистика даних на YouTube.
    • Статистика WP – Блог Bandingkeun WordPress просимо від anu sanés.
    • prosés Street – Proses sederhana sareng ngokolakeun aliran kerja.

    Tés Kacepetan wéb

    • Bitcatcha – Pariksa kacepetan situs tina 10 lokasi.
    • Тест Калурахан – Pariksa halaman wéb dina detil.
    • GT Metrix – Uji halaman sareng ngalacak kacepetan halaman wéb dina detil.

    Patarosan blogging sering ditanyakeun

    1. Блог “Сабараха”?

    Щоденник блогу пікауна ngamimitian блог anu kalebet nami домен на wstb хост sahandapeun $ 100 сатаун ​​(kirang ti $ 10 sasih). Biaya ieu dumasar kana blog anu nyalira (nganggo WordPress). Перераховано майже на рівні: 15 доларів США на домені pikeun nami .com sareng ngeunaan $ 60 taunan kanggo tax wéb.

    2. Кумаха-блогер-дибаяр?

    Pikeun kéngingkeun gambaran anu langkung saé kumaha cara mayar blog, kuring dikategorikkeun kana 2 jinis – hiji nyaéta dimana anjeun langsung ngurus palanggan atanapi pangiklan sedengkeun anu sanésna anjuun milu program au ditawaranuna ku perusa.

    Upami anjeun bersentuhan langsung sareng palanggan atanapi pangiklan, anjeun gaduh langkung seueur kendali harga. Anjeun tiasa milarian artos ku:

    – Премія Ngajual eusi (situs kaanggotaan)
    – iklan langsung
    – Njajual produk Anjeun
    – Папський демель
    – Tulisan sareng medarkeun tulisan anu disponsoran

    3. Humais ngamimitian blog haratis?

    Блог платформи Aya seueur dimana anjeun tiasa ngamimitian bébas ayeuna, ieu kalebet WordPress.com, Blogger Tumblr atanapi. Pikeun nyieun blog gratis, sadaya anu anjeun kedah lakukeun nyaéta daptar sareng anjeun tiasa mimiti nyebarkeun kontén anjeun.

    4. Блог платформи Naon nyekel éta безкоштовно?

    Теу ая ану Данґан хатис ди дунья уранг. Aya sababaraha karugian sareng платформа блогів безкоштовно:

    – Aya aturan anu ditetepkeun ku unggal платформа anu anjeun kedah perhatikeun
    – Блог домену Ngaran anjeun katingalina janten subdomain sapertos "myblogname.wordpress.com" атанапі "myblogname.tumblr.com"
    – Aya pungsina terbatas, plugins sareng pilihan téma anjeun tiasa dilakukeun pikeun blog anjeun
    – Біасана, платформа bébas ngabatesan kasempetan pikeun блог монетизації anjeun

    Крістінг wani nyarankeun anjeun ngamimitian blog anjeun nganggo WordPress.org anu ngagaduhan host (sakumaha anu kuring parantos katutup dina pituduh ieu). Salian ti ngatasi watesan blog gratis, poténsi kamekaran blog anjeun henteu terbatas.

    Блог платформи Aya seueur dimana anjeun tiasa ngamimitian bébas ayeuna, ieu kalebet WordPress.com, Blogger Tumblr atanapi. Pikeun nyieun blog gratis, sadaya anu anjeun kedah lakukeun nyaéta daptar sareng anjeun tiasa mimiti nyebarkeun kontén anjeun.

    Тапі, тобто mangrupikeun hasil:

    • Aya aturan anu ditetepkeun ku unggal платформа anu anjeun kedah laksanakeun
    • Блог домену Ngaran anjeun katingalina janten subdomain sapertos "myblogname.wordpress.com" атанапі "myblogname.tumblr.com"
    • Aya pungsina terbatas, plugins sareng pilihan téma anu anjeun tiasa dilakukeun pikeun blog anjeun
    • Біасана, платформа bébas ngawatesan kasempetan pikeun монетизує блог anjeun

    Проблема з рекламою WordPress Реклама відсутня сторінка Kaayaan.

    Jeffrey Wilson Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me