9 En iyi Naon Tiasa Anjeun Diajar fotoğraf

Aya rarancang tunggal nu ngajadikeun kaca badarat sampurna, tapi aya sababaraha bahan konci nu bisa nulungan.


Urang parantos ngobrol ngeunaan seueur barang-barang ieu saatos sababaraha bulan kapengker di WHSR, sapertos:

  • Unsur Dursasana pamaké
  • Cara pikeun ngaronjatkeun ongkos konversi
  • Suksés Telepon kana Aksi (čta) Paréntah

Sababaraha unsur séjén anu dipikabutuh pikeun halaman badarat anu henteu ngan ukur narik kunjungan sémah situs anjeun tapi şişman aranjeunna dimana anjeun badé lebetna sareng tetep di dinya:

  • başlık Alus
  • Alt başlıklar
  • Kuat tapi condensed eusi kaca badarat
  • Görüşler
  • navigasi basajan
  • oyun görsel olarak hoş gambar anu nambahkeun nilai

Salah sahiji cara anu pangalusna pikeun neuleuman kumaha carana ngawangun hiji kaca badarat éndah tanga ngakibatkeun dönüşümleri niketa pikeun diajar kaca badarat ti usaha lianna. Ku nempo kumaha maranéhna ngalakukeun katuhu, anjeun tiasa ngulang usaha maranéhanana jeung dipikaresep kasuksésan maranéhna.

Wishpond

Kaca badarat dilek

[İkon bağlantısı] URL Loka: http://blog.wishpond.com/

Hal kahire anu terjadi nalika anjeun olgun swinger kana situs mangrupikeun kotak oranyeu ngabagéakeun anjeun, naroskeun anjeun ngadaptarkeun blog sareng tetep terang. Navigasyon basajan sareng pos blog anüs ditampilkeun calik di luhureun kaka pikeun i pankili girme tıknaz obtes. Naon anu sigana dianggo badé ngeunaan halaman badarat ieu mangrupikeun teu pati sesak. Anjeun tiasa sacara gampil milaryan daérah anu anjeun hoyong napigasi sareng fokus dina eusi dina situs sareng ngalanggan. Daha fazla Wishpond hokog parantos oyun sivris pikeun palanggan büyük ngagaduhan fokus anu tunggal.

Bear CSS

CSS biruang
[İkon bağlantısı] URL Loka: http://bearcss.com/

CSS Ayı Ayı Situs anu ngamungkinkeun urang pikeun ngarobah hiji dosyası HTML dasar kana citakan CSS. Daha fazla bilgi Bir resim daha fazla bilgi HTML anjeun sarta ngarobah éta ayeuna. Ayı CSS geus dugi madde dina kaca supados sadayana nu difokuskeun téh tombol "Çabuk HTML". Malah bir ngah ngarah di tombol čta pikeun ngarojong anjeun pikeun ngamuat koropak anjeun. Daha fazla hiji gambar pilari arah atanapi ngarah di je anjeun pohara efektif pikeun meunangkeun jalma keur neuteup ka item nu ogé. Daha fazla karakter kartun, tapi anjeun oge bisa make gambar jalma nyata.

PPC Analizörü

ppc analizörü badarat

[İkon bağlantısı] URL Loka: http://www.ppcanalyzer.com/

PPC Analzyer telaffuz Telaffuz eden: inpormasi. Situs kawas Unbounce nyarankeun metoda ieu pikeun oyun panosu anu maca upami anjeun badé angkat. Salaku conto, perhatikeun kumaha kotak biru bir ngalawan latar biru poék langsung oyun panon anjeun? Tujuanana nyaoskeun pengunjung halaman kanggo ngadaptar pikeun buletin. Sakali anjeun parantos ngalakukeun éta, panda anjeun ditarik ka tilu kemungkinan:

  • kanaékan Dönüşümleri
  • panurunan maliyeti
  • Basit Zaman

apel

apel

[İkon bağlantısı] URL Loka: http://apple.com

Fokus Apple kanggo halaman badarat maranéhanana biasana puseur dina ngaleupaskeun prou anu pangahirna. Dina conto ekran görüntüsü ekran görüntüsü Apple Watch. Gambar anu langkung alit kanggo nyalira kanggo jalma anu milarian inpormasi anu sanés, tapi inpormasi sapertos modeli MacBook énggal. Gambar anu éndah pikeun produk anjeun tiasa ngadorong pangunjung situs pikeun méréskeun poto éta sareng langkung seueur ngeunaan produkna. Perhatoskeun yén navigasi tetep sederhana. Pencap gambar sarika angkat ka halaman produk atanapi klik tautan di luhur. Teu aya tombol CTA anu terang pikeun narik perhatian tina ürünleri.

Unbounce

unbounce

[İkon bağlantısı] URL Loka: http://unbounce.com

Daha fazla bakal boga hiji halaman badarat endah, saprak aranjeunna dina bisnis ngawangun Kaca badarat. Fokus sawaktos Anjeun pertama anjog di lokasi anu dina set band büyük nuvlawan bodas sarta hiji jeruk čta vivid nanyakeun anjeun "Bangun nu badarat Sayfa High-jalan ngarobah Kiwari". Sanajan kitu, Unbounce manten hal sejenna anu hade ogé ngayakinkeun pembaca anjeun sah sarta anu mangrupakeun pamakéan referansları, kaasup poto maranéhanana méré eupan balik teh. Ieu nambihan hiji unsur validitas jeung referansları. The olgun swinger loka bisa ningali cutatan asalna ti jalma nyata.

iCracked

icracked

[İkon bağlantısı] URL Loka: http://icracked.com

iCracked, parusahaan, iPhone ekran görüntüsü Apple iPhone. Badarat kaca dieu téh basajan. Aranjeunna nyoba ngalakukeun salah sahiji dua hal:

  • Ngajual maneh ka layanan arasında repairing yaramaz Anjeun
  • Beuli alat Anjeun nu euweuh rék

Kaca badarat Ieu ogé migunakeun poto badag pikeun ngeset nada, tapi aya dina sessiz, kelir nétral nu berabere panon kana dua pilihan kapsüllenmiş. The CTAs aya tombol vivid di biru Instagram Hesabındaki Resim ve Videoları jeung héjo.

U mesafe

badarat uhaul

[İkon bağlantısı] URL Loka: http://uhaul.com

U-haul manten sababaraha hal béda dina kaca badarat maranéhanana anu hade utamana ogé jeung nu bisa öykün dina situs anjeun sorangan. Kahiji, aranjeunna ngagunakeun kapsül pikeun misahkeun hal béda datang bisa jadi pilari, kayaning gudang atawa suplai pindah. Éta kabéh ogé maké stiker jualan keur nandaan na entice sémah loka pikeun klik link nawaran pangalusna maranéhanana. Daha fazla bilgi profesyonel resim ve daha fazla bilgi panon ka téks, sapertos nu awéwé kalayan kotak nyanghareupan Tumbu suplai pindah béda. Tungtungna, kaca nyokot pamaké persona kana tinimbangan. Sakali anjeun punch kaping tur lokasyonu nu peryogi di, U-haul tiasa mantuan Anjeun cagar a pindah treuk atawa römork kiralama. navigasyon éta geus cukup gampang için geus dewasa umur sagala mun gampang yapmak eta.

badag Barker

Barker badag

[İkon bağlantısı] URL Loka: http://bigbarker.com

Nalika kuring munggaran dimimitian nulis ieu studi kasus kaca badarat migunakeun téhnik alus pikeun nyieun dönüşümleri, abdi terang mah hayang kaasup kaca badarat nu disorot faktor amanat. Najan kitu, kurbağa kancacı waktos teuas nyungsi hiji yén ieu sorgulu ay önce dina cara anu atra ka nganjang situs. WordTreamTapi incelemesi maranéhanana desain ieu teu% 100 positif. Kuring saten jeung aranjeunna nu aya sawatara hal anu bisa ningkat di dieu, kaasup cara leuwih atra kana taranan büyük ğöğüslü anjing şişman asyalı tugjob tinimbang jauh ti téks.

Sanajan kitu, naon kaca badarat ieu henteu bener éta nambahan faktor güven sababaraha nu maos bakal nyaritakeun. Heula, rata Amazon incelemesi nyaeta 5 yorum sarta aranjeunna nyorot nu katuhu handapeun gambar tina ranjang anjing maranéhanana. Éta ogé nambah "Google dipercaya Mağazası" banner mun ngantep anjeun terang yen aranjeunna geus digawé teuas dina kapuasan müşteri. Aranjeunna kalın kecap "Terjamin" na di luhur maranéhna nyieun jelas yén aya hiji jaminan 10-taun sarta eta mangrupakeun dijieun ranjang kualitas anu mangrupakeun produk dijieun AS. Ieu kabeh indikator güven nu datang loka bakal ngabales. Kalawan sababaraha tweaks, situs ieu bisa ningali hiji nambahan badag di dönüşümleri.

Sharelock

sharelock

[İkon bağlantısı] URL Loka: https://sharelock.io/

Halaman badarat Sharelock oyun sababaraha hal anu jelas pikeun pamaca tanpa ngagunakeun sarébu kecap pikeun ngarengsekeun tugas éta. Mimiti, Sharelock tiasa dianggo sareng alat-alat sélulér, naon anu seueur ürünleri ve anu sami henteu hasil. Fokusna aya dina poto perangkat lunak anu dimuat kana layar telefon. panon teras büyük ka katuhu sarı dua kalimat anu ngajelaskeun naon anu di lakukeun ku Sharelock. Éta nyéta inpormasi anu swasta. Tungtungna, anjeun tiasa milih dua kapsul sareng langkung jéntré atanapi ngadamel Sharelock anjeun sorangan pikeun ngamimitian. Aya ogé link undeuran leutik di sisi katuhu luhur sareng cara pikeun ngabagi halaman di Twitter. Tautan sanésna leutik, kulawu sareng di juru kénca handap bisi anjeun peryogi aranjeunna. Halaman jadi sederhana sahingga anjeun henteu kedah ngagulung ka handap pikeun ningali sadaya dina halaman badarat.

Tetep Tés ve Öğrenme

Kaca badarat sampel ieu bakal mere sadece Anjeun hiji pamanggih sababaraha elemen bisa ngawengku dina kaca badarat sorangan mun entice datang kana hiji aksi, daha fazla bilgi atawa malah mun percanten ka anjeun beuki. Sanajan kitu, naon lumaku pikeun hiji loka bisa teu dianggo keur demografi nganjang Anjeun. Anjeun tamemen elemen anyar jeung cobaan desain anyar, neruske do do A / B yatak odası kumaha jalan pangalusna keur anjeun.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map