El cost de tancar Internet

cost de tancar internet


La confiança a Internet per a les funcions diàries s’ha convertit ràpidament en un fenomen mundial.

La nostra dependència d’Internet de les coses només s’incrementa amb la recent erupció d’assistents de llar digital i el concepte de casa intel·ligent ja no és només una figura de la imaginació..

Molta gent, tant personalment com professional, es perdria sense internet.

Les empreses, petites i grans volerien’No podré continuar les seves activitats quotidianes en cas que es talli internet.

Els governs, fins i tot, podrien quedar-se parats sense el poder d’Internet per mantenir-los en marxa.

Una interrupció a Internet és l’equivalent modern a una apagada, tret que no hi hagi res que la persona no tècnica pugui fer al respecte. No hi ha un equivalent digital d’encendre una espelma que li permeti funcionar mitjançant un tall d’energia.

Hi ha una profunda divisió entre la nostra capacitat d’utilitzar internet i la nostra comprensió de com funciona realment. Estaríem desemparats davant del desastre.

Imagineu-vos la frustració, la indignació i, finalment, les pèrdues financeres ocasionades si hi hagués una reducció elèctrica a Internet a tot el món.

L’apagada d’internet, una pèrdua completa i completa de la connexió, permetria a l’individu consternar per perdre el contacte amb els amics i no poder riure de Trump.’les darreres faltes a Twitter.

Cada hora, més de 230 mil consultes de cerca es fan a Google. Això vol dir que sense internet durant només una hora, 230 mil preguntes no respondrien.

I si Internet es descompon per un dia? Això’és de més de 5.500 milions de preguntes que es podrien convertir en un misteri per a les ments curioses que les fan.

D’aquestes consultes de cerca, moltes seran de caràcter comercial. Això vol dir que, sense internet, són les empreses i les empreses de comerç electrònic les que més patiran.

La indústria del comerç electrònic a tot el món perdria milions si es tallés Internet fins i tot només una hora.

Quin és el risc d’una interrupció a Internet?

És poc conegut el fet que, en molts països del món, els governs estan en possessió d’un conmutador per a ulls a Internet. Això els dóna el poder de tancar internet en cas que consideri oportú.

Es diu que els Estats Units tenen un programa que permet al govern tallar Internet en temps d’emergència nacional en cas que això sigui necessari.

Hi ha algunes especulacions sobre si això és així ‘Switch Switch’ en realitat existeix, però si ho fa, Internet dels Estats Units està literalment en mans del president Trump, cosa que significa que podria passar qualsevol cosa!

Al Regne Unit, el secretari de Cultura, Mitjans de Comunicació i Esport té la facultat de suspendre els serveis d’internet en cas de greus incompliments de seguretat cibernètica..

I la Xina’Internet notòriament volàtil està controlada i censurada pel seu govern, cosa que significa que les interrupcions localitzades regularment no són rares al país.

Tot i això, sí’No només els governs que poden provocar una interrupció d’internet per a un país’s de protecció. La pèrdua de connexió també pot derivar de mitjans maliciosos.

Una de les amenaces més recents a Internet és el tall per cable. La transmissió d’informació a través de cables de fibra òptica és la que manté viva internet: de fet, el 99% de totes les dades d’internet es transmeten a través d’elles..

Molts d’aquests cables resideixen sota l’oceà i van ser sabotats per ganxos per a la presa de fons, segons especulen els experts militars, Internet patiria conseqüències catastròfiques..

Però, quines són exactament aquestes conseqüències? I quant faria el món’Les economies pateixen sense internet?

L’impacte financer d’una apagada d’Internet

Hem analitzat les dades de publicació electrònica de eMarketer sobre vendes anuals de comerç electrònic realitzades per 22 països de tot el món amb una presència important de comerç electrònic.

Dividir els ingressos anuals de comerç electrònic pel nombre d’hores d’un any ens va proporcionar algunes estadístiques impactants:

Els 10 millors perdedors

RànquingClasa pèrdua per hora (milions)# 1 Xina# 2US# 3UK# 4 Japó# 5Alemanya# 6 Índia# 7França# 8 Corea del Sud# 9Canada# 10 Rússia
179,04 dòlars
55,02 dòlars
15,10 dòlars
13,98 dòlars
9,43 dòlars
6,31 dòlars
6,08 dòlars
5,77 dòlars
4,54 dòlars
3,47 dòlars

En cas que el món patís una interrupció a Internet, la Xina serà, amb molt, el principal perdedor. Per cada hora sense internet, el país’L’economia perdria un sobresortidor de 179 milions de dòlars.

Xina’La pèrdua és molt més gran que la dels Estats Units, el segon més gran perdedor, que veuria escapar 55 milions de dòlars de la seva economia per hora amb un col·lapse de la cibersfera.

De fet, la Xina’La pèrdua gairebé es duplica a la resta dels països del primer conjunt!

Per frenar-ho encara més, si Internet es reduïa ni un minut, la Xina perdria una mica menys de 3 milions de dòlars (2,98 milions de dòlars) i els EUA poc menys d’un milió de dòlars (916.933).

Això vol dir que en un minut, la Xina’La pèrdua cataclísmica supera el que perdrien la majoria dels països fora del top 10 en una hora!

Per aprofundir en l’impacte financer d’un ciberatge, hem fet referència entre tots els països’pèrdues horàries amb el seu PIB anual. Si bé les xifres són minúscules en termes de% del PIB perdut des d’una hora sense internet, aquesta investigació va produir un rànquing interessant.

Així, qui perd el major PIB sense internet?

RankCountry# 1# 2# 3# 4# 5# 6# 7# 8# 9# 10
Xina
UK
Dinamarca
Corea del Sud
Finlàndia
Noruega
Japó
Canadà
NOSALTRES
Alemanya

Finlàndia i Dinamarca, que ocupen el lloc 1 i 2 respectivament per als països que perdrien el menys en produir-se una interrupció a Internet perdrien percentatges més grans del seu PIB que la majoria dels altres països de la llista..

Dinamarca se situa com el tercer més gran perdedor pel que fa al percentatge del PIB perdut i Finlàndia és el cinquè lloc.

Les economies eslaves es basen molt més en el comerç electrònic que els països llatinoamericans, Mèxic i el Brasil perden algunes de les proporcions més petites del seu PIB sense internet.

Es classifiquen en el tercer i quart lloc respectivament en termes de països que perden el menor percentatge del PIB. Tot i això, malgrat que es classifica el Brasil als deu primers pèrdues en quotes globals (11è).

Sorprenentment, tot i ser el segon major perdedor en termes monetaris purament, els Estats Units ocupen el 9è lloc en termes de pèrdues del PIB. Si bé la seva despesa de comerç electrònic és la segona més gran a nivell mundial, la seva economia no’No confiaré molt en les vendes en línia que altres que puguin aportar els grans diners.

Doneu un cop d’ull al nostre conjunt de dades complet per veure cap a on es troba el vostre país!

Metodologia

Per arribar a la quantitat que perdrien cadascun d’aquests 22 països si es tanqués Internet durant una hora, simplement vam agafar els seus ingressos anuals de vendes de comerç electrònic i el vam dividir pel nombre d’hores d’un any..

Per esbrinar el% del PIB que cada país perdria a causa d’una hora sense internet, hem referit les nostres troballes amb cada país’el PIB anual i després els va classificar en conseqüència.

Aquesta investigació és útil?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map