CSS pentru începători: unde să înveți CSS online

Oferte WordPress


Câțiva ani în urmă, în timp ce mergeam printr-o librărie locală, am dat peste o carte care mi-a atras atenția. Curiozitatea m-a aruncat apoi să o iau și să scanez coperta de carte.

„HTML & CSS For Dummies ”, mi-am citit în tăcere coperta. Am zâmbit de felul de aplecare comedică, pe care știam că și cartea se va împrumuta, dar brusc am tras cartea înapoi pe raft.

De ce? Ei bine, ca să fiu complet sincer, am fost puțin jignit de titlu.

Nu mă înșelați. Îmi place foarte mult colecția de cărți Dummies: dețin chiar câteva cărți ale acestora; Reacția mea a fost însă pur emoțională.

Vedeți, atunci, încercam să învăț design web, dar aveam probleme serioase cu acesta. Pentru a fi mai exact, mă luptam cu CSS. Nu mi-am putut înfățișa capul în jurul lui.

Când am dat peste această carte, cuvântul „Manechine” s-a simțit ca un jab la intelectul meu – de vreme ce deja mă simțeam ca un idiot pentru că nu înțeleg mai multe despre cum lucra CSS cu HTML.

Da, aș putea căuta fragmente de cod online pentru a copia și insera în fișa de stil a site-ului meu web, dar asta nu voiam.

Mi-am dorit o înțelegere completă și rotunjită a modului în care funcționează CSS și chiar am vrut să învăț cum să codez.

Pe scurt, la ce încerc să ajung este dacă te chinui să înveți CSS, nu ești singur.

În cele din urmă, mi-am încurcat drumul prin învățarea CSS. Cu toate acestea, nu vreau același lucru pentru tine.

Dacă vă luptați să găsiți acel punct de plecare iluziv în educația dvs. de codare, atunci sper că veți considera acest ghid pentru a începe să învățați CSS online.

CSS pentru începători: cele mai bune resurse online gratuite

Cu atât de multe site-uri web care pretind că îi ajută pe începători să învețe CSS, să-ți dai seama care dintre ele poate fi copleșitor.

Pentru a vă ajuta să începeți, am compilat o listă cu unele dintre cele mai bune resurse online gratuite (o listă cu resurse premium urmează în continuare în articol) pentru învățarea CSS:

Codecademy

Codecademy

Codecademy este unul dintre site-urile mele web preferate pentru învățarea codului.

Spre deosebire de multe alte locuri de pe web care listează pur și simplu codul și explică modul în care funcționează, Codecademy vă oferă o abordare practică a învățării.

Ți s-au dat lecții cu instrucțiuni de dimensiuni ale mușcăturilor, ușor de urmărit și de înțeles – lucru pe care l-aș fi apreciat cu adevărat când tocmai începeam să învăț CSS.

Și din moment ce CSS se învață cel mai bine prin repetare, faptul că veți ajunge să scrieți și să practicați codul chiar în browser înseamnă că veți avea șanse mai bune să vă amintiți ce învațați.

Ca o notă laterală, Codecademy oferă și alte lecții uimitoare de codare, de la Ruby la Javascript și nu numai.

De fapt, tot ceea ce învățați pe site vă poate învăța cum să construiți și să codați site-uri întregi de la zero. Toate gratis! (dans fericit)

Accesați Codecademy

Udemy

Udemy

Fiecare are un mod diferit de a învăța lucrurile.

Dacă ești o persoană foarte vizuală, atunci Udemy poate fi doar drumul tău galben de cărămidă.

Deși Udemy percepe de obicei taxele disponibile pe site-ul lor, acestea au, de asemenea, o gamă largă de cursuri video care sunt absolut gratuite.

Am luat personal unele dintre aceste cursuri gratuite, așa că credeți-mă când vă spun că nu veți fi dezamăgiți de ceea ce învățați doar pentru că este gratuit. Cursurile gratuite ale Udemy sunt de top și le-aș recomanda personal oricui dorește să învețe CSS.

Creați un cont gratuit pe site-ul lor și obțineți acces instantaneu atât la cursuri gratuite, cât și la plata. Oh, și au, de asemenea, aplicații iPad și iPhone pentru a învăța din mers.

Vizitați Udemy

tuts+

TutsPlus Premium

Majoritatea oamenilor știu deja că aproape toate cursurile de pe Tuts + necesită o taxă, dar rareori știu că au și niște cursuri gratuite frumoase care te pot ajuta să începi.

Al lor 30 de zile pentru a învăța HTML și CSS desigur, de exemplu, oferă o defalcare foarte bună a modului în care HTML și CSS lucrează împreună și includ tutoriale pe fiecare dintre aceste limbaje de codare.

Pur și simplu înregistrați-vă și accesați cele 32 de lecții video pe care le au la dispoziție pe această temă.

Vizitați Tuts+

Sitepoint

Sitepoint

SitePoint este o altă mare resursă online pentru începători.

Deși nu au un curs setat pentru învățarea CSS, au o listă de resurse excelentă pe care ar trebui să o marcați cu siguranță în browser – pentru a nu menționa o gamă largă de cărți diferite pe diverse limbi de codare (inclusiv CSS, desigur).

Accesați SitePoint

CSS pentru începători: cele mai bune resurse online premium

„Premium? În ceea ce privește plata pentru a învăța CSS? ”

Da, asta vreau să spun și vă pot auzi deja următoarea întrebare …

“De ce aș plăti pentru a învăța CSS când îl pot învăța gratuit?”

Ei bine, pentru a răspunde la această întrebare, există motive fiziologice pentru a plăti pentru a învăța, cum ar fi faptul că multe persoane sunt înclinate să ia ceva mai în serios atunci când plătesc pentru asta: în timp ce învățarea gratuită ar putea fi de preferat, să plătești o taxă mică timp de un an sau de la o lună la alta poate fi foarte motivant.

Pentru mine, eu sunt întotdeauna mai probabil să folosesc ceva atunci când am băgat banii mei. Și știu că nici eu nu sunt singurul care se simte așa.

În afară de motivație, există și două avantaje distincte în alegerea plății pentru astfel de cursuri premium.

1) Mulți care încep cu dorința de a învăța CSS deseori se doresc să învețe ulterior tipuri mai cuprinzătoare de codificare pentru a-și extinde cunoștințele de proiectare și dezvoltare.

2) Cei care doresc să intre în domeniul tehnic au deseori dificultăți în acest sens fără un fel de certificare sau instruire.

… ca să nu mai vorbim de faptul că resursele plătite sunt adesea (deși nu întotdeauna) de o calitate mai bună decât cele oferite gratuit.

Dacă sunteți serios despre învățarea designului web & dezvoltare și căutați o abordare flexibilă a educației dvs., apoi verificați acești băieți răi:

Casă in copac

Team Treehouse

Treehouse s-a dezvoltat rapid într-una dintre cele mai cunoscute resurse online pentru învățarea tuturor tipurilor de design web și limbaje de codificare legate de dezvoltare – inclusiv CSS (desigur).

În calitate de cineva care are un abonament cu ei, vă pot spune din experiența personală că am înțeles de ce au crescut atât de repede.

Interfața este prietenoasă, iar cursurile (sau piesele, așa cum le numesc) sunt ușor de început, de urmat și de terminat.

Pe măsură ce terminați fiecare curs, veți fi recompensat printr-un sistem de insigne, care este surprinzător, bine … plină de satisfacții!

Dacă înveți CSS în speranța de a te ramifica în lumea largă a dezvoltării web, consideră serios acest lucru ca fiind prima ta oprire! Puteți să vă setați propriul ritm pentru a învăța ceva precum CSS, dar tot ceea ce veți învăța ține pasul cu cele mai actuale practici de proiectare web.

Mai mult, piesele pe care le finalizați nu numai că vă oferă o înțelegere a modului de proiectare și construire a site-urilor web, dar vă învață și aspectele legate de începerea și conducerea unei afaceri – ceva care, în calitate de freelancer, poate fi un ajutor uriaș în nu numai să-ți desfășori afacerea, dar și să o organizezi.

În plus, în prezent, Treehouse vă permite să începeți un proces gratuit – pentru a vedea dacă este ceva pentru care doriți cu adevărat să utilizați și să plătiți.

După proces, puteți alege între:

  • Plan de argint pentru 25 de dolari pe lună
  • Plan de aur pentru 45 dolari pe lună

Cu toate acestea, dacă sunteți rapid în acest sens, puteți începe și termina cursul CSS înainte de a fi necesar să plătiți pentru un abonament – adică pur și simplu pe proba gratuită!

Vizitați Treehouse

learnable

learnable

De învățat este o extensie a rețelei SitePoint (vezi mai sus).

Lecția și biblioteca video a acestora este extinsă și cuprinzătoare, mai ales când vine vorba de CSS.

În ceea ce privește diferențele dintre Learnable și Treehouse, nu aș putea găsi multe: ambele au o bibliotecă excelentă de cursuri video, cu toate acestea, Learnable are și câteva cărți.

O altă diferență pe care am observat-o a fost structura prețurilor lor. Întrucât prețul Treehouse este pe două niveluri, Learnable are 3 opțiuni de stabilire a prețurilor:

  • 1 lună = 29 $
  • 6 luni = 99 $
  • 1 an = 149 dolari

În cele din urmă, cheltuiți mai puțin dacă plătiți un an întreg cu Learnable decât cu Treehouse.

Dacă nu sunteți sigur pentru care doriți să mergeți, Learnable are și o probă gratuită la care vă puteți înscrie. Așadar, dacă sunteți pe gard, dați o probă rapidă celor două.

Personal, am făcut un tur rapid la lecțiile CSS ale lui Learnable și mi-au plăcut foarte mult atât senzația videoclipurilor, cât și lucrurile pe care trebuiau să le ofere în afara acestor cursuri.

Vizitați Învățat

Lynda

Lynda

Acum, dacă ați căutat online locuri pentru a învăța să codați, atunci șansele sunt că ați dat peste Lynda.

Lynda are cursuri care vă învață totul, de la HTML și CSS, la CAD și Illustrator și nu numai.

Se mândresc cu peste 2.700 de cursuri video și peste 122.000 de tutoriale, cu mai multe adăugate în fiecare săptămână! Din câte îmi dau seama, au una dintre cele mai mari biblioteci de instruire video online.

În ceea ce privește prețul, Lynda nu este într-adevăr mult mai scumpă decât celelalte două menționate mai sus. Prețul pentru aderare este următorul:

  • De bază: Lună în lună – 25 dolari
  • De bază: Facturare anuală – 250 USD (economisește 50 USD)
  • premiu: Lună în lună – 37,50 USD
  • premiu: Facturare anuală – 375 USD (economisiți 75 USD)

Un bonus major pentru membru este certificatul (certificatele) de completare pe care îl câștigați.

Deși, evident, nu este același lucru cu o diplomă universitară, multe companii au început să se uite mai mult la portofolii bune și la certificate de genul acesta, pentru a vă da seama de abilitățile dvs..

Cu o bibliotecă atât de extinsă de cursuri, puteți învăța mult mai mult decât doar CSS și Web Development cu Lynda.

De fapt, cursurile lor de afaceri sunt unele dintre cele mai cuprinzătoare pe care le-am văzut: dacă ai acel spirit antreprenorial despre tine, atunci sunt sigur că îți va plăcea pregătirea pe care o primești în vederea unei afaceri..

Vizitați Lynda

Unde să înveți CSS de la zgarieturi: gânduri finale despre învățarea CSS online

Deci, unde este cel mai bun loc pentru a învăța CSS de la zero? Ei bine, toată lumea este un pic diferită. Întrucât mi-ar plăcea Treehouse, poate preferați Învățarea.

Fiecare site este conceput diferit și are ceva unic de oferit, așa că sugestia mea ar fi să aruncați o privire rapidă asupra fiecăruia, să alegeți unul care vi se potrivește și apoi să treceți și să începeți!

Acestea fiind spuse, dacă aveți un buget restrâns, luați în considerare să începeți cu Codecademy. Dacă vă acordați o săptămână și vă împingeți să petreceți o jumătate de oră la o oră în cursul CSS, veți fi surprins de cât de mult veți fi ridicat.

Și deși iubesc cu adevărat tot ceea ce Treehouse are de oferit (inclusiv piesele despre învățarea de a construi Teme WordPress, care a fost de fapt un motiv important pentru care le aleg), sunt cam amăgit că nu oferă certificate de completare..

Întrucât Lynda nu este mult mai scumpă pentru apartenența lor de bază, a merge cu ei ar putea fi o alegere mai bună pentru dvs. dacă doriți să puneți mâna pe o dovadă viabilă că știți un lucru sau două despre designul web.

Desigur, ruperea codului de învățare poate fi un pic de creier ca la început – la fel cum să înveți o limbă vorbită poate fi greu atunci când începi, învățarea unei limbi de codare (cum ar fi CSS) poate dura un timp pentru a da clic în sfârșit.

Dar nu renunțați; rămâne cu ea.

Fii strict și ferm cu tine însuți – și dacă trebuie, asigură-te că găsești modalități de a te motiva să continui învățarea.

Toate aspectele luate în considerare, CSS este probabil unul dintre cele mai ușoare dintre toate limbile de codare de învățat. Cel mai bine este că face minuni pentru a vă ajuta creierul să înțeleagă mai multe despre modul în care funcționează lumea codificării în general.

Există o nevoie uriașă de oameni educați, cu afaceri în afaceri, și, dacă puteți obține pregătirea în ambele, puteți fi în drum spre o carieră uimitoare și interesantă.

Cine știe … Poate ești următorul Chris Coyier!

Presupun că va trebui doar să vă împingeți limitele și să aflați. (a face cu ochiul)

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me