SEO Builder de llocs web contra WordPress SEO: Quin és millor?

Creador de llocs web SEO davant WordPress SEO


“És millor SEO per a creadors de llocs web o SEO per a WordPress?”

Ell’és una bona pregunta i se’ns fa molta pregunta.

Probablement tingueu preguntes similars (però comunes), com ara:

 • Quin creador de llocs web és el millor per a SEO?
 • Un constructor de llocs web específic té un avantatge natural a l’hora de situar-se més alt a Google?
 • Tothom i els seus gats em diuen que WordPress SEO és el millor i és l’única manera d’obtenir un nivell elevat en els resultats de la cerca. És cert?
 • La gent diu que arrossega & els constructors de llocs web són terribles a la classificació de Google. Mite?

Vull la meva ràpida opinió?

 • Don’no ho sé.
 • Probablement.
 • Fals.
 • Totalment un mite.

Et sorprèn amb les meves opinions? Pot ser?

Si sabeu què SEO (“Optimització del Motor de Cerca”) és, llavors ja ho sabeu’és un dels principals punts de vida del vostre lloc web.

Si tens refugi’He sentit parlar de SEO, bàsicament, sí’és un procés per ajudar el vostre lloc web a obtenir un nivell més alt en motors de cerca com Google.

Una vegada que el vostre lloc web obtingui més visibilitat en els resultats de la cerca (puja més alt), hi haurà més persones que visiten el vostre lloc web.

Té sentit, no?

En aquesta publicació, vull compartir amb vosaltres les meves opinions sobre SEO i creadors de llocs web.

jo puc’No us diré quin creador de llocs web específic és el millor per a SEO, però puc intentar dissipar alguns mites i desinformacions comunes sobre aquest tema, basats en les meves experiències.

Abans que ens enganxem, fes un cop d’ull als nostres creadors de llocs web amb una classificació més alta:

Nota: si heu preguntat 100 persones sobre SEO, vós’Probablement obtindré 100 opinions diferents. Jo’No sóc l’expert principal de cap manera (tot i que enllaçaré amb alguns d’ells durant la meva discussió a continuació). Jo’Simplement comparteixo el que va funcionar per a nosaltres en el passat i, per tant, pot ser que sigui o no que funcioni per a vosaltres.

Ara que jo’He fet la meva renúncia, amb sort, he guanyat’No em deixen roques per part dels fanàtics del SEO hardcore. Probablement ho serà, però!

Trieu un creador de llocs web i guanyeu diners en línia avui

Quin tipus de lloc voleu crear?

crear un lloc web crear una botiga en línia WEB TENDA EN LÍNIA

L’ús de WordPress NO vol dir que obtindreu rànquings més alts de cerca

“Hi ha molta informació errònia sobre els llocs web de WordPress sempre amb una classificació millor que els llocs web construïts amb creadors de llocs web. Això no ho és’el cas en funció de les nostres experiències.”

Digueu whaaaat?

Sé que alguns de vosaltres probablement sortireu a saltar dels vostres seients perquè creieu que sí’Odio per WordPress.

Jo no’odio WordPress.

Realment m’agrada utilitzar-lo perquè després d’anys de construir llocs web amb un arrossegament & deixar els creadors de llocs web i amb WordPress, I’He après a utilitzar-lo de forma molt àgil i m’atreveixo a dir, fins i tot he après a escriure una mica de codi!

De fet, aquest lloc web està construït a WordPress, perquè és la millor plataforma per escriure les publicacions del bloc.

Però quan vaig començar a crear llocs web, WordPress era una bèstia difícil de domesticar.

Era confús, massa tècnic (per ol. Mut’ de totes maneres) i, si volia fer canvis en el disseny o moure el contingut, necessitava escriure codi o contractar algú que pugui.

Jo’Ho admetré: WordPress em va fer sentir ximple.

Vaig estar treballant a temps complet i no ho vaig fer’No vull ocupar-me d’aprendre totes les coses tècniques que van venir amb WordPress després de tornar a casa del treball.

Això’és per això que em vaig convertir a arrossegar i deixar anar els creadors de llocs web, cosa que em va fer sentir menys tonto!

Em van fer la possibilitat de crear llocs web de forma ràpida, barata i van aparèixer com una estrella de rock que codificava durant els xats a la casa (un inconvenient important: tothom va començar a demanar-me que creés llocs web per a ells).…)

Per què tots els usuaris d’Internet que semblen saber alguna cosa sobre la creació de llocs web diuen que l’ús de WordPress us ajudarà a situar-vos més alts als motors de cerca?

Hmmm, excel·lent pregunta. En realitat no en tinc ni idea.

Potser el van llegir en algun lloc, i així ho van regurgitar als altres? Després d ‘unes quantes voltes, es va transformar en una forma “veritat”, ja saps què vull dir?

Nosaltres’Tots ho hem experimentat, i això’És tan fàcil fer-ho a Internet on les persones poden tenir menys responsabilitat pel que diuen.

Hi he cregut fins aleshores fins que alguns dels nostres llocs web es van crear arrossegats & Els creadors de llocs web (com ara Wix, Squarespace, Weebly) van començar a aparèixer a la primera pàgina de Google.

Aquests llocs web dels nostres projectes anteriors van donar a conèixer fins i tot alguns llocs web de WordPress.

Gasp! De cap manera!!

Això’També he pensat, és cert?!

Aquí’s la cosa. “Tothom” diu que WordPress és el millor per a SEO, però com poden dir-ho definitivament?

El “Impossible” Experiment de SEO que ningú va realitzar

“Tinc’No he vist cap prova definitiva que els llocs web de WordPress sempre estiguin millor que els llocs web que no siguin WordPress. Probablement perquè no existeix aquesta investigació?”

Vaig navegar per Internet, esperant que algú hagi realitzat un experiment per veure si la tesi era certa – que utilitzar WordPress podria superar fàcilment els llocs web construïts amb arrossegament & deixar els creadors de llocs web.

Però llavors vaig pensar, “Com podria algú dissenyar aquest experiment?”

Jo’No sóc investigador científic formant-me, però puc apreciar que la millor manera de provar si un factor únic ha marcat la diferència és mantenint els altres factors constants / iguals, i l’única diferència és que es va utilitzar el creador de llocs web..

Aquesta és l’única manera en què es pot dir realment si l’ús d’un constructor de llocs web específic va fer una diferència significativa.

Fins i tot és possible executar un “pur” experimentar? Cada lloc web pot ser exactament el mateix i rebre el mateix tractament?

 • Tots els llocs web podrien compartir el mateix nom de domini? – No
 • Podria cada lloc web tenir el mateix contingut exactament? – Sí
 • Es podria publicar cada pàgina a la mateixa hora exacta? – Probablement
 • Podria cada lloc web rebre el mateix nivell de promoció? – Probablement no
 • Podria cada lloc web rebre els enllaços exactament iguals d’altres llocs web (quan altres llocs web enllacen amb el vostre lloc web)? – No

Ell’és pràcticament impossible de construir llocs web exactes en diferents creadors de llocs web, com podeu’controleu com reaccionen les altres persones a cadascun dels llocs web.

De manera que com algú pot dir definitivament que un creador de llocs web específic és millor per a SEO?

Per il·lustrar aquest punt, considereu aquest exemple.

Deixar’Diu que alguns llocs web van ser creats per a aquest experiment i que els llocs web es referien a la formació dels gossos.

Cada lloc web es va crear en un constructor de llocs web diferent, tenia el mateix contingut exacte sobre l’entrenament de gossos, el mateix disseny, rebia el mateix nivell de promoció i fins i tot tenia el mateix nom de domini (cosa impossible, però deixem-ho.’segueix endavant amb aquest supòsit).

Un matí preciós, una especialista en formació de gossos, que és una mica famós o figura autoritària en línia (publica revistes digitals d’entrenament per a gossos i compta amb desenes de milers de seguidors i aficionats), es va trobar amb un d’aquests llocs web experimentals..

Va veure la web experimental construïda amb Wix, li va encantar, va escriure un article sobre ella i la va compartir amb milers dels seus seguidors.

Així, el lloc web que es va crear amb Wix va obtenir molt d’amor en línia per aquesta figura autoritària.

Va vincular-se a aquest lloc web des del seu propi lloc web (que es va classificar molt altament a Google, ja que Google va reconèixer el seu lloc web com a lloc d’autoritat), i també va fer que molts dels seus seguidors confiessin en la seva opinió i en allò que va dir del seu lloc web..

El vostre lloc web també en tenia “15 minuts de fama” quan molta gent ho va compartir amb les seves xarxes socials.

Màgicament, Google també va començar a donar-li una mica d’amor al vostre lloc web i el vostre lloc web (construït amb Wix) comença a tenir un lloc més elevat i més elevat als resultats de la cerca..

Aquest influent expert en doggy té la mateixa possibilitat de topar amb els vostres llocs web experimentals diferents del que es va crear amb Wix?

Sota els nostres hipotètics paràmetres d’experiment – Sí.

Per tant, això vol dir que el vostre lloc web de Wix és millor per a SEO que els altres llocs web?

– No.

Ajuda & El contingut de recursos és un dels principals factors en obtenir un rànquing més elevat del motor de cerca: el fabricant de llocs web que vau utilitzar

“Google i altres principals experts en SEO han confirmat que els enllaços enllaçats i el contingut són els factors més importants per assolir una classificació més alta dels motors de cerca.”

Preguntes perquè penseu:

 • El vostre lloc web va començar a guanyar popularitat perquè es va crear a Wix? – Don’No ho crec.
 • El vostre augment sobtat del rànquing de cerca seria millor o pitjor si utilitzés un creador de llocs web diferent (com WordPress, Squarespace i Weebly)? – Jo no’No ho crec.

L’augment sobtat del rànquing per a aquest lloc web experimental no tenia res a veure amb el creador de llocs web que vau utilitzar.

Tenia tot a veure amb els motors de cerca que veien que aquest lloc web és útil, evidenciat per una persona autoritària i el seu lloc web autoritzat que enllaçava amb aquest lloc, seguit per molts dels seus fans que visitaven el lloc web i alguns també enllacen amb el lloc web..

Creador de llocs web SEO vs WordPress SEO: enllaços enllaçatsFont: Search Engine Land: enllaços enrere & Contingut: tots dos són crítics per a SEO

El “senyals socials” (la gent que comparteix i discuteix el vostre lloc web a Facebook, Pinterest, Twitter, etc.) també ens ha ajudat molt.

Tot això ho és “senyals” a Google, demostrant que el vostre lloc web mereixia aparèixer més alt als resultats de la cerca.

El meu parer rebre aquest tipus de signatures en línia és una de les tècniques de SEO més eficaces (si no la més efectiva) i és un dels factors de rànquing més importants que considera Google.

Aquí’És una altra manera de pensar en això.

Creieu que Google us suggerirà (bàsicament endossar) el vostre lloc web perquè’s construït en determinats creadors de llocs web?

– No. Suggereix llocs web en resultats de cerca perquè creu que els llocs web seran útils per als cercadors.

Si Google va deixar de publicar els resultats de cerca que millor servissin als interessos de la gent, els cercadors podrien considerar l’ús d’un altre motor de cerca, i això’és dolent per a Google’s negoci.

Com sap Google si un lloc web us serà útil?

Basat principalment en “senyals” com ara la qualitat (la qualitat) dels enllaços enllaçats i la quantitat (quantitat) de enllaços enllaçats que rep el vostre lloc web d’altres llocs web.

Els principals experts en SEO creuen que Google avalua cada lloc web amb més de 200 senyals diferents (o factors de classificació). Cadascun d’aquests factors de classificació té un pes diferent.

El nombre i la qualitat dels enllaços enllaçats són, de molt, dos dels factors de classificació més importants.

Així que si us heu centrat en això’Probablement ho faré bastant bé’s el 80/20 de SEO (és a dir, el 80% de les vostres sortides (rànquing de cerca més alt) estan impulsades pel 20% de les entrades (centrat en rebre bons enllaços enllaços d’altres llocs web autoritzats).

Entre els més de 200 factors de classificació, el creador de llocs web que vau utilitzar és només un d’ells.

Certament, no’No sé amb exactitud quant pes pesà Google sobre aquest factor (només Google ho sap), però ho especulo’No és tan significatiu d’un factor, en comparació amb altres factors.

Però Codi d’Internet Gurú’s Dir que WordPress té una base de codi més neta / millor que l’arrossegament & Eliminar els creadors de llocs web!

“Google no ho fa’No tinc problemes per entendre els llocs web construïts amb el control principal & deixar els creadors de llocs web. WordPress pot tenir una base de codi més neta, però el seu impacte en el SEO és probablement marginal.”

Per descomptat, la base de codi d’alguns d’aquests constructors de llocs web arrossega i deixa anar no “neta” com a codis de codi obert com WordPress.

Però Google no ho fa’no tinc problemes de rastreig i comprensió de llocs web construïts amb creadors de llocs web.

Per exemple, Wix es destaca realment a Google’s Directrius per a administradors web, al costat de WordPress, a la secció titulada “Ajuda Google a comprendre les teves pàgines”:

SEO Builder Website contra WordPress SEO - Directrius de GoogleFont: Directrius per a administradors web de Google

Això demostra que Google reconeix a Wix com a “legítim” creador de llocs web.

Hi ha molts rumors d’internet que Wix és realment dolent per a SEO. Tinc’No he vist encara cap prova concreta d’aquesta reclamació.

De fet, John Mueller de Google va abordar aquesta pregunta directament quan una persona va plantejar-se una pregunta al Google Webmaster Central Help Forum, preguntant-se si a Google no li agrada Wix i si els llocs web construïts amb Wix tenen una mala classificació en els resultats de la cerca..

Aquí hi ha Google’s resposta:

Creador de llocs web SEO davant WordPress SEO - Fòrum de GoogleFont: Fòrum d’ajuda central de Google Webmaster

A més, Gary Illyes de Google també va confirmar que Google no ofereix tractaments preferents als llocs web construïts mitjançant HTML estàtic o AJAX (bàsicament, diferents llenguatges de programació):

Creador de llocs web SEO vs WordPress SEO - Wix HTML AjaxFont: The SEM Post

Els llocs web construïts amb Wix es construeixen mitjançant la tecnologia HTML5 i AJAX. De manera que es basa en Google’En la declaració anterior, Google reconeix i entén la tecnologia que Wix utilitza per ajudar-vos a construir el vostre lloc web.

Aquí hi ha Rand Fishkin’idees sobre Squarespace (Rand gestiona Moz, que és una autoritat líder en el tema de SEO):

Creador de llocs web SEO davant WordPress SEO - Squarespace MozFont: Moz.com

El seu comentari era del 2014, però crec que Squarespace’Les capacitats de SEO es mantenen robustes, fins i tot a dia d’avui.

Sí – Arrossegueu & Retireu els fabricants de llocs web que tinguin defectes

“Amb els creadors de llocs web arrossegueu i deixeu anar’Per afinar o personalitzar tots els aspectes del vostre lloc web. Amb WordPress, podeu tenir molt més control sobre la majoria d’aspectes del vostre lloc web.”

Tanmateix, els constructors de llocs web arrosseguen i deixen anar els seus propis conjunts de defectes quan es tracta de SEO.

El benefici de poder crear un lloc web sense escriure una sola línia de codi, o ser un guru tècnic, també significa que haureu guanyat’Tinc un control complet sobre tots els aspectes del procés de creació del vostre lloc web.

Per exemple, tot i que Weebly (un dels constructors de llocs web més fàcils d’utilitzar) us concedeix accés per editar els codis HTML i CSS del vostre lloc web, encara podeu’No controleu o personalitzeu altres aspectes, com ara la velocitat d’allotjament.

Creador de llocs web SEO factor: ranking de velocitatFont: Backlinko.com

La velocitat de càrrega del lloc web és una de Google’factors de classificació.

Així, si les vostres pàgines web es carreguen molt ràpid, això’és un factor favorable quan es tracta de SEO, ja que millora els vostres visitants’ experiència (a ningú li agrada esperar que es carreguen pàgines avui dia).

Amb WordPress, podeu controlar la velocitat del vostre lloc web passant per un host més ràpid (cosa que també significa que pagueu més), o bé podreu afinar els servidors amb l’ajuda de desenvolupadors capaços..

Dit això, la majoria dels llocs web construïts amb WordPress utilitzen allotjament compartit, que és similar a la velocitat d’allotjament que obteniu dels creadors de llocs web per arrossegar i deixar anar.

Com s’ha esmentat, certament podeu registrar-vos en un amfitrió que pugui carregar el vostre lloc web molt més ràpidament, però us costarà (pot anar des de 30 dòlars al mes fins a centenars de dòlars al mes, enfront d’uns 5 dòlars al mes per allotjament compartit)..

Una altra crítica que tenen els creadors de llocs web és que podeu fer-ho’Personalitzar les adreces de la pàgina web (URL).

Ell’És ben sabut que tenir paraules clau (de què es refereix la vostra pàgina) a l’URL i mantenir l’URL el més curt possible, té avantatges de classificació SEO.

SEO: creador de llocs web de factor de classificació de Google - Longitud d’URL

SEO creador de llocs web de factor de rànquing: URL de la paraula clauFont: Backlinko.com

Per a la majoria de creadors de llocs web, podeu’No controleu ni personalitzeu l’URL de la vostra pàgina.

Si heu etiquetat la vostra pàgina com a “Mètodes impressionants d’entrenament de gossos rars per als pastors alemanys”, llavors l’URL de la vostra pàgina es convertirà automàticament:

www.example.com/awesome-rare-dog-training-techniques-for-german-shepherds

Si bé no ho és’És terrible, la majoria dels professionals de SEO us recomanaran canviar l’URL per alguna cosa més curta i centrada, com ara:

www.example.com/dog-training-german-shepherds

La raó és que les paraules de l’URL ajudaran Google a centrar-se en què’és rellevant per a la vostra pàgina.

Amb WordPress, podeu fer aquesta modificació amb facilitat.

Mentre la majoria arrosseguen & van guanyar els constructors de llocs web’No us permetrà fer-ho, Wix i Squarespace us permeten editar / personalitzar URL (consulteu això i això).

Els constructors de llocs web us proporcionen la majoria de les eines bàsiques de SEO

En realitat, arrossega & els creadors de llocs web ja us ofereixen la majoria de les eines bàsiques de SEO per optimitzar el vostre lloc web perquè sigui més amable per SEO:

Millors creadors de llocs web per a SEO:

Funcions de SEOWixEspai d’espaiWeebly
Títol de la pàgina&# 10004;&# 10004;&# 10004;
Meta Descripcions&# 10004;&# 10004;&# 10004;
Etiquetes de títol de nivell de pàginaH1 a H6H1 & H2Només H2
Mapa del lloc&# 10004;&# 10004;&# 10004;
Etiquetes Alt d’Imatges&# 10004;&# 10004;&# 10004;
URL personalitzable&# 10004;&# 10004;&# 10004;
Mobile Friendly&# 10004;&# 10004;&# 10004;
Possibilitat d’afegir suports multimèdia (imatges / vídeos)&# 10004;&# 10004;&# 10004;
Es connecta a Google Analytics&# 10004;&# 10004;&# 10004;
Es connecta a Google Search Console&# 10004;&# 10004;&# 10004;

Tingueu en compte que s’anomenen aquestes “SEO a la pàgina” – és a dir, fragments i peces que podeu configurar directament al vostre lloc web per fer-lo més fàcil per als motors de cerca.

Si bé aquests són importants, don’No oblideu la regla del 80/20 que hem comentat anteriorment.

Una gran part dels vostres beneficis SEO seran “SEO fora de pàgina” (coses que podeu fer fora del lloc web que poden conduir a rànquings de cerca més alts), específicament que els llocs web d’autoritat s’enllacin al vostre lloc web. Això demostra a Google que un lloc web de confiança està donant suport al vostre lloc web.

Ell’no és fàcil, però qui diu que el vostre lloc web estigui ben situat en els resultats de la cerca és senzill?

Es necessita temps, esforç, constància, igual que per construir un negoci!

Conclusió: SEO eficaç no’Compteu només amb els creadors de llocs web. Depèn de tu.

Aquesta guia ha estat útil?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me