Volusion vs Shopify | Les diferències clau que heu de conèixer

volusió davant botigaSi tu’He estat buscant construir-se una botiga en línia, és probable que siguis’Em trobaré amb Shopify i Volusion.


Tant Shopify com Volusion són plataformes de comerç electrònic dedicades, però encara hi ha algunes diferències importants entre elles. Per un, Shopify té funcions de venda molt més avançades que Volusion, mentre que Volusion’Els punts forts resideixen en les seves eines d’analítica i de dades. Amb Shopify és molt més difícil fer-ho.

Quan es tracta de triar entre aquests dos creadors de llocs web de comerç electrònic, és aquí’S’ha de plantejar molt: qui proporciona les millors eines? Qui ofereix els coneixements més profunds dels clients? I qui menys cobra?

Bé tu’Em complau sentir-nos’Us heu estalviat el mal de cap, comparant els dos constructors a totes les àrees clau.

Shopify és el creador de llocs web de comerç electrònic més fort del mercat. Té el conjunt més complet d’eines de vendes, funcions i integracions de tercers i realment ajuda el vostre negoci a florir.

Encara que Shopify és el millor en general, per descomptat, no és per a tothom. És possible que no tingui les funcions integrades adequades per a la vostra botiga o pot no adaptar-se al vostre gust o al vostre pressupost. Sigui quina sigui la raó, hi ha altres opcions.

Volusion és un altre creador de llocs web específic de comerç electrònic, que ofereix moltes opcions de pagament alhora que se centra en les analítiques i la informació dels clients. Sí, aquestes dues funcions són excel·lents, però el fabricant no té altres departaments.

Nosaltres’heu investigat i provat cada constructor, i fins i tot heu aconseguit persones com vosaltres. Així, sense més, deixeu-ho’s veure els resultats de Shopify vs Volusion…

Shopify o Volusion: Cap a cap

Provem i analitzem cada plataforma que revisem, i això’s com calculem cada classificació. Les puntuacions següents es basen exclusivament en la nostra recerca en profunditat.

Puntuació de FiveShopifyVolusionFacilitat d’ús

Disseny

Funcions de vendes

Atenció al client

Preu

42.8
3.73.4
4.74.4
4.13.8
4.53.7

Com podeu veure, Shopify va anotar de forma constant més alta que Volusion. De la nostra investigació, es tracta’Està clar que Shopify és molt més fàcil d’utilitzar que Volusion, anotant 4 de 5 estrelles. Tot i això, Shopify i Volusion van anotar de manera molt similar tant les funcions de disseny com les de vendes, amb Shopify només es manté al capdavant de Volusion.

Shopify i Volusion: avantatges i contres

Pros ContresShopify

Volusió

 • El millor creador de comerç electrònic complet
 • Botiga d’aplicacions gran
 • Atenció al client les 24 hores del dia
 • Els costos mensuals es sumen amb les aplicacions
 • Comissions de transacció per a altres passarel·les de pagament
 • Necessiteu reformatar el lloc quan canvieu temes
 • Moltes passarel·les de pagament
 • Grans eines d’analítica
 • Aplicació mòbil
 • No es poden vendre productes digitals
 • Sense funció de bloc
 • Falta a ‘nínxol’

Què és més fàcil d’utilitzar?

Així, cada constructor té algunes eines útils de venda. Però són fàcils d’utilitzar? Doncs bé, amb l’ajuda de la nostra recerca i proves d’usuaris, tenim les respostes.

En resum, El Shopify és molt més fàcil d’utilitzar que Volusion. Per què això? Realment es redueix a la simplicitat. Shopify compleix els conceptes bàsics, amb eines d’edició simples i fàcilment visibles ‘desfer’ botó.

Quan es parla de Shopify’és fàcil d’utilitzar, un usuari va comentar:

Em va sorprendre gratament. Definitivament puc veure per què la gent opta per aquest constructor.

D’altra banda, Volusion intenta fer massa. La interfície d’edició està dividida entre l’aparador (el que veuen els vostres clients) i el backend. Això vol dir’tornen a fer clic constantment de l’un a l’altre, i no’no proporcioneu cap drecera de teclat.

Va arribar al segon lloc en el nostre lloc ‘facilitat d’ús’ proves, anotant només 2,8 sobre 5.

Els nostres usuaris se sentien de la mateixa manera i deia una persona que deia:

Només hi ha una clara claredat sobre com fer les coses. Va ser tan complicat.

Shopify vs Volusion – Facilitat d’ús: El Veredicte

A partir d’això’És bastant clar que Shopify és molt més fàcil d’utilitzar que Volusion. Manté la interfície d’edició molt senzilla, amb moltes pistes visuals i una etiqueta clarament ‘desfer’ botó. D’altra banda, Volusion és massa complicat de navegar, sense indicis evidents ni amb un menú de navegació senzill.

Que presenta les millors funcions de venda?

Com hem comentat, Volusion és complicat d’utilitzar, sobretot quan s’intenta dissenyar el vostre lloc web. Però, el seu poder rau en les seves característiques. Pot fer coincidir el nostre fabricant de comerç electrònic més ben classificat, Shopify, per a eines de vendes? Deixar’s esbrinar…

En primer lloc, Volusion té algunes eines d’anàlisi excel·lents. Ens agrada molt l’anàlisi del terme de cerca, permetent-vos veure què busquen realment els clients a Google. Això és realment útil perquè, sabent el que vol la gent, podeu personalitzar el vostre lloc web i trobar-lo en línia més fàcilment..

Si bé no té algunes funcions addicionals útils, hi ha’no hi ha cap característica de bloc, i ho és’és complicat personalitzar el vostre lloc; proporciona una aplicació per a mòbils, que us permetrà gestionar la vostra botiga durant qualsevol moment. Què’A més, no hi ha cap tipus de comissió de transacció.

En general, Volusion és per a propietaris de negocis amants de les dades que no ho són’No em vaig preocupar del disseny.

Si bé Volusion elimina les tarifes de transacció del tot, Shopify us cobrarà si no ho feu’no utilitzi la seva pròpia passarel·la de pagament, Shopify Payments. Sí, hi ha més de 100 maneres de pagament per triar, però sí’Encara queda pensar.

Tanmateix, Shopify atrau els productes integració massiva de botigues d’aplicacions i canal de xarxes socials. Això significa que podeu millorar el vostre lloc’s el rendiment amb una varietat d’aplicacions de màrqueting i comercialització i es ven a 10 canals de xarxes socials.

En poques paraules, Shopify és per a qualsevol botiga en línia que vulgui escalar fàcilment.

Shopify vs Volusion – Característiques de vendes: El Veredicte

Shopify ofereix la selecció més completa de funcions de vendes del mercat. Dit això, Volusion s’acosta, particularment amb les seves excel·lents eines d’analítica. Tanmateix, Shopify només té massa al seu armari, sobretot quan es té en compte la seva gran botiga d’aplicacions i diversos canals de vendes.

Que té un millor disseny?

Els constructors de llocs web específics de comerç electrònic han millorat recentment el seu joc de disseny. Ells’Ens hem adonat que, com les botigues de maó i morter, una botiga desordenada allunya els clients.

Per tant, tots dos constructors tenen alguns temes que tenen aspectes agradables, però, els detalls més fins?

En termes de números, Shopify ofereix 10 temes gratuïts i més de 50 opcions premium amb un cost de 140-180 dòlars. Cada plantilla té un mòbil sensible, de manera que es veuen bé en qualsevol mida de pantalla’És adequat per a gairebé qualsevol tipus de negoci (encara que la plataforma no ho faci’no proporcioneu temes bricolatge o de la indústria de l’art).

comprar temesShopify té una àmplia selecció de temes mòbils amb resposta a gairebé totes les indústries

Volusion té 11 plantilles gratuïtes, però només 34 opcions de pagament, que costen 180 dòlars cadascuna. Així, ells’és bastant més car i tens menys opció que Shopify. Tu també pots’gestionar el lloc des del telèfon intel·ligent, de manera que també té menys flexibilitat de disseny.

Tot i això, tot de Volusion’Els temes són mòbils. I, com Shopify, tots els temes ofereixen funcions específiques per a la indústria, que creu que ajudaran el vostre lloc’s actuació. La nostra investigació ha trobat que té temes adequats a la majoria de les indústries, a part ‘art’ i ‘joguines, llibres i educació’.

temes de volusióCada plantilla premium de Volusion té un cost de 180 $, cosa que facilita la gestió del vostre pressupost

Shopify vs Volusion – Disseny: El Veredicte

Shopify no només ofereix més plantilles premium que Volusion, sinó que també costen menys de mitjana. Les dues marques han fet que els seus temes siguin mòbils, però Shopify’Vine amb un útil ‘zoom del producte’ funció, i podeu fer edicions en moviment amb l’editor de mòbils.

Que ofereix una millor atenció al client?

Quan utilitzeu qualsevol tecnologia a la vida, vosaltres’He de tenir algunes preguntes en el camí. Doncs bé, potser no us sorprendrà que Volusion i Shopify hagin pensat en això, ambdós ofereixen una gran atenció al client.

Shopify proporciona ajuda telefònica i de xat en directe les 24 hores del dia, així com assistència per correu electrònic i xarxes socials. No ho fa’No ens atureu, però: com a part del seu pla de preus Plus Level, teniu el vostre propi agent de suport dedicat. Realment van la mili addicional.

A l’altre cantó, Volusion ofereix atenció telefònica, però només des de les 19:00 i fins les 22:00 CST. Donen’Tampoc proporciona ajuda per correu electrònic, però sí que utilitzen contacte directe per telèfon per oferir una experiència més personal.

Shopify vs Volusion – Atenció al client: El veredicte

Ofereixen assistència 24 hores al dia per telèfon i xat en directe, Shopify té la millor ajuda al client. Si bé a Volusion li agrada trucar directament a cada client per obtenir una experiència personal, no pot coincidir amb Shopify’El servei d’agents de suport dedicat, que està disponible al pla de preus Plus Level.

Plans de preus

Com la majoria dels empresaris, tu’probablement estic pensant en costos. Es pot permetre el luxe de construir una botiga en línia mentre jugueu factures i contractes? No us espanteu mai: hi ha plans de preus de Shopify i Volusion per adaptar-se a tots els pressupostos.

Shopify’Els plans de preus són els següents:

 • Shopify bàsic (29 dòlars p / m)
 • Shopify (79 $ p / m)
 • Shopify avançat (299 dòlars p / m)

Si us sembla massa car, podeu estalviar una mica d’efectiu registrant-vos al pla anual. Si ho feu, els preus mensuals baixen 26,10 dòlars, 71,10 dòlars, i 269,10 dòlars, respectivament.

Volusió’Els plans de preus mensuals són els següents:

 • Mini (15 $
 • Més (35 dòlars)
 • Pro ($ 75)
 • Premium (135 $)
 • Negocis (299 dòlars)

Igual que Shopify, podeu fer-ho més barat si us registreu un any i reduïu el cost del pla Mini a només 13 dòlars al mes. malgrat això, aquest preu no inclou un certificat de protecció contra fraus SSL, que té un cost de 88-99 dòlars addicionals (i arriba gratuïtament amb la majoria d’altres constructors de llocs web).

A la nostra prova, Volusion’Els plans de preus van ser els més cars. Tanmateix, es presenta amb moltes característiques excel·lents i integrades, que ofereixen una gran personalització. Per altra banda, Shopify és una mica més barat, però tu’Hauré d’afegir més aplicacions de tercers.

Ambdós ofereixen proves gratuïtes de 14 dies, de manera que podeu provar-les cadascú per vosaltres mateixos abans de fer-ho.

Shopify vs Volusion – Plans de preus: El Veredicte

Volusion té cinc plans de preus que van dels 15-299 dòlars al mes, mentre que Shopify té tres opcions premium des dels 29-299 dòlars mensuals. Ambdós ofereixen una bona relació qualitat-preu amb les seves fortes eines de venda, però Volusion requerirà que adquiriu un certificat SSL per separat. Aquests costen 89-99 dòlars, fent que Shopify sigui l’opció més barata.

Conclusió: el que és millor Shopify o Volusion?

Així nosaltres’ens hem enfrontat entre ells aquests dos creadors de llocs web. Però, qui és el campió de comerç electrònic? Nosaltres’Les revelarem després d’haver fet un resum breu de la comparació d’aquestes plataformes de comerç electrònic.

Shopify és la millor plataforma de comerç electrònic de tot el mercat. Té totes les eines que la vostra botiga necessitarà per tenir èxit i créixer alhora La voluntat està més centrada en les dades i en la informació. Tot i que és útil, Volusion no proporciona el mateix servei en profunditat que presta Shopify.

Tenint en compte això, quina marca s’adapta millor a quin tipus d’usuari?

Shopify és el creador de llocs web de comerç electrònic més complet que hi ha actualment al mercat. Ofereix moltes funcions i una gran botiga d’aplicacions per personalitzar el vostre lloc web És adequat per a qualsevol propietari del negoci que vulgui escalar-se ràpidament i fàcilment.

Volusion està al centre del parc. Té algunes opcions de pagament excel·lents i eines de venda integrades, però no té cap funció de bloc’és més car de mitjana.

Les eines d’analítica, però, són molt impressionants. Això fa que Volusion sigui una opció possible per als propietaris d’empreses basades en dades que agraden la informació dels clients.

La volusió té, certament, avantatges eines de dades, per ser menys fiables de les aplicacions que Shopify. Tot i això, va caure a causa de la seva conseqüència poca facilitat d’ús i falta d’assistència al client. En comparació amb Shopify, que ofereix un paquet millor per menys diners, La voluntat no és’No és la millor opció per aquí.

En general, Shopify és el guanyador. Només aporta un fort cop de puny per a Volusion, amb els seus múltiples canals de vendes, una gran botiga d’aplicacions i atenció al client 24 hores..

Veredicte: Shopify

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me