Weebly vs GoDaddy: Hi ha necessitat de velocitat?

weebly vs godaddy imatge destacadaEn aquest article, nosaltres’Us ajudaré a triar entre Weebly i GoDaddy mitjançant la excavació de tots els fets, figures i funcions que necessiteu per prendre una decisió informada.


Weebly és una de les plataformes més fàcils d’utilitzar al voltant, proporcionant un disseny intuïtiu arrossegable i una gran quantitat d’eines i funcions útils. El millor de tot, fins i tot arriba amb un pla gratuït.

En definitiva, Weebly és rendible sense renunciar a la qualitat. Això pot donar-vos una idea de perquè ella’és el constructor escollit per a més de 40 milions de llocs web en l’actualitat.

Tot i això, a Expert Builder Website, agraïm que alguns de vosaltres no tingueu temps per dedicar-vos a arrossegar, deixar anar, fer clic i comprar. Aquí és on entra GoDaddy.

GoDaddy és la manera més ràpida de construir un lloc web, utilitzant el seu ADI (Artificial Design Intelligence) per crear un lloc en pocs minuts. Simplement respon a unes preguntes i tu’Tinc un lloc web que’Està llest per publicar.

Weebly vs GoDaddy està formant un partit emocionant, oi? Nosaltres’Hem combinat els resultats de les proves dels nostres usuaris amb els nostres coneixements experts, que ens ajuden a trobar els resultats més precisos en totes les àrees clau.

Així, sense més, deixeu-ho’Començar…

Weebly vs GoDaddy: avantatges i contres

Cons Weebly ProsWeebly
 • Temes ben dissenyats
 • Molt fàcil d’utilitzar
 • Personalització limitada de plantilles
 • Les funcions del bloc podrien ser millors

Weebly té unes plantilles molt fàcils de navegar. Tot i això, les seves funcions de blogs són pobres i la personalització és limitada a l’hora de dissenyar plantilles’s una plataforma excel·lent.

GoDaddy ProsGoDaddy Cons
 • Dejuni per construir
 • Canvia temes en qualsevol moment
 • No té profunditat
 • No molta llibertat creativa

Amb el seu ADI, GoDaddy ofereix la forma més ràpida d’arribar a Internet. Després d’un parell de clics, presto: un nou lloc web. També podeu canviar temes en qualsevol moment que el format GoDaddy us permetrà estalviar temps i molèsties.

Tot i això, les funcions no tenen certa profunditat, restringint el que realment es pot fer amb el vostre lloc. En aquesta nota, no’no proporciono molta llibertat creativa en general.

Facilitat d’ús

Els creadors de llocs web hi són per ajudar la gent a entrar en línia més fàcilment. Per descomptat, n’hi ha que són més fàcils d’utilitzar que d’altres, per la qual cosa vam provar tant Weebly com GoDaddy per saber quin és el més fàcil d’utilitzar.

Weebly utilitza arrossegar i deixar anar per a la seva personalització de plantilles. Això facilita la personalització del vostre lloc web. Weebly també us permet accedir a milers d’aplicacions, que es poden instal·lar amb un sol clic.

Una de les persones que vam provar va trobar una web molt fàcil de navegar:

La pantalla d’edició està molt bé. Ell’És un bon creador web a nivell introductori.

Web del editor webAmb la seva pàgina d’inici clarament establerta, Weebly facilita l’edició del vostre lloc web

Utilitzant el seu ‘GoCentral’ ADI, GoDaddy pot crear un lloc web en qüestió de minuts, que els usuaris poden personalitzar al seu gust. Tot el procés d’edició sol trigar menys d’una hora, així que ho és’És una experiència ràpidament indolora.

preguntes adi godaddyL’ADI de GoDaddy et crea un lloc web en funció de les respostes que donis a les seves preguntes

Durant les proves dels usuaris, un usuari va quedar impressionat amb la rapidesa i la facilitat de GoDaddy:

Ell’és molt fàcil muntar un lloc mitjançant la interfície que proporcionen.

Facilitat d’ús – Verdict: GoDaddy

GoDaddy és tan fàcil d’utilitzar que Weebly. L’ús de GoCentral requereix un esforç mínim, amb només uns clics i preguntes necessaris per crear el vostre lloc. Weebly també és molt fàcil d’utilitzar, però pot’no coincideix amb la simplicitat de GoDaddy’s viatge d’usuari.

Flexibilitat del disseny

Nosaltres’Hem discutit quina facilitat és utilitzar cada constructor, la qual cosa condueix molt bé a la nostra propera comparació: quina flexibilitat és cada plataforma amb les seves eines de disseny? És a dir, quina plataforma us proporciona el control més creatiu?

Weebly proporciona 35 plantilles que cobreixen categories que inclouen empreses, carteres i botigues en línia. Millor encara, tots els temes tenen resposta mòbil, de manera que es veuen bonics a totes les pantalles. Weebly també ofereix la majoria d’aplicacions de qualsevol plataforma.

Un petit problema és que podeu’no cerqueu un tema específic de la indústria; en canvi, vosaltres’Haureu de desplaçar-vos per cada categoria per trobar-ne la perfecta. Vas guanyar’tampoc podreu previsualitzar el que sembla cada plantilla en un mòbil o tauleta.

temes pesatsWeebly ofereix una àmplia gamma de bells temes, que abasten diverses indústries

GoDaddy utilitza ADI per ajudar a dissenyar el vostre lloc web. Pregunta unes quantes preguntes sobre quin tipus de lloc web necessita (una cartera, empreses etc) i, a continuació, us ofereix un lloc web’està a punt per anar. GoDaddy’Els temes també són mòbils.

Després d’això, teniu algun nivell de control creatiu, però’s limitat. Podeu editar el tema i actualitzar els quadres de text, però això’s al respecte. En general, GoDaddy i el seu ADI són per a persones que busquen connectar-se ràpidament en línia en lloc dels amants del disseny.

godaddy adiGoCentral fa unes preguntes i dissenya un lloc web d’aspecte professional en pocs minuts

Flexibilitat de disseny: veredicte: Weebly

Weebly és la millor opció per al disseny. Ofereix 35 plantilles que podeu personalitzar fàcilment i que proporciona accés a milers d’aplicacions per ajudar a personalitzar el vostre lloc. GoDaddy està encantat de prioritzar la velocitat sobre les aparences, de manera que s’aconsegueix ràpidament en línia tot restringint el control creatiu.

Característiques i eines

Un bon creador de llocs web necessita oferir més que una experiència de disseny suau: també ha de proporcionar un munt de funcions, aplicacions i eines útils per agilitzar el vostre lloc web o botiga en línia. Així doncs, quina plataforma té la caixa d’eines més gran i millor?

Comerç electrònic

En les nostres proves, Weebly va sortir com la millor relació qualitat-preu per construir una botiga en línia. La seva interfície clara fa que sigui fàcil començar a vendre en línia, però no tenen eines de dades grans com la gestió d’inventaris d’equips. En general, ho és’s per a petites empreses que volen un viatge fàcil i agradable de l’usuari.

Gràcies al seu ADI, GoDaddy és la forma més ràpida de construir una botiga en línia. Tot i això, no ho fa’No et permet vendre productes digitals, i la majoria de les seves funcions de comerç electrònic no tenen la qualitat i la profunditat trobades en altres plataformes.

Blocs

Weebly canvia GoDaddy a la categoria de blocs. Amb Weebly, podeu crear i publicar publicacions fàcilment, alhora que integreu una funció de cerca, un feed RSS, una adreça de marques socials, una secció de comentaris i molt més..

Si bé GoDaddy us permet separar el vostre bloc en categories, fer el seguiment del seu rendiment i incorporar un canal RSS, el va guanyar’No et deixo fer molt més.

funció del bloc de godaddyGoDaddy us permet iniciar un bloc sense problemes, però podeu fer-ho’No ho puc fer molt després

Màrqueting

Weebly proporciona un servei fantàstic anomenat ‘Promocionar Weebly’, que us ajuda a crear campanyes de correu electrònic efectives. És compatible amb còpia i plantilles, i també podeu programar els correus electrònics que envieu

Si tu’estic preocupat pels costos, no hauria de ser’No sigui: Weebly Promote ofereix una prova gratuïta i només té un cost de 10 dòlars al mes després d’això.

Si bé GoDaddy també us permet crear campanyes de correu electrònic, sense una eina específica que us ajudarà com Weebly ho té’no és tan impressionant quan els compareu.

Integració en mitjans socials

Weebly guanya també aquí. Tot i que tots dos us permeten incorporar botons socials, Weebly porta més coses permetent afegir els fluxos de xarxes socials directament al vostre lloc web. Això vol dir que els vostres visitants poden veure què és tu’torneu a tuitejar, publicar i compartir en tot moment.

Mercats d’aplicacions

Deixar’S’ho diu així: Weebly té la majoria d’aplicacions de qualsevol constructor, mentre que GoDaddy no ho fa’ni tan sols tens un mercat d’aplicacions. Així que’Està bastant clar qui ‘ el creador de llocs web appiest és, però nosaltres’Vaig a passar ràpidament algunes de les raons per les quals.

A Weebly, podeu triar entre milers d’aplicacions de tercers, que es poden instal·lar amb un sol clic. Alguns són gratuïts, mentre que d’altres tenen un cost reduït. Les aplicacions estan disponibles que cobreixen totes les àrees clau, incloses la comercialització, el comerç electrònic, les xarxes socials i molts altres per ajudar a millorar el vostre lloc.’s actuació.

centre d'aplicacions webEl centre d’aplicacions Weebly us permet accedir a milers d’integracions que ajuden a millorar el vostre lloc’rendiment general

Característiques: Veredicte: Weebly

Weebly es troba al cap i a les espatlles per sobre de GoDaddy quan es tracta de la profunditat de les seves característiques. Ofereix eines de blocatge més àmplies, integració de xarxes socials i més aplicacions per triar.

SEO

Si tu’estic preguntant què és exactament SEO, ella’és el sistema que ajuda al vostre lloc web a ser més alt en motors de cerca com Google. Essencialment, ajuda la gent a trobar el vostre lloc amb més facilitat.

Millora del vostre lloc web’El SEO es pot fer de diverses maneres. Per exemple, tant Weebly com GoDaddy permeten:

 • Actualitzeu meta títols i descripcions (el text que veieu a les cerques de Google)
 • Edita els URL (el text que es troba després del domini del vostre lloc web)
 • Afegiu text alt a les imatges (el text que descriu una imatge per ajudar a Google a identificar-la)
 • Utilitzeu temes amb resposta per a mòbils (cosa que a Google li agrada veure)

Totes aquestes funcions ajudaran els motors de cerca a indexar (cercar i classificar) el lloc web. Totes dues plataformes ofereixen eines de SEO fantàstiques, però Weebly té el centre d’aplicacions per ajudar-vos a sortir encara més. També proporciona guies molt útils sobre paraules clau i codificació.

SEO – Verdict: Weebly

Ell’s molt a prop, però Google només prefereix Weebly a GoDaddy. Les dues plataformes ofereixen bones eines per ajudar al vostre lloc web a aparèixer més alt als motors de cerca, però Weebly ho redueix amb la seva àmplia gamma d’aplicacions de SEO i guies d’usuari útils, cosa que facilita les coses.

Ajuda i suport

Com en totes les coses tecnològiques, tu’estic obligat a trobar-se amb alguns problemes que necessiten resoldre ràpidament. Tenint això en compte, hem analitzat els nivells d’ajuda i suport que proporciona cada constructor.

Quan es tracta d’ajuda al client, ho és’s un proper. Weebly proporciona suport per correu electrònic, telèfon i xat en directe, però només de 18:00 a 18:00 (PT).

centre d’ajuda de carençaEl Centre d’ajuda de Weebly us permet cercar problemes o podeu utilitzar la seva opció de xat en directe

D’altra banda, GoDaddy proporciona suport telefònic 24 hores al dia, una opció de xat en directe, però sense suport de correu electrònic.

centre d’ajuda a godaddyLa secció d’ajuda de GoDaddy us permet trobar solucions ràpidament o podeu utilitzar el servei d’assistència telefònica 24 hores

Ajuda i suport – Verdict: Weebly

Weebly obté la medalla d’or en aquesta secció. Si bé els dos creadors de llocs web ofereixen funcions de xat en directe, assistència telefònica i centres d’ajuda, GoDaddy no proporciona assistència per correu electrònic. A més, el seu centre d’ajuda és relativament confús i difícil de navegar en comparació amb Weebly’s.

Preu i relació qualitat-preu

Els creadors de llocs web han canviat el joc de moltes maneres. Un d’aquests diners és el que us donen’Ja he de gastar centenars de dòlars en un dissenyador web.

Si tu’sou un fan de la frugalitat, vosaltres’M’encantarà Weebly. Té alguns dels plans de preus més assequibles del mercat i ofereix un pla d’arrencada gratuït. Els seus plans premium van des de només 8 dòlars al mes fins a 38 dòlars al mes (vegeu la imatge a continuació per obtenir més detall).

El pla gratuït et permet crear un lloc web bonic sense cap cost (òbviament), però arriba amb una ‘.pesadament’ subdomini. Això no ho fa’Sembla molt professional i també vol dir que el vostre lloc web estarà cobert amb anuncis Weebly. Per només uns quants dòlars al mes, això’sens dubte val la pena actualitzar.

plans de preus pesats

GoDaddy també és molt barat. Hi ha quatre plans de pagament per triar, a partir de només 5,99 dòlars al mes, fins a 19,99 dòlars al mes.

Cada pla us permet personalitzar-vos amb les mateixes eines, però tal com els noms ho suggereixen’Hauré d’estar al pla d’empresa o superior si ho teniu’estic buscant per iniciar un lloc web de l’empresa. Amb aquests plans superiors, també obtindreu certificats SSL i ajuda extra de SEO.

Voleu vendre coses en línia? Vostè’Hauré de triar el ‘Botiga online’ pla, on tu’Vaig a jugar amb totes les funcions de comerç electrònic que hem esmentat anteriorment a l’article.

plans de preus de godaddy

Preu: veredicte: Weebly

Les dues plataformes ofereixen una bona relació qualitat-preu quan compareu les funcions i els plans de preus, però Weebly guanya gràcies al seu pla gratuït. GoDaddy és, sens dubte, una opció barata, però amb Weebly, podeu crear un lloc web brillant sense cap cost, i obtenir aplicacions gratuïtes també.

Weebly vs GoDaddy: Conclusió

Nosaltres’Hem llançat Weebly i GoDaddy els uns contra els altres en totes les àrees clau per construir un lloc web. Mitjançant els nostres coneixements experts i els resultats de les nostres proves d’usuaris, ens vam posar realment a la pell de cada plataforma per esbrinar què els fa marcar.

Deixar’Torneu a obtenir informació ràpidament allà on cada constructor de llocs web sobresurt…

CategoriaWeeblyGoDaddyWinnerFacilitat d’úsDissenyCaracterístiquesSEOAjuda i suportPreu
Una pàgina d’edició nítida facilita la creació de qualsevol tipus de lloc webLa funció ADI de GoCentral crea un lloc per a vostès en pocs minuts, eliminant totes les molèstiesGoDaddy
Proporciona 35 belles plantilles de resposta mòbil, que es poden personalitzar fàcilmentRestringent en termes de control creatiu a causa de la funció ADIWeebly
Ofereix una gran quantitat de funcions de màrqueting, blocs i mitjans de comunicació socials. Però, el millor de tot, proporciona un enorme centre d’aplicacionsNo té cap mercat d’aplicacions i les funcions són generalment força febles en comparació amb WeeblyWeebly
Té totes les funcions bàsiques que necessiteu per obtenir un nivell superior a Google, incloses moltes aplicacions de SEOOfereix un bon nivell d’ajuda de SEO, però la falta d’aplicacions és un desavantatgeWeebly
Proporciona correu electrònic, xat en directe, un centre d’ajuda i assistència telefònicaOfereix suport telefònic 24 hores / 24, però el centre d’ajuda està incomplet i no hi ha assistència per correu electrònicWeebly
El pla gratuït fa que Weebly sigui una excel·lent relació qualitat-preu i els plans premium són assequiblesNo hi ha pla gratuït, però els plans amb preus són raonablesWeebly

Després de llegir aquest article, haureu de tenir una bona idea de quina plataforma s’adapta més a quin tipus d’usuari i quina és la forma adequada per a vosaltres.

Weebly és per a qualsevol que busqui construir un lloc web bell i amb un mínim esforç i que no ho faci’No vull trencar el banc mentre ho fa.

Amb el seu ADI, GoDaddy és per a persones que vulguin crear un lloc web el més ràpidament possible, i qui no’No em vaig preocupar del procés de disseny.

Qui porta la corona, però? Després d’un concurs estretament lluitat, nosaltres’l’he donat a Weebly. Es mereix el tron ​​per la seva impressionant gamma de característiques, la seva excel·lent relació qualitat-preu i la seva flexibilitat en el disseny.

GoDaddy és una bona opció, però en general, nosaltres’d dir: anar amb Weebly.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map