Pogled na oblake: Paas za mala podjetja

Cloudways – www.cloudways.com.


Opomba: To spletno mesto, ki ga berete, zdaj gostuje v Digital Ocean prek Cloudways. Preberite si Jerry’s Cloudways pregled, če želite izvedeti več o podjetju. 

Cloudways morda ni ime gospodinjstva, ki si ga ljudje omislijo, ko gre za ponudnika gostovanja v oblaku PaaS (Platform-as-a-Service). Toda zamisel bolnišnice Pere, Aaqib Gadit in Uzair Gadit napreduje v industriji kot PaaS za mala in srednje velika podjetja.

V čast nam je bilo, da smo dobili priložnost, da smo se pogovarjali z ljudmi na Cloudwaysu in razumeli nekaj o njihovem notranjem delovanju, kako so postali in kaj počnemo, da ohranimo svoj položaj ključnega igralca v oblačni industriji gostovanja.

Vodja produktov Cloudways, Ali Ahmed in Neil Patel na konferenci AWASIA Bangkok na Tajskem.

Pisarna soustanovitelja Pereja.

(Preprosta) vizija za oblake

Ko so leta 2011 ustanovili Cloudways, so imeli trije soustanovitelji (bolnišnica Pere, Aaqib in Uzair Gadit) preprosto in enostavno vizijo podjetja in kaj želijo narediti:

Ideja je bila zagotoviti upravljanje izkušenj gostovanja v oblaku za vse uporabnike, ne glede na njihovo strokovno usposobljenost.

V svoji prvotni viziji je Cloudways vztrajno postal platforma, ki v ospredje postavlja preprostost. Vedeli pa so, da samo ponudba preproste za uporabo platforme ni uspela izboljšati in še bolj natančno prilagoditi svoj pristop k storitvam gostovanja v oblaku.

“Cloudways je sčasoma prerasel v platformo, ki poudarja preprostost. Vendar smo dali poudarek tudi na izbiro in uporabnikom olajšali doseganje poslovnega uspeha, kar smo lahko storili zahvaljujoč našim vrhunskim partnerjem v oblačni infrastrukturi in vsestranski strokovni podpori. “

Z jasno in jedrnato vizijo so vedeli, kako se približati industriji gostovanja v oblaku in umestiti ustrezno strategijo, s čimer si bodo utirali pot, da Cloudways raste in uspeva kot danes.

CloudWays test uspešnosti na Bitcatcha (vir).

Poznavanje občinstva in zagotavljanje pravih koristi

Ker je bil ponudnik storitev, ki je specializirano za upravljanje gostovanja v oblaku, je bilo že zgodaj pomembno, da je Cloudways določil, kdo je njihovo ciljno občinstvo in kako bodo prodrli na trg.

SMB [mala in srednje velika podjetja] in agencije so naša glavna ciljna profila kupcev, platformo Cloudways pa smo prilagodili tako, da bodo te stranke imele najboljše upravljanje gostovanja v oblaku za svoje poslovanje.

Ob poznavanju potreb svojih uporabnikov se je Cloudways lahko osredotočil na funkcije in pripomočke, ki so za njihove uporabnike bistvene in koristne. Ko govorimo o lastnostih in prednostih, pomenijo posel.

»Z Cloudways-jem imamo uporabniški vmesnik, ki ponuja uporabnika, ki ponuja 50+ dejanj v enem samem kliku, zaščito z železnimi vložki (nudimo BREZPLAČNE Wildcard SSL certifikate) in strokovno podporo 24/7. Poleg tega naš CloudwaysBot zagotavlja skoraj v realnem času vpogled v zdravje in uspešnost strežnikov in aplikacij strank. “

Moč izbire in raznolikost vrednosti

Kot je trenutno, Cloudways nabira vse potrebne udarce, da jih postavi kot glavnega igralca v industriji gostovanja v oblaku.

Vendar jim to seveda ni bilo dovolj. Želeli so, da je Cloudways platforma, ki lahko deluje s katero koli drugo aplikacijo, s čimer je pokazala svojo zavezanost, da uporabnikom omogoči čim več izbire..

“Naša platforma je optimizirana za katero koli aplikacijo na PHP. Za SMB in agencije to pomeni zelo široko podporo za vsak projekt po meri, ki ga potrebujejo za razvoj in uvajanje, ne da bi skrbeli za vprašanja združljivosti.”

Nekatere aplikacije, ki jih podpira Cloudways, vključujejo WordPress, WooCommerce, Magento, Laravel, Symfony in celo PHP projekte po meri.

Toda združljivost z drugimi aplikacijami ni edina stvar, ki jo Cloudways odlikuje. Da bi bili PaaS, ki lahko učinkovito poskrbi za svoje uporabnike, so morali vključiti široko paleto dodatnih funkcij, ki bi Cloudways še bolj utrdile kot PaaS izbiro za mala in srednja podjetja ter agencije.

Cloudways CDN, shranjevanje blokov, uprizoritveno okolje, zmogljive funkcije upravljanja članov ekipe, funkcije strežnika (zagon / zaustavitev / prenos strežnika), dodatki Cloudways Premium Support so le nekateri od raznolikih dodatkov, ki bi jih lahko naše stranke izkoristile za večjo enostavno uporabo gostovanje in brez težav.

Stajanje nad (in pred) konkurenco

Medtem ko Cloudways še naprej uživa velik uspeh v industriji gostovanja v oblaku in kot ponudnik PaaS, je trend znižanja cen za PaaS-ove načrte opazil veliko podjetij, ki so dosegle zadnja vrata.

Načrti gostovanja v oblaku Cloudways: Začnite gostovanje v oblaku že za 10 USD / mesec. Posnetek zaslona, ​​posnet 5. septembra 2018.

Ljudje v Cloudwaysu to dobro vedo in priznali so, kako bi to lahko vplivalo na napredovanje podjetja.

“Menimo, da Moorov zakon velja za vsa področja tehnologije, vključno z gostovanjem v oblaku. Predvidevamo, da se bodo cene še naprej zniževale, ko bo na trg vstopilo več akterjev, splošni stroški upravljanja infrastrukture pa bodo postali bolj dostopni prodajalcem drugega in tretjega razreda. Glede na to verjamemo, da kakovost in doslednost storitev močno vplivata na poslovne prihodke. “

Za ekipo v Cloudwaysu je bilo pred konkurenco in ohranjanjem položaja uglednega ponudnika storitev PaaS zagotovljeno izkušnjo, ki jo uporabniki pričakujejo, in potrebne spremembe za izboljšanje njihove platforme in spletnega mesta.

Če vaša storitev ponuja (ali presega) pričakovanja uporabnikov, bodo še naprej zaupali vaši platformi. Ta ideja se odraža na novo preoblikovanem spletnem mestu in platformi Cloudways, ki je prilagojen tako, da obiskovalcem predstavi vse ustrezne informacije in zagotovi dosledno visoko raven storitev, ki jih ponujamo svojim strankam.

Platforma Cloudways

Tehnologija se razvija industrija. Tudi na nišnem trgu, kot je industrija PaaS, bo novejša tehnologija še naprej olajšala vstop drugim konkurentom..

Kljub temu Cloudways ve, da bo ohranitev prvotne vizije in nadaljnje zagotavljanje storitev, ki jih uporabniki želijo, ključnega pomena za njihov nadaljnji uspeh.

Najpomembnejše prednosti uporabe Cloudways kot ponudnika PaaS so svoboda izbire, enostavnost in enostavna uporaba ter inovativnost pri storitvah in funkcijah.

Da bi se Cloudways uveljavil kot platforma, ki je resnično edinstvena od konkurentov, je Cloudways presegel in naprej, saj je svojim uporabnikom zagotovil široko paleto funkcij in koristi, ki so ključni stebri njihovih storitev.

Značilnosti poudarja

Platforma Cloudways ponuja številne druge ugodnosti, ki jih resnično ločijo od konkurence, s funkcijami, kot so:

 • CloudwaysBot [za poročanje o statistiki uspešnosti strežnikov in aplikacij v realnem času],
 • Cloudways CDN [stroškovno učinkovita rešitev CDN za uporabnike],
 • Namensko uprizoritveno okolje,
 • Brezplačni SSL certifikati [Wildcard, SANS in drugi],
 • Popolna podpora za PHP 7.x,
 • Skladiščenje blokov,
 • Git integracija,
 • Upravljanje članov ekipe,
 • Upravljanje s strežnikom,
 • CloudwaysAPI [za izvajanje rešitev po meri na podlagi platforme Cloudways] in
 • Cloudways Breeze [domači WordPress predpomnilnik].

Samo funkcije bi bile dovolj, da jih lahko postavijo vrhunski ponudnik PaaS, a inovacije so že od nekdaj del njihove identitete in uspele so najti načine za nadaljnje izboljšanje svojih zmogljivosti gostovanja.

“Naš gostovalni paket,” Thunderstack “je popolnoma optimiziran za obdelavo katerega koli PHP projekta. To pomeni, da za razliko od nekaterih konkurentov podpiramo široko paleto CMS in okvirov, vključno s projekti WordPress, WooCommerce, Laravel, Symfony in po meri PHP. Te aplikacije so podprte z izbiro predpomnilnika uporabnika (Lak, Memcached ali Redis) in baze podatkov (MariaDB in MySQL). “

Pohvala na platformi Cloudways (Citati s Twitterja)

Se sprašujete, zakaj https://t.co/eKruIH0yJ7 teče hitro. Gostimo na platformi Cloudways. Če razmišljate o ustvarjanju spletnega dnevnika ali nadgraditvi obstoječega spletnega mesta ali gostitelja projekta s programom #Clouways in jarkom #cPanel https://t.co/ltU0LDjL6x pic.twitter.com/MZg03OiDx5

– Michael Glock dr. (@DrMichaelGlock) 1. septembra 2018

Preselil sem množico spletnih mest v @Cloudways in sem do zdaj zelo vesel, ker uporabljam njihov vmesnik + AWS, Digital Ocean in Google

– Michael Torbert (@michaeltorbert) 26. novembra 2016

Dajanje človeškega dotika

Cloudways za vse njihove tehnološke podvige in mejnike v industriji ve, da je to posledica ljudi in njihove predanosti prvotni viziji, ki jim je prinesla toliko uspeha.

Vsi v Cloudways-u so namenjeni zagotavljanju najboljše izkušnje uporabnikom, ki želijo preprosto rešitev za upravljanje gostovanja. Ta predanost je očitna, ko gre za njihovo podporo ekipi.

Povratne informacije uporabnikov o podpori in cenah podjetja Cloudways.

“Vse funkcije v Cloudwaysu podpira pristojna podporna skupina, ki je na voljo 24 ur na dan, opremljena s široko bazo znanja in tudi Live Chat za hitro podporo.”

Če to ni bilo dovolj, nudijo celo Premium Support Addons za tiste, ki želijo prednostno podporo pri ravnanju s svojimi strežniki.

Vizija oblakov

Radi bi se zahvalili ekipi v Cloudwaysu, ki ste si vzeli čas za pogovor z nami. Jasno je, da gre za strastno ekipo, ki želi ustvariti platformo, ki bo majhnim in srednje velikim podjetjem prinesla resnično gostovanje.

Pri Cloudwaysu je bila ključ do njihovega uspeha vedno njihova neomajna vizija. Upamo, da bo še naprej vitko in inovativno podjetje, kar jim bo prineslo več uspeha v prihodnosti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me