Divi Builder, Beaver Builder sau Elementor Plugin-uri WordPress – Ce să alegem și de ce?

Oferte WordPress


Dacă ați construit vreodată – sau vă gândiți să construiți – un site web WordPress, este posibil să fi auzit despre aceste lucruri numite plugin-uri pentru constructor de pagini. Bine, bineînțeles că ai! Sunt toată furia acum. Dar iată lucrul: Care este cel mai bun? În acest articol, îl vom clarifica comparând Divi Builder, Beaver Builder și Elementor.

De ce cei trei în mod special? În primul rând, da, există multe alte opțiuni care vă așteaptă acolo pe tărâmul constructor de pagini. Există WPBakery Page Builder, SiteOrigin Page Builder, Brizy și probabil alte zeci de instrumente care rămân sub radar. Deci, de ce le respingeți pe toate și concentrați-vă doar pe Divi Builder, Beaver Builder și Elementor?

Răspunsul este simplu: sunt cei trei mari. Sunt cele mai populare plugin-uri pentru constructor de pagini de pe piață, cu cele mai proeminente echipe în spatele lor – și probabil orele cele mai dezvoltate investite în construirea lor.

Ceea ce se traduce prin asta este simplu: în timp ce constructorii cu mai multe nișe pot avea funcții unice aici și acolo care le fac interesante, „întregul pachet” este ceva pe care îl veți obține doar cu unul dintre cei trei mari: Divi Builder, Beaver Builder sau Elementor.

Dar care este cel mai bine? Să aflăm!

Această comparație se concentrează pe o serie de aspecte importante:

 • Ușurință în utilizare. Acesta este întregul punct de vânzare, nu-i așa? Cu alte cuvinte, dacă aș ști cod, nu aș avea nevoie de un constructor în primul rând.
 • Module de conținut. Blocuri de text, blocuri de imagini, butoane etc. Să comparăm care dintre cele trei mari apar aici și oferă cele mai multe.
 • Șabloanele din afara casetei. Construirea paginilor de la zero este distractivă … dacă ai timp. Dacă nu, șabloanele vin la îndemână. Constructorii buni ar trebui să le ofere.
 • Timp de încărcare! Site-ul dvs. se încarcă mai încet cu un plugin pentru constructor activat? Sa verificam.
 • Ce se întâmplă când dezactivați pluginul. Unii constructori se ocupă bine de acest lucru, ceea ce înseamnă că paginile rămân arate bine. Unii nu sunt la fel de grațioși.
 • Pretul. Evident. Plus cum să luați o decizie. ?

Sa trecem la treaba.

Contents

Divi Builder, Beaver Builder, Elementor: Comparat

În primul rând, elementele de bază! După cum probabil știți deja, sub capotă, Divi Builder, Beaver Builder și Elementor sunt plugin-uri WordPress.

Principalul lucru pe care acești trei trebuie să-l ofere este acela că fac cu ușurință crearea de structuri și postări de pagini cu aspect personalizat. Vorbesc despre tipurile de modele care depășesc ceea ce îți permite să faci. Puteți crea pagini de destinație, personalizate despre pagini, pagini de vânzări … orice, cu adevărat.

 • Divi Builder este un plugin numai premium. Nu există o versiune gratuită disponibilă.
 • Atât Elementor, cât și Beaver Builder se abonează la modelul freemium – ca de exemplu, există o versiune gratuită, plus că puteți plăti o taxă mică pentru a obține mai multe funcții.

Vom ajunge la cele mai nefericite în doar o secundă, dar mai întâi, aici este un tabel sumar rapid dacă vă grăbiți:

Divi Builder
Castor constructor
Elementor

Preț89 USD, 249 USDgratuit, 99 $, 199 $, 399 $gratuit, 49 $, 99 $, 199 $
Ușurință în utilizare4/54.8 / 55/5
Module de conținut~ 45~ 30~ 60
Șabloane de pagină~ 370~ 30~ 140
Impactul timpului de încărcare+27%+37%+28%
Când dezactivațiO mizerie cu shortcodesRămâne o structură bună a paginiiRămâne o structură bună a paginii
PER TOTAL# 3# 2# 1

Comparația completă:

1. Ușor de utilizat

În primul rând, instalarea. Fără surprize aici: Divi Builder, Beaver Builder și Elementor se instalează ca orice alt plugin WordPress.

Notă pentru începător: Iată cum se instalează un plugin.

După ce ați terminat instalarea, toți cei trei constructori sunt gata de utilizare imediat. Acestea fiind spuse, toate vin cu pagini de setări separate în tabloul de bord WordPress. Cu toate acestea, nu trebuie să accesați aceste setări pentru a începe să utilizați constructorul. Toate opțiunile sunt… opționale.

Puncte suplimentare aici accesați Beaver Builder, care are un panou special la bord, care este menit să vă pună la curent cu constructorul și elementele sale esențiale.

Beaver Builder la bord

Iată mai multe despre cât de ușor este de utilizat fiecare constructor:

1.1. Castor constructor

Pentru a începe cu Beaver Builder, accesați Pagini → Adăugare nou. Veți vedea o secțiune nouă acolo:

activează Beaver

După ce faceți clic pe aceasta, se va lansa aplicația personalizată Beaver Builder și veți putea începe să lucrați cu pluginul.

Pânză Beaver Builder

Singura dificultate cu care te vei confrunta aici este că este posibil să fii limitat de pânza în care tema ta îți permite să lucrezi. Cu alte cuvinte, dacă nu există un model de pagină pe ecran complet cu tema dvs., nu veți putea crea design complet pe ecran complet. Beaver Builder nu vine cu niciun astfel de șablon necompletat.

Respectând această problemă, Beaver Builder vă oferă o experiență intuitivă în general. Trebuie să trageți elemente din bara laterală, să le aruncați pe panza principală, apoi să le realiniați și să le personalizați liber.

Demonstrație de utilizare Beaver Builder

Ori de câte ori doriți să puneți un bloc nou pe pagină, trebuie doar să faceți clic pe „+” care se află în colțul din dreapta sus al ecranului, apoi selectați elementul dvs..

plus castor

Acest buton „+” este și modul în care puteți adăuga rânduri noi sau chiar șabloane gata pregătite și să le folosiți ca punct de plecare.

Ori de câte ori faceți clic pe orice element din pagină, veți vedea un pop-up cu opțiunile și setările disponibile pentru acel element. În afară de asta, puteți edita tot conținutul textului făcând clic pe un bloc și tastând chiar acolo.

În general, Beaver Builder este foarte intuitiv. Întrucât priviți o previzualizare reală a paginii pe care lucrați, este foarte clar ce ar trebui să faceți și cum puteți obține efectul dorit.

Dacă doriți să aflați mai multe despre Beaver Builder și despre pro și contra lui, consultați recenzia noastră Beaver Builder.

1.2. Divi Builder

Pentru a începe cu Divi Builder, accesați Pagini → Adăugare nou. Există un buton nou suculent acolo:

utilizați divi builder

Făcând clic pe acesta, va lansa Divi Builder – dar doar la jumătatea drumului, ca să zic așa.

Iată ce vreau să spun: când faceți clic pe buton, veți vedea acest lucru:

divi mid ui

Este doar „un fel de” o experiență utilă în construirea de pagini. Ceea ce vedeți este o interfață intermediară, dacă are sens. Deși înlocuiește interfața de utilizare standard WordPress și vă permite să puneți diferite blocuri de pagină una după alta, nu vedeți efectiv rezultatul final al muncii dvs..

Bănuiesc că acest mod de lucru poate fi util dacă aveți de-a face cu o pagină foarte lungă și complicată și doriți doar să vedeți lucrurile din privirea unei păsări. Cu toate acestea, pentru nevoile dvs. de creare a paginilor de zi cu zi, vă recomandăm să folosiți experiența „completă” Divi Builder.

Pentru a obține asta, faceți clic pe butonul Utilizați Visual Builder. Acest lucru vă va redirecționa către un panou complet nou, care este complet ceea ce-vedeți-este-ce-obțineți.

Chiar în față, interfața Divi Builder este construită într-un mod care să vă ghideze prin pașii necesari pentru crearea unei pagini cu aspect bun.

În primul rând, Divi Builder vă oferă trei opțiuni: Construiți de la zero, alegeți un layout premad sau clonați pagina existentă. Acesta este un ajutor prietenos și vă va îmbunătăți prima interacțiune cu constructorul.

alegerea constructorului divi

Dacă lucrați de la zero la o pagină, trebuie să alegeți ce fel de rând doriți să puneți pe pagină, apoi ce module doriți să includeți în rândul respectiv.

pânza divi blank

Acest lucru este aproape la fel de ușor de înțeles ca în Beaver Builder. Desigur, îmi dau seama că o mare parte din acestea se referă la preferințele personale, dar UI al Divi Builder pare a fi puțin mai confuz.

Pentru a vedea ce vreau să spun, consultați această captură de ecran:

butonul ciudat al constructorului divi

Ce vedeți, există trei butoane „+” separate și fiecare face un lucru diferit. Unul este pentru secțiuni, unul este pentru rânduri, iar ultimul este pentru module de conținut.

(Notă: Pentru a construi orice pagină Divi Builder, mai întâi trebuie să creezi secțiuni, apoi să așezi rânduri în acele secțiuni și, în final, să plasezi elemente de conținut individuale în rânduri.)

Cu toate acestea, atunci când este vorba de editarea conținutului în sine, totul este foarte intuitiv. Doar faceți clic pe orice element doriți să editați și faceți ceea ce doriți să faceți – fie că tastați sau ajustați alți parametri.

Divi folosesc demo

În general, Divi Builder este ușor de utilizat zilnic, dar este mai dificil să te descurci la început.

Similar cu situația Beaver Builder, dacă tema dvs. nu vine cu niciun șablon de pagină „goală”, atunci nu veți putea construi un design cu ecran complet cu Divi Builder. Divi Builder în sine nu vine cu niciun astfel de șablon de pagină, așa că sunteți limitat de pânza de lucru disponibilă pentru tema dvs..

(Din constructorii de aici, numai Elementor vine cu propriul său șablon de pagină goală.)

Dacă doriți să aflați mai multe despre Divi Builder și pro și contra, consultați recenzia Divi Builder.

1.3. Elementor

Modul în care construiți cu Elementor este accesând Pagini → Adăugare nou, apoi faceți clic pe butonul mare „Editați cu elementor”.

Buton elementor

După ce faceți acest lucru, veți fi redirecționat la interfața de utilizator personalizată.

UI elementor

În timp ce atât Divi Builder, cât și Beaver Builder optează pentru „doar în caz” UI – prin care trebuie să faceți clic pe ceva pentru a vedea opțiunile disponibile sau modulele de conținut, Elementor vă arată totul în față într-un aspect clasic al barei laterale..

Singurele două butoane vizibile în centru sugerează într-un mod precis ce fel de acțiuni puteți întreprinde pentru a începe: Fie „adăugați o nouă secțiune”, fie „adăugați șablon”.

Construirea machetei dvs. este manuală. Când faceți clic pe butonul principal „Adăugați o nouă secțiune”, veți primi o serie de structuri comune, în funcție de numărul de coloane pe care doriți. După ce alegeți acest lucru, puteți începe să glisați în modulele de conținut.

Elementul demonstrativ de utilizare

Iată fluxul de lucru cu Elementor:

 1. Trageți un modul de conținut care vă place și puneți-l acolo unde aveți nevoie.
 2. Faceți clic pe acel modul și reglați-l parcurgând filele sale de setări individuale: Conținut, stil, avansat.

Filele Elementor

Fila Conținut a unui modul gestionează tot ce are legătură cu ceea ce se află în interiorul sau în interiorul acelui element de conținut. Dacă este un titlu cu care te ocupi, poți ajusta textul acolo. Dacă este un bloc de imagini, puteți schimba imaginea în sine și așa mai departe.

Fila Stil este cea în care puteți ajusta fiecare mic detaliu în ceea ce privește aspectul modulului dvs.: Gândiți-vă la culori, lățimi, dimensiuni, etc..

În cele din urmă, Advanced este pentru margini, setări de umplere, borduri, comportamente de proiectare responsive, CSS personalizate și orice altceva care nu și-a găsit loc în celelalte file..

Structura Advanced-Style-Advanced devine cu adevărat intuitivă și ușor de înțeles după o perioadă scurtă de timp, deoarece puteți anticipa cu ușurință unde să găsiți o setare specifică.

Nu în ultimul rând, Elementor vă oferă o experiență de editare ce vă vedeți-este-ce-obțineți și editare în linie (de exemplu, cu blocuri de text, nu este nevoie să accesați fila Conținut, puteți pur și simplu începeți să tastați după ce faceți clic pe modulul în sine).

În general, Elementor este jucătorul meu preferat aici din punct de vedere al ușurinței în utilizare – deși Beaver Builder este foarte aproape.

Dacă doriți să aflați mai multe despre Elementor și pro și contra, consultați recenzia noastră despre Elementor.

2. Module de conținut incluse

Nu toată lumea va fi de acord, dar spun că puterea unui constructor constă în abundența sa de module de conținut – module de conținut bine concepute, adică.

La sfârșitul zilei, principalul motiv pentru care folosim constructorii este să putem construi pagini care să depășească combo-ul de text și imagini standard. Este doar sens că cu cât mai multe elemente de conținut obținem, cu atât suntem mai fericiți cu un constructor dat.

Iată ce este disponibil cu Divi Builder, Beaver Builder și Elementor. În primul rând, modulele pe care le puteți găsi în toate cele trei:

 • Acordeon
 • Audio Player / SoundCloud
 • Buton
 • Apel la blocul de acțiune
 • Formular de contact
 • Tejghea
 • compas
 • Formular de e-mail Optin / Abonare
 • Galerie
 • HTML / Cod
 • Imagine
 • Hartă
 • Mesaje
 • Tabelul prețurilor
 • Sliders
 • Tab-uri
 • scrisoare de recomandare
 • Text
 • Video
 • Produse WooCommerce

Și acum, cel mai notabil dintre modulele unice de la constructor la constructor:

Elementor
Divi Builder
Castor constructor

Alerta
Titlu animat
Caseta de autor
blockquote
Firimituri de pâine
Comentarii
Numărătoarea inversă
Buton Facebook, Comentarii, Încorporare, Pagina
Flip Box
Titlu
icoană
Icon Box / Blurb
Grup de icoane
Caseta de imagine
Autentificare
Meniu Nav
Persoană
Portofoliu
Post Carusel
Post Navigation
Listă de prețuri
Contoare Bar / Progres
Căutare
Butoane Share
Bara laterală
Icoane sociale
distanțier
Comutare
Widget WordPress

După cum puteți vedea, Elementor oferă cele mai multe aici. În momentul scrierii, Elementor a oferit 60 de module de conținut, comparativ cu ~ 45 de la Divi Builder și ~ 30 de la Beaver Builder.

În mod șocant, Divi Builder nu oferă niciun bloc de conținut pentru titluri standard. Ca și în cazul în care pur și simplu doriți să puteți introduce ceva text în interiorul unei etichete antet (de ex

), va trebui să faceți acest lucru prin intermediul modulului Text.

Mai mult, nu pare să existe o modalitate ușoară de a adăuga widget-uri WordPress standard la creațiile Divi Builder. Cu Elementor și Beaver Builder, puteți selecta pur și simplu din oricare dintre widget-urile dvs. curente și le puteți adăuga așa cum ar face orice alt modul de conținut, oriunde pe pânză.

Acestea fiind spuse, elementele de conținut încorporate sunt doar jumătate din poveste. Fiecare plugin are propria comunitate de dezvoltatori și o gamă plăcută de plugin-uri care furnizează module suplimentare de conținut. Accesați WordPress.org și căutați pluginuri care spun „Elementor” sau „Beaver” oriunde în nume. Există o mulțime de ele!

Comunitatea Elementor este deosebit de plină de viață (există teme și pluginuri create pentru a lucra cu Elementor în mod special).

Ceea ce înseamnă toate acestea este că, chiar dacă un constructor nu are un anumit modul de care aveți nevoie, ar trebui totuși să îl puteți obține de la un supliment suplimentar de la terți.

Totuși, la sfârșitul zilei, Elementor câștigă bătălia modulelor de conținut!

3. Modele de pagini disponibile

Având șabloane ca parte a unui plugin de constructor deja ușor de utilizat, se pare că este o înșelăciune.

Șabloanele pot fi incredibil de utile dacă nu aveți timp să vă creați pagina de la zero sau dacă doriți doar să adaptați un design existent modificând acest lucru sau acela.

Toți cei trei constructori au șabloane – ceea ce este o veste grozavă – dar nu toți sunt egali. Iată ce se întâmplă:

3.1. Divi Builder

Divi Builder oferă o abundență incredibilă de șabloane. În momentul scrierii, puteți alege 373 machete!

Aceste machete sunt grupate în 48 de pachete de aspecte bazate în scopuri (de exemplu, există un pachet de restaurante, un pachet de cafenele, un pachet de agenții și așa mai departe).

biblioteca de constructor divi

Apoi, când intrați în oricare dintre pachete, veți vedea toate machete bine prezentate într-o grilă. Faptul că aspectele nu sunt toate împărțite înseamnă că luarea unei decizii cu privire la care trebuie să fie folosit este mult mai ușor de utilizat.

machete de cafea divi

Trebuie să recunosc, organizarea șabloanelor în pachete este o idee grozavă. Totul din pachet face parte din același concept de design. Aceasta înseamnă că, atâta timp cât creezi pagini bazate pe un singur pachet, poți fi sigur că totul se va potrivi bine. În afară de pachete, toate șabloanele sunt, de asemenea, clasificate, ceea ce este un mod mai general de a le grupa cumva.

În ceea ce privește calitatea șabloanelor în sine, acestea sunt cu adevărat de top. Toate modelele sunt moderne, optimizate și cu aspect frumos. Nu veți găsi aici niciun model de altădată aici.

3.2. Castor constructor

Cu Beaver Builder, cu siguranță nu veți primi la fel de multe șabloane cu Divi Builder. Există în jur de 30, ceea ce este cam mult, dar, de asemenea, nu este suficient, dacă sunt sincer.

De asemenea, clasificarea este mult mai limitată, dar este de înțeles (până la urmă, câte categorii puteți crea pentru 30 de articole, nu?).

Există două grupări principale de șabloane cu Beaver Builder: pagini de destinație și pagini de conținut.

aterizare castor și conținut

Nu există nicio categorie tematică în sine – ca în „arte” & proiectare ”,„ afaceri ”,„ tehnologie ”etc..

Șabloanele paginii de destinație sunt diverse și optează pentru diferite tipuri de prezentare, dar acestea necesită să efectuați cea mai mare parte a lucrărilor în ceea ce privește personalizarea și crearea paginii dvs..

În general, Beaver Builder are cu siguranță câteva șabloane cu aspect frumos, dar doar prea puține. Așadar, dacă „import-and-done” este abordarea pentru construirea de pagini care vă interesează cel mai mult, Beaver Builder nu este pentru dvs..

3.3. Elementor

Elementor oferă în jur de 140 de șabloane de pagini.

Acesta este un set minunat de orice standarde. Cu toate acestea, există câteva probleme cu acesta în comparație cu ceea ce obțineți de la Divi Builder.

În principal, navigarea prin aceste șabloane este mai dificilă. Obțineți o bară de căutare, ceea ce face lucrurile oarecum gestionabile. Cu toate acestea, toate șabloanele sunt încă plasate împreună într-o singură zonă centrală, fără grupare bazată pe categorie / scop.

Șabloane de elementor

De asemenea, nu toate scopurile / nișele au același număr de șabloane. De exemplu, dacă caut „hotel”, primesc trei șabloane din care să aleg. Pentru „fitness”, există doar unul.

În sfârșit, nu toate șabloanele par a fi de aceeași calitate vizuală. Există o mână de modele de altădată pe care nu le-ai alege oricum.

În cazul în care Elementor câștigă puncte în plus, în afară de șabloanele complete de pagină, vă oferă și „blocuri”. Acestea constau dintr-o mână de elemente de conținut individuale împărțite pentru un efect plăcut.

Această bibliotecă este mult mai bună. Obțineți blocuri pentru 404 de pagini, zone de contact, întrebări frecvente, secțiuni de eroi și multe altele. În opinia mea, acest set este locul în care ar trebui să mergeți de fapt în loc să adaptați șabloanele cu pagini complete.

La sfârșitul zilei, Divi Builder câștigă această parte a bătăliei. Nu numai că are cel mai mare număr de șabloane, dar șabloanele sale arată de asemenea mai bine.

4. Impactul asupra timpului de încărcare

Vitezele de încărcare și performanța generală sunt adesea principalele preocupări pentru persoanele care au în vedere utilizarea unui constructor de pagini. Deci, să facem un test:

Am construit aproximativ același design folosind fiecare constructor și apoi le-am testat pentru performanța cu Pingdom. Site-ul balansa aceeași temă WordPress pentru toate testele. Iată ce am găsit:

* O pagină cu tot același conținut, dar fără constructor.

** Comparativ cu valoarea de bază.

De bază *
Elementor
Divi Builder
Castor constructor

Grad de performanță88888885
Timp de încărcare **+28%+27%+37%
Mărimea paginii1,5 MB1,7 MB1,7 MB1,7 MB
Cereri21372926

După cum puteți vedea, rezultatele sunt cam aceleași pentru toți cei trei constructori. Există mai multe solicitări de la Elementor, dar despre asta este vorba.

Partea interesantă a testului este compararea rezultatelor cu pagina de bază. Acea pagină se încarcă cu aproximativ 30% mai repede decât constructorii și este cu 200kB mai mică, cu mai puține solicitări. Totuși, aceste numere nu sunt brutale. Și acest lucru este de așteptat, de fapt.

Cea mai mare parte a timpului de încărcare a paginii dvs. va fi consumată de performanțele serverului însuși (primul) și de fișierele media pe care le aveți pe pagină (a doua). În comparație cu aceasta, impactul real al constructorului este mic. Și presupun că veți avea destul de multe fișiere media pe paginile dvs., altfel de ce ați avea nevoie de un constructor în primul rând?

În general, nu există niciun câștigător atunci când vine vorba de performanță. Toți cei trei constructori sunt în regulă.

5. Ce se întâmplă atunci când dezactivezi?

Aceasta este o altă întrebare plină de viață în discuția constructorului de pagini. Practic, indiferent de constructorii pe care îi utilizați, paginile dvs. vor arăta destul de frumos atât timp cât aveți acel constructor activat.

Dar ce se întâmplă dacă decideți să dezactivați pluginul dintr-un motiv sau altul? Conținutul tău va fi încurcat?

Pe scurt: Da – desigur, așa va fi.

Dar scara la care este încurcat variază de la constructor la constructor.

Să începem cu binele: Elementor și Beaver Builder.

Ambii construitori se ocupă de dezactivarea pluginului cu har. De ce ai rămas este o pagină curată frumoasă, cu toate elementele încă acolo și folosind sintaxa tradițională a documentului HTML – textele tale sunt în

; rubrici, etc. Cu alte cuvinte, totul poate fi citit.

De exemplu, atunci când dezactivez Beaver Builder, primesc în continuare o structură plăcută de pagină care poate fi citită:

codul castorului

La fel se întâmplă și cu Elementor.

Divi Builder, însă, este o altă poveste. Dacă îl dezactivați, paginile dvs. devin complet ilizibile. Tot ce vezi este o mizerie cu coduri scurte:

Cod Divi

Elementor și Beaver Builder iau această rundă.

6. Prețurile comparate – Care este cea mai bună ofertă?

Dilema prețurilor nu este una ușoară. Fiecare dintre aceste pluginuri de constructor are propriul său model distinct.

6.1. Elementor

 • Există un plan gratuit
 • Personal: licență cu un singur site – 49 dolari pe an
 • Afaceri: Licență cu trei site-uri – 99 USD pe an
 • Nelimitat: licență nelimitată – 199 dolari pe an

6.2. Castor constructor

 • Există un plan gratuit
 • Standard: site-uri nelimitate – 99 USD pe an
 • Pro: Totul în Standard, plus Beaver Builder Theme, multisus – 199 dolari pe an
 • Agenție: Totul în Pro, plus etichetare albă – 399 USD pe an

6.3. Divi Builder

 • 89 USD pe an pentru întreaga bibliotecă cu teme elegante (inclusiv toate pluginurile și temele lor)
 • 249 USD pentru o singură dată pentru acces pe viață

Nu este câștigător clar, dar există câteva scenarii care fac ca unii constructori să fie mai buni decât alții:

 • Dacă doriți să obțineți cele mai multe funcții la cel mai mic preț, plus beneficii suplimentare, ar trebui să mergeți cu Divi. Licența anuală simplă de 89 USD este imbatabilă. Nu primiți doar pluginul Divi Builder, ci și tema Divi și toate celelalte teme și plugin-uri dezvoltate de companie. Și ajungi să le folosești pe site-uri nelimitate.
 • Dacă doriți o soluție gratuită, primiți Elementor, care oferă cele mai multe funcții gratuit. În comparație, Beaver Builder vă oferă doar o serie de module de conținut în versiunea gratuită (și fără șabloane și fără import / export).
 • Dacă doriți să utilizați un constructor doar pe un singur site, probabil că veți fi din nou cel mai fericit cu Elementor. Puteți obține doar 49 de dolari. Nu există funcții limitate.

Pentru mine, Elementor are cel mai atrăgător model de prețuri. Puteți testa cel mai mult Elementor gratuit și apoi faceți upgrade la Pro, dacă este necesar. Sau puteți rămâne cu versiunea gratuită a Elementor.

Când vine vorba de caracteristicile și ușurința de utilizare, Elementor este alegerea mea numărul unu. De fiecare dată când lucrez cu Elementor, am această impresie că instrumentul încearcă în mod activ să îmi arate tot ceea ce am cu adevărat nevoie să văd imediat, în timp ce ascund lucrurile mai puțin importante. În general, mi se pare mult mai plăcut să lucrez cu Beaver Builder sau Divi Builder.

Acestea fiind spuse, lucruri cum ar fi cât de mult vă bucurați de o anumită UI sau de fluxul de lucru al unui instrument se încadrează în preferințele personale, așa că țineți cont de acest lucru atunci când luați o decizie.

Iată ce aș face dacă aș fi tu:

 • Începeți cu Elementor – versiunea gratuită, deoarece cred că este cea care vă va bucura cel mai probabil. Faceți upgrade la Pro în orice moment, dacă doriți.
 • Nu-ți place? Bine, consultați Beaver Builder Lite, apoi mergeți premium dacă vă place pluginul.
 • Nu-ți place nici asta? Investiți în Divi. Există o garanție de returnare de 30 de zile, deci nu va trebui să vă faceți griji cu privire la pierderea banilor dacă vă răzgândiți.

Iată un tabel sumar cu privire rapidă pentru a vă ajuta să înțelegeți toți parametrii diferiți ai fiecărui constructor într-o singură vizualizare:

Divi Builder
Castor constructor
Elementor

Preț89 USD, 249 USDgratuit, 99 $, 199 $, 399 $gratuit, 49 $, 99 $, 199 $
Ușurință în utilizare4/54.8 / 55/5
Module de conținut~ 45~ 30~ 60
Șabloane de pagină~ 370~ 30~ 140
Impactul timpului de încărcare+27%+37%+28%
Când dezactivațiO mizerie cu shortcodesRămâne o structură bună a paginiiRămâne o structură bună a paginii
PER TOTAL# 3# 2# 1
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map