WPMU DEV Recenzie: Ce oferă ei și merită alăturat?

Oferte WordPress


Membrii WPMU DEV au acces la o selecție impresionantă de teme și plugin-uri premium WordPress – cel puțin în funcție de materialele de marketing ale companiei. Nu numai asta, dar membrii pot accesa, de asemenea, un serviciu de asistență a site-ului WordPress 24/7 și diverse videoclipuri cu instrucțiuni și cursuri online.

Dar plătește pentru a deveni membru WPMU DEV o investiție bună? Și instrumentele și serviciile lor WordPress sunt la fel de bune pe cât sună? Revizuirea noastră își propune să răspundă la aceste întrebări – și, până la sfârșitul acestui articol, ar trebui să aveți toate informațiile de care aveți nevoie pentru a decide dacă deveniți membru WPMU DEV este opțiunea potrivită pentru dvs..

Hai să aruncăm o privire…

Prezentare rapidă a WPMU DEV

Pagina de pornire Dev WPMU

Portofoliul WPMU DEV include blogul lor popular și o selecție de pluginuri gratuite pentru WordPress. De asemenea, include teme premium și mai mult de o sută de plugin-uri premium, precum și conținut educațional și alte servicii care sunt disponibile numai membrilor plătitori. Compania face parte din același grup ca CampusPress și Edublogs și toate sunt operate de Incsub.

Funcțiile de revizuire a membrilor WPMU DEV

Cu CampusPress care găzduiește și gestionează mii de site-uri WordPress pentru școli, colegii și alte instituții de învățământ, Edublogs furnizează nenumărate bloguri WordPress pentru profesori și studenți, iar WPMU DEV a lucrat cu peste 500.000 de utilizatori WordPress, grupul are o bogată experiență WordPress..

Deși WPMU DEV a început să se concentreze pe WordPress Multisite – o caracteristică a WordPress care poate fi folosită pentru a crea o rețea de mai multe site-uri și bloguri dintr-o singură instalare a WordPress – acum oferă și plugin-uri și teme pentru site-uri și bloguri WordPress obișnuite..

WPMU DEV Recenzie: Ar trebui să devii membru?

Pentru a vă ajuta să vă decideți, vom analiza temele acestora, o selecție a celor mai populare pluginuri și alte servicii și resurse disponibile membrilor. Așadar, dacă te-ai întrebat dacă ar trebui să devii membru WPMU DEV, ai ajuns la locul potrivit.

Sprijin WPMU DEV și comunitate

În curând vom ajunge la pluginuri și teme WordPress. Cu toate acestea, ceea ce ajută cu adevărat WPMU DEV să se distingă de alte cluburi tematice și plugin-uri este componentele lor de asistență, educație și comunitate. Punctul culminant al acestora este serviciul lor de chat live 24/7, la care membrii pot accesa pentru a primi ajutor cu site-urile lor WordPress.

Serviciul de chat live WPMU DEV

Membrii WPMU DEV pot contacta echipa de suport 24 de ore din 24 prin intermediul funcției de chat live.

Puteți deschide totuși un bilet de asistență dacă doriți, dar este minunat să știți că există cineva care să „discute” până la 24 de ore. Există, de asemenea, forumuri de sprijin ocupate, unde puteți împărtăși problemele cu alți membri și personal de asistență.

WPMU DEV Videoclipuri de asistență WordPress

De asemenea, veți avea acces la o bibliotecă de videoclipuri cu etichete albe pentru dvs. și clienții dvs..

WPMU DEV a produs 40 de videoclipuri tutorial, care acoperă toate aspectele legate de gestionarea unui site Web WordPress, inclusiv navigarea pe tabloul de bord, instalarea de pluginuri și utilizarea media media, pentru a enumera doar câteva. Videoclipurile au toate etichetele albe și sunt afișate fără nicio marcă WPMU DEV pentru a evita confuzia utilizatorilor sau clienților.

Academia WPMU DEV

Structura cursului online

Cursurile WPMU Dev Academy includ videoclipuri, text, chestionare și zone de discuții.

Membrii WPMU DEV beneficiază de acces la o serie de cursuri de pregătire legate de WordPress prin intermediul Academiei. Concepute pentru a vă ajuta să profitați la maxim de WordPress, cursurile Academiei WPMU DEV includ:

 • Dezvoltare WordPress pentru începători
 • Dezvoltare WordPress pentru utilizatori intermediari
 • Dezvoltare avansată WordPress
 • JavaScript pentru dezvoltatorii WordPress
 • Masterclass pentru cariere WordPress.

Cursurile folosesc videoclipuri, conținut scris, chestionare și zone de discuții pentru a vă ajuta să stăpâniți subiectele predate. Dacă doriți să vă îmbunătățiți cunoștințele și abilitățile dvs. WordPress, cursurile WPMU DEV Academy sunt un plus frumos.

WPMU DEV Hub

O altă caracteristică a WPMU DEV care o diferențiază de concurență este Hub-ul. După ce ați devenit membru, vă puteți înregistra site-urile dvs. prin Hub, apoi puteți obține o imagine de ansamblu a acestora printr-un tablou de bord central pe site-ul WPMU DEV.

Captura de ecran a WPMU DEV Hub

Hub-ul vă permite să gestionați toate site-urile dvs. prin panoul dvs. de membru de pe site-ul WPMU DEV.

Hub-ul vă permite să vedeți dintr-o privire ce aspecte ale site-urilor dvs. au nevoie de atenție. Puteți actualiza rapid pluginuri și teme fără a fi nevoie să vizitați site-urile dvs. direct, să verificați starea copiilor de rezervă și să monitorizați timpul de funcționare și performanța site-ului. Dacă aveți mai multe site-uri web WordPress sau aveți grijă de site-uri client, Hub-ul vă va facilita gestionarea acestora.

WPMU DEV Teme WordPress

Captura de ecran a temei WordPress Fixer

Fixer este o temă WordPress de afaceri WPMU DEV pentru furnizorii de servicii.

Upfront este cadrul WPMU DEV pe care se bazează toate temele lor WordPress. Deoarece Upfront dispune de un instrument de construire a paginilor drag-and-drop pentru front-end, toate cele opt teme de la WPMU DEV includ și una.

Tema spiritului de la WPMU DEV

Spirit este o temă de portofoliu pe toată lățimea pentru promovarea abilităților și serviciilor online.

Cele opt teme WPMU DEV acoperă bloguri, afaceri, portofoliu, reviste și site-uri creative și toate au asistență la comerț electronic. Deoarece temele pot fi modificate cu ușurință prin intermediul constructorului Upfront sau al personalizatorului WordPress, ar trebui să puteți crea un site web adecvat pentru proiectul dvs..

Exemplu de instrumentul Builder de pagină avans

Pe lângă faptul că sunt disponibile ca un plugin autonom, temele WPMU DEV includ toate instrumentul pentru construirea de pagini drag-and-drop Upfront.

Instrumentul constructor Upfront este de asemenea disponibil ca un plugin autonom care vă oferă posibilitatea de a crea site-uri web personalizate WordPress. Pentru a afla mai multe, consultați demo-ul online pentru constructorul Upfront.

Pluginele WordPress WPMU DEV

După cum am menționat, atunci când deveniți membru WPMU DEV, veți avea acces la mai mult de o sută de plugin-uri WordPress premium. Acoperind totul, de la managementul site-urilor web, marketing online, publicare de conținut și design de pagină până la performanțe și optimizare a motoarelor de căutare, biblioteca de plugin-uri WPMU DEV este extinsă. Dacă vă înscrieți cu WPMU DEV, este posibil să nu mai fie nevoie să cumpărați din nou un alt plugin.

Iată câteva dintre cele mai impresionante plugin-uri WordPress disponibile membrilor WPMU DEV.

Snapshot Pro – Plugin de backup WordPress

Backup site-ul dvs. WordPress cu Snapshot

Snapshot Pro este un plugin de backup WordPress foarte ușor de utilizat.

Snapshot Pro simplifică începerea copiei de rezervă a site-ului dvs. WordPress. Copiile de rezervă pot fi create la cerere sau în mod automat, în conformitate cu programul personalizat. În mod crucial, restaurarea copiilor de rezervă este la fel de simplă ca crearea lor.

Creați o programă de rezervă cu Snapshot

Creați cu ușurință un program personalizat pentru copii de rezervă automate cu Snapshot Pro.

Caracteristici cheie ale Snapshot Pro:

 • Posibilitatea de a crea un program automat de backup personalizat.
 • Capacități de creare și restaurare a copiilor de rezervă cu un clic.
 • Posibilitatea de a migra site-urile WordPress de la o gazdă la alta.
 • Posibilitatea de a exporta fișiere de rezervă în Dropbox, Google Drive, Amazon S3 și WPMU DEV Cloud.
 • Opțiune de transfer automat de fișiere de rezervă în locații SFTP / FTP.

Snapshot Pro este ideal pentru proprietarii de site-uri non-tehnice, care doresc doar să apese câteva butoane și să implementeze un program de rezervă obișnuit, precum și utilizatorii care au nevoie de mai mult control asupra modului de funcționare a copiilor de rezervă..

Mai multe informatii

Hustle – Plugin Generation Plumb

Captura de ecran a modulelor Hustle plugin

Cu Hustle, puteți afișa oferte pentru vizitatorii dvs. în mai multe moduri diferite.

Hustle vă oferă posibilitatea de a crea ferestre de tip pop-up personalizate și alte tipuri de conținut pentru afișarea ofertelor pe site-ul dvs. web. Aceste oferte ar putea include o invitație de a vă alătura newsletter-ului dvs. de e-mail, de a vă urmări pe rețelele de socializare, de a partaja conținutul dvs. online sau de a consulta o anumită pagină de pe site-ul dvs..

Creați formulare pop-up și optin personalizate cu designerul Hustle.

Utilizați designerul Hustle pentru a crea ferestre pop-up personalizate, diapozitive și afișaje în conținut.

Datorită constructorului de conținut intuitiv, puteți proiecta cu ușurință tipul potrivit de formulare pentru publicul dvs. Opțiunile și controalele detaliate vă asigură că ferestrele pop-up, slide-urile și barele plutitoare funcționează așa cum doriți.

Opriți pe opțiunile de declanșare pop-up

Alegeți dintr-o selecție competitivă de declanșatoare pentru formularele și mesajele pop-up.

Caracteristici cheie ale Hustle:

 • Posibilitatea de a crea ferestre de tip pop-up, bare flotante, forme optin în conținut și afișări de conținut personalizate.
 • Designer de forme complet, cu o interfață intuitivă și ușor de utilizat.
 • Integrare cu servicii populare de marketing prin e-mail și rețele de socializare.
 • Selecția de declanșări pop-up, inclusiv detectarea intenției de ieșire, timpul, defilarea, clicul și detectarea blocurilor de anunțuri.
 • Posibilitatea de a controla când și unde sunt afișate formularele glisante și pop-up.
 • Posibilitatea de a vizualiza datele analitice cu privire la performanța formularelor dvs. de tip optin și pop-up-uri.

Hustle are un set de caracteristici foarte competitive care îl fac o alternativă bună la pluginuri precum OptinMonster, Thrive Leads sau Bloom.

Mai multe informatii

WP Smush Pro – Plugin de optimizare a imaginii și compresie

Timpurile de încărcare mai rapide pot crește ratele de conversie a site-urilor web, ajută cu SEO și oferă o experiență mai ușoară pentru utilizatori. O cauză a timpilor de încărcare lentă este imaginile slab optimizate – o problemă WP Smush Pro a fost creată pentru a depăși.

Statistici care arată modul în care WP Smush a comprimat imagini

WP Smush Pro poate comprima și optimiza automat imaginile fără a sacrifica calitatea imaginii.

Caracteristici cheie ale WP Smush Pro:

 • Posibilitatea de a comprima imagini cu până la 10x mai mult decât spumarea obișnuită, cu aproape nici o scădere vizibilă a calității.
 • Posibilitatea de a activa optimizarea automată a imaginii la încărcare.
 • Posibilitatea de a optimiza în mod masiv imaginile existente.
 • Posibilitatea de a alege între modurile de compresie fără pierderi și fără pierderi.
 • Instrumente pentru redimensionarea și redarea imaginilor.
 • Posibilitatea de a restabili rapid fișierele de imagine originale.

WP Smush Pro este o opțiune bună pentru cei care doresc să-și optimizeze imaginile fără să le degradeze, precum și pentru cei care sunt dispuși să sacrifice o calitate a imaginii în schimbul îmbunătățirilor majore ale vitezei..

Mai multe informatii

Hummingbird Pro – Plugin de optimizare a performanței

Raportul de analiză a performanței site-ului Hummingbird

Hummingbird va testa site-ul dvs. web și vă va ajuta să remediați orice problemă care afectează performanța.

După activarea acestui plugin, Hummingbird Pro va testa site-ul dvs. web pentru a găsi zonele în care se pot lua măsuri pentru îmbunătățirea timpilor de încărcare. Vi se va da apoi opțiunea de a remedia orice probleme prin interfața de utilizator Hummingbird.

Caracteristici cheie ale Hummingbird Pro:

 • Posibilitatea de a genera rapoarte de performanță a site-ului web cu sugestii de îmbunătățire.
 • Posibilitatea de a efectua sarcini pentru a îmbunătăți performanța site-ului web prin simpla apăsare de buton.
 • Posibilitatea de a activa cache-ul browserului, minificarea și compresia GZIP.
 • Posibilitatea de a monitoriza performanța site-ului și de a trimite alerte atunci când sunt detectate perioade de oprire și timpuri de încărcare lente.
 • Integrare cu CloudFlare și rețeaua de livrare a conținutului WPMU DEV.

Hummingbird Pro este un instrument bine rotunjit care nu numai că evidențiază modul în care performanțele site-ului dvs. web pot fi îmbunătățite, dar, de asemenea, ușurează îndeplinirea sarcinilor care pot îmbunătăți timpul de încărcare.

Mai multe informatii

WP Defender – Plugin de securitate

Raport de securitate din pluginul Defender

Defender vă oferă o privire de ansamblu rapidă asupra nivelurilor de securitate ale site-ului dvs..

WP Defender vă va ajuta să faceți site-ul dvs. cât mai sigur posibil și să îl protejați de atacuri. De îndată ce pluginul este activat, veți afla cât de sigur este site-ul dvs. și ce altceva puteți face pentru a-l păstra în siguranță. Există descrieri informative pentru fiecare articol care vă ajută să înțelegeți problemele și modul în care acestea pot fi rezolvate.

Raport din pluginul Defender

Pe lângă faptul că evidențiază probleme, WP Defender poate ajuta și la remedierea problemelor de securitate.

Caracteristici cheie ale WP Defender:

 • Posibilitatea de a efectua scanări programate de securitate a site-urilor web.
 • Posibilitatea de a genera rapoarte de vulnerabilitate care sunt trimise prin e-mail.
 • Recomandări de securitate și securitate pentru site-ul dvs..
 • Instrumentul de jurnal de audit care urmărește modificările aduse site-ului dvs..
 • Blocaje IP pentru a vă proteja zona de conectare de activități suspecte.
 • Posibilitatea de a verifica pentru a vedea dacă site-ul dvs. este pe lista neagră Google.

Un plugin bun de securitate este esențial pentru orice site web WordPress, iar WP Defender este cu siguranță un instrument puternic.

Mai multe informatii

Panoul de bord WPMU DEV – Instrument de gestionare a contului

Plugin de bord WPMU

După instalarea pluginului Dashboard, puteți căuta și instala pluginuri și teme de la WPMU DEV direct din tabloul de bord WordPress.

După activarea pluginului WPMU DEV Dashboard pe site-ul dvs. WordPress, puteți instala rapid oricare dintre celelalte pluginuri și teme care sunt disponibile ca parte a membrilor dumneavoastră. Tabloul de bord vă oferă, de asemenea, o modalitate rapidă de a contacta echipa de asistență WPMU DEV.

Mai multe informatii

Acesta este doar un eșantion de sute de plugin-uri premium premium WordPress disponibile membrilor WPMU DEV. Puteți vedea lista completă aici.

WPMU DEV Blog și Whip Newsletter

Blogul, care publică un nou articol în fiecare zi, este probabil modul în care majoritatea oamenilor descoperă WPMU DEV. Acoperind sfaturi, recenzii, tutoriale și cele mai recente știri din comunitatea WordPress, este unul dintre cele mai aglomerate bloguri WordPress din jur.

Ultimele postări de pe blogul WPMU DEV

Blogul WPMU DEV publică un flux constant de articole legate de WordPress.

Pe lângă blog, WPMU DEV are și un buletin de e-mail care este livrat de trei ori pe săptămână membrilor lor. Acoperind toate aspectele ecosistemului WordPress, Whip este un mod eficient de a ține pasul cu ultimele evoluții din lumea WordPress.

Prețul de membru al WPMU Dev

Singura modalitate de a avea acces la temele comerciale, plugin-uri și alte conținut premium și servicii de la WPMU DEV este să devii membru și să plătești taxa lunară de 49 USD.

După ce sunteți membru, puteți utiliza produsele pe cât de multe site-uri WordPress doriți, inclusiv pe site-urile clienților. Dacă vă anulați calitatea de membru, puteți continua să utilizați oricare dintre pluginurile sau temele pe care le-ați instalat deja.

Informații despre prețuri WPMU DEV

Informațiile privind prețul de membru al WPMU DEV.

Există o probă gratuită de 30 de zile disponibilă și, deși necesită să introduceți detaliile de plată, vă permite să instalați și să încercați toate produsele și serviciile incluse gratuit.

Informații de gazduire WPMU DEV

WPMU DEV oferă WordPress găzduire multisite ca un serviciu suplimentar.

Merită menționat faptul că, deși WPMU DEV oferă gazduire web, acesta nu face parte din pachetul de membri. În schimb, este un serviciu de găzduire gestionat de întreprinderi de înaltă calitate, cu prețuri începând de la 1.000 USD pe lună.

Gânduri finale

După ce am încercat pluginurile și temele WPMU DEV, am fost foarte impresionat. Pluginurile și temele premium se compară bine cu alternativele disponibile în altă parte.

Datorită funcției Hub și a pluginului Dashboard, administrarea mai multor site-uri web și accesarea pluginurilor, temelor și serviciilor de asistență premium este foarte simplă. În general, produsul WPMU DEV este clar și bine proiectat.

Pe scurt, abonamentul la WPMU DEV este foarte recomandat, dar dacă ar trebui să vă înscrieți sau nu depinde de faptul că puteți justifica taxa de abonament lunară de 49 USD.

Dacă aveți nevoie doar de o temă și de câteva pluginuri, probabil puteți cheltui mai puțin și puteți avea acces la un set de funcții comparabile în altă parte. Este puțin probabil să găsiți același nivel de asistență oferit de WPMU DEV prin facilitatea lor de chat live 24 de ore din 7,.

Dacă doriți accesul la o mare bibliotecă de instrumente de înaltă calitate, care să vă ajute să construiți și să gestionați site-uri web eficiente, în timp ce trebuie să vă ocupați doar de un singur furnizor, merită să consultați versiunea gratuită de acces WPMU DEV și să vedeți cum mergeți mai departe.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map