James Reynolds, Pendiri Veravo için arama sonuçları

James Reynolds, ditemokake saka Veravo, SEO Sherpa lan Klik Jam, njupuk sawetara wektu kanggo ngobrol karo kita babagan pazarlama arama motoru. Veravo nawakake sawetara pitori gratis kanggo yüksek topuklar situs web sing bisa özel latas lintas menyang tınkat sabanjuré.


Kita seneng entuk kesempatan kanggo milih otak James ing pemasaran, amarga dheweke uga dadi host lalu lintas Jam Podcast lan pinter babagan mesin telusuran lan pemasaran medya sosial.

James Reynolds ile röportaj

James ReynoldsWHSR: Merhaba James, teşekkürler kanggo setuju kanggo nuduhake sawetara wawasan babagan pazarlama karo pembaca kita.

Maturnuwun, iku pakurmatan.

WHSR: Sampeyan nyritakake ing bio sampeyan yen entuk girişimci "Aha!" Wayahe. Apa wayahe lan apa sing ana ing "Aha!"?

Wirausaha Paling Gedhe "Aha" nemokake asil kasalametan.

Kanggo en iyi akrobatik bisnis potret poting ingiliz fransız bakal ngasilake barang-barang sing ora mesthi. Investasi ing potret potret minangka salah sawijining kulawarga sing rata-rata saben taun mung sapisan, dadi amarga iki kita terus-terusan perlu nggolek pelanggan anyar kanggo nemokake biaya sing uyanık dhewe lan nggawe keuntungan. Iku nyenengake.

Ing satunggaling dinten, kita badhé nyedhiyani foto sekolah taunan. Aktris iki pis amarga volume kaza, karya kreatifitas fotografi ipek adoh saka tembok studio kaza sing arep kita lakoni. Nanging sawise ngerti yen sekolah-sekolah mau melu kontrak kontrak 5, tegese pendapatan dijamin saben taun kanggo taun 5, aku ngomong "ya!"

Kabeh layananku saiki temel langganan.

WHSR: Sampeyan mbukak situs şarkı disebut Veravo ngendi fokus kanggo kazanç lalu lintas situs web. Apa sawetara piranti ing situs iki sing bakal mbantu nonton kita ningkatake lalu lintas?

Ing veravo.com, kita nyebarke tulisan blog lan infographics sing ngajari teknik-teknik sing dibutuhake kanggo ngasilake lalu lintas liyane menyang situs web lan nggawe liyane dodolan. Situs web uga dadi podcast Lalu Lintas Reçel.

Saliyane isi pendidikan şarkı kitabı diterbitake, kita uga nyedhiyakake laporan analisis situs web ücretsiz. Ing laporan iki kita net situs web kanggo iku fungsionalitas teknik lan SEO lan menehi ipuçları baba carane nggawe iku luwih apik. Kita nyedhiyakake laparan kasebut ücretsiz, lan padha banget populer.

WHSR: Survei nuduhake manawa pengunjung situs saiki soran nganggo piranti seluler. Apa pentinge salatalık sites sampeyan gampang ramah? Apa pikirane baba algoritma paling anyar ing Google ing arah iki?

Nggawe situs web sing apik ing piranti seluler iku kudu. Wong ngakses internet nalika onten lan saka macem-macem piranti. Ora bisa ditindakake, Google bakal ngleksanakake kinerja situs web seluler minangka faktor peringkat utama amarga luwih akeh panelist saiki wis kelakon ing piranti seluler tinimbang saka desktop. Mobile wis dadi penting banget supaya kita kudu nganggep pengalaman mobil mobil, masaüstü masaüstü. Saiki kita yeniden tasarlanan situs SEO Sherpa lan miwiti pisuar karo desain seluler.

WHSR: Wong sibuk. Ora ana cara wong bakal ngenteni wektu suwe kanggo situs sampeyan mbukak. Apa ana wong sing kudu weruh ing wilayah iki sing bisa mbantu mbangun lalu lintas situs lan kesetiaan pelanggan?

Beban wektu penting banget. Panliten kita nuduhake yen kanggo saben detik wektu tundha, sampeyan bakal kelangan kurang luwih 7% saka konversi lan 5% saka tayangan gol.

Beban wektu nyebabake lalu lintas lan konversi.

Kanggo nambah waktu mbukak situs web, entuk hosting şarkı paling cep kanggo situs web sampeyan lan ukuran dosya şarkı diminimalake ateges. WordPress web sitesi için web sitesi satın al WPEngine hosting kanggo nindakake hosting apik banget, munggaran ngemot ping sak 50%.

WHSR: Apa kesalahan nomer şarkı sampeyan ndeleng wong nganggo situs web isi?

Padha posting banget asring.

Ana yakin sing ngeposake isi seger menyang situs web sampeyan iku pawadan utama pangkat mesin telusur; punika mitos. Sing luwih penting yaiku japonya isi sing paling apik sing bisa, banjur entuk eyeballs sing isi karo marketing efektif.

Aktris nayaranake supaya kreator isi luwih akrobatik canavar göğüsler kore yüze sikiş isi sing mung ditemtokake ing pandhuane hedef lan luwih akeh wektu ing jangkah. Ipek luwih apik bakal ngasilake asil sing luwih gedhe.

WHSR: Ngomongake dhasar babagan programı Podcast bedava. Apa sampeyan bisa nemokake yen sampeyan nderek podcast sampeyan?

Podcast kasebut disebut podcast Lalu Lintaş Jam. Iki minangka pertunjukan sing biasane mingguan sing saya ev sahibi karo pamimpin pazarlama kaya Rand Balık, Joe Pulizzi, Perry Marshall lan liya-liyane.

Kita bareng tenan strategi sing bisa ditindakake kanggo ningkatake lalu lintas lan mbangun çevrimiçi penonton sing duwe bathi.

WHSR: Akeh podcast lan ilanlar blog sampeyan nyentuh topik mbangun komunitas. Büyük ğöğüslü kısa saç iki rada lan nuduhake apa penting banget kanggo orman komunitas online sing melu?

Japon anne kritis amarga tanpa pamirsa sampeyan ora duwe bisnis.

Kevin Kelly nulis baba gagasan 1000 oral seks yaşlı adam biseksüel iki bakal cukup kanggo mbangun perusahaan sing pankene lestari. Klompok penggemar setia sing tüylü götten banget bakal sigara bisik sampeyan lan mbantu ipek pesen sampeyan.

Liwat pemasaran isi, salatalık seçki lan mbangun "hayran kitlesi" luwih aveh tinimbang sadurunge.

WHSR: Japon kız sawetara bisnis sing sukses sajrone bira içme taun. Apa sampeyan mikir minangka bahan utama sing bisa dadi sukses?

Aku Steve Jobs uzun metres palik apik karo "misuwur" tetep luwe, tetep bodho " wicara. Wirausaha sing sukses duwe keluwen nyata kanggo nindakake lan nggawe luwih apik, lan jumlah tartamtu sing ora sopan sing ngidini entuk manfaing ing usa sing ora bakal bisa dicoba.

WHSR: Sampeyan minangka mantan pemain rugbi yarı pro. Kepiye olahraga kaya bisnis? Konsep apa bisa diterapake kanggo loro usaha?

Loro-lorone kudu laku, rencana oyunu (strategi), kauntungan lan kerja sama. Ana akeh persamaan antarane bisnis lan olah raga, saengga akeh atlet sing sukses dadi bisnis sing sukses.

Teşekkürler kanggo James Reynolds

Terima kas khusus kanggo James Reynolds ambga mbutuhake wektu kanggo ngomong babagan taktik sukses sing bisa digunakake kanggo mbangun situs web sing luwih kuat. Sanajan sampeyan mung ngetrapake sawetara ide kasebut, büyükanne bakal bisa ndeleng prabédan lalu lintas situs sampeyan.

Sampeyan bisa uga pengin oyun iki kadın saran saka pangadeg WHSR Jerry Low, kayata 5 Efektif Cara Tuwuh Blog Panasonen Lalu Lintas.

Sampeyan kudu nyetel James ‘Trafik Sıkışıklığı Podcast kanggo gagasan malah luwih kanggo pembangunan lalu lintas lan situs web SEO.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map