Com utilitzar Weebly: una senzilla guia pas a pas

com utilitzar la imatge destacadaPotències pesades en més de 40 milions de llocs web a tot el món. Serà el vostre següent? Hauria de ser. I nosaltres’Us mostraré com de fàcil es pot fer amb només nou passos.


Què podeu esperar d’aquesta guia? Vostè’Es farà per cada pas, un per un, sobre com crear un lloc web de Weebly. Nosaltres’Abordaré els fonaments bàsics, des d’iniciar (signar) fins acabar (publicar) amb totes les coses creatives entremig.

A mesura que us mostrem com aprofitar al màxim Weebly’característiques de l’edició, vostè’Aviat veuré per què’es valora un dels nostres constructors més fàcils d’utilitzar. Vostè’Aprendré a editar plantilles, triar un domini, integrar aplicacions i com configurar una botiga en línia.

Simplement, asseureu-vos, relaxeu-vos i prepareu-vos per crear.

Abans de començar, per què no llegiu la nostra ressenya Weebly aquí? 1

Registra’t

En primer lloc, dirigiu-vos a Weebly.com. Podeu crear i publicar el vostre lloc totalment gratuït, així que hi ha’Molt temps per veure si us agrada utilitzar-lo.

Per iniciar les coses, feu clic ‘Començar’ – a la part superior dreta o a la part inferior esquerra. Ara escriviu el vostre nom, correu electrònic i contrasenya nova. La pilota Weebly està rodant.

pàgina web inicialmentPer començar amb Weebly és fàcil, amb dos botons clars d’acció a la vista

Després de fer clic ‘Registra’t’, vostè’He tornat a una pàgina amb una pregunta i dues opcions: ‘Quin tipus de lloc web voleu crear?’

Trieu entre ‘Només necessito un lloc web’ o ‘Necessito un lloc web amb una botiga en línia,’ en funció de les vostres ambicions de comerç electrònic. Don’No us preocupeu: aquesta decisió no és’t final, ja que podeu afegir una botiga al vostre lloc Weebly quan vulgueu.

com utilitzar la configuració webPodeu configurar una botiga en línia en qualsevol moment amb Weebly, mostrant la seva flexibilitat

Weebly té un pla gratuït on podreu mantenir-vos mentre vulgueu. Per això, podeu crear, publicar i editar el vostre lloc sense pagar ni un centaig.

Podeu actualitzar a un pla de pagament en qualsevol moment, però nosaltres’Us ajudaré amb això més endavant. De moment, només cal que construïsca el vostre lloc web!

Abans de continuar endavant, assegureu-vos que teniu:

 • Es va crear un compte Weebly gratuït
 • Trieu el tipus de lloc web que voleu crear de moment

2

Seleccioneu un tema

Weebly té al voltant de 50 temes, tots ells gratuïts. Hi ha moltes categories per triar: ‘Negocis,’ ‘Cartera’, ‘Personal’, ‘Bloc’, i més. A continuació, Weebly suggereix alguns temes més específics.

com utilitzar un tema de selecció feixugaWeebly té una àmplia selecció de temes de resposta mòbil per a gairebé qualsevol indústria

El Temes pesats són moderns, elegants i són sensibles al mòbil. Això significa que es veuen impressionants en qualsevol pantalla. I, a diferència de Wix, podeu canviar les plantilles en qualsevol moment, així que vosaltres’no estic restringit per la vostra elecció.

Llauna’no decidiu? Podeu previsualitzar-ne cadascú fent clic a la miniatura per veure com es veu a la pantalla completa. Aleshores, si t’agrada, toca ‘Comença a editar’ a la part superior dreta. Assegureu-vos de fer clic per cercar el tema preferit.

Apreneu a triar i canviar temes Weebly amb el nostre article aquí.

Weebly també ofereix opcions específiques per a la indústria. Disposa de delicioses plantilles de restaurant, dissenys de serveis de neteja a la fresca, temes d’entrenament personal d’aspecte fort: en teniu la idea. Aquestes opcions us estalvien encara més temps de disseny: només cal que editeu els quadres de text i les imatges’estic bé d’anar.

La plantilla és el que veuen els vostres visitants primer, així que assegureu-vos que digui què voleu. Voleu un botó clar CTA (Call to Action), com ‘Reservar ara’? O funcionaria millor una sèrie d’imatges? Qualsevol que triï, allà’s un tema Weebly a mida.

Vista prèvia de la plantilla de viatgesWeebly’Les plantilles específiques per a la indústria del viatge inclouen botons d’acció ben col·locats Abans de continuar, assegureu-vos que teniu:

 • Navegat Weebly’temes
 • Feu una vista prèvia dels vostres dissenys preferits
 • Trieu el vostre tema perfecte

3

Trieu el vostre domini

Abans de començar a editar, tu’Haureu de posar el nom del vostre lloc web. El nom del lloc web apareix a l’adreça del vostre lloc web i s’anomena nom de domini. Per exemple, el nostre és el lloc webbuilderexpert.com!

Així, com podeu aconseguir un domini per al vostre lloc web Weebly?

Ell’s fàcil: Weebly us demanarà automàticament que escriviu un nom de domini!

Podeu obtenir un domini gratuït triant el subdomini de Weebly. Això vol dir que la vostra adreça web contindrà ‘.weebly.com’ – ella’No és gaire atractiu o professional, però vol dir que no’He de pagar un cèntim pel vostre domini.

Vegeu la imatge següent per obtenir un exemple de subdomini de Weebly, així com dominis professionals, o personalitzats.

opcions de domini webWeebly ofereix un nom de subdomini gratuït, ideal per a usuaris conscients dels costos

Si voleu un domini personalitzat (com el nostre), només podeu registrar-ne un a través de Weebly. Només cal fer clic ‘Tria’ per registrar el vostre domini favorit. Això haurà de pagar, però, actualitzar-se a un pla de pagament per utilitzar realment el vostre domini.

L’avantatge d’utilitzar un domini personal és que ho és’és més professional, memorable i atractiu. El vostre domini és únic; penseu-hi com el vostre lloc’empremta dactilar, de manera que’val la pena trobar la perfecta.

Tanmateix, quant és un domini personalitzat? Val la pena?

Els dominis varien de preu, però solen oscil·lar entre 14 i 20 dòlars a l’any. Weebly’Els preus del domini s inclouen tres opcions:

 • 1 any (19,95 $)
 • 2 anys (16,95 $ / any)
 • 5 anys (14,96 USD / any)

preus del domini pesatWeebly ofereix noms de domini amb descompte, estalviant-vos dòlars per sota de la línia

Hi ha preus més barats en qualsevol altre lloc (consulteu ofertes fantàstiques sobre Domain.com; podeu obtenir un 25% de descompte mitjançant el codi WBE25), però registrar el vostre domini mitjançant Weebly és l’opció més fàcil i ràpida.

Ja tens un domini? Podeu connectar-lo fàcilment fent clic ‘connectar o transferir ara’ a la part inferior de la finestra emergent; només cal que escriviu l’URL i premeu ‘Cerca’.

No hi ha cap guia sobre la creació d’un lloc web sense alguns consells sobre com crear el millor domini! Així que aquí teniu els nostres millors consells: per a un domini fantàstic, us recomanem que:

 • Mantenir el nom curt
 • Inclou paraules clau populars
 • Orienteu la vostra àrea
 • Que sigui memorable

I voilà! Teniu un domini preciós que només espereu per utilitzar-lo’Comenceu a crear el vostre lloc per fer-ne un bon ús.

Abans de continuar, assegureu-vos que teniu:

 • Decidiu si voleu un domini gratuït o personalitzat
 • Va crear el vostre nom de domini ideal
 • Heu registrat el vostre domini, pagant o simplement fent clic ‘Fet’

Més informació

 • Voleu saber més sobre els noms de domini? El nostre principiant de nom de domini’s La guia us indica tot el que heu de saber.

4

Dissenya el teu lloc web Weebly

Després de triar el nom de domini, vau’He tornat a la pantalla del creador de llocs web de Weebly. Aquí és on’Vaig a deixar que els seus sucs creatius flueixin. Nosaltres’Passaré pels menús i les funcions una a una, però aquí’és com sembla a primera vista:

Web del editor webLa pàgina principal d’edició de Weebly és fàcil de navegar i d’utilitzar

Edició de quadres de text

Weebly és un ‘El que veus és el que obtens’ (WYSIWYG) creador de llocs web. Això vol dir que podeu fer clic i editar, així com arrossegar i deixar anar els suports, sense necessitat de conèixer cap codi. Per actualitzar el text, només cal que feu clic al quadre i escriviu.

quadre de text WeeblyL’edició de quadres de text requereix només un parell de clics amb Weebly

Edició del fons

Podeu personalitzar el vostre tema encara més canviant el fons. Simplement feu clic a la imatge de fons i seleccioneu ‘Edita el fons’. Des d’allà, podeu canviar la imatge, l’efecte de desplaçament i les alineacions de pàgines.

Addició d’elements

Aquí és on afegiu les coses divertides. Utilitzant el ‘Menú de l’element’, al costat esquerre, simplement arrossegueu i deixeu anar la icona multimèdia escollida a qualsevol lloc de la pàgina. Podeu llançar text, vídeos, botons i molt més on vulgueu. Doneu una ullada a la barra d’elements que hi ha a continuació per veure alguns dels elements que podeu triar:

barra d’elements webLa barra d’elements Weebly mostra clarament el que podeu arrossegar i deixar anar al vostre lloc

Es pot fer qualsevol element amb el símbol del raig al costat’No s’utilitza en el pla gratuït – tu’Haureu d’actualitzar per fer servir aquestes funcions. Tanmateix, tota la resta és gratuïta per jugar!

Deixar’Diu que voleu afegir una imatge. Arrossegueu la icona on vulgueu i, a continuació, feu clic a ‘Carregueu imatge’. Una finestra emergent us oferirà algunes opcions: podeu penjar-lo des del vostre ordinador o prémer ‘Cerca’ i troba una imatge Weebly gratuïta.

Menú de cerca d'imatges webWeebly proporciona una àmplia selecció d’imatges gratuïtes per tal de reduir els costos de disseny

Per editar altres pàgines del lloc web de Weebly, només cal fer clic ‘Pàgines’ al menú de navegació superior i seleccioneu una pàgina diferent. Afegir elements és el mateix procés per a cada pàgina. Només cal arrossegar, deixar anar i fer clic al vostre lloc web a un lloc web preciós.

menú de navegació webCanviar pàgines és una brisa amb el menú de navegació Weebly

Al menú de navegació, podeu aprofitar al màxim Weebly’flexibilitat. Canvieu el tema, editeu la configuració del lloc, passeu a una pàgina diferent’Hi ha tot.

Consulteu el nostre vídeo a continuació sobre com utilitzar Weebly’s elements bàsics.

Jugar

Addició de pàgines noves

Ell’és fàcil afegir pàgines noves al vostre lloc web. Simplement, aneu a la pestanya Pàgines del menú i feu clic a la icona més a la barra lateral esquerra. Un menú desplegable apareixerà amb diferents tipus de pàgines.

com afegir pàginesWeebly proporciona diferents tipus de pàgines que podeu crear

Seleccioneu el tipus de pàgina que voleu crear, per exemple, una pàgina de bloc i poseu-li el nom. En fer això, Weebly carrega automàticament la pàgina per a tu, amb imatges i contingut omplert per fer-ne la teva.

Recordeu fer clic ‘Fet’ per desar la nova pàgina’Configuració. Un cop tu’Heu fet això, torneu al document ‘Construir’ fitxa de menú per editar la pàgina tal com faríeu normalment!

Canvi de l’esquema de colors

Podeu canviar el tema de color de la vostra pàgina dirigint-vos a la secció Temes del tauler. Per a alguns temes, només teniu les opcions de clar o fosc, mentre que d’altres us ofereixen colors reals per canviar-los.

Això és bastant bàsic i heu guanyat’No vegeu canvis massius al vostre tema, però podeu afegir un color personalitzat a la gamma d’opcions si voleu.

com utilitzar l'esquema de color canviant de forma pesadaÉs molt fàcil canviar el vostre esquema de colors, tot i que no és una funció molt avançada

Afegir nous dissenys

Per personalitzar realment el vostre lloc web, vosaltres’Vull afegir noves seccions a les pàgines que vau’reedició. A part d’afegir nous elements, allà’s també l’opció d’afegir seccions noves.

Aquest element es troba a la part superior de la barra lateral de l’esquerra per sobre de la resta d’elements: simplement arrossegueu-lo fins on vulgueu la pàgina i deixeu-ho anar.

com utilitzar un nou disseny de seccionsL’element Seccions se situa per sobre de la resta de la barra lateral esquerra

Ell’Us oferirà una llista d’opcions: Galeria, Contacte, Menú, Destacats i Equip. Seleccioneu el que vulgueu afegir.

com fer servir el que vulgueu escollir un nou dissenyPodeu triar el tipus de secció que voleu afegir a la vostra pàgina

A continuació, Weebly us ofereix una llista de diferents dissenys per escollir, de manera que pugueu triar la que més us agradi. Feu clic al disseny que vulgueu i’apareixeré a la vostra pàgina. Feu clic a Desa al quadre emergent i obteniu l’edició!

com utilitzar el disseny de secció de forma escollidaPodeu triar el disseny de la secció que voleu afegir

Eliminació de seccions

Tots ens equivoquem, tots canviem d’opinió i tots aprenem diferent – nosaltres’només sóc humà després de tot! Això’és per què’és important saber com esborrar elements del lloc, així com afegir-los.

Potser voldreu provar una galeria a la pàgina principal, però decidiu que no’no treballo. Vostè’no us enganxeu per sempre – simplement feu clic a l’element i cerqueu la petita creu blava que apareix a la cantonada superior dreta del quadre d’edició.

Feu clic a aquesta creu, la casella es tornarà vermella’Tinc l’opció de suprimir aquest element.

com esborra l'elementÉs fàcil suprimir elements: simplement feu clic a la creu!

D’aquesta manera esborreu petits elements com ara galeries, quadres de text, imatges, botons i molt més.

Si voleu suprimir una secció més gran com ara un fons, només cal que feu clic a l’àrea que voleu suprimir. Vostè’Veureu que apareixen algunes opcions: Editar, moure i suprimir. Feu clic al botó Elimina i’Veuré una finestra emergent que us demanarà si’assegureu-vos que voleu suprimir-lo. En aquest punt, podeu cancel·lar o confirmar si feu clic ‘Suprimeix’ aleshores, se suprimirà aquesta secció i tot el que hi ha dins.

Weebly com esborra la seccióPodeu suprimir seccions senceres de la pàgina si voleu fer clic a Elimina i confirmar la vostra decisió!

Això ‘estàs segur?’ mètode significa que has guanyat’No trobeu cap trosquet per qualsevol accident del vostre lloc web, la qual cosa és un alleujament!

Abans de continuar, assegureu-vos que teniu:

 • Caselles de text editades
 • S’ha editat el fons
 • S’han afegit elements nous
 • S’han afegit pàgines noves
 • Experimentat amb el vostre esquema de colors
 • S’han afegit nous dissenys
 • S’ha comprovat que es poden suprimir elements no desitjats
 • Personalització del vostre lloc Weebly!

5

Afegir aplicacions

També a la barra de navegació hi ha ‘Aplicacions’. Ho heu endevinat, això us portarà al Weebly App Center. Sigui quin sigui el vostre lloc web, Weebly disposa d’una aplicació per ajudar-vos a augmentar el vostre rendiment. Recomanem afegir algunes aplicacions populars com ara ‘Booster del lloc’, i ‘Caixa de color del contingut’.

No només categoritza aplicacions per a vendes, trànsit, socials i específiques a Weebly, sinó que fins i tot recomana aplicacions només per al vostre lloc web. Ell’és com tenir el vostre propi comprador personal, el somni americà, cert?

centre d'aplicacions webWeebly té més de 300 aplicacions per impulsar el vostre lloc web’el seu rendiment i aparença

Weebly té una quantitat impressionant d’aplicacions, més de 300 aplicacions, per ser (una mena de) precises. Més de 50 són gratuïts i sempre s’hi afegeixen aplicacions noves, de manera que heu guanyat’t lluita per l’elecció.

Don’no em sento aclaparat: podeu triar ‘Popular’, ‘Valoració més alta’, ‘Nou’, i ‘Gratuït’. O simplement cerqueu el tipus que vulgueu’s una secció de preguntes freqüents, temporitzador de compte enrere o feed social. Fins i tot podeu classificar-les al costat esquerre.

barra de cerca d'aplicacions webPodeu cercar aplicacions específiques perquè les coses siguin encara més fàcils

També, abans de realitzar qualsevol compra, podeu consultar les valoracions dels usuaris a cada miniatura. Llauna’en trobeu un que us agradi? Desplaceu-vos fins a la part inferior i podeu enviar una nova idea d’aplicació o fins i tot desenvolupar-ne la vostra (si podeu codificar).

Per instal·lar aplicacions, feu clic a la que vulgueu i, a continuació, cerqueu la opció ‘Afegiu’ botó. Apareixerà un quadre emergent: heu de fer clic ‘Connecta’t’ per instal·lar l’aplicació i acceptar qualsevol termini.

com utilitzar les aplicacions d'instal·lació webQualsevol persona pot instal·lar aplicacions a Weebly; només cal que feu clic a Connecta i Weebly fa la resta!

Un cop l’aplicació s’ha instal·lat, tu’seré retornat al vostre lloc web. L’aplicació apareixerà automàticament a la part inferior de la barra lateral esquerra, a sota de la secció ‘Aplicacions instal·lades’ secció.

aplicacions instal·lades WeeblyAquí és on apareixeran les vostres aplicacions un cop les hagueu instal·lat

Un cop instal·lada l’aplicació, arrossegueu-la a la pàgina que ho faríeu com qualsevol altre element.

Abans de continuar, assegureu-vos que teniu:

 • Es va explorar el centre d’aplicacions
 • S’han instal·lat algunes aplicacions
 • S’han afegit aplicacions al lloc web

6

Afegeix una botiga

Al pas 1, vau triar la configuració d’una botiga en línia. Si no heu decidit canviar d’opinió, no teniu cap problema, podeu configurar-ne una. Tanqueu l’editor de moment i aneu al tauler de control del vostre compte. Obre el menú a la cantonada superior esquerra i fes clic ‘Botiga.’ Això us portarà a la pàgina de configuració clara i senzilla.

Tauler de control web com afegir botigaAquest és el vostre tauler de control i la pàgina on podeu començar a afegir una botiga al vostre lloc.

Una altra manera d’afegir una botiga és quedant a l’editor i seleccionant el ‘Productes’ element. Si no’Ja no teniu botiga, Weebly us dirigirà a la pàgina de configuració de la botiga.

Don’No vull una botiga? Podeu ometre aquest pas!

Weebly pàgina de configuració de la botiga en líniaLa configuració d’una botiga en línia s’explica clarament, amb senzills botons d’acció

A partir d’aquí, podreu veure tots els passos que necessiteu per crear una botiga en línia, fins i tot, des d’afegir productes a configurar impostos. A continuació, podeu integrar cada funció amb només uns clics. Només heu d’utilitzar els botons d’acció del costat dret.

Les opcions segueixen un ordre natural per configurar una botiga en línia. Així, des de la part superior, configurar una botiga en línia Weebly es veu així:

 1. Afegir informació de botiga
 2. Afegeix un producte
 3. Comenceu a acceptar els pagaments
 4. Configura l’enviament
 5. Configura impostos
 6. Publicar i començar a acceptar comandes

Tot i això, tu’Haureu d’actualitzar-vos al pla Professional per accedir a eines premium com una calculadora d’enviament o el pla de rendiment per enviar correus electrònics abandonats i accedir a analítiques avançades. Consulteu la taula següent per veure quines funcions de vendes obteniu amb cada pla Weebly…

Pla gratuït Pla personal Pla professional Pla professional de rendiment Carret de compra Ítems Insígnies de l’element Opcions de l’element Botiga ràpida Gestió d’inventari Recollida a la botiga Calculadora d’impostos automàtica Cupons Targetes de regal quadrades Calculadora d’enviament Etiquetes d’enviament Descompte d’enviament Correu de correus abandonats Ressenyes d’articles Accepta pagaments mitjançant PayPal Informació avançada del comerç electrònic
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10060; &# 10060; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10060; &# 10060; &# 10060; &# 10004;&# 65039;
&# 10060; &# 10060; &# 10060; &# 10004;&# 65039;
&# 10060; &# 10060; &# 10060; &# 10004;&# 65039;
&# 10060; &# 10060; &# 10060; &# 10004;&# 65039;
&# 10060; &# 10060; &# 10060; &# 10004;&# 65039;
&# 10060; &# 10060; &# 10060; &# 10004;&# 65039;

Recordeu que el pla Professional també elimina anuncis i desbloqueja un domini gratuït, emmagatzematge il·limitat i pàgines protegides amb contrasenya. Com veieu, el Pla de rendiment és el pla més robust de venda en línia.

Li preocupa escollir el pla equivocat? Bé, no tingueu por: podeu canviar els plans en fer clic al groc situat estratègicament ‘Actualització’ les indicacions. Vegeu a continuació (podeu’no els trobo a faltar).

botons d'acció d'actualització webPodeu canviar el vostre pla de preus Weebly ‘Actualització’ les indicacions Abans de continuar, assegureu-vos que teniu:

 • Ha afegit una botiga al lloc
 • Va seguir Weebly’s passos per configurar la vostra botiga
 • Productes afegits
 • Si us cal, actualitzeu el vostre pla

Més informació

 • Obteniu més informació sobre les vendes amb Weebly a la nostra revista de comerç electrònic Weebly

7

Trieu un pla de preus

Fins ara nosaltres’t’ho he assumit’torna a estar feliç construint el pla gratuït. Tot i això, com nosaltres’Heu vist que hi ha casos en què potser desitgeu actualitzar-vos, per exemple, per desbloquejar funcions avançades o començar a vendre en línia!

Deixar’Fes una ullada ràpida a Weebly’S preus i com podeu actualitzar si voleu.

Preu mensualFeu clic per veure els plans de preus de Weebly amb detall

Ja coneixeu Weebly’s el pla gratuït. Allà’no hi ha cap límit de temps i, realment, podeu publicar el vostre lloc sense pagar cap centèric. Tot i això, té els seus inconvenients: no hi ha un domini personalitzat, funcions limitades i anuncis Weebly que es mostren al vostre lloc.

El pla gratuït és perfecte per a creadors de llocs web rendibles, però, per sort, els seus plans de pagament també són força pressupostaris! Hi ha tres plans de preus:

 • Personal: 6 dòlars al mes (facturat anualment)
 • Pla professional: 12 dòlars mensuals (facturats anualment)
 • Rendiment: 26 dòlars mensuals (facturats anualment)

Aquí’S a qui realitzem cada pla per:

 • Personal: El millor és per a llocs de hobby i blogs o portafolis personals, el pla personal és divertir-se. L’única diferència entre aquest i el pla gratuït és que podeu connectar un domini personalitzat, guanyat’No suprimiu els anuncis del vostre lloc, per la qual cosa no us donem’No ho recomano per a llocs web professionals!
 • Professional: El millor per a llocs d’empresa, carteres professionals o qualsevol lloc web que desitgeu seriosament en línia. Aquest és el pla més econòmic per eliminar anuncis: també podeu obtenir un domini gratuït, emmagatzematge il·limitat, protecció de contrasenya i una calculadora d’enviament. Aquest és el pla que recomanem a la majoria dels usuaris de Weebly!
 • Rendiment: El millor per a botigues en línia i grans empreses, sobretot si sou’estic buscant el creixement. Desbloquegeu funcions de venda premium, com ara correus electrònics abandonats i descomptes d’enviament, a més d’analítica avançada de comerç electrònic.

Recomanem actualitzar el pla professional de 12 dòlars al mes, ja que ofereix una relació qualitat-preu molt millor que el pla Personal. Tenint en compte quantes funcions més obteniu en comparació amb el pla personal, pagar 12 dòlars mensuals pel pla professional sembla un robatori total. Ell’és el pla més barat per crear un lloc web realment professional.

Abans de continuar, assegureu-vos que teniu:

 • Explora i compara Weebly’s preus
 • Decidiu si voleu actualitzar
 • Tria un pla de preus
 • Registrat

Més informació:

 • Llegiu més sobre Weebly’preus i relació qualitat-preu a la nostra revisió de preus Weebly.
 • Per què recomanem el pla Pro? Val la pena? Descobriu-lo a la nostra revisió de funcions del pla Weebly Pro.

8

Publica el teu lloc web Weebly

Si tu’estic feliç amb el que tu’Ja heu creat, ja podeu publicar. Genial! Si tu’No sóc del tot feliç, don’No us preocupeu: podeu revisar l’editor del lloc web de Weebly per fer alguns canvis després de publicar-lo.

Per publicar el lloc, premeu el blau ‘Publicar’ botó a la cantonada superior dreta. Aleshores, rebràs una finestra emergent que t’ho expliqui’S ha publicat, i com integrar a ‘Consell tip’. Weebly vol que el vostre lloc tingui èxit.

publicació emergent publicitàriaDesprés de publicar-lo, Weebly proporciona un útil consell professional

Vostè’Ara heu publicat el vostre lloc web Weebly. Com dèiem, sí’és fàcil d’actualitzar i editar en qualsevol moment. També podeu actualitzar el vostre pla si voleu. Només heu de tornar al pas 1 per veure els plans i els seus beneficis.

Si publiqueu el lloc, però canvieu d’opinió, podeu dirigir-vos a la vostra configuració i desplaçar-vos cap a la part inferior. Allà, tu’Trobaré una opció per publicar el vostre lloc amb un sol clic. Fàcil!

Abans de continuar, assegureu-vos que teniu:

 • Ha publicat el vostre lloc!

9

Millora i fa créixer el teu lloc web

Una vegada que el vostre lloc estigui viu, hi ha algunes coses que podeu fer per fomentar el seu creixement i èxit. Don’Deixeu-ho per deixar-ho aturar tot sol, en canvi, feu retocs, edicions i canvis regulars per mantenir el vostre lloc fresc i rellevant.

Edita contingut

Torneu enrere i editeu contingut: actualitzeu informació antiga, escriviu nous articles i afegiu seccions addicionals a pàgines antigues. El contingut fresc no només mantindrà feliços els vostres visitants’mostraré a Google que el vostre lloc és rellevant i actiu.

Optimitza per a Google

Voleu que el vostre lloc estigui al lloc de Google’Els resultats de la cerca, oi? Dret. Ell’és la millor manera d’aconseguir més trànsit i potenciar la vostra presència en línia. La manera de pujar entre les files és mitjançant el domini del SEO (Search Engine Optimization).

El SEO és el procés per impulsar el vostre lloc’és probable que estigui molt ben classificat entre els resultats de la cerca i comporta molts factors. Alguns són molt senzills, com ara utilitzar encapçalaments per estructurar el contingut, mentre que d’altres són una mica més avançats.

Weebly compta amb una gran varietat d’eines de SEO per ajudar-vos a classificar el vostre lloc, així com guies pròpies per als principiants que us guiaran a cada pas. Comença amb la seva guia SEO final i tu’Seré professional en molt poc temps!

Promocionar-ho a través dels mitjans de comunicació social

Tothom està a les xarxes socials en aquests dies i voleu que tothom vegi el vostre lloc!

Trieu un parell de canals socials adequats al vostre lloc. Per exemple, Instagram és perfecte per a fotògrafs i Pinterest és ideal per vendre articles fets a mà. A continuació, comenceu a compartir fragments de contingut, publicacions de blocs, imatges i molt més per implicar els vostres visitants i obtenir seguidors.

Obteniu màrqueting

El màrqueting per correu electrònic pot ser el teu millor amic. Ell’és una bona manera de publicar informació de producte nova, permetre als vostres visitants conèixer novetats i esdeveniments o atreure’ls amb vendes i descomptes..

Weebly té el seu propi sistema de màrqueting de correu electrònic anomenat Weebly Promote, que us ajuda a crear la vostra llista de correu, a crear fàcilment correus electrònics personalitzats i a fer un seguiment dels vostres correus.’ rendiment. Es pot utilitzar gratuïtament per a les dues primeres campanyes; després d’això costa 8 dòlars al mes.

Weebly també ofereix fantàstiques eines de blog, de manera que podeu combinar publicacions de blocs amb campanyes de correu electrònic i butlletins per mantenir els vostres visitants informats i compromesos.

Abans de continuar endavant, assegureu-vos que teniu:

 • S’ha actualitzat el vostre lloc
 • Es va familiaritzar amb SEO
 • Ha compartit el teu lloc en les xarxes socials
 • Configureu campanyes de blocs i correu electrònic

Com utilitzar Weebly: Conclusió

Ara tu’estic preparat per crear un lloc web de Weebly. Se sent bé, no’no? Nosaltres’estic segur que’Ja he clavat els passos, però deixa’recorre les etapes una vegada més:

Com fer un lloc web Weebly

 1. Registra’t i comença a construir de forma gratuïta
 2. Seleccioneu un tema que s’adapti a les vostres necessitats
 3. Trieu el vostre nom de domini
 4. Creeu el vostre lloc web Weebly mitjançant la barra d’elements
 5. Afegiu aplicacions per millorar el vostre lloc web
 6. Afegir una botiga en línia
 7. Trieu un pla de preus
 8. Publicar
 9. Millora i fa créixer el teu lloc

Així, doncs, de Registre-se a publicar, aquests són els nou passos per crear un lloc web de Weebly. Realment és tan senzill.

Ara deixem’recopilem el que ens encanta de Weebly. Essencialment’és molt fàcil d’utilitzar: la funció arrossegar i deixar anar personalitza tot, des dels quadres de text fins als vídeos, cosa que significa que qualsevol pot utilitzar Weebly (fins i tot sense experiència de codificació).

Don’no ens creieu? Llegiu algunes de les novetats Casos d’èxit.

On Weebly no ho fa’T’ho passo bé és donar-te un control creatiu total. Les seves plantilles són elegants, però senzilles, per tant, si sou’tornar després de la sofisticada elegant’Torneu millor amb un constructor com Squarespace o Wix.

En general, Weebly és un sòlid creador de llocs web. Disposa de tot el que necessita per obtenir un lloc elegant i professional amb un mínim esforç. També podeu crear un lloc web gratuïtament, tot i que us recomanem triar un pla premium per a un lloc web Weebly més avançat i personalitzat que realment funcioni per a vosaltres..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map