Com utilitzar les revisions en línia per comercialitzar a diferents generacions

Si tu’Torneu a publicar una botiga en línia, probablement sabeu que les revisions sobre productes són importants, però és possible que no us adoneu de quina importància tenen.


Les revisions de productes són en realitat el segon factor més important per als clients quan compren en línia.

I les empreses locals, com els restaurants, ho tenen el doble. Les revisions no només afecten la probabilitat de trobar nous clients, sinó que representen al voltant d’un 15% de la manera en què Google decideix classificar-les en comparació amb altres empreses locals.

Per tant, si tu’tornar a intentar vèncer la competició local, tenir millors ressenyes en línia us podria endurir abans del partit. Això és més fàcil de dir que de fer, però, i algunes empreses ho tindran més difícil que d’altres. Tot depèn de qui’tornar a comercialitzar!

Les diferents generacions tenen diferents maneres d’investigar i comprar en línia: algunes són més de confiança que d’altres, i algunes posen ressenyes dels clients per sobre de la fidelitat de la marca quan compren.

Com compren i revisen les diferents generacions en línia?

Al llarg dels anys, hi ha hagut nombrosos trets intergeneracionals sobre comportaments “Mileniosos mandrosos” a “fora de contacte Boomers” – Però, i els comportaments en línia? Sabíeu que diferents generacions es comporten de manera diferent en la manera de navegar, utilitzar i fins i tot comprar per Internet?

Hem creat aquesta infografia per donar llum als hàbits de revisió en línia de cada generació i per ajudar els propietaris de botigues a comprendre exactament quina potència pot tenir els comentaris dels clients..

revisions en línia per infografia estadístiques de generació

Don’Compteu amb la fidelització a les marques de Millors i seqüències genètiques inquiets

Els Z Z i Millennials (entre 16 i 34 anys) són compradors freqüents, però ells’també és la generació menys fidel: compren al màxim, cosa que significa que necessites moltes ressenyes per superar-les. Ells’és un gran públic per orientar-se si voleu molta participació dels vostres clients, però també heu d’estar disposats a dedicar-vos a la feina, ja que esperen que les marques interactuin amb ells en línia.

És possible que Gen Zs i Millennials facin les màximes compres en línia, amb una mitjana de 344 transaccions anuals, però això no fa’vull dir que podeu seure i relaxar-vos, esperant que els seus diners continuïn rebent.

Aquesta jove generació no és’No tinc por de comprar, amb una importància inferior a la fidelització de la marca que els grups d’edat avançada. El 51% de Gen Zs i Millennials investiga empreses diàriament, enfront del només 6% de Boomers!

Això vol dir que les empreses dirigides a entre 16 i 34 anys han de treballar molt més per atendre i mantenir els seus clients’ atenció i lleialtat a llarg termini. Una part d’aquest treball dur es manté a l’altura d’aquesta generació’s altes expectatives.

Gen Zs i Millennials són un grup força prudent i necessiten la major quantitat de ressenyes per sentir-se segura en un producte. De fet, esperen veure una merda 181 comentaris – això’s 4,5 vegades més que Boomers!

Així que don’No espereu que els vostres joves compradors s’afanyin a prendre cap decisió. Gen Zs i Millennials triguen més temps a llegir les ressenyes abans de decidir si voleu comprar. Amb una durada de més de 18 minuts llegint les ressenyes en línia, Gen Zs i Millennials triguen gairebé el doble de temps que Boomers se senti confiant en la compra.

Els avantatges de comptar amb Z i millennials

Un cop tu’He guanyat Gen Zs i Millennials, vostè’Em trobaré amb una base de clients vocal, compromesa i connectada socialment’està disposat a donar-li els seus diners en termes de compartir noves ressenyes i recompensar el contingut de les xarxes socials.

D’una banda, Gen Zs i Millennials tenen la penetració més gran dels compradors digitals, gairebé el 85%. Això significa que un terç més de Gen Zs i Millennials realitzen compres a través de canals digitals que Boomers!

Si necessiteu augmentar el nombre de ressenyes per al vostre negoci, Gen Zs i Millennials són la generació daurada a l’objectiu: deixen la majoria de comentaris en línia, amb un 80% de entre 16 i 34 anys que han escrit comentaris en línia el 2019.

Tot i que sovint es burla pel seu adjunt als seus telèfons, fa que Gen Zs i Millennials siguin talents en la pràctica dels crítics, amb un 50% de publicar ressenyes a través del mòbil. D’aquesta manera, s’obrirà les maneres en què es pot interactuar amb els vostres clients, ja sigui a través de xarxes socials, aplicacions o fins i tot vídeos, el mòbil ofereix oportunitats de maneres noves i divertides d’obtenir comentaris de clients.

Vostè no’No aconseguireu aquest nivell de compromís gratuïtament, però, us heu de retornar el favor. Gen Zs i Millennials esperen un gran compromís de les marques que consideren comprar De mitjana, esperen veure no menys de 13 Q&Com a les pàgines de productes.

Per tant, simplement descartar una descripció de producte antiga no és’prou per guanyar a les noves generacions. Heu d’estar preparats per anar més enllà i per interactuar amb els vostres clients més joves.

Suggeriment superior!

Una de les millors maneres d’interactuar amb clients més joves és provar nous canals, abraçar les xarxes socials i posar els vostres productes en mans de les persones que els vostres clients segueixen i confien.. Sí, és possible’ho he endevinat – nosaltres’estic parlant d’influenciadors.

Els influents es refereixen a fer-se sentir i escolten Millennials i Gen Zs. Més d’un terç van dir que la seva confiança en una marca augmentaria després de veure una promoció o revisió d’influencer en línia.

A més de ser una manera fantàstica d’arribar a una audiència més àmplia, el màrqueting influencer també genera confiança amb les generacions més joves. I tu’no només es limita a Instagram, sinó que el 40% dels usuaris de Twitter ho diuen’He realitzat una compra com a resultat directe d’un Tweet d’un influencer.

Gen Xs: The Unsung Heroes

Els gens X (entre 35 i 55 anys) sovint es passen per alt com la generació mitjana, però les empreses podrien prestar-li una mica més d’atenció. Sovint, en el punt àlgid de la seva carrera professional i en la creació o cura de famílies joves, els geniosos X són clients de valor sorprenent. Ells’són compradors freqüents que són menys difícils de complaure que els Z Z i Millennials, i que tenen una experiència més tecnològica que Boomers.

De mitjana, els Gen X només gasten aproximadament 1 mil dòlars menys que Gen Zs i Millennials a l’any i necessiten menys convincents per confiar en la vostra marca en primer lloc. Els Gen X només necessiten veure 116 comentaris abans de sentir-se prou segurs per fer una compra (això’és un 37% menys que les generacions més joves).

Els Gen X també gasten uns cinc minuts menys en llegir comentaris en línia que Gen Zs i Millennials, és a dir’és més ràpid per vendre a.

Així, com podeu connectar-vos amb Gen X i persuadir-los perquè confien en la vostra marca i comprin els vostres productes o serveis? Bé tu’Fes una pols contra les càmeres, ja que els X de Gen volen veure més vídeos de productes que cap altra generació.

De fet, els de la generació X esperen veure quatre vídeos en una sola pàgina de producte: això’s el doble de la quantitat de vídeos que volen veure els Boomers!

Suggeriment superior!

Aprofitar el vídeo és una manera fantàstica d’atraure clients de Gen X. I això’val la pena fer l’esforç a – 46% Feu servir Internet per investigar empreses locals diàriament, així ells’estic prou experimentat per comprar abans de posar-se en una marca.

Tot plegat, els Gen X són un públic de clients sovint poc aprofitat i poc apreciat que ofereixen un valor de mercat força dolç. Els prominents Gen X gasten de mitjana 60 dòlars per transacció. Per iniciar-se en aquesta acció, adaptar el màrqueting a diversos dispositius i utilitzar el vídeo per començar a dibuixar en clients de Gen X.

Boomers: les empreses que guanyin la seva confiança obtindran recompenses altes

Boomers (majors de 55 anys) té una mala representació per haver estat darrere dels moments en què es tracta de tecnologia, però això no fa’vull dir que els heu de ignorar. De fet, Boomers inverteix la major part per transacció i és més ràpida confiar en marques establertes. Ell’és important obtenir totes les bones crítiques possibles si teniu’Tornem a vendre a Boomers, però’és menys probable que confiï en marques amb qualificacions baixes que Gen Zs i Millennials.

Si el vostre públic objectiu està format principalment per persones majors de 55 anys, podríeu tenir una base de clients lucrativa a les mans. Els Boomers de mitjana gasten 5 dòlars més de 18 a 34 anys en cada transacció, i ells’torna a confiar en les marques que els compradors més joves.

De fet, Boomers passa menys de 10 minuts llegint ressenyes abans de prendre una decisió. Ajuda que només esperen llegir 42 comentaris per sentir-se prou segurs per comprar un producte, quatre vegades menys que Gen Zs i Millennials!

Això vol dir que els Boomers són molt menys propensos a comprar i desplaçar-se per totes les revisions que abans de comprometre; en general, ells’estic menys preocupat per estalviar diners, de manera que actuen més ràpidament i gasten més per operació.

Els boomers també estan menys inclinats a recórrer tots els racons d’Internet per trobar productes, ressenyes o negocis nous. La majoria de més de 55 anys prefereixen els canals més tradicionals, de manera que trieu els mètodes de màrqueting amb prudència, per exemple, quatre de cada cinc Boomers no’No sé què és un influencer!

Suggeriment superior!

Hauríeu de fer el més fàcil possible deixar comentaris en el vostre lloc web, ja que la meitat de Boomers prefereix deixar les ressenyes directament als llocs web d’empreses en lloc de publicar-les a Google. Això’s 50% més que vol deixar comentaris en el vostre lloc que Gen Zs i Millennials.

Fins ara, podríeu pensar que Boomers sona com a clients molt més fàcils de vendre que no pas a Millennials prudents i que estalvien diners, però aquí’s the catch – Els boomers poden ser objectius complicats per a les noves empreses.

Això’s perquè ells’no està interessat en ser conill de marques noves o de baixa qualificació – només el 7% intentaria un negoci amb una o dues estrelles. En canvi, el 26% de Gen Zs i Millennials van dir que provarien un negoci amb la mateixa qualificació.

A més, el 48% dels Boomers van dir que esperaran una mínim de quatre estrelles per tal d’utilitzar un negoci, també tu’Hauré de treballar dur per aconseguir una mitjana elevada!

Tot i que els Boomers gasten més per transacció que Millennials, també fan menys compres. Això els converteix en millors clients per a empreses que venen productes d’alta qualitat i de baixa freqüència, com sofàs o joieria.

Construir una marca de confiança i confiança a llarg termini és del vostre interès quan veneu a Boomers, sobretot quan comercialitzeu articles cars.

En comparació amb Gen Zs i Millennials, en comprar articles que costin més de 100 dòlars, els Boomers donen més importància a conèixer i confiar en una marca que a les ressenyes de productes..

Com comercialitzar a diferents generacions

Un cop tu’Tingueu clar quins canals usen els vostres clients, podeu decidir quines són les millors maneres de posar els vostres productes davant dels vostres clients. Per començar, heu de:

 • Assegureu-vos que el vostre lloc sigui mòbil
 • Mantingueu-vos actius a les xarxes socials, especialment quan comercialitzeu a les generacions més joves
 • Optimitzeu el vostre lloc per als motors de cerca
 • Decidiu si el màrqueting d’influencer és adequat per al vostre públic
 • Feu que les revisions dels usuaris siguin fàcils de trobar i llegir, independentment del canal (per exemple, al vostre lloc web, a les xarxes socials, a Google, etc.)

Entendre com les diferents generacions troben productes i com prenen les seves decisions de compra és fonamental per connectar-se amb els vostres clients. A continuació, es mostren algunes dades clau per ajudar-vos a treure el màxim partit als vostres compradors…

 • Ell’encara val la pena invertir en SEO – El 52% dels usuaris d’internet encara utilitzen motors de cerca per trobar què són’estic buscant.
 • Si tu’tornar a orientar-se a una jove demografia, aprofitar al màxim els canals socials! Entre 16 i 24 anys ja estan afavorint les xarxes socials sobre els motors de cerca com a mètode per a la investigació en línia.
 • Recordeu que el Gen X preferiu el vídeo a les xarxes socials, amb més de tres trimestres baixant o transmetent vídeos, com a mínim, una vegada al mes. Ells’també estic molt connectat durant el viatge – El 95% dels Gen X utilitzen telèfons mòbils!
 • Gairebé 40% de Boomers passar la major part del temps en línia al matí, entre les 5 i les migdia, mentre que prop del 80% més de Milennials i Gen X de Boomers consumeixen contingut a partir de les 20 h. Això pot ser útil per cronometrar el contingut de manera més eficaç!
 • Tot i que el 60% dels Boomers segueixen marques a les xarxes socials per a ofertes i promocions, El 79% va dir que no’No segueix cap influencers en línia – Doncs no’No voreu amb el vostre màrqueting social si sou’tornant a vendre a Boomers.

Com fomentar més ressenyes

Una de les millors maneres d’incentivar més revisions dels clients és aprofitar la paraula R màgica – recompenses. Com a consumidors, ens encanten les recompenses, les competicions i les ofertes exclusives, així que aprofiteu al màxim i oferim petites recompenses per deixar les ressenyes.

A continuació, es mostren algunes idees per començar: quan els clients deixen una revisió, podrien:

 • Entra en un sorteig
 • Desbloquegeu un descompte
 • Guanyeu punts i “pujar de nivell” per convertir-se en un màxim crític (com a Amazon)
 • Rep un correu electrònic d’agraïment personalitzat

Ell’és important assenyalar que aquestes recompenses s’apliquen a qualsevol revisió, bona o dolenta, altrament, a tu’torneu a subornar els vostres clients, cosa que no us guanyarà confiança.

Altres maneres senzilles d’incentivar els comentaris són:

 • És més fàcil deixar comentaris
 • Amb diversos canals i maneres de fer ressenyes: penseu en social, Google, formularis, aplicacions, etc.!
 • Envia un correu electrònic de seguiment sol·licitant informació
 • Fer ús de les enquestes
 • Fer preguntes i interactuar amb els clients a les seccions de comentaris o comentaris

Fer front a les revisions negatives és una part inevitable i necessària de la gestió d’un negoci. Només el 12% de les empreses han dit que responen a totes les revisions, és a dir, que si pots augmentar la teva interacció amb els clients,’Estaré molt per davant de la competició.

aida kubatovaAida Kubatova, Gestor d’estratègia de contingut a Growave

Què fa que les ressenyes en línia siguin tan importants per a les empreses’ èxit?

“Les ressenyes sobre productes són una part essencial d’una botiga en línia’marca i comercialització. Ajuden a crear confiança i lleialtat i, normalment, descriuen el que diferencia els vostres productes dels altres. I fins i tot els millors productes del món no suposaran res si els clients no ho donen’No confieu en la marca i no’No feu compres.”

Per què les aplicacions són una forma popular de gestionar la participació del client?

“Tot i que plataformes com Shopify ja ofereixen la majoria de funcions, els comerciants amb experiència saben que si voleu que la vostra botiga en línia destaqui entre les altres i ofereixi la millor experiència al client, les aplicacions que ofereixen més funcions són imprescindibles. Una part important de les estratègies d’interacció amb els clients, com ara programes de fidelització, correus electrònics orientats automatitzats i ressenyes d’usuaris es troben amb les aplicacions, i avui en dia’és la competència’és difícil executar un negoci en línia amb èxit sense integrar diverses aplicacions al vostre lloc web.”

Com ajuda les empreses a Growave a aprofitar més els seus comentaris en línia?

Growave ajuda els seus usuaris a construir prova social i permet que les marques en línia es facin virals animant els usuaris a compartir marques a les xarxes socials i al correu electrònic, a crear relacions sòlides amb els clients mitjançant comentaris i ressenyes, inspirar i augmentar els percentatges de conversions mitjançant les revisions dels clients i, per descomptat,, contingut generat per l’usuari.

Per què els clients deixen les ressenyes

El principal motiu pel qual la gent deixa una revisió positiva en línia és ajudar els altres a prendre millors decisions de compra, mentre que el principal motiu per deixar una mala revisió és advertir a altres usuaris de la comunitat en línia.

Els clients tenen els seus companys de comptes al cor, si també ho demostreu, ho feu també’Faré un gran pas cap a una millor confiança del client!

Per aprofundir més en aquesta confiança, cal que els clients feliços parlin. Els tres principals factors per augmentar la confiança en una marca són:

 • L’empresa té una bona reputació en línia
 • La companyia té opinions positives sobre els clients
 • Atenció al client ràpid

Tanmateix, això no ho fa’No vol dir que simplement haureu de ignorar les revisions negatives o, pitjor, suprimir-les. Feu un cop d’ull als principals factors per disminuir la confiança:

 • L’empresa elimina comentaris o comentaris negatius dels clients
 • La companyia té ressenyes negatives sobre els clients
 • L’URL del lloc web no és segur

A part d’assegurar-se que el vostre lloc web tingui seguretat SSL, heu d’adreçar qualsevol comentari negatiu, mentre intenteu animar el màxim de comentaris possibles. Això pot ser complicat, ja que només un de cada deu els clients feliços deixen les revisions!

Ell’és vital trobar una manera d’aconseguir que aquests clients feliços siguin més vocals, però recordeu que es necessiten 40 bones revisions per combatre l’efecte d’una sola crítica. Això’és una xifra força difícil d’afrontar.

Per tant, com es pot convertir una experiència negativa en una interacció positiva de marca?

La clau aquí és el compromís. Un terç dels consumidors esperen la interacció personal de les marques després de deixar una revisió negativa, de manera que respondre de manera educada i proactiva pot treballar màgic per crear confiança del client en el vostre negoci..

Aquests són els nostres millors consells per tractar positivament les ressenyes negatives:

 • Respon a les males ressenyes en lloc de simplement ignorar-les o suprimir-les.
 • Respon ràpidament.
 • Doneu al client l’opció de resoldre l’assumpte a través d’un canal més privat, com ara el correu electrònic o el telèfon’Agrairé el toc personal!
 • Sigui educat – don’No us posareu defensiu, fins i tot si sentiu que el problema no hi havia’és la teva culpa.
 • Agraïr al client el seu comentari, encara que sigui negatiu!
 • Feu-los saber com i quan s’ha resolt el problema’no els deixeu penjats.

Abordant ressenyes menys brillants de manera professional i productiva, confieu als altres clients que, fins i tot si alguna cosa no funciona malament amb la seva comanda, poden confiar en la vostra empresa per respondre positivament..

Productes i revisions dels clients

Tant si tu’tornar a vendre alvocats a Millennials o a adoptar mètodes de màrqueting antics per enganxar Boomers, entenent que cada generació farà meravelles per al vostre negoci. Ell’Us ajudaré a saber on i com comercialitzar i què heu de fer per animar els vostres clients a deixar comentaris sobre el vostre negoci.

Les revisions són una part essencial per crear una marca en línia i, quan es tracta d’aquestes precioses ressenyes, treure el màxim partit dels seus comptes.

Nosaltres’hem desvelat les estadístiques i hem revelat quant afecta la vostra generació als seus hàbits en línia. Nosaltres’També he mostrat com les empreses han de prendre aquesta informació per proporcionar una millor experiència de compra… i augmenten les seves vendes mentre ells’estic al cap!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me