Com vendre mobles en línia: 10 senzills passos per construir, gestionar i fer créixer una botiga de mobles en línia

Com vendre mobles en líniaEls Estats Units tenen el mercat de mobles més gran del món, amb uns ingressos de més de 300 mil milions de dòlars el 2018. Si voleu iniciar-vos en aquesta acció, vosaltres’necessitaré una plataforma de venda professional.


Seguint aquests deu senzills passos, podeu crear la vostra pròpia botiga de mobles en línia amb molt d’èxit.

La venda de mobles en línia pot semblar una manera ràpida d’expressar l’antic armari que s’asseu a la vostra habitació de recanvi. Però a les mans adequades, pot convertir-se en un negoci gratificant. Llavors, com podeu establir una botiga de mobles en línia amb èxit? Necessiteu habilitats tecnològiques o un pla de negocis d’estil Aprenent?

La resposta senzilla és que no’tampoc necessito. Només cal seguir els nostres deu senzills passos, i tu’Estaré bé en el camí per construir el vostre imperi de mobles…

Fins i tot quan teniu un pla, pot ser difícil saber per on començar, l’ordre en què cal fer cada pas, la millor manera d’escollir la vostra plataforma o fins i tot com mostrar els vostres productes..

Aquests passos us donaran un desglossament clar i detallat de la millor manera de configurar una botiga en línia per al vostre negoci de mobles.

Aleshores, què esperem? Deixar’Començar, de manera que es pot vendre!

1

Cerqueu el creador de llocs web adequat de comerç electrònic

Normalment, quan veieu que els mobles s’anuncien per Internet, ho fan’a través de plataformes com Craigslist, eBay i fins i tot Etsy. Això és bo per vendre l’element estrany, però no’No suporto realment una empresa a llarg termini.

Si voleu construir una marca professional i de confiança per a la vostra botiga de mobles, sí’val la pena considerar un creador de llocs web de comerç electrònic.

Tothom’S’ha sentit a parlar d’eBay, però el que és a Internet és un creador de llocs web de comerç electrònic?

Doncs bé’és una plataforma en línia que us ajuda a configurar una botiga en línia sense necessitat de conèixer cap codi, o fins i tot tenir habilitats de disseny. Podeu crear un lloc web legítim per als vostres productes amb facilitat i sense pagar cap desenvolupador.

En resum, penseu en un creador de llocs web de comerç electrònic com un moble de paquet de gran qualitat amb totes les eines incloses. Podeu reunir fàcilment una peça impressionant, i ningú no sabrà que venia amb un llibre d’instruccions en lloc d’un costós preu.

Nosaltres’He fet la nostra recerca, i et pot dir les tres millors plataformes de comerç electrònic per vendre mobiliari en línia són:

 • Shopify
 • Comerç electrònic de Wix
 • BigCommerce

Nosaltres’He provat i provat aquests constructors, els ha comparat amb els seus competidors i ha aconseguit que la gent quotidiana també els posés a l’abast. Aquests constructors amb més puntuació del mercat no només són, sinó que també tenen tot el que pot necessitar una tenda de mobles en creixement.

Aquí’fa una ràpida revisió de les seves valoracions:

Pssst! Només volíem informar-vos que actualment BigCommerce ofereix fins a tres mesos de franc quan us registreu a un nou pla. Dirigiu-vos al lloc web de BigCommerce per veure aquesta oferta en directe!

Per què heu d’utilitzar un creador de llocs web de comerç electrònic?

Potser us estareu preguntant per què donem’No recomano només descarregar una aplicació de venda o configurar un compte Etsy. Ells’torneu de maneres ràpides i fàcils de vendre en línia, oi? La resposta és que volem estalviar temps, diners i esforç a llarg termini!

Un cop tu’He configurat el vostre creador de comerç electrònic, té les eines per automatitzar moltes tasques que necessiten molt de temps. Tant Shopify com BigCommerce tenen funcions dedicades perquè la vostra botiga en línia de mobles tingui èxit. A mesura que el vostre negoci creix i comenceu a processar més comandes, vosaltres’Sens dubte agrairé aquestes funcions especialitzades estalviant temps i esforç!

botiga vendre mobles en líniaShopify us ofereix totes les eines per ajudar-vos a construir la vostra botiga en línia de mobles i convertir-la en un èxit a llarg termini

Tot i que haureu de pagar per un fabricant de comerç electrònic, la distribució de brots realitzats us estalviarà diners a llarg termini. Etsy, per exemple, cobra comissions de cotització i taxes de transacció, que realment es poden apilar a mesura que augmenten les vendes. Marques com Shopify i BigCommerce volen ajudar-vos a oferir descomptes en serveis com ara enviaments.

Els bons negocis planifiquen per endavant, i pressuposten per a un constructor de comerç electrònic, això’És exactament el que tu’estic fent.

Com triar un creador de llocs web de comerç electrònic

Nosaltres’Us he donat els tres primers, però hi és’Hi ha un munt de grans fabricants de comerç electrònic encara fora. L’elecció pot ser realment difícil, així que aquí’és algunes coses per pensar quan tu’restringiu les opcions:

 • Pressupost i relació qualitat-preu – quant esteu disposats a gastar i què esteu construint’Planes de preus com? No oblideu mirar els plans més alts per a quan s’ha d’expandir el vostre negoci.
 • Facilitat d’ús – quina confiança tècnica teniu? Què tan fàcil és utilitzar el constructor? Examinem la facilitat d’ús en totes les nostres ressenyes, perquè quan siguis’ho utilitzeu cada dia, necessiteu un constructor que funcioni amb vosaltres, no contra vosaltres.
 • Característiques – El constructor té totes les funcions que necessita? Penseu en les coses que són realment importants per a vosaltres. Per exemple, necessiteu la funcionalitat de blogs? O recuperació del carretó abandonat? Don’No només conformeu-vos amb els fonaments bàsics, assegureu-vos que’no en trobo a faltar!
 • Flexibilitat del disseny – quantes plantilles ha de triar el constructor? Podeu personalitzar-les fàcilment per reflectir la vostra pròpia marca? Les primeres impressions compten, de manera que el disseny és una consideració important.
 • Ajuda i suport – tots ens podem enganxar una mica de tant en tant. Consulteu sempre les opcions d’assistència que s’ofereixen per assegurar-vos’No us deixeu colpejar sense ajuda experta quan realment ho necessiteu.

Una de les principals coses a tenir en compte per a tu’comparar els constructors de comerç electrònic és si ofereixen un prova gratuïta. Aquesta és la manera perfecta de provar abans de comprar i, fins i tot, podeu registrar-vos a uns quants fabricants diferents per veure quin és el que més us agrada.!

Tots els negocis tenen necessitats diferents, de manera que heu de trobar la perfecta per a vosaltres.

2

Inscriviu-vos a un pla premium

Un cop tu’He trobat la teva coincidència perfecta’és el moment de fer el salt i inscriure’t a un pla premium.

Per començar, aquí’és una ràpida revisió dels rangs de preus dels tres principals fabricants de llocs web de comerç electrònic que hi ha al voltant, per fer-vos una idea del que espereu (facturats anualment):

 • Shopify: De 29 a 299 dòlars al mes
 • Comerç electrònic de Wix: De 20 a 35 dòlars al mes
 • BigCommerce: 29,95 $ a 224,95 $ al mes

Com podeu veure, Shopify i BigCommerce tenen un marge de preus important. Això dóna a la vostra botiga un espai massiu per al creixement. Perquè ells’totes dues plataformes de comerç electrònic dedicades, també ofereixen un munt de funcions addicionals per ajudar al vostre negoci a créixer a mesura que actualitzeu.

El pla de Shopify bàsic de 29 dòlars mensuals, per exemple, us ofereix totes les funcions bàsiques que necessiteu per iniciar un nou negoci, incloses la recuperació del carretó abandonat, la venda de diversos canals i els descomptes d’enviament..

Quan actualitzeu a Shopify, desbloquegeu eines més avançades com la creació de targetes de regal i informes professionals.

Per a tots els constructors, la regla general és com més pagues, més eines avançades obté el teu negoci.

A continuació, podeu veure un desglossament clar de les funcions clau que s’ofereixen en un pla bàsic enfront d’un pla avançat:

Les funcions bàsiques del vostre creador són avançades Logo de la botiga petit creador de llocs web Intenta avui llegir la crítica completa Suport Premium Recuperació del carretó Certificat SSL gratuït Amplada de banda il·limitada Intenta avui llegir la crítica completa logo-wix-100x100 Intenta avui llegir la crítica completa Suport Premium Recuperació del carretó Certificat SSL gratuït Amplada de banda il·limitada Intenta avui llegir la crítica completa Quiz de BigCommerce Intenta avui llegir la crítica completa Suport Premium Recuperació del carretó Certificat SSL gratuït Amplada de banda il·limitada Intenta avui llegir la crítica completa

Deixar’S trencarà ràpidament aquestes funcions, a partir de assistència premium. Els tres constructors ofereixen suport 24/7 d’una manera o altra, però si actualitzeu a un pla avançat, podeu accedir a l’assistència premium. Podria ser un agent de suport dedicat que us ajudarà a configurar o a la resposta prioritària a qualsevol consulta.

Recuperació del carretó abandonat és una funció molt útil que envia correus electrònics automatitzats als clients que han deixat articles al seu carretó. Fins i tot, podeu personalitzar i afegir descomptes al correu electrònic per temptar els compradors, estalviant vendes i incrementant els vostres ingressos. Wix no fa’No tinc aquesta característica integrada, però també ho fan Shopify i BigCommerce.

SSL significa Secure Sockets Layer. Un certificat SSL és fonamental per a qualsevol botiga en línia, ja que xifra qualsevol informació que passa pel vostre lloc web i protegeix les dades sensibles dels pirates informàtics. Podeu veure per què’És tan important per a qualsevol persona que accepti pagaments en línia!

Ample de banda és la quantitat de dades que es poden transmetre a través del vostre lloc web. Si es limiten les vostres dades i s’obté un sobtat de trànsit, el vostre lloc web es pot bloquejar. Shopify, Wix i BigCommerce us ofereixen una amplada de banda il·limitada des del primer dia, aconseguint molt espai per al creixement.

3

Trieu un nom de domini

Un cop tu’Ja us heu inscrit al vostre pla premium perfecte’Vull passar a la part realment emocionant: escollir el vostre propi nom de domini!

Un nom de domini és el vostre lloc web’s adreça i és com la gent reconeix i troba el vostre lloc web. Ell’és part del vostre lloc web’identitat s. Per exemple, la nostra és www.websitebuilderexpert.com.

Els noms de domini són importants per crear una imatge professional i de confiança per al vostre negoci.

Imagineu-vos si la nostra adreça web era www.zxfgh-jkjh94fgj.com. Ens prendríeu seriosament? Ell’no té res a veure amb el contingut del nostre lloc’No és enganxós, has guanyat’No ho recordo i deixeu-ho’s afronto, sembla bastant esquivat!

Noms de domini don’No venen de franc, però ells’sens dubte val la pena la inversió. Varien en el seu preu, però solen superar els 20 dòlars anuals. La bona notícia és que molts constructors ofereixen un domini gratuït per al primer any quan us inscriviu en un pla gratuït!

També podeu comprar-ne un de registrador de noms de domini, com ara Domain.com, que sovint tenen diversos descomptes. Tu pots estalvieu un 25% en el cost del vostre domini nom a través de Domain.com mitjançant el codi de cupó WBE25.

Com es tria un nom de domini? Aquests són els nostres millors consells per escollir un domini assassí:

 • Fes-ho simple. Assegureu-vos de triar un domini que sigui fàcil de recordar (i d’encetar). Penseu en adreces que realment sabeu a la part superior del vostre cap, com www.webuyanycar.com: tots fan exactament el que diuen a la llauna.
 • Manteniu-lo curt. Don’No creeu una adreça llarga o complicada: la gent acaba de guanyar’no ho recordo!
 • Manteniu-lo lliure de número i guionet. Com l’exemple que hem donat anteriorment, els números i les guions no són’No és ideal per a dominis. Si algú’estic dient la vostra adreça en veu alta, com’L’oient volia saber si ho era’s “el meu lloc web-3” o “el meu lloc web-tres”? És maldestre i confús, el millor per evitar completament.
 • Mantenir-lo rellevant. Això és evident, però sí’és fàcil atrapar-se en la missió per ser únic. Si la vostra empresa es diu Little Blue Door, per exemple, don’No trieu I-love-country-music com a domini. Encara que tu’re Dolly’és el major fan, els vostres clients estaran força confusos! Assegureu-vos que destaqueu per les raons correctes.
 • Mantingueu-la enganxosa. Podeu divertir-vos amb el vostre domini! Voleu que sigui memorable i únic, per què no provar-ho en amics i familiars per veure què en pensen? Ho poden recordar al cap d’un parell de dies? És massa similar a una altra marca?

Moltes persones ja tenen un nom de domini. Si tu’De nou, podeu connectar el vostre domini amb el lloc web’he realitzat amb el vostre constructor escollit.

Shopify, Wix i BigCommerce us permeten fer-ho i tots disposen de guies d’ajuda per veure’t durant el procés.

4

Trieu i personalitzeu una plantilla

Per crear la vostra botiga en línia, tu’Hauré de triar una plantilla. Es tracta bàsicament de l’estructura per un disseny de pàgines, completat amb imatges i text d’exemple per ajudar-vos a veure el seu potencial.

fer les plantilles de moblesShopify ofereix plantilles específiques per a botigues en línia de mobles per oferir els millors dissenys per al vostre negoci

Ell’és com veure una casa: podeu veure on es troben els accessoris de llum i on els propietaris actuals han posat el televisor. Però un cop heu entrat, podeu substituir tot per coses pròpies, cosa que us permetrà portar el vostre propi estil al disseny.

De la mateixa manera que la caça de cases, hi ha algunes coses que pensar en tu’estic mirant un constructor’Disseny s.

Primer, hi ha un bon ventall de plantilles per triar? Vostè no’No vull tenir un bon grapat, així que doneu un cop d’ull i vegeu quants hi ha en oferta. Vostè’Probablement trobaré que la majoria de constructors, com Wix, per exemple, ofereixen tones, que us proporcionaran una desconcertant quantitat d’elecció!

plantilles de botiga en línia wixWix ofereix més de 500 plantilles en total, amb 81 de les dissenyades per a botigues en línia

Com veieu a Wix’botiga de plantilles, sovint hi ha categories per ajudar-vos a filtrar i a cercar la plantilla perfecta. Aquesta és una funció molt útil per mirar, ja que us pot estalviar molt de temps.

Altres coses a pensar són…

Vista prèvia – podeu previsualitzar les plantilles abans de seleccionar-ne bé?

Shopify, Wix i BigCommerce us permeten fer una vista prèvia de la plantilla abans de seleccionar-la, cosa que significa que podeu tenir una sensació molt bona del disseny abans de comprometre-vos amb aquest disseny..

Canvi – si t’adones que no’No vull més tard aquesta plantilla, la podeu canviar?

Ell’és un gran demanar que triï la plantilla permanent des del primer dia. Ell’Seria com haver-te de casar amb la primera persona amb la que mai vas a passar una cita. Pot ser que funcioni per a uns pocs afortunats, però la majoria de les vegades,’simplement no passarà!

Shopify i BigCommerce us permeten canviar les plantilles en qualsevol moment, fins i tot després que el vostre lloc web estigui en directe. Wix eCommerce malauradament no’No us permetré fer-ho, perquè ofereix tanta personalització.

L’última cosa realment important a tenir en compte a l’hora de mirar plantilles són els vostres clients mòbils. Si tu’Ja he comprat res al telèfon, o maleït llocs web maldecents, que donen’no encaixes la pantalla del mòbil, i tu’Conec la importància de tenir un lloc web amb resposta mòbil.

Amb alguns constructors, com Wix i Shopify, podeu editar la vostra vista per a mòbils per assegurar-vos que el vostre lloc es mostri de la manera que voleu a totes les pantalles. O bé, podeu deixar-lo com està, i la vostra plantilla es reformatarà automàticament per adaptar-lo a la pantalla’S’està veient a.

Com personalitzar una plantilla

Un cop tu’He escollit la plantilla, vostè’Haureu de fer-lo vostre. Els bons constructors us permetran tirar-vos dels guants i canviar el que vulgueu, inclosos:

 • Imatges
 • Text
 • Colors
 • Tipus de lletra
 • Afegir i suprimir pàgines
 • Disseny de pàgina
 • Menús
 • Rúbriques
 • Botons
 • Presentacions de diapositives, galeries i vídeos

I molt més! Vostè no’No necessiteu un grau en disseny per tal que el vostre lloc sigui el vostre propi, ja que amb constructors de llocs web de comerç electrònic, això’és fàcil com pastís. La vostra botiga de mobles tindrà la seva pròpia marca única, així que deixeu-la brillar. Diverteix-te, però manté-ho professional, per exemple, intenta mantenir els colors i els tipus de lletra consistents a les vostres pàgines.

Si voleu una funcionalitat addicional, com afegir formularis de contacte o desplegar quadres testimonials, podeu afegir aplicacions. Shopify, Wix i BigCommerce tenen botigues d’aplicacions per afegir personalitzacions i funcions més exclusives al vostre lloc.

5

Afegiu els vostres mobles

Ell’és el moment que tu’he estat esperant! Ara’És el moment d’afegir els vostres mobles i de mostrar al món el que vós’Tinc que oferir. Allà’S’ha de pensar molt aquí, doncs enganxeu-nos amb nosaltres, ja que cobrim les millors maneres de preparar els vostres mobles per tenir èxit…

Escriu una descripció convincent

Vostè’tornes a vendre en línia perquè puguis’No utilitzeu la llengua de vendes d’argent per persuadir els clients a comprar aquella cadira antiga o bastidor de llit ultra modern. Necessiteu la descripció del vostre producte per proporcionar als clients tota la informació que volen conèixer (sense que ho demanin) i per enrotllar-los en ganxo, línia i enfonsador..

Això vol dir cal ser informatiu. Penseu en materials, dimensions, colors, pes; totes les coses que un client pot voler saber sobre la logística d’un producte.

Això és especialment important per a una botiga de mobles. Amb un parell de texans, si no’Per ajustar-les, podeu llençar-les en un calaix o fins i tot a la bossa per tornar-les més tard. Si un armari té la mida incorrecta o és el doble del que pensava, pot tenir problemes greus.

A continuació, afegiu una mica de flaire. Persuadeu els vostres visitants que la casa, l’oficina o l’apartament no s’acabaran de fer sense el vostre escriptori i cadira més venuts.

Descripció del producte de mobles la-z-boyAquesta secció de detalls del producte de la botiga en línia La-z-Boy Furniture Galleries dóna una descripció clara i atractiva de la cadira’s promociona, a més de donar enllaços a altra informació útil.

Podeu ser subtils al respecte: a la imatge de dalt, les paraules “senzillesa”, “únic”, “sofisticat”, “silueta amb folre net”, i “qualitat i confort” tots estan fent la seva part per persuadir el client que aquesta peça és una bona compra.

Feu fotos de qualitat

Ningú no va a comprar un sofà’Està escondint a les fosques d’una mala foto. Assegureu-vos que’torneu a portar imatges de colors nítides i de gran qualitat per a mostrar els vostres productes i, a qualsevol preu, eviteu fotografies pixelades i granoses.

Feu fotos des de diferents angles i feu-les prou grans com per veure-les al vostre lloc web.

Imatges de producte de mobles de IKEAIKEA utilitza fotografies elegants per inspirar als seus clients i fomentar les vendes. Totes les fotos són clares i clares, per mostrar realment els productes que hi ha a la pantalla.

Podeu condimentar les vostres imatges, a més de fer fotos de productes individuals, per què no prendre alguns consells dels déus suecs de vendre mobles en línia? IKEA té seccions d’inspiració, i fins i tot una galeria dels seus productes a cases reals.

Feu un cop d’ull a les vostres botigues de mobles en línia preferides i feu una inspiració de com funcionen’He exposat les seves imatges de producte. Realment podeu fer que aquestes imatges siguin part de la vostra marca i utilitzar-les per connectar-vos amb els clients.

Estableix un preu sensible

Probablement no ho siguis’Configureu una botiga en línia de mobles només per regalar els vostres productes.

El preu depèn de moltes coses, però hi ha dues regles importants a seguir: don’No sobreprice els vostres productes i no’No els subratlla tampoc. Bé, duh, podeu pensar. Però trobar que un terreny mitjà feliç pot ser més difícil del que s’esperava.

Els vostres preus han de reflectir la qualitat dels mobles que feu’tornar a vendre, sigui això’s peces antigues o paquets de bricolatge de paquet.

A més, penseu en la vostra feina’He introduït en els seus productes. Són peces fetes a mida en què vas dedicar temps, diners i materials? O són ​​articles de segona mà que costen menys però necessiten neteja?

Si voleu generar moltes vendes, els preus competitius poden ajudar a canviar les accions molt més ràpidament que les etiquetes de preus cares. Però assegureu-vos que els vostres preus són suficients per cobrir els vostres costos: al cap i a la fi voleu treure’n profit!

Una de les millors maneres d’obtenir el preu correcte és fer una ullada a altres botigues en línia que venen mobles similars a vosaltres. Això és bo per establir un punt de referència, així com per fer sonar la competició.

Per exemple, si hi ha’Un altre lloc que ven els mateixos armaris de paquet pla per la meitat del preu, vostè’tornaré a perdre clients davant de les seves ofertes més barates.

Mostra sempre els preus amb claredat – don’No feu que el client vagi a buscar-lo o deixeu cap confusió quant a quant’Estaré pagant a la caixa.

Categoritzar els seus mobles

Si bé a tots ens encanta una venda en forma a la vida real, sí’no és el mateix amb les botigues en línia. Si hi ha’No té rima, raó ni lògica clara de com es llisten o s’agrupen els productes, els clients probablement es dirigiran cap a la direcció contrària.

Això’Per què categories o col·leccions, tal com són’També se’ls diu: són tan importants. Aquests són els que fan possible la compra mitjançant homes, dones, sabates o accessoris, quan siguis’torna a comprar roba en línia.

Shopify, Wix i BigCommerce us permeten crear categories de productes. Els productes poden situar-se en més d’una categoria, i és encara més fàcil que els clients puguin filtrar i trobar què’estic buscant. Un armari, per exemple, podria estar situat a “Més venuda” categoria també “Mobles de dormitori”.

categories de mobles de paEl negoci de mobles loaf.com utilitza categories per estructurar la seva botiga en línia i facilitar la compra. El menú i les imatges principals us permeten comprar per categoria, o bé podeu veure els productes en venda.

Ell’us interessa com voleu categoritzar els vostres productes, però hauria de ser lògic, clar i coherent. Afegir categories de productes relacionats o recomanats és una manera fantàstica d’atraure els clients, com també ho són les categories “Nou dins”, o perquè els clients puguin filtrar per color, mida o preu.

Shopify i BigCommerce són especialment útils en funcions com aquesta. Ells’re dissenyat per suportar una gran quantitat de vendes i ofereix moltes variants de producte diferents.

Els tres principals fabricants de comerç electrònic et permeten vendre una quantitat il·limitada de productes. Altres fabricants poden limitar el nombre de productes que podeu vendre segons el vostre pla de preus, o tenir variants de producte molt limitades, cosa que dificulta la classificació adequada de la vostra botiga.

6

Configura pagaments

Després de fer tot el treball dur, fer fotos boniques dels vostres productes i elaborar acuradament preus, mereixeu una recompensa. No només qualsevol recompensa: un premi monetari!

La bona notícia és que, un cop que la vostra botiga estigui en directe, tot el que es fa dur a terme serà el treball, literalment. Per acceptar els pagaments ben guanyats a través del vostre lloc web, heu de triar un proveïdor i habilitar les transaccions.

Els creadors de llocs web de comerç electrònic faciliten la configuració de pagaments en només uns clics. Els clients poden consultar fàcilment aquí mateix al vostre lloc web.

exemple de bigcommerce checkout en botigaHyphen Sleep és una botiga en línia construïda amb BigCommerce. Accepta targetes de crèdit, PayPal i Amazon Pay, i facilita la facturació dels clients.

En primer lloc, mireu quines opcions de pagament hi ha disponibles: quantes n’hi ha? Podeu acceptar pagaments amb targeta de dèbit o de crèdit? Què passa amb diferents monedes?

Les principals passarel·les de pagament a buscar són:

 • PayPal
 • Quadrat
 • Amazon Pay
 • Apple Pay

Tot i que hi ha tones més a l’oferta, però, Shopify, per exemple, ofereix més de 100 passarel·les addicionals de pagament.

Com trieu amb tantes opcions? Si la vostra empresa ja està connectada a un proveïdor de pagaments disponible, podeu continuar-la. El més important és triar una passarel·la de pagament que més beneficiï els vostres clients.

Per exemple, si la vostra base de clients és majoritàriament una informació demogràfica més antiga’probablement és millor no dependre dels pagaments de carteres digitals com Apple Pay.

Tanmateix, podeu configurar diversos mètodes de pagament: per exemple, la botiga de BigCommerce que apareix a la imatge superior, accepta targetes de crèdit, PayPal i Amazon Pay..

Alguns constructors de llocs web de comerç electrònic cobren taxes de transacció. Wix i BigCommerce us permeten vendre de forma gratuïta, independentment del proveïdor de pagaments que trieu. Shopify cobra comissions de transacció, tret que utilitzeu la seva pròpia passarel·la de pagament interna, Shopify Payments.

Qualsevol constructor de comerç electrònic que trieu, sempre assegureu-vos que’tornar Compatible amb PCI. Això garanteix que tot es processi de manera segura i segura sense que us hagueu de preocupar d’estar enterrat a les muntanyes de tràmits legals.

L’altra cosa a buscar és Seguretat SSL. Això significa Secure Sockets Layer i xifra tota la informació introduïda al lloc web. Un certificat SSL protegeix les dades de pagament dels pirates informàtics, i ho és imprescindible per a qualsevol botiga en línia.

La majoria de constructors, inclosos Shopify, Wix i BigCommerce, ofereixen totes dues mesures de seguretat. Alguns donen’T, però, sempre comproveu!

7

Resulteu la configuració del vostre enviament

En aquest moment, la vostra botiga en línia de mobles està gairebé a punt per començar. Ell’S’ha dissenyat molt bé, els productes estan al seu lloc, vostè’Tens el teu propi domini i tu’estic preparat per començar a acceptar els pagaments. Allà’No és més que resoldre: enviament.

Adreça d’origen d’enviament

Primeres coses primer: necessiteu algun lloc des d’on enviar-les. L’origen de l’enviament establirà la manera com es calculen els enviaments i els impostos, i és especialment important per obtenir pressupostos d’enviament en temps real.

Podeu enviar des del vostre propi pati, el vostre taller, una oficina o bé podeu fer servir un magatzem de compliment.

Un magatzem de compliment us ajuda a automatitzar l’enviament i, fins i tot, us en gestiona la major part. Les existències s’emmagatzemen en un magatzem, i si’He integrat la teva botiga, després els articles s’envasen i s’envien un cop’he estat venut. Això no’T per a tothom i costa més, però sí’és una manera d’extirpar els mals de cap de l’enviament.

Aquesta decisió depèn realment de la mida i el volum dels productes que feu’tornant a vendre. A mesura que el teu negoci creix, tu’Haureu d’expandir-vos d’on emmagatzeneu i envieu el vostre estoc.

Quan es tracta de mobles, ho és’és poc probable que’Ho guardaré tot a casa, sobretot si ho teniu’estic venent peces grans!

Destinacions d’enviament

Penseu on sou’l’enviaré a. Enviareu localment? A nivell nacional? Internacionalment?

Per descomptat, sí’Costarà més enviar a determinats llocs que altres, de manera que podeu establir zones d’enviament que tenen aplicades tarifes diferents (i fins i tot diferents modalitats d’enviament). Aquests poden ser codis postals / postals, estats o, fins i tot, països sencers.

Aquesta és una manera excel·lent de controlar on es troba’Torneu a enviar-lo bé – podeu afegir més zones a mesura que creixeu o suprimir zones que ja no vulgueu enviar. Els clients fora d’aquestes zones no seran elegibles per al seu enviament.

Tarifes i mètodes d’enviament

Hi ha diferents tipus d’enviament que podeu oferir. Ell’és millor deixar clar els costos d’enviament des del primer moment, ja que qualsevol sorpresa de la caixa pot deixar els clients fora de temps. Aquí’feu un cop d’ull a les tres opcions d’enviament principals que podeu oferir als clients:

 • Despeses d’enviament exactes – aquí és on cobreu l’import exacte que costaria per enviar l’enviament amb missatgeria, com USPS.
 • Tarifa plana d’enviament – aquesta és l’opció més senzilla. Ell’és com un cost de manta, on fixeu un preu i l’apliqueu a productes i / o comandes. Per exemple, costaria 5 dòlars enviar un article a qualsevol part dels Estats Units.
 • Enviament gratuït – a tots ens encanta veure aquesta opció al finalitzar la vostra compra i també podreu donar aquesta càlida sensació de difusió als vostres clients. Podeu oferir-lo per a totes les comandes, determinats articles o comandes superiors a un import determinat.

Alguns constructors de comerç electrònic tenen més eines d’enviament desenvolupades que d’altres. Per exemple, BigCommerce també ofereix un “enviar a prop” opció, que us proporciona més control sobre la quantitat que cobreu per l’enviament. Això et permet carregar en pes, que és bo per enviar articles pesats (com els mobles) que no ho són’No cobreix pressupostos d’enviament en temps real.

Missatgeries

Una altra cosa important a considerar és amb el missatger amb què treballes per enviar la seva preciosa càrrega. Han de ser fiables: no’No vull queixes dels clients pel que els seus mobles apareixen aixafats, trencats o esquitxats a causa dels serveis de missatgeria descuidats.

A continuació, es detallen alguns dels missatgeria més grans i populars:

 • USPS
 • FedEx
 • Publicació al Canadà
 • SAI
 • Correu Reial del Regne Unit
 • DHL

Molts fabricants de comerç electrònic, inclosos Shopify i BigCommerce, tenen integracions amb missatgeria com aquesta per facilitar la vida del transport.

Per exemple, USPS, FedEx, Canada Post, Royal Mail, Australia Post i UPS ofereixen tots els serveis pressupostos d’enviament en temps real per als usuaris de BigCommerce Les cotitzacions en temps real us permeten mantenir els costos al mínim i ofereixen al client un control sobre quina opció vol pagar.

Allà’s no “millor” o “dret” elecció per a un servei de missatgeria: cada negoci tindrà necessitats diferents, de manera que hauríeu de fer una ullada al voltant per veure quin és el millor per a vosaltres.

Més informació

 • Necessiteu ajuda per resoldre l’enviament? Consulteu la nostra Productes d’enviament: Guia pas a pas per a un desglossament complet del procés del principi al final.

8

Vista prèvia, prova i llança la botiga en línia de mobles

Vostè’estic gairebé allà! Però don’No vaig a colpejar el botó de publicació encara. Primer, deixem’previsualitzeu la botiga de mobles per veure com es veu en línia.

Això és molt fàcil de fer – els constructors de llocs web de comerç electrònic tenen un “Vista prèvia” botó que us permet visualitzar la vostra botiga com si fos en directe. Ara és el moment de detectar qualsevol problema, imatges guanyadores’No es pot carregar qualsevol enllaç que es faci’no treballo.

Assegureu-vos de provar les vostres pàgines de productes – Funciona el zoom del producte? Fa el “Afegir a la cistella” botó realment fa la seva feina? Comproveu també la caixa. Aneu fins a la pàgina de checkout i us assegureu’He aconseguit un viatge perfecte i perfecte per a clients.

Don’No m’oblidis d’aquests usuaris mòbils. Vista prèvia del lloc web al mòbil, assegurant-ho’Totes estan formatades perfectament, sense imatges aixafades, botons que falten ni menús geganters que ocupen tota la pantalla.

Mireu tots els detalls que us hagin perdut fins ara; comproveu la configuració de la botiga i comproveu que coincideixen l’idioma i la moneda. Mantingueu sempre les dades de contacte actualitzades: és possible que les coses hagin canviat des que vau començar a construir la botiga!

Quan tu’Fa temps que treballo en alguna cosa, podeu deixar de veure les petites coses que t’estan mirant a la cara. Ell’s temps per a un parell d’ulls frescos!

Feu que els companys, amics i familiars utilitzin el vostre lloc web. Feu que proveu la prova i llegiu-ne les descripcions del producte. Es neguen a carregar cap pàgina? Està enllaçat l’enllaç a la vostra pàgina d’informació? Un producte no té un preu de llista?

Si podeu detectar errors menors abans que la vostra botiga es faci pública, tu’Semblaré molt més professional i de confiança per als compradors potencials.

9

Promociona els teus mobles

En aquest moment, probablement vulgueu seure i relaxar-vos. Però el treball no ho fa’no pare una vegada’heu llançat la vostra botiga en línia. Don’No et preocupis, però, aquesta és la part molt divertida!

Ara’És el moment de dirigir-se als terrats virtuals i cridar sobre la seva botiga en línia perquè tots els escoltin.

Vostè’He posat tot aquest amor i importància a la vostra botiga, però lamentablement, la gent no ho és’No vaig a ramar màgicament per comprar els vostres productes. Els heu de fer arribar a vosaltres.

Els constructors de llocs web de comerç electrònic saben que el màrqueting és clau per fer créixer el vostre negoci i proporcionen eines integrades per ajudar-vos a promocionar els vostres mobles. Des de butlletins informatius fins a compartició social, tu’Tinc al vostre abast un món de potents eines de màrqueting.

SEO

L’optimització de motors de cerca (SEO) és una manera de fer que el vostre lloc web s’assegui i ondi als motors de cerca de manera que tingui un gran rendiment en resultats de cerca. Ell’és un misteri total per a alguns, és per això que els constructors de comerç electrònic intenten ajudar-vos tant com puguin.

BigCommerce, Shopify i Wix disposen de guies i eines de SEO que us ajudaran. Wix fins i tot té un SEO Wiz, que us ofereix una llista de verificació personalitzada a seguir.

És possible que els constructors ja hagin fet alguna de les obres, però la resta us correspon. Podeu definir paraules clau, personalitzar encapçalaments i URL i redactar els títols i les descripcions que apareixen als resultats de la cerca.

eines de wix seoWix té una gran eina de SEO incorporada per ajudar-vos a promoure el vostre negoci. Controleu el que apareix als resultats de la cerca, personalitzeu els encapçalaments i molt més.

La bona notícia és, tu’Ja heu fet passos per optimitzar la vostra botiga. Aquelles descripcions descriptives i informatives de productes que heu escrit faran meravelles per conduir trànsit i comprar a través del vostre lloc!

Venda multicanal

La venda multicanal és el lloc en què es ven a través de més canals que només al vostre propi lloc web. Per exemple, podeu vendre a diversos canals socials, inclosos Facebook, Instagram, Pinterest i Twitter.

BigCommerce té integracions integrades amb aquestes plataformes i facilita la gestió de totes les vendes des d’un mateix lloc. Shopify també fomenta la venda multicanal i per una bona raó!

Les xarxes socials són un lloc on la majoria de la gent acull informació, entreteniment i per alleujar l’avorriment’és la tempesta perfecta per comprar. Amb la promoció dels vostres productes a través d’aquests canals, podeu arribar fàcilment a una audiència molt més àmplia que si només us quedéssim esperant esperant que la gent us trobés a Google.

Podeu llistar productes a les xarxes socials i fins i tot configurar una botiga de Facebook que s’integra amb el vostre lloc web principal.

Màrqueting per correu electrònic

El màrqueting per correu electrònic, especialment els correus electrònics personalitzats, continua sent una forma molt exitosa de connectar-se amb els clients.

Podeu enviar correus electrònics per avisar els clients sobre una nova col·lecció de productes, un descompte especial o una nova venda. Si us sembla molta feina, què passa amb els correus electrònics automàtics d’agraïment després que un client hagi comprat?

Per a aquells que administren un bloc al costat del vostre negoci, pot ser una manera fantàstica d’atraure els clients i de fer més interessants els vostres correus electrònics..

Si tu’estic preocupat de no tenir ni idea de com executar una campanya de correu electrònic, don’no et preocupis. Fins ara, el vostre constructor de comerç electrònic ha tingut l’esquena i les coses no funcionen’estic a punt de canviar.

Per exemple, Wix té un sistema de màrqueting de correu electrònic anomenat Wix ShoutOut, que us permet executar campanyes de correu electrònic sense invertir hores i hores del vostre temps. Podeu crear correus electrònics personalitzats fàcilment i, a continuació, fer el seguiment del seu èxit mitjançant analítiques integrades.

botiga en línia de mobles en línia de crits wixWix ShoutOut us permet crear correus electrònics personalitzats de manera ràpida i senzilla i fer el seguiment del seu progrés mitjançant anàlisis

Si bé la majoria de constructors de comerç electrònic tenen algun tipus de sistema de màrqueting de correu electrònic integrat, sempre podeu recórrer a aplicacions per a eines més potents.

10

Gestioneu el vostre inventari

Enhorabona, vostè’hem arribat al desè i últim pas!

La gent pot’No pareu de parlar de la vostra botiga en línia de mobles. Les vendes s’inunden, el vostre enviament funciona correctament i tu’tornaré a tenir imatges d’assumir IKEA com la següent cosa important. Ara, heu de fer un seguiment de totes les vostres comandes.

El seguiment d’inventaris és el lloc en què controla els nivells d’estoc i fa un seguiment de quins productes tenen estocs baixos, esgotats o necessiten substituir o eliminar.

L’últim que voleu fer és vendre aquell escriptori georgià únic, enganxar-vos a l’esquena, oblidar-vos de treure’l del lloc… i vendre-la de nou. Un client decebut és un de molts, per la qual cosa és important gestionar el vostre inventari.

Si teniu una gran gamma de productes, això pot semblar força complet. Segur que tu’Mai podré deixar la teva botiga en línia sola? Què passa si un article es ven mentre jo’surto a dinar? Això’s on escollir un creador de llocs web de comerç electrònic pot ser un salvador de vida (o un estalvi de temps com a mínim)!

shopify gestionar botiga de moblesShopify facilita la gestió del vostre negoci una vegada’fa funcionar automatitzant tasques i oferint-vos totes les vostres eines en un sol lloc

Amb fabricants com Shopify i BigCommerce, podeu automatitzar algunes de les tasques realment importants i que necessiten molt temps. Per exemple, un cop que el nivell de les accions arriba a zero, aquest ítem serà automàticament etiquetat com a “Exhaurit d’existències” a la seva botiga.

Així podreu gaudir del vostre dinar sense preocupar-vos!

BigCommerce i Shopify són les millors opcions per gestionar els nivells d’estoc, ja que disposen de sistemes d’inventari super potent per fer la vostra vida fàcil. Ho fan el més senzill possible i realment realitzen molta feina.

Com vendre mobles en línia: resum

Ell’Hem estat un llarg viatge, però nosaltres’he estat amb vosaltres a cada pas del camí. Ara nosaltres’Heu arribat al final dels nostres deu passos, ja sabeu els aspectes, els desavantatges i els baixos de la creació de la vostra pròpia botiga de mobles en línia.

Al llarg del camí, tu’He après sobre la importància dels dominis, què heu de mirar a l’hora d’escollir dissenys, les moltes coses a què pensar quan teniu’afegiu els mobles, els detalls complicats del seguiment de l’enviament i de l’inventari i, per descomptat, el poder del màrqueting.

A manera recapitulativa, aquí teniu els nostres deu passos sobre com vendre mobles en línia:

 1. Cerqueu el creador de llocs web adequat de comerç electrònic
 2. Inscriviu-vos a un pla premium
 3. Trieu un nom de domini
 4. Trieu i personalitzeu una plantilla
 5. Afegiu els vostres mobles
 6. Configura pagaments
 7. Resulteu la configuració del vostre enviament
 8. Vista prèvia, prova i llança la botiga en línia de mobles
 9. Promociona els teus mobles
 10. Gestioneu el vostre inventari

Seguint aquests deu senzills passos, podeu tenir la vostra pròpia botiga de mobles en línia amb èxit. Nosaltres’Heu detallat en cada etapa i us he suggerit com els millors constructors de llocs web de comerç electrònic: Shopify, Wix eCommerce i BigCommerce – us poden ajudar en el vostre viatge..

És possible que els vostres clients encara no ho saben, però ells’estic esperant. Així que don’no ho dubtis: puguis construir avui i tu’Faré el pas 10 abans de saber-ho!

Com vendre mobles en línia: preguntes més freqüents

Hi ha regles sobre el que puc vendre a la meva botiga en línia?

No! Els constructors de comerç electrònic et permeten vendre tot el que vulguis a la teva botiga en línia, mentre que un mercat en línia com Etsy imposa les seves pròpies regles. Amb Etsy, només podeu vendre material artesanal, vintage o artesanal, però amb Shopify, podeu vendre mobles vintage juntament amb peces modernes i fins i tot accessoris per a la llar.

Llegiu la nostra comparació de Shopify vs Etsy per veure quina és la millor opció per a vosaltres.

Puc obtenir beneficis a través de la meva botiga en línia de mobles?

És clar! No hi ha trucs o regles ocults: configureu la botiga, pengeu els vostres productes i deixeu-ho. Si tu’estic preocupat pels honoraris mensuals dels constructors de llocs web de comerç electrònic, podeu triar un constructor de comerç electrònic més barat com Weebly. De les nostres tres millors opcions, Wix és el més barat, a partir de 20 dòlars al mes.

Puc tenir diverses variants del mateix producte?

Sí! Amb un creador de comerç electrònic com Shopify, podeu tenir diverses variants. Per exemple, podeu tenir el mateix sofà de diferents colors o les mateixes caixes d’emmagatzematge de mides diferents. Podeu llistar totes les vostres opcions de producte de manera ràpida i senzilla, sense molèsties!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map