Com triar un bon color per al vostre lloc web

com triar el color per al lloc webL’elecció d’un bon esquema de colors per al vostre lloc web pot ser una cosa espantosa, sobretot si ho teniu’no confieu en la vostra capacitat de coordinació del color, ni sentiu que ho teniu’no sóc un dissenyador especialitzat.


El meu marit és lleugerament daltònic, cosa que el posa molt nerviós sempre que intenta agafar un color per qualsevol cosa!

I tu?

 1. Quin color heu d’utilitzar per al vostre logotip o títol?
 2. Saps escollir colors complementaris que es combinen bé?
 3. Quina part del vostre lloc web heu d’utilitzar pel color?

Agafar i barrejar el color pot ser un joc complicat.

El resultat pot semblar armoniós o com una escena directament d’una pel·lícula de terror!

Si eviteu els colors, el vostre lloc web pot semblar imperdonable i oblidable. Si utilitzeu massa color al vostre lloc web, podríeu semblar més atractiu.

A més de no entendre com triar el disseny de plantilla adequat, aprendre a utilitzar el color del vostre lloc web és un dels grans desafiaments que pot tenir el propietari d’un lloc web de bricolatge. Això és especialment cert si no en feu’no tinc una aptitud natural pel color i el disseny.

Si esteu dibuixant un espai en blanc sobre què i com utilitzar el color del vostre lloc web de la manera correcta, aquesta publicació us pot ajudar.

L’ús del color es pot simplificar una vegada que coneguis els passos adequats.

Així doncs, nosaltres’He ajuntat aquesta guia per mostrar-te, pas a pas, com:

 1. Trieu el color dominant adequat al vostre lloc web i marca.
 2. Combina colors complementaris per crear el teu esquema de colors perfecte.
 3. Trieu un color de fons que funcioni per a vosaltres.
 4. Feu servir el color als llocs correctes del vostre lloc web, com un professional.

Deixar’Començar!

O, per què no fer una ullada ràpida a la nostra constructors de llocs web preferits en aquest gràfic senzill a continuació:

Com el color pot millorar el vostre lloc web i la identitat de marca

Quan et demano que pensis en Coca-Cola, què és el primer que et passa a la ment?

Doncs bé, desitjar una ampolla de gel de Coca-Cola pot ser un d’ells.

Aleshores, us pot venir a la memòria una imatge de l’icònic logotip de coca vermella.

com triar el color del lloc web: coca-colaFont: www.coca-colacompany.com

Ell’És bastant difícil pensar en Coca-Cola sense veure el color vermell. El color vermell és tant una part de Coca-Cola com el seu famós refresc.

Sabíeu que la decisió de Coca-Cola d’utilitzar el vermell ja que el color de la seva marca no era casual?

El color vermell té dos objectius crítics:

# 1 El motor de bombes vermell permet a Coca-Cola destacar dels seus competidors als prestatges de les botigues; i

# 2 Cada color té diferents sentiments o emocions. Quan la gent veu el color vermell, genera respostes emocionals com excitació, audàcia, amor i passió. Aquests són precisament els sentiments que Coca-Cola vol associar al refresc.

web picking color - coca colaFont: us.coca-cola.com

Quan trieu el color adequat per al vostre lloc web, esteu fent molt més que fer que sembli atractiu, Esteu creant una marca memorable.

85% els compradors situen el color com a motiu principal per què compren un producte en particular. 80% augment del reconeixement de la marca quan s’utilitza el color. El reconeixement de la marca vincula directament a la confiança del consumidor.

Font: Kissmetrics

En aquest moment, hauríeu d’estar pensant “Uau, el color és com la màgia! Per què no?’no més persones que ho facin servir?”

Bé, perquè la majoria de la gent no’no sé com.

Així, a la següent secció, us mostrarem 3 passos fàcils que podeu seguir per començar a utilitzar el color a l’avantatge del vostre lloc web.

3 passos per utilitzar el color del vostre lloc web

Hi ha tres colors principals a tenir en compte a l’hora de dissenyar el lloc web:

 1. Tria un color dominant com a color de marca
 2. Tria entre 1 i 2 colors d’accent per crear un esquema de colors per al vostre lloc web
 3. Tria un color de fons per completar el disseny

Això’és bastant! Don’no us preocupeu, nosaltres’Us mostraré com triar-los juntament amb alguns exemples: deixem’continuem avançant!

# 1 Tria el teu color dominant

El color dominant és el color de la vostra marca, com el motor de foc vermell per a Coca-Cola.

Aquest color ajudarà a treure certes emocions o sentiments quan la gent arriba al vostre lloc web, com la passió, l’emoció, la gosadia i l’amor pel Coca-Cola..

Aquest és el color que voleu que el vostre públic recordi quan pensi en vosaltres.

Si ja teniu un logotip, assegureu-vos que un dels colors principals del vostre logotip és el vostre color dominant (si ho teniu)’no estic segur de com crear un bon logotip, vegeu aquesta guia).

Tanmateix, si no’Tinc en ment un color de marca dominant, aquí’és com triar-ne un:

Significat dels colors: com triar el color adequat per a vosaltres

Les grans empreses don’No trieu per casualitat els colors dominants / de marca. Ell’S’han escollit estratègicament per ser utilitzats com a part de les seves iniciatives de màrqueting i màrqueting.

Els diferents colors tenen la capacitat d’atraure tipus específics de compradors, i fins i tot poden alterar els comportaments dels consumidors.

psicologia del color per a llocs webFeu clic per ampliar

Font: Kissmetrics

També podeu utilitzar diversos colors al vostre avantatge perquè pugueu atreure el tipus de client que desitgeu.

Nosaltres’Hem creat una infografia útil per ajudar-vos a triar el color dominant perfecte. Mireu si podeu trobar el color que millor representa el que us plantegem!

personalitat del color per als llocs web

Ara que teniu una bona idea del que signifiquen determinats colors, quin és el que millor s’adapta al vostre negoci o com voleu que se sentin els visitants del vostre lloc web quan veuen la vostra marca?

Si tu’encara no estic del tot segur, això significa que hauríeu de prendre una estona de temps per reflexionar sobre la vostra marca i el tipus de clients que voleu atraure.

Voleu atreure clients més joves i amb més energia? O persones sofisticades amb ingressos més disponibles? Els vostres productes / serveis s’atenen a homes o dones? Són més adequats per a un grup d’edat determinat?

No tots els colors són adequats per al vostre negoci. Per exemple, si vens estores de ioga, utilitzar violeta (riquesa, regalia) o negre (poder, luxe) potser no són les millors opcions. Potser voldreu considerar l’ús del verd (salut, tranquil·litat), gris (simplicitat, calma), blau (pau, calma) o fins i tot vermell (passió, energia).

Endavant i triga uns minuts per anotar algunes idees.

Les diferències entre nois & Noies: les seves preferències de color

D’acord, els colors diferents apel·len a diferents tipus de persones, però sabíeu que els homes i les dones prefereixen generalment colors diferents?

A quin gènere s’adreça la vostra empresa o lloc web? – Es tracta de dones? homes? o ambdós?

influència del color en el gènereFeu clic per ampliar la imatge

Font: Infografia: Com afecten els colors a les conversions & Gènere i color

Podeu crear un color de marca molt potent i orientat estudiant la taula anterior.

Si utilitzeu combinacions de colors que siguin afavorides per homes, dones o ambdues, podeu alterar les seves percepcions de la vostra marca, de manera inconscient..

Per exemple, basant-se en estudis, podeu veure que tant als homes com a les dones els agrada el blau i el verd. A tots dos gèneres també els agrada la taronja i el marró. Així, si us orienteu a tots dos gèneres, la investigació diu que seria més avantatjós considerar l’ús del blau o del verd com a color dominant (o almenys del color de l’accent, més a sota).

Això és útil per tenir intel·ligència!

Deixar’porto un pas més enllà.

Com utilitzeu el color per a la vostra marca o productes / serveis, també pot influir-se en quines emocions està atret el vostre públic objectiu.

Deixa’m explicar.

color-de-marca-atreure-client-diferentMoltes vegades, les persones compren productes / serveis específics, ja que volen projectar una certa personalitat a altres persones.

Al veure’s baixar al carrer amb un moneder car o sortir a la cafeteria hipster o veure’s en un nou saló de moda, tots comuniquen tranquil·lament algunes característiques sobre una persona.

Tens el meu punt? Moltes de les decisions personals són reflexions de qui senten que són i què volen que vegin els altres. Ell’s una identitat amb la qual s’associen persones i vol que els altres ho sàpiguen.

Per tant, si voleu atraure persones que s’identifiquen amb la natura i la tranquil·litat, feu servir el verd. Si voleu atraure aquells que volen ser considerats juvenils o optimistes, proveu el groc. Si el vostre públic objectiu vol ser considerat potent o luxós, proveu el negre.

Aconsegueix-ho?

Preneu-vos uns minuts i penseu en el vostre públic ideal i amb què aspiren a identificar-se. Què volen i com es volen veure?

Molta psicologia aquí, però’és important que tingueu en compte a l’hora de construir la vostra marca.

Com utilitzar el color dominant al vostre lloc web

Ara que teniu un color dominant, voleu utilitzar el color als llocs adequats del vostre lloc web.

El color crida molt l’atenció, així que no’No vull inserir-lo a tot arreu.

Aquí’és una regla general:

Utilitzeu només el vostre color dominant en un nombre limitat de llocs on voleu que els visitants del vostre lloc web els facin cas o si voleu que els vostres visitants facin determinades accions (com trucar a un número de telèfon, emplenar un formulari de contacte, registrar-se a un butlletí, etc.).

Bàsicament, se suposa que el seu color dominant “pop” – que realment destaquen on volen que els visitants se centrin.

on utilitzar el color dominant al lloc webFont: Wix.com

# 2 Tria els teus colors d’accent

És força avorrit tenir només un sol color a tot el vostre lloc web.

Perquè el vostre disseny sigui més interessant (i professional), necessiteu colors d’accent per posar en relleu parts del vostre lloc web dignes d’atenció com pressupostos, botons o subtítols.

La barreja i la combinació de colors fan por a molta gent perquè ho fa’No sempre és fàcil o intuïtiu dir quins colors es combinen bé sense una bona comprensió de la teoria del color i molts assajos i errors.

Però, qui té temps per obtenir un doctorat. en teoria del color ?! – No jo.

Gràcies, hi ha una drecera que tothom pot utilitzar. Ell’s una eina de concordança de colors que us pot ajudar a combinar colors com un professional!

Com utilitzar una eina de concordança de colors per ajudar-vos a seleccionar els colors de l’accent

Un cop tinguis el teu color dominant, ho has de fer’és molt fàcil trobar els vostres colors d’accent mitjançant eines de concordança de colors com l’eina Adobe Color CC.

Adobe Color CC sembla complicat, però en realitat és una eina força senzilla d’utilitzar.

Nosaltres’He creat un breu tutorial per mostrar-vos com utilitzar-lo per crear el vostre esquema de colors d’una de les dues maneres:

(Feu clic a continuació per obrir el tutorial)

Com utilitzar els vostres colors d’accent al vostre lloc web

Ara que teniu els colors complementaris d’accent, podeu utilitzar-los per ressaltar informació secundària a les vostres pàgines web.

Es tracta de continguts / elements que no són els focus principals de la vostra pàgina, però encara voleu que destaquin.

Per exemple, poden ser subtítols, botons secundaris, caixes d’informació, color de fons, etc.

Proveu de limitar a només 1 o 2 colors d’accent. Si hi ha massa colors d’accent, crearan molts focus que poden confondre els vostres visitants.

on utilitzar el color de l’accent al vostre lloc webFont: Wix.com

# 3 Trieu el color de fons del vostre lloc web

Com triar el color de fons del lloc webAlguna vegada has pintat una casa abans?

Si ho teniu, probablement tindreu experiència en escollir un color de la paret, i sabreu que escollir el color de la paret adequat pot ser un repte.

Voleu que el color de la paret faci que la sala se senti còmoda. El color ha de ser prou calmant perquè puguis passar hores a l’habitació sense que el color et desbordés.

Al mateix temps, don’No vull que el color sigui tan avorrit que la sala se senti completament estèril.

Escollir un color de fons és molt com triar un color de pintura de paret!

Desitgeu que els visitants del vostre lloc web se sentin còmodes navegant pel vostre lloc web. Vostè no’No vull molestar els vostres visitants o fer que sigui difícil absorbir el vostre contingut mitjançant colors de fons excessivament negres o brillants. Al mateix temps, don’No vull que el vostre lloc web sigui tan contundent que la vostra audiència’Els ulls simplement es van abrumar sobre qualsevol cosa important que vulguis dir.

Com triar el color de fons adequat?

Si escollís els colors de la paret per a una botiga al detall i una caseta d’estiu, triaria els mateixos colors per a ells?

Probablement no perquè cada espai tingui un propòsit diferent, de manera que el color que trieu ha de ser diferent.

Per exemple, en una botiga de roba al detall, és possible que vulgueu utilitzar colors negres per atraure els compradors als bastidors de la roba. Voleu que el color de la paret contrasti amb els prestatges de les mercaderies perquè els compradors puguin saber a l’instant on mirar quan entren a la botiga.

En canvi, probablement vulgueu sentir-vos més relaxat en una casa rural de vacances. Vostè vol que el seu color i decoració de la paret tenen un efecte calmant i relaxant. Voleu que tot s’uneixi per poder dedicar-vos a la impressionant vista del paisatge des de la finestra de grans dimensions.

D’una manera molt similar, el color de fons del vostre lloc web depèn del que voleu que els vostres visitants se centrin.

En poques paraules, el color que trieu com a color de fons depèn completament de la finalitat del vostre lloc web.

Tipus 1: llocs web d’informació intensiva sobre contingut & Llocs web de comerç electrònic

Alguna vegada us heu adonat que la majoria de llocs web d’informació o llocs web de comerç electrònic solen utilitzar un color de fons blanc o neutre?

Lloc web de comerç electrònicLloc web de comerç electrònic (drinkoma.com)

Lloc web de comerç electrònicLloc web de comerç electrònic (stikwood.com)

Blog d'alimentsBlog d’aliments (pinchofyum.com)

Empresa de producció de cinemaCompanyia de Producció de Cinema (dingobill.com)

Això passa perquè l’objectiu d’aquest tipus de llocs web és promoure idees o productes.

L’atenció se centra en el contingut o productes, en lloc del disseny del lloc web. El color de fons només és un teló de fons per ajudar a fer el contingut més visible i llegible.

El millor esquema de colors que s’utilitza per als llocs web d’informació intensa i de comerç electrònic és un fons blanc o clar, amb una posició en negreta & colors accents. Els atrevits colors dominants i accents donen personalitat i punts focals al lloc web, mentre que el color pla de fons manté els vostres visitants’ centrar-se en el vostre contingut o productes.

Tipus 2: llocs web corporatius i empresarials

Els llocs web corporatius o empresarials solen tenir dos propòsits: Promoure la marca o els seus serveis.

En funció de quins objectius voleu centrar-vos en el vostre lloc web d’empresa, el vostre color de fons serà diferent.

Promoció d’una marca

Quan voleu crear una identitat de marca forta, heu d’utilitzar diversos tons del vostre color dominant o de marca com a color de fons.

Això es deu al fet que el color està estretament relacionat amb el reconeixement de la marca (recordeu el nostre exemple de Coca Cola més amunt?) Quan utilitzeu una variació del color dominant o de marca com a fons, reforçeu la vostra marca i la feu més memorable per a la vostra audiència..

Si teniu un color de marca molt atrevit, utilitzar-lo com a color de fons pot ser massa aclaparador. Si fos així, penseu en lloc triar un matís menys intens del color de la vostra marca. Utilitzeu l’eina Adobe Color CC per generar tonalitat i lluentor diferents del vostre color dominant.

com triar el color de fons del lloc web de marca corporativajustactions.org
com triar la marca de llocs web de color de negocis de fonssbjdanebury.com

Promoció d’un servei

Si voleu que el valor del vostre servei o de la vostra cartera de projectes anteriors sigui el punt focal, utilitzeu un color de fons blanc o neutre.

Igual que els llocs web de comerç electrònic intensiu i de contingut, no ho feu’No vull que el teu color de fons tregui el focus del contingut o del missatge que vulguis comunicar.

Si escolliu un fons blanc neutre o blanc, el vostre contingut esdevindrà més atractiu.

com triar el servei de negoci de color de fons del lloc webzengenti.com
com triar el servei de negoci de color de fons del lloc webcharddevelopment.com

Tipus # 3: elegant & Llocs web creatius intensius gràfics

Per als llocs web utilitzats en indústries de moda, disseny, restauració, bellesa i creació, el món és la seva ostra.

Realment no hi ha normes sobre quines imatges o colors de fons heu d’utilitzar. Podeu utilitzar una barra de menú negra per crear més drama; O podeu utilitzar tots els colors de l’arc de Sant Martí per crear una imatge de fons inspiradora.

com triar el restaurant de color de fons de lloc webtheeddynyc.com
com triar el color de fons creatiu del lloc webcafefrida.ca
com triar el disseny del color de fons del lloc webstudiolovelock.com
com triar el lloc web de luxe en colorgillemore.com

Sincerament, aquí podeu incomplir totes les regles i utilitzar qualsevol color que vulgueu sempre que tingueu en compte aquesta 1 regla: “No escolliu mai un fons que faci que el vostre text o contingut sigui difícil de llegir.“

El vostre color de fons perfecte és aquell que permet que el vostre contingut sigui el punt focal treballant harmònicament amb el vostre dominant & colors accents i fa que el vostre públic se senti bé mentre navega pel vostre lloc web.

En cas de dubte, utilitzeu el color de fons blanc o gris molt clar. Tot i que potser no serà el color més inspirador, ja sabeu que el contingut sempre brillarà.

Conclusió & Punts clau

L’elecció de l’esquema de colors adequat per al vostre lloc web no s’ha de basar mai en el vostre color preferit ni en la sensació intestinal.

Un bon disseny de llocs web és el que sempre posa el seu públic primer.

Trieu el color i el disseny que agradin al vostre públic objectiu, de manera que pugueu fer una connexió memorable (inconscientment) i distingir-vos de la vostra competència.

L’elecció dels esquemes de colors no ha de ser gens aleatòria. En canvi, hauria de ser una sèrie d’exercicis de concordança organitzats, objectius:

(1) Combinar la vostra marca amb el color dominant adequat; (2) fer coincidir el color dominant amb els colors d’accent mitjançant l’eina Adobe; i (3) coincideix amb el color de fons amb el dominant & colors accents.

Seguint els nostres tres passos coincidents anteriors, podeu crear una bona combinació de colors per al vostre lloc web, fins i tot si no en feu’Tinc un bon sentit del disseny i la coordinació del color!

Don’No tinguis por d’injectar algun color al vostre lloc web i divertiu-vos amb el procés. Recordeu no deixar que el vostre color superposi el contingut!

Aquesta guia ha estat útil?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map