Tipus de llocs web: 11 dels tipus de llocs web més populars

Ell’S ha pensat que es creen fins a 380 llocs web cada minut. Això’s més de sis llocs web cada segon!


Amb tants llocs web diferents, té sentit ordenar-los en molts ‘tipus’. De fet, quan es parla de tipus de llocs web, es pot escriure una llista que continua per sempre, però nosaltres’ho he reduït fins als 11 més comuns en el seu lloc.

Els tipus de llocs web més populars

 1. Bloc
 2. Negocis
 3. Fulletó
 4. Crowdfunding
 5. Comerç electrònic
 6. Educatiu
 7. Mitjans de comunicació o entreteniment
 8. Sense ànim de lucre
 9. Personal
 10. Portal
 11. Cartera

1. Bloc

Un bloc

Un bloc és un lloc web que’És actualitzat regularment, dirigit per una persona o un grup reduït, i normalment es redacta amb un estil relaxat.

Pel que fa al contingut, quan es tracta de blogs, el món és realment la vostra ostra. Diable, allà’és fins i tot un bloc sobre ostres!

Tot i que el vostre lloc guanyés’no ser un bloc, no’encara és una bona funció addicional per afegir interès i autoritat al vostre lloc. Només assegureu-vos que’estic compromès a mantenir-lo fresc i actualitzat!

2. Negoci

Un lloc web d’empresa

Un lloc web d’empresa és qualsevol tipus de lloc web que representi el vostre negoci. Fins i tot les petites empreses locals necessiten una simple presència en línia (vegeu ‘Fulletó’ a continuació) per prendre’s seriosament avui en dia’és un món d’idees digitals.

Un lloc web és una de les maneres més fàcils de mostrar de què es tracta el vostre negoci i trobar aquells nous clients importants. El vostre lloc web hauria de tenir una pàgina sobre i informació sobre com us poden trobar les persones. Després d’això, el cel’s el límit. Consulteu la nostra ‘Comerç electrònic’ a sota de les empreses que pensen vendre directament a través del lloc web.

3. Fulletó

Un lloc web de fulletons

Quan es categoritza els llocs web per funcionalitats, a ‘fulletó’ el lloc web és el tipus més senzill. Els llocs web de fulletons solen tenir poques pàgines i les utilitzen petites empreses que necessiten una presència en línia senzilla. Funcionen eficaçment com a fulletó en línia, donant una visió general del que és el negoci i de com es pot posar en contacte. El contingut d’aquests llocs web és generalment bonic ‘estàtic’ – això’s per dir-ho’rares vegades actualitzades.

4. Crowdfunding

Un lloc web de crowdfunding

El Crowdfunding és la manera moderna de finançar la vostra idea. Del sublim al ridícul, el crowdfunding va ser el secret per portar de tot, des dels cubs fidget fins al sabó de carn al mercat.

Els llocs web de Crowdfunding funcionen prenent ‘promeses’ de diferents quantitats de molta gent, per assolir la quantitat de destí necessària per produir el producte. Els millors llocs web de crowdfunding inclouen Kickstarter i Crowdcube.

5. Comerç electrònic

Un lloc web de comerç electrònic

Un lloc web de comerç electrònic és qualsevol lloc web que ven directament un producte o servei. No confondreu amb un lloc web d’empresa, amb un lloc web de comerç electrònic podeu afegir productes o serveis al vostre carro i pagar-los a través del lloc. El comerç electrònic constitueix una porció de vendes cada vegada més gran als EUA.

6. Educatiu

Un lloc web educatiu

El terme ‘educatiu’ cobreix una àmplia gamma de llocs web.

Els llocs web educatius utilitzen qualsevol combinació de jocs, articles, vídeos i imatges per educar el seu públic. Es poden orientar a l’aprenentatge divertit per a nens o a oferir cursos a adults, com Coursera i EdX.

7. Mitjans de comunicació o entreteniment

Un lloc web de mitjans

Els llocs web de suports contenen contingut actualitzat regularment sobre temes d’actualitat, clima, esports i entreteniment. Llocs de notícies com CNN i llocs d’entreteniment com ELLE entren dins d’aquesta categoria.

El contingut dels llocs de suports és dinàmic, significant-ho’s actualitzen regularment. Els grans llocs de comunicació publicaran diversos articles i vídeos cada dia.

8. sense ànim de lucre

Un lloc web sense ànim de lucre

Les entitats sense ànim de lucre no es poden classificar com a empreses de la mateixa manera, però encara necessiten un lloc web. Generalment, seran molt senzills, exposant el que és la finalitat sense ànim de lucre i mostrant als visitants com poden implicar-se, donar o donar suport d’alguna altra manera. Els llocs web sense ànim de lucre sovint tindran una funció per recopilar adreces de correu electrònic i crear una base de dades de persones interessades a mantenir-se en contacte amb l’organització mitjançant butlletins informatius..

9. Personal

Un lloc web personal

Potser haureu escoltat la frase ‘marca personal’ la seva banda i tenir un lloc web pot constituir una part important d’aquest.

Compartiu imatges, compartiu pensaments o tracteu el vostre lloc com un CV digital. L’elecció és vostra!

Vostè no’No he de ser creatiu (veure ‘Cartera’ a continuació) o un blogger (vegeu ‘Bloc’ anterior) que es pot beneficiar de tenir el vostre propi lloc web, i no feu’Ni tan sols heu de gastar diners per guanyar-ne un.

10. Portal

Un lloc web del portal

Els llocs web del portal, com Yahoo, reuneixen informació de molts llocs diferents i la presenten en un mateix lloc.

Els portals web poden ser llocs web interns per a organitzacions com escoles o per a grans empreses. Ell’s un lloc centralitzat per compartir notícies, formació i actualitzacions i que els estudiants o empleats accedeixin als seus correus i fitxers. Els usuaris necessitaran el seu propi login específic per accedir a aquests portals.

11. Cartera

Un lloc web de cartera

Si tu’ets escriptor, artista o dissenyador’Vull anar un pas més enllà que un lloc web personal, aquí és on us pot ajudar un lloc web de cartera.

Es tracta d’una manera perquè els creatius mostrin la seva feina als futurs empleats, es comercialitzin com a autònoms i, generalment, es posin el seu nom (i treball) al gran món.

Tipus de llocs web: resum

Nosaltres’Us he pres en un recorregut en senyal d’informació de 11 dels tipus de llocs web més populars en l’actualitat.

En el temps’S’ha portat a llegir aquest article, s’han creat prop de 1.997 nous llocs web. Si tu’encara no heu creat la vostra, per què esperar? Podeu inspirar-vos en les nostres eleccions:

Els 11 tipus de llocs web més populars

 1. Bloc. Un flux de contingut casual i actualitzat regularment.
 2. Negocis. Un lloc on els clients o clients puguin trobar més informació sobre un negoci en línia.
 3. Fulletó. Un lloc senzill i informatiu’És particularment apte per a petites empreses.
 4. Crowdfunding. Un lloc de recaptació de fons per ajudar a donar vida a les vostres idees.
 5. Comerç electrònic. Un lloc que ven directament un producte o servei.
 6. Educatiu. Un lloc web que’Està fet per ajudar la gent a aprendre coses!
 7. Mitjans de comunicació o entreteniment. Un lloc amb contingut actualitzat regularment sobre esdeveniments actuals.
 8. Sense ànim de lucre. Un lloc que facilita als visitants donar suport a l’organització.
 9. Personal. Un lloc que funciona com una cartera, un CV, o només un espai per a les vostres reflexions.
 10. Portal. Una presentació organitzada d’informació de tot el web.
 11. Cartera. Més en profunditat que un lloc web personal!

Hi ha algun tipus de lloc web que desitgem’estava cobert? Feu-nos-ho saber als comentaris!

Formes populars de construcció de llocs web

Ara teniu una idea dels diferents tipus de llocs web disponibles, permetem’Fes una ullada ràpida a com són’es va construir.

A l’hora de construir un lloc web, hi ha dues rutes diferents:

1. CMS

La primera opció és crear un lloc web mitjançant un Sistema de Gestió de Continguts (CMS), com WordPress. Podeu fer-ho vosaltres mateixos baixant WordPress o un altre sistema CMS, comprant una plantilla i creant el vostre lloc mitjançant codi. Vostè’He de pagar un nom de domini i allotjar el vostre lloc web també.

Hi ha avantatges de construir un lloc d’aquesta manera, però tu’Necessitareu uns coneixements tècnics per arribar-hi. Si trieu incloure un dissenyador web per crear el vostre lloc, aquest és el recorregut’Probablement escolliré.

2. Creador de llocs web

Els creadors de llocs web són plataformes en línia que permeten als usuaris crear el seu propi lloc web basat en una selecció de plantilles. Vostè no’No he de saber codificar per utilitzar un creador de llocs web: ells’generalment és fàcil d’utilitzar, i tu’Pagaré una quota mensual per continuar endavant. Ells’és perfecte per a llocs web d’empresa, llocs web de comerç electrònic, blocs i carteres. Els llocs web més complexos (penseu que els portals i els llocs de mitjans de comunicació), és probable que s’hagin de crear amb un sistema CMS.

No tots els creadors de llocs web no van ser iguals. I si tu’Tornaré a comprometre’s a utilitzar-ne un per al vostre lloc web’Vull saber-ho’és el millor per a la feina.

Això’és on podem ajudar.

Nosaltres’En els darrers anys he realitzat àmplies investigacions sobre creadors de llocs web. Vam pagar els plans amb tots els majors creadors de llocs web i vam aconseguir que la gent els utilitzés cada dia i ens donessin les seves opinions. Nosaltres’he comparat funcions i preus també comparats. Llegiu la nostra guia als millors creadors de llocs web per veure què hem trobat.

Preguntes freqüents

Quant costa un lloc web?

Realment depèn de quin tipus de lloc web necessiteu i de com voleu construir-lo. Molts constructors de llocs web ofereixen plans gratuïts, així que podríeu obtenir un lloc web en directe sense pagar-ne ni una cèntima. Els llocs web més complexos requereixen treball d’un dissenyador web i / o d’un desenvolupador web, i podrien va suposar un cost superior a 10.000 dòlars.

Quins llocs web són els millors per crear amb un CMS?

Un CMS és imprescindible per a llocs web a gran escala que ofereixen gran quantitat de contingut regularment, com ara llocs de portal, llocs de mitjans de comunicació i extensos blocs.

Quins llocs web són els millors per crear amb un creador de llocs web?

Els blocs més petits i més personals són fàcils de configurar amb els creadors de llocs web. Els creadors de llocs web també són ideals per a carteres, fullets, sense ànim de lucre i llocs d’empresa local. Si tu’tornem a publicar una quantitat manejable de contingut, i els creadors de llocs web són una manera senzilla de mostrar-lo de manera bonica.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map