Беавер Буилдер Ревиев: Најбољи градитељ садржаја? Истина или прељуба?

ВордПресс понуде


Беавер Буилдер је једно од првобитних великих три у простору за прављење страница од самог почетка – тако да је време да се правимо са овом Беавер Буилдер прегледом!

Размотрићемо ствари које Беавер Буилдер чине одрживим решењем, његове предности и недостатке, цене, једноставност употребе, квалитет дизајна које доноси на стол, плус колико је уопште добар програмер страница..

Преглед садржаја:

 • �� У матици
 • �� Карактеристике и предности
 • �� Цене Беавер Буилдер-а
 • �� Коришћење Беавер Буилдер-а
 • �� Унапред направљени предлошци
 • �� Тко је Беавер Буилдер за кога најбоље одговара?
 • �� Преглед закључка

Хајде да почнемо!

Ревиев Беавер Буилдер преглед: у матици

Беавер Буилдер је додатак за прављење и пребацивање страница богатих функцијама који ствара креирање сјајног изгледа у ВордПресс-у што је могуће брже..

Витх Беавер Буилдер:

 • можете да правите прилагођене постове и странице повлачењем и испуштањем елемената на платно
 • не морате ништа да ручно кодујете, а знање ХТМЛ није потребно
 • можете наставити да користите тренутну тему ВордПресс-а
 • одмах ћете видети резултате свог рада.

Уз све горе наведено, Беавер Буилдер би требао бити користан за велику већину корисника, власника веб локација и ВордПресс програмера. Главна продајна тачка је то што чини рад са садржајем веб страница (па чак и креирање веб локација од почетка) много бржим и ефикаснијим.

Беавер Буилдер се заправо бави једним од главних проблема са ВордПресс-ом као платформом: Чињеница да није претерано пријатељски према корисницима који немају искуства са веб локацијама – посебно онима који желе да сами креирају сјајан садржај.

Ок, кренимо са прегледом Беавер Буилдер-а тако што ћемо дубље сагледати индивидуалне карактеристике које он може да понуди.

�� Карактеристике и предности

Напомена: Оно што ми данас прегледавамо јесте главни додатак Беавер Буилдер, а не Беавер Буилдер тема (тема која је оптимизована за рад са главним градитељем), а не Беавер Тхемер (проширење Беавер Буилдер-а). Иако ћете можда добити и друге две приликом куповине лиценце Беавер Буилдер-а, они нису исти производ.

Потпуна листа функција које Беавер Буилдер доноси за сто би била предуга да би се овде ушло, па се усредсредимо на основно:

 • Постоји потпуна подршка за превлачење и испуштање – можете слободно распоредити текст и слике на својим страницама.
 • Постоји потпуно уређивање предњег дела, што значи да ефикасно радите на крајњој верзији странице коју посетиоци виде.
 • Нема потребе за знањем кодирања, ХТМЛ или ЦСС.
 • Ради са било којом темом.
 • Омогућује вам рад са постовима, страницама и прилагођеним врстама постова.
 • На располагању је више од 50 спремних образаца страница (за одредишне странице и разне странице са садржајем).
 • Постоји више од 30 елемената / модула садржаја који можете бирати приликом прављења страница (наслови, тастери, галерије и слично).
 • Излаз је мобилни и СЕО-фриендли.
 • Компатибилно је са ВооЦоммерцеом и укључује елементе садржаја ВооЦоммерце.
 • Постоје функције увоза / извоза, што значи да можете поново користити свој дизајн и / или друге људе.

Једноставно речено, све што би овдје требало бити. Добивате да направите било који изглед који желите и можете да користите све типичне елементе садржаја, као што су наслови, одломци, слике, видео снимци, ступци, обрасци и још много тога.

У исто време, ако не желите да вам се умажу руке од свега тога, можете да користите један од доступних унапред направљених образаца који покривају различите врсте страница и сврхе (нпр. Одредишне странице, странице контаката, странице).

„Сјајно, али колико све то кошта?“, Можете питати.

�� Цене Беавер Буилдер-а

Обраћамо се слону у соби: Беавер Буилдер није јефтин.

Ево званичне табеле са ценама:

Преглед Беавер Буилдер-а: цене

Беавер Буилдер је скупљи од два главна конкурента: Елементор и Диви Буилдер. Осим тога, ако, на пример, желите да се поклапате са карактеристикама Елементор Про-а, требало би да набавите и Беавер Тхемер, који се засебно продаје за 147 УСД.

Позитивније је да је кључна предност Беавер Буилдер-а та можете да га користите на неограниченом броју веб локација, без обзира на план који одаберете.

Опција лиценце која овде има највише смисла је Стандард или Про. Чини се да вам план Агенције даје само додатне могућности обележавања белим белима, које у већини случајева не сматрам вредним.

Главна продајна тачка Про плана је Беавер Буилдер тема. Ово може бити корисно ако планирате да користите Беавер Буилдер као базу за клијентске веб локације које градите од темеља. Међутим, за постојећу веб локацију која већ има добру тему, Стандард ће заиста бити довољан.

Нажалост, нема бесплатне пробне верзије, али Беавер Буилдер пружа леп демо, који је доступан овде. Поред тога, на ЛитеПресс.орг доступна је Лите верзија додатка. У поређењу са премиум плановима, не укључује ове карактеристике:

премиум карактеристике дабра

Имајте на уму да, чак и са премијум плановима, добијате подршку само на годину дана (мада то можете касније продужити).

Идемо на следећи одељак нашег прегледа Беавер Буилдер-а:

�� Коришћење Беавер Буилдер-а

Колико је лако поставити згодну страницу са програмом Беавер Буилдер?

Почетак рада са Беавер Буилдером је прилично интуитиван. Градитељ је прилично добро интегрисан у корисничко сучеље ВордПресс.

Чим активирате Беавер Буилдер, видећете страницу добродошлице која вам омогућава да подесите нека основна подешавања. Супер ствар је што су сва та подешавања опциона и не морате их пролазити ако не желите.

Беавер Буилдер је добродошао

Да бисте започели, само наставите да креирате нову страницу као што би иначе били. Одмах ћете видети позив за израду странице помоћу Беавер Буилдер-а.

Беавер Буилдер старт

Кликом на плаво дугме учитаће се главни интерфејс градитеља.

Корисничко сучеље Беавер Буилдер

Главно платно је у средини, са бочном траком десно. Начин на који сарађујете са Беавер Буилдером јесте тако што зграбите ствари са бочне траке и повлачите их на платно. Једноставно!

На врху бочне траке можете видети четири дела са ознаком: Модули; Редови; Предлошци; и Сачувано.

Прва два су:

 • Модули – овде можете одабрати појединачне елементе садржаја као што су текст, дугмад, слике и слично, и додати их на страницу.
 • Редови – овде можете бирати различите структуре редова (са једним или више ступаца), као и унапред направљене редове дизајна (за ствари као што су блокови садржаја, генерирање олова, табеле са ценама и више).

Најбољи начин за прављење странице је прво да одаберете структуру реда, а затим ставите неке садржајне модуле у њу.

Мање-више, ваша организација садржаја на страници изгледаће овако:

Структура распореда у Беавер Буилдеру

Додатно:

 • на свакој страници можете имати било који број редова
 • сваки ред се може поделити у било који број ступаца
 • сваки ступац може имати било који број појединачних блокова садржаја
 • сваки блок садржаја представља једну инстанцу садржаја – на пример, слику, блок текста или прилагођену графикон, попут ових:

графикони

Најбоља вест приликом прављења странице је да су редови и садржајни модули подржани превлачењем. Можете узети било који ред или појединачни модул садржаја и преместити га негде другде, на пример:

Беавер Буилдер демонстрација за повлачење и испуштање

Ако желите да направите страницу испочетка, прелазак из реда у ред и садржајног модула у садржајни модул у основи је како то урадите.

Када говоримо о модулима садржаја, Беавер Буилдер вам омогућава приступ свему што очекујете. Добијате фото модуле, иконе, слике, галерије, дугмад, видео записе и још много тога. Такође, можете да додате било који од својих обичних ВордПресс виџета.

модуле у Беавер Буилдер-у

Уређивање садржаја у модулу садржаја је интуитивно. Само кликните на модул који се већ налази на платну, а појавит ће се мали оквир са свим опцијама.

беавер блоцк едит

Све у свему, интеракција са градитељем је прилично забавна и лако можете добити резултате који би вас иначе коштали великог новца ако бисте ангажовали дизајнера.

�� Унапред направљени предлошци

Ако не желите да радите на својим странама испочетка, можете убрзати цео процес коришћењем неких унапред направљених шаблона страница Беавер Буилдер-а..

Вратимо се на врх бочне траке на секунду. Одмах поред Модули и Редови постоје још два табулатора Предлошци и Сачувано.

Беавер Буилдер преглед: предлошци

 • Сачувано – где можете да чувате своје сачуване редове, ступце и модуле са садржајем, што је корисно када неко време радите са Беавер Буилдер-ом и имате своју личну библиотеку омиљених дизајна.
 • Предлошци – где можете пронаћи више од 50 унапред направљених дизајна страница које можете увести једним кликом.

Ти предлошци су прилично доброг изгледа и могу вам бити корисни кад год вам је потребно да брзо направите одредишну страницу. Како је речено, према њима бисте требали третирати више као почетну тачку него коначни дизајн.

Као што је већ поменуто, увоз ових шаблона је заиста једноставан и траје само један клик. Затим можете прилагодити дизајн који сте одабрали у Беавер Буилдер интерфејсу.

страница даброва прилагодите

Поред одредишних страница, Беавер Буилдер нуди и предлошке за садржајне странице, попут страница, контаката, услуга, портфеља, тима и тако даље.

странице са садржајем бовера

Они могу бити посебно корисни, јер не морате бити превише оригинални када радите, рецимо, неку страницу о страници. Само желите дизајн који функционише – а Беавер Буилдер вам даје управо то.

Важна ствар коју желим истаћи је да ако користите Беавер Буилдер са својом тренутном темом (а не Беавер Буилдер Тхеме), онда постоје мала ограничења у погледу онога што Беавер Буилдер може, а шта не може учинити.

�� Тко је Беавер Буилдер за кога најбоље одговара?

Искуство у уређивању садржаја развило се у ВордПресс-у током последњих неколико година. Сада имамо функционалан уређивач темељен на блоковима који нам већ даје основну функцију превлачења и повлачења, заједно са избором различитих модула / блокова садржаја уграђених од самог почетка.

Дакле, питање је зашто бисте платили нешто што изгледа прилично слично у облику Беавер Буилдер-а?

То је добро питање, а одговор је следећи:

Нативни уређивач блока у програму ВордПресс може вас одвести до сада само у погледу прилагођавања страница. Иако нуди основни скуп блокова садржаја и структуре страница, далеко је од опсега који ћете наћи у Беавер Буилдеру.

Беавер Буилдер је само функционалнији у сценарију стварне употребе, где желите да направите страницу доброг изгледа која неће пропасти. Оно што плаћате је квалитет и поузданост.

Уз то, две групе корисника које ће највише имати користи од Беавер Буилдер-а вероватно би биле:

 • људи који управљају сопственим веб локацијама и желе да могу сами да креирају сјајан садржај
 • дизајнери и програмери граде локације за клијенте.

Једна од најјачих тачака компаније Беавер Буилдер је једноставност употребе, што је чини пријатном за почетнике.

Шансе су да, чак и ако не знате ништа о изградњи или управљању веб локацијама, и даље ћете бити у могућности да креирате изванредан садржај помоћу драг-анд-дроп функција Беавер Буилдер-а.

Поврх свега, начин на који Беавер Буилдер комуницира са корисником је заиста интуитиван. Нуди истинско предње уређивање, што значи да рад на страницама са садржајем или одредишним страницама личи на рад са Ворд документом – оно што видите је оно што добијете.

Затим имамо другу групу корисника – дизајнере и програмере који раде на пројектима клијената. Овде би Беавер Буилдер Про пакет могао бити најкориснији. Са темом Беавер Буилдер и додатком Беавер Буилдер заједно, можете брзо да направите нове оригиналне веб локације.

Укратко, набавите Беавер Буилдер ако:

 • желе да могу да креирају сјајан садржај без икаквог знања о кодирању
 • желите нешто без кривуље учења
 • желите сет префаилт шаблона
 • (опционо) желите да брзо направите сајтове клијената.

Цонц Закључак прегледа Беавер Буилдер-а

Да ли је Беавер Буилдер најбољи грађевински уређај са превлачењем?

То је тешко питање. Тржиште је засићено, а постоје хладна решења по свим ценама.

 • На пример, ако тражите нешто бесплатно, вероватно бисте добили Елементор или Бризи. Они пружају више функција од бесплатне верзије Беавер Буилдер-а у сличном пакету за једноставно коришћење.
 • Ако имате неки буџет са којим ћете радити, тада ћете добити прилично муке ако добијете Диви. За 89 долара добијате не само главну тему Диви и Диви Буилдер, већ и сет других премиум додатака.

Све се то своди на ваше личне склоности у погледу корисничког интерфејса и начина на који волите интеракцију са градитељем странице. На крају, ништа вас не спречава да тестирате све водеће градитеље и одаберете своје омиљене. Беавер Буилдер се сигурно налази тачно на врху игре за прављење страница.

�� Предности Беавер Буилдер-а:

 • Омогућује вам стварање страница на визуелно запањујући начин.
 • Стварно једноставан за употребу. Нема криве учења уопште.
 • Потпуна подршка за превлачење и испустање и едитовање на предњем крају.
 • Подразумевана типографија изгледа заиста добро – корисна ако немате осећај за прилагођавање тих ствари.
 • Можете да користите ВордПресс виџете у блоковима садржаја Беавер Буилдер-а.
 • Нуди сјајне предлошке страница како би брже направио одредишне странице и странице са садржајем.

�� Против Беавер Буилдер-а:

 • То је скупо. Најјефтинији план је 99 долара. Осим ако вам Лите верзија није довољна, у том случају је то 0 УСД.
 • Нема поништења на Цтрл + З / ЦМД + З.
 • Беавер Буилдер не може превазићи ограничења своје теме. На пример, ако тема не подржава странице пуне ширине, нећете моћи да правите странице пуне ширине.
 • Не можете да додате прилагођени ЦСС код у модуле садржаја.

Па, шта ће бити? Дабар или не? Такође, има ли шта што смо пропустили у нашем прегледу Беавер Буилдер-а?

На крају, наравно, избор је ваш!

Успут, ако сте заинтересовани да погледате неке примере веб страница из стварног живота које заправо користе Беавер Буилдер, ево импресивне излоге.

Твоје мисли?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map