Јетпацк ВордПресс Плугин Ревиев – Да ли бисте га требали користити?

ВордПресс понуде


Јетпацк би ВордПресс.цом је додатак за побољшање веб локација, перформансе и безбедност, који је развио Аутоматтиц (компанија која стоји иза ВордПресс.цом.

Са више од 5 милиона активних инсталација, Јетпацк је несумњиво један од најпопуларнијих ВордПресс додатака на тржишту. И са толико сјајних функција лако је схватити зашто је користи толико власника веб локација.

У овом чланку ћу вам показати главне карактеристике Јетпацка и објаснити зашто бисте требали размотрити његово коришћење са својим ВордПресс веб локацијама.

Шта је Јетпацк и зашто бисте га требали користити??

Јетпацк је представио Аутоматтиц 2011. године.

Суоснивач ВордПресс-а Матт Мулленвег први је пут представио идеју Јетпацка током свог разговора на конференцији Стате оф Ворд ВордЦамп у Сан Франциску 2009. године. Његова визија је била да ће Јетпацк бити начин да се обезбеди паритет функција између ВордПресс.цом-а и ВордПресс-а. .орг за све ‘.

Прва верзија Јетпацка укључивала је осам популарних функција: Ховерцардс, статистике, проверу правописа „Афтер тхе Деадлине“, Твиттер видгет, пречице, кратке везе, дугмад за дељење друштвених медија и математички алат ЛаТеКс. Јетпацк позива ове функције модула.

Током посљедњих осам година додатак се непрестано проширио и усавршавао, а број модула порастао је на 43. Међутим, Јетпацк је много више од модула које нуди.

Ваш Јетпацк план

Као што је Матт замислио, Јетпацк је заиста постао мост између ВордПресс.цом и ВордПресс.орг.

Популарни Аутоматтиц сервиси са ВордПресс.цом, као што су ВордПресс.цом, интегрисани су у Јетпацк, док је њихов резервни сервис, ВаултПресс, потпуно премештен у Јетпацк. Данас веб локација ВаултПресс није ништа друго до одредишна страница која промовише Јетпацк.

Права интеграција са ВордПресс.цом догађа се иза сцене. Тајно оружје Јетпацк-а је његова способност да користи брзу и сигурну инфраструктуру хостинга ВордПресс.цом-а, а пребацивањем напорног рада на своје ефикасне сервере, Јетпацк је у могућности да значајно побољша перформансе веб странице смањујући број интензивних задатака које ваша веб локација обавља.

Јетпацк Гутенберг модули

Без обзира да ли су то побољшања у перформансама и безбедности веб локација, ако видите колико посетилаца веб локација или додате корисне функције за блогање у оквир алата за веб локацију, постоји много добрих разлога за инсталирање Јетпацка.

Оно што је посебно занимљиво је да сваки власник ВордПресс веб локација користи Јетпацк из различитих разлога. Припремајући се за овај чланак, водио сам дуг разговор е-поштом са оснивачем ВиннингВП-а Брин Вилсон-ом, при чему смо открили да му функција Јетпацк није битна и за мене, и обрнуто..

У томе лежи лепота Јетпацка: Додатак нуди на десетине корисних функција, али требате активирати само оне које се односе на вас.

Погледајмо ближе шта Јетпацк може да понуди.

Сигурна веб страница ВордПресс

Сигурност је у средишту Јетпацка и нуди обиље функција које могу учинити вашу веб локацију сигурнијом од напада.

У главном навигационом менију за подешавања Јетпацка прво је наведена безбедност, јер је то најважнија категорија. Остале категорије су перформанс, писање, дељење, дискусија и саобраћај.

Јетпацк навигацијски мени

Приоритети сваког власника веб странице су да чувају своју веб локацију и осигурају да остаје на мрежи. Јетпацк пружа мноштво безбедносних алата који помажу да заштитите вашу веб локацију од нападача и наставите да је ради.

Јетпацк-ова функција безбедне провере идентитета омогућава вам да пребаците свој систем за пријаву на ВордПресс.цом, приморавајући кориснике да користе сигурне лозинке. Постоји и опција коришћења двофакторске аутентификације која ће, ако је одабрана, од корисника захтевати да уносе верификациони код са СМС-а који је послан на њихов телефон.

Ваш систем за пријаву може се додатно заштитити Бруте Форце Аттацк Протецтионом. Када омогућите ову функцију, злонамерни ИП адресе који покушавају да приступе вашој веб локацији помоћу уобичајених комбинација корисничког имена и лозинке биће аутоматски блокирани. Важеће ИП адресе могу се додати у листу допуњених, тако да администратори, уредници и друго особље нису искључени из црних листа.

Укупан број напада које је Јетпацк спречио приказује се на вашој главној табли.

Заштита од напада бруталне силе и надгледање прекида рада

Премија и професионални планови Јетпацк такође нуде Сигурносно скенирање. Веб локација ће се аутоматски скенирати свакодневно због злонамјерног софтвера, хакова и другог сумњивог кода – при чему се многе познате претње уклањају одмах када су откривене. Е-поруке се шаљу вама кад год је откривена пријетња.

У случају да се ваша веб локација поквари због проблема са хостингом веб страница, напада или било чега друго, Јетпацк-ова функција праћења прекида рада обавестиће вас путем е-поште и / или мобилног телефона. Алат ће проверити да ли је ваша веб локација онлајн сваких пет минута, тако да ћете бити обавештени чим дође до проблема.

Као што је раније напоменуто, Аутоматтиц-ова сервисна копија за ВаултПресс интегрисана је у Јетпацк и више није доступна као самостална услуга. Укључен је у све премиум Јетпацк планове.

Јетпацк ће аутоматски израдити сигурносне копије и омогућава обнављање веб локације једним кликом и миграцију веб странице. У личним и премиум плановима Јетпацк-а, сваки дан се израђује једно резервно копирање, а резервне копије се чувају 30 дана. Ако надоградите на професионални план Јетпацк-а, прављење резервних копија веб страница врши се на сваких сат времена, а све резервне копије се чувају онолико дуго колико користите Јетпацк.

Преузимање резервне копије у Јетпацк-у

Још једна корисна функција је Дневник активности. Ово омогућава дневник ревизије сваке активности на вашој веб локацији. Ово је корисно за уклањање погрешака, управљање корисницима и опћенито праћење.

Изврсна ствар у безбедносним и резервним функцијама Јетпацка је да се све догађа у позадини, а на то сте упозорени само када нешто пође по злу. То смањује количину времена које вам је потребно да потрошите за управљање својом веб страницом.

Ажурирања аутоматског додатка

Један од најважнијих задатака одржавања који власници ВордПресс веб локација морају да обаве је ажурирање додатака.

Ажурирање додатака не само да осигурава најновије функције, већ такође има најновије исправке програмских погрешака и безбедносне надоградње.

Ажурирања аутоматског додатка

Јетпацк аутоматски може ажурирати ВордПресс додатке. Ова функција је наведена на картици сигурности, али када кликнете на линк бићете преусмерени на ВордПресс.цом.

На страници додатка видећете листу свих инсталираних ВордПресс додатака на вашој веб локацији. Сваки додатак се може искључити са ове странице и можете изабрати да ли је аутоматски ажуриран.

Ова функција не подржава ВордПресс додатке који су преузети изван складишта додатака ВордПресс.орг, тако да, ако имате премиум ВордПресс додатке инсталиране на вашој веб локацији, још увек ћете их морати ажурирати из администраторског подручја ВордПресс-а..

Анти Спам

Нежељена пошта остаје једна од највећих главобоља власницима веб страница.

Чак и ако ваша веб локација нема већих проблема са нежељеном пошту, и даље морате трошити време сваке недеље бришући нежељене коментаре које су поставили ботови. Ако не избришете нежељену пошту, ваша веб локација може изгледати непрофесионално, а чак може довести и до тога да ваш вебсајт буде на црној листи или забрањен од стране претраживача. Неке веб локације су одлучиле да уклоне коментаре са своје веб странице због посебно лоших проблема са нежељеном пошту.

Аутоматтиц је годинама био на челу ове борбе са својим популарним анти-спам додатком Акисмет. Додатак наставља да се пакује са свим преузимањима ВордПресс-а заједно са бесмисленим Хелло Долли.

Филтрирање нежељене поште

Сви премиум планови Јетпацк нуде филтрирање нежељене поште. То је проширење Акисмет-а које Аутоматтиц описује као еквивалент плану Акисмет Плус (који кошта 5 УСД месечно).

Функција филтрирања нежељене поште аутоматски филтрира познату нежељену пошту из коментара, пингбакова и образаца за контакт. Коментари који су означени као нежељени садржај могу се прегледати, а недавне активности нежељене поште можете видети на својој веб локацији.

Побољшана претрага

Подразумевани ВордПресс претраживач има репутацију по томе што је добро. То је споро, узрокује истек времена на већим веб локацијама, а генерисани резултати претраге нису релевантни.

Они од вас који надоградите на Јетпацк професионални план могу се позабавити овим проблемом тако што ће искористити предности Јетпацк претраге за ВордПресс.

Покретано од стране Еластицсеарцх, Јетпацк Сеарцх ће пружити брзе релевантне резултате и елиминисати грешке у временском ограничењу МиСКЛ.

Јетпацк Тражи ВордПресс

Јетпацк Сеарцх видгет значајно побољшава функционалност претраживања за посетиоце веб страница додавањем филтрирања категорија и тагова и могућности сортирања резултата по релевантности или датуму. Међутим, можете наставити да користите подразумевани видгет за претраживање ВордПресс-а ако желите.

Програмери такође могу да приступе АПИ-ју Еластицсеарцх да би прилагодили упит за претрагу, а виџет за претрагу може да се обликује тако да одговара вашој ВордПресс теми.

Побољшање перформанси

Поред тога што побољшава брзину резултата претраживања, Јетпацк вам може помоћи да смањите време учитавања страница на вашој веб локацији.

У пољу поставки перформанси видећете функцију која се зове Сите Аццелератор. Ако то омогућите, слике ће бити аутоматски промењене за мобилне уређаје, а слике и статичке датотеке ће бити оптимизоване и сервиране из брзе мреже за испоруку садржаја (ЦДН) која дистрибуира центре података широм света..

Ова функција неће само побољшати брзину ваше веб странице, већ може у великој мери смањити трошкове пропусне моћи вашег хостинга.

Перформансе и брзина Јетпацка

Лази Лоадинг може се користити за одлагање учитавања датотека са сликама у вашем садржају. Због тога ће се странице учитавати брже, јер ће слике бити потребно преузети тек кад корисник крене по страници. Ова функција функционише заједно са мрежом за испоруку садржаја Јетпацк.

Још једна карактеристика која ради са ЦДН-ом је Видео хостинг. Укључени у Јетпацк премиум и професионалне планове, помоћу њега се могу испоручити видеозаписи који се брзо учитавају без икаквих огласа.

Једна ствар коју волим код Јетпацк-ових карактеристика перформанси је то што нема ограничења у томе колико је слика, видео записа или датотека оптимизовано на њиховом ЦДН-у.

Статистика сајта

Статистика сајта била је интегрална карактеристика Јетпацка од његовог лансирања. Омогућава вам да видите статистику о својој веб локацији са администраторског подручја ВордПресс-а, на ВордПресс.цом-у и путем мобилне апликације ВордПресс.

Можете да користите ове статистике да бисте боље разумели своје читаоце и какав садржај прегледавају на вашој веб локацији.

Статистика укључује најпопуларније препоруке, кликове, појмове на претраживачу, горње постове и странице, локацију посетилаца, претплате, пратиоце на друштвеним мрежама и још много тога. Резултати се могу показати у данима, недељама, месецима, па чак и годинама.

Статистика сајта Јетпацк

Увек сам пронашао статистику сајта да добро допуни Гоогле Аналитицс, јер ми показује много информација о мојој веб локацији у једноставнијем формату.

Прикладно је проверити статистику из администраторске области ВордПресс-а, али охрабрујем вас да и ваше статистике прегледате на ВордПресс.цом, јер показује много додатних мерила.

Претплате

Претплате на Јетпацк фантастичан су начин повезивања са читаоцима и подстицања да се врате на вашу веб локацију.

Претплатницима може аутоматски слати е-пошту сваки пут када објавите нове постове. Ажурирања коментара могу се добити и онима који потврде потврдни оквир у вашем обрасцу за коментаре.

Образац за претплату за Јетпацк

Раније сам користио услуге као што су МаилЦхимп и ГетРеспонсе да бих доставио ажурирања поста претплатницима мог блога. Међутим, прешао сам на Јетпацк претплате 2017. године.

Многи блогери ће можда сматрати да је Јетпацк-ов алат за претплату превише основни, али за мене је то његова највећа снага. Препоручујем да га испробате ако тражите ефикасан начин да аутоматски обавестите читатеље када објавите нови садржај.

Побољшања блогова

Као креатор садржаја, увек тражим начине да будем продуктивнији.

Претплате су једна од мојих омиљених функција Јетпацка. Међутим, додатак пружа много додатних алата које ће блогери и други ствараоци садржаја волети.

Функција Цонтент Ембедс користи кратке кодове за поједностављење процеса уграђивања видео, аудио, докумената, друштвених медија и још много тога. Такође можете да побољшате начин приказивања слика читачима тако што ћете их поставити у галерије, вртиће и презентације.

Маркдовн се може користити за убрзавање процеса форматирања садржаја. На пример, текст можете направити подебљаним, стављајући две звездице испред и после текста који желите да истакнете. Доступан је и математички алат за означавање ЛаТеКс.

Пост путем е-поште је алат с којим би требало знати више корисника ВордПресс-а. Може се користити за објављивање нових чланака једноставним слањем е-поште на адресу е-поште коју Јетпацк генерише. Претпостављао сам да ће ово бити рестриктивно, али можете дефинисати наслов, садржај, ознаке и категорије поста. Такође можете форматирати текст и приложити слике и галерије слика.

Јетпацк Имаге Цароусел

Јетпацк такође нуди сродне постове. Једним кликом можете приказати сродне постове на блогу које сте објавили са одговарајућим сличицама, што је одличан начин за дуже задржавање посетилаца на вашој веб локацији..

Један од највећих проблема са додацима за ВордПресс објављене везе је тај што они могу бити интензивни за ЦПУ и успорити ваше странице. Ово није проблем са Јетпацком, јер се сродни постови обрађују на брзим серверима ВордПресс.цом-а.

Јетпацков образац за коментаре замењује подразумевани ВордПресс образац за коментаре и представља велико побољшање, јер омогућава корисницима да се пријаве путем ВордПресс.цом налога, Гооглеа, Твиттера или Фацебоока.

Претплате су интегрисане у образац за коментаре, што је ефикасан начин да се охрабре људи да се претплате на вашу веб локацију, јер су већ ангажовани. Коментари могу добити обавештења о новим коментарима и путем е-поште.

Побољшани образац за коментаре

Јетпацк има велику подршку за друштвене медије.

Опције укључују сличан систем, додатак икона друштвених медија, видгете за Твиттер и Фацебоок и дугмад за дељење друштвених медија за ваше постове и странице.

Функција коју највише користим је Публицизе. Кад год објавите нови пост на блогу, обавештења се могу послати на ваше омиљене мреже друштвених медија. Подржани су Фацебоок, Твиттер, ЛинкедИн и Тумблр.

Дељење друштвених медија

Нажалост, функција Јетпацк-а за лекторирање, која је покренута након рока, тихо је повучена 2019. Разумијем образложење иза тога јер на тржишту постоје многа проширивања прегледача, али увек сам сматрао да је то корисно.

Све у свему, верујем да ће блогери и писци ценити додатну функционалност коју Јетпацк пружа ствараоцима садржаја.

Побољшања теме за ВордПресс

Свако ко инсталира Јетпацк има приступ преко стотину ВордПресс тема са ВордПресс.цом-а, а још 200 је доступно онима који надограде на Јетпацк профессионал.

Страница са информацијама за сваку тему много је боља него на ВордПресс.орг-у, јер приказује више прегледа слика и детаља о захтевима теме. Стандард дизајна је такође веома добар. Међутим, директориј тема ВордПресс.орг и даље је најбоље место за проналажење бесплатних ВордПресс тема, јер је на хиљаде дизајна наведено на овом месту.

Јетпацк Фрее Тхемес

Одељак о побољшањима тема може се наћи на страници са подешавањима за писање и садржи три корисне опције теме: Бесконачно скроловање, Прилагођени ЦСС и тема за мобилне уређаје.

Бесконачно скроловање може се користити на два начина. Једна од опција је приказивање дугмета које омогућава читаоцима да учитају више постова за приказ, али практичнија опција је да аутоматски учитају постове док читач помера вашу страницу.

Прилагођени ЦСС омогућава додавање сопственог кода за стилизовање. Супер ствар у овој функцији је то што ће задржати последњих 25 ЦСС верзија које сте направили, тако да можете да упоредите код и, ако је потребно, вратите га.

Јетпацк Мобиле Тхеме

Ако желите да учините доступнијим садржај ваше веб локације, можда бисте требали размотрити омогућавање Јетпацк Мобиле Тхеме-а. Подржава истакнуте слике и омогућава вам приказивање одломака уместо пуних постова на блогу.

Они од вас који користите стари ВордПресс дизајн који не реагује треба да га провере.

Јетпацк Видгетс

Преко Јетпацк-а је доступно више од 20 ВордПресс виџета.

Морате да активирате видгете на страници са подешавањима писања, јер су они подразумевано деактивирани.

Подешавања виџета Јетпацк

У понуди је велики избор виџета, укључујући Твиттер, Фацебоок, Флицкр, Гоогле Транслате, ауторске профиле, предстојеће догађаје, врхунске блогове и још много тога.

Опције су у већини ових виџета прилично ограничене, али омогућавањем Јетпацк видгета можете да се сачувате од инсталирања додатних ВордПресс додатака.

Јетпацк Видгетс

Јетпацк вам такође омогућава да одредите ко види ваше видгете. Ако омогућите контролу видљивости виџета, можете рећи да ли је одређени виџет приказан за одређене врсте страница, категорије, ознаке, датуме и ауторе.

Све ово се ради кроз низ ИФ изјава које креирате. Можете је подесити и тако да су сви услови испуњени. Ово мења све изјаве ИФ у ставке АНД.

Видљивост Јетпацка Видгет-а

Обавезно погледајте на страници за подршку Јетпацк видгет-а за пуну листу доступних видгета.

Друге сјајне карактеристике

Јетпацк има толико значајки да их је немогуће покрити у једном чланку, али у овом одељку желим да укратко поразговарам о другим згодним стварима које Јетпацк може да уради.

Портфолији & Врсте порука Тестимониал можете активирати на страници са подешавањима Јетпацка. Тестимониалс су одличан начин приказивања цитата од купаца и важних људи у вашој индустрији.

Портфолије се могу сместити у различите врсте пројеката (категорије) и доделити им ознаке. Будући да се користи прилагођени тип поста, имате више флексибилности у начину приказивања медија него са обичном галеријом.

Јетпацк Портфолио

Контакт образац за Јетпацк је прилично базичан, али ја сам велики обожаватељ, јер је одличан начин брзог састављања једноставних контакт образаца.

Омогућава обавештавање више људи приликом слања е-поште.

Јетпацк контакт образац Емаил

Четири поља су доступна у облику: Име, адреса е-поште, веб локација и порука, а ви можете дефинисати која поља су обавезна и унети им задане вредности..

Поља за образац за Јетпацк

У одељку „Подешавања саобраћаја“ видећете опције за омогућавање кратких веза, ситемапова и провере веб локације.

ВП.ме пречице могу се генерирати за ваше постове и странице. Ово може бити корисно када делите линкове на веб локацијама друштвених медија, као што је Твиттер.

Јетпацк нуди две врсте ситемапова за веб локације КСМЛ-а. Први ситемап дизајниран је за претраживаче, као што су Гоогле, Иахоо !, Бинг и Аск.цом. Други ситемап ће вам помоћи да добијете своје најновије чланке вести на Гоогле вестима.

Веб локација може да се верификује помоћу главних претраживача помоћу Јетпацкових алата за верификацију веб локација. Подржани су Гоогле, Бинг, Пинтерест и Иандек. То ће вас спасити од тога да морате да потврдите власништво веб локације алтернативним начином верификације, попут преноса датотеке на вашу веб локацију.

Верификација сајта Јетпацк

Они од вас који надограде на Јетпацк премиум или професионални план ће такође додати функционалност за Гоогле Аналитицс, СЕО алате за преглед, интеграцију ПаиПал-а и подобност за ВордПресс.цом огласну мрежу.

Нисам сигуран зашто је интеграција Гоогле аналитике резервисана за премиум планове с обзиром на то колико је једноставно додати код за праћење на вашу веб локацију. Надамо се да ће ово бити доступно у свим верзијама Јетпацка у будућности.

Модул за оптимизацију претраживача помоћи ће вам да додате мета информације на странице и промените шта пише у насловима, описима и многим другим.

Јетпацк-ов огласни програм за веб локације ВордПресс може да се користи за повећање прихода на вашој веб локацији. Огласи су оптимизовани за географске локације и локацију посетилаца веб локације, а статистику и зараду можете проверити на ВордПресс.цом.

Као предлози имена, дугмићи једноставног плаћања помажу вам да на веб локацију уметнете дугмад ПаиПал. За свако дугме можете дефинисати слику производа, назив производа, опис производа, цену производа и одговарајућу ПаиПал адресу е-поште кроз коју желите да будете плаћени..

Укључивање и искључивање модула

На дну сваке странице у Јетпацк-у налази се навигацијски мени. Линк модула у овом менију водиће вас на страницу на којој можете видети све Јетпацк модуле и активирати их и деактивирати.

Јетпацк Фоотер

Страница модула приказује све Јетпацк модуле на листи. То је практичан начин да се види који су модули активни, а који нису.

Модули се могу сортирати по абецедном реду или по најновијим или популарним. Можете и филтрирати модуле по категоријама.

Листа модула Јетпацк

Ако нисте сигурни зашто одређена функционалност није доступна, погледајте листу Јетпацк модула. Помаже вам да брзо видите који су модули активни и омогућава вам укључивање и искључивање више модула.

Прилагођавање Јетпацк модула

Једна од највећих предности Јетпацка је његова једноставност.

Већина функција у Јетпацк-у може се активирати једним кликом. Јетпацк се тада брине за све за вас.

То је један од разлога што волим Јетпацк, али, у неким областима, недостатак опција за прилагођавање може бити мало фрустрирајуће.

Модул Сродне поруке одличан је пример тога. То је једно од најбрже повезаних решења за постове доступно корисницима ВордПресс-а, али из подручја подешавања Јетпацк-а можете одабрати само да ли желите да се наслов „Сродни“ приказује изнад постова и да ли се приказује сличица.

Већа брига су повезани постови који се приказују нису ограничени ниједним датумским распоном, што модул чини неупотребљивим на блоговима који имају постове више од неколико година.

На мом личном блогу Јетпацк би показао чланке које сам објавио пре пет, осам или чак 12 година. Сви ови постови на блоговима су сада застарели.

Због тога сам на свом блогу онемогућио модул.

Изворне сличице Сличице

Када сам на свом вебсајту онемогућио сродне постове, нисам био свестан да вам Јетпацк заиста даје начин да мењате његове модуле.

Све што требате учинити је додати неке исјечке кода на своју веб локацију.

Јетпацк има наменску страницу која вам показује како можете да прилагодите повезане постове и даје десетак примера. Можете копирати и залепити одговарајући код на своју веб локацију и извршити сва прилагођавања која сматрате потребним.

Исјечци кода могу се поставити у датотеку фунцтион.пхп ваше теме. Међутим, једноставније решење је употреба додатка за код за ВордПресс код. Више волим ову методу јер значи да код није везан за одређену ВордПресс тему.

Додатак који препоручујем зове се Цоде Сниппетс. Сваком исјечку можете додати код, именовати га, додати опис, додати ознаке, поставити његов приоритет и одредити да ли се исјечак приказује на задњем или предњем крају ваше веб локације..

Обзиром да сам код који сам додао за модул сродних постова изабрао сам да га покренем само на предњем крају своје веб странице.

Снеппет кода мојих повезаних поступака

Користећи примјере које је пружио Јетпацк, успио сам ограничити постове у вези са онима који су објављени у протеклој години. Такође сам повећао број повезаних објава са три на шест.

Повезани постови након исечка кода

Охрабрујем вас да прегледате подручје подршке за Јетпацк за исечке кода који се могу применити на ваше омиљене Јетпацк модуле. Пронаћи ћете исјечке кода који ће вам помоћи да измените претплате, контакт формуларе, претраге и још много тога.

Применом неколико исјечака кода на вашу веб локацију, боље ћете разумети како се Јетпацк може прилагодити вашим потребама.

Мислим да метода модификације исјечка кода има смисла у већини ситуација. Смањивањем броја опција у области подешавања Јетпацк-а, програмери су успели да обезбеде да додатак остане прилагођен корисницима и да власници веб локација нису преоптерећени опцијама.

Додуше, постоји неколико Јетпацк модула које бих волео да видим проширене, али Јетпацк нуди исечке кода за већину модификација које су ми потребне.

Јетпацк планови

Велика већина функција у Јетпацк-у доступна је бесплатно. Једини захтев је да се пријавите за ВордПресс.цом налог да бисте користили додатак.

Постоји, међутим, много ваљаних разлога за надоградњу на један од три доступна премиум Јетпацк плана.

Најприступачнији план је лични план. За само 3,50 УСД месечно или 39 УСД годишње, можете откључати дневне копије веб страница. То ће вам омогућити да извршите враћање било које резервне копије која је направљена у претходних 30 дана једном веб страницом.

Модул филтрирања нежељене поште који користи Акисмет такође је укључен у овај план, заједно са 30 дана праћења активности и приоритетном подршком.

Када узмете у обзир да је систем резервних копија Јетпацк раније продаван на ВаултПресс.цом за 5 УСД месечно, а функционалност филтрирања нежељене поште кошта 5 УСД месечно ако га купите директно од Акисмет.цом, Јетпацк лични план нуди велику вредност за новац само 3,50 УСД месечно.

Јетпацк Прицинг

Јетпацк премијум план кошта 9 УСД месечно или 99 УСД годишње. Надоградња на овај план побољшава сигурност ваше веб локације додавањем скенирања злонамјерног софтвера и аутоматским безбедносним исправкама. Овај план такође укључује видео хостинг, интеграцију Гоогле аналитике, СЕО алате, подршку за огласну мрежу ВордПресс.цом и дугме ПаиПал.

Јетпацк профессионал је најскупљи план, који се продаје по цени од 29 долара месечно или 299 долара годишње. Овај план повећава резервне копије из дана у сат у сат, а све резервне копије чувају се све док је ваше чланство активно.

У овај план је укључена и претрага Јетпацк покренута Еластицсеарцх-ом, као и 200 премиум ВордПресс.цом тема. Дневник активности такође ће пратити догађаје до годину дана.

Као што видите, Аутоматтиц је агресиван са својим ценама.

Основна функционалност Јетпацка и даље остаје бесплатна, али, нудећи своје премиум планове од само 3,50 УСД месечно, чине га веома примамљивим за надоградњу.

Последње мисли

Оно што је започело у 2011. години као корисна колекција алата, прерасло је у један од најсвестранијих додатака на тржишту ВордПресс.орг додатака.

Ако користите Јетпацк на сопственој веб локацији ВордПресс?

Верујем да је за већину корисника ВордПресс-а одговор на то питање ДА. Међутим, то ће зависити од функције која вам је потребна.

Добар начин да процените Јетпацк је инсталирање додатка на вашу веб локацију и тестирање сваког његовог модула. Ако утврдите да је Јетпацк у стању да замени више ВордПресс додатака или више услуга других произвођача, онда има смисла да наставите да га користите.

Инсталирањем Јетпацка на властите ВордПресс веб странице, успио сам престати користити услуге трећих страна за надзор над застојем, маркетинг путем е-поште и дијељење нових медија на друштвеним мрежама. Такође сам деактивирао ВордПресс додатке за функционалност као што су сродни постови и лењо учитавање слика.

Укратко, Јетпацк је постао неопходни ВордПресс додатак за мене јер решава неколико важних питања и помаже ми да ефикасније управљам својим ВордПресс веб локацијама.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map