ЛеарнДасх преглед – најбољи ЛМС додатак за ВордПресс?

ВордПресс понуде


ЛеарнДасх је један од најпознатијих и најцењенијих додатака за креирање онлајн курсева за ВордПресс. У ствари, наводно га користе компаније Фортуне 500, главни универзитети и организације за тренирање и предузетници који објављују садржаје за учење на мрежи.

Али, иако је јасно, ЛеарнДасх је способан еЛеарнинг додатак, да ли је то право за ваш пројекат?

То је питање на које ће вам овај преглед помоћи да одговорите. Уосталом, ЛеарнДасх није јефтин додатак, а постоје и друге опције.

Након што прочитате овај преглед, знаћете да ли овај додатак има потребне функције, спада у ваш буџет и, што је најважније, да ли је алат који ћете моћи да користите.

Почнимо…

За кога је ЛеарнДасх?

ЛеарнДасх је намењен свима који желе да објаве курсеве на мрежи – без обзира да ли желе да додају неколико образовних ресурса на постојећу ВордПресс веб локацију или да направе сопствену платформу еЛеарнинг или систем за управљање учењем (ЛМС).

ЛеарнДасх преглед

После инсталирања додатка ЛеарнДасх на веб локацију ВордПресс, моћи ћете да креирате курсеве, часове и квизове за подучавање и процену својих корисника. Сертификати се могу доделити вашим корисницима на основу прилагођених критеријума, док алати за извештавање дају добар увид у то како ваши студенти напредују.

Омогућава вам да наплатите накнаду за приступ вашим курсевима на више начина. Такође постоји библиотека званичних и додатака трећих страна, као и мноштво опција за интеграцију које вам омогућавају да комбинујете ЛеарнДасх са другим додацима и услугама да бисте створили још моћнију платформу за учење на мрежи.

Додаци за ЛеарнДасх

ЛеарнДасх се може побољшати путем бесплатних и плаћених додатака.

Заправо је листа функција ЛеарнДасх толико дугачка, а могућности толико разнолике да постоји шанса да овај додатак постане неодољив. Међутим, као што ћемо видјети касније у овом прегледу, творци додатака су урадили добар посао поједностављујући корисничко искуство у највећој могућој мери, истовремено осигуравајући да корисници моћи креирају курсеве који су им потребни. Ако желите да видите како други користе овај додатак, можете да погледате неке студије случаја на веб локацији ЛеарнДасх.

О томе ћемо детаљније обрадити тему и компатибилност додатака касније, али у случају да се питате, ЛеарнДасх би требао да сарађује са многим најбољим ВордПресс додацима и свим добро кодираним темама. Због тога би се он требао уклапати право на вашу постојећу веб страницу. Ако још нисте покренули веб локацију, ЛеарнДасх долази са висококвалитетном темом која је оптимизована за овај додатак.

Дакле, сада имате добар преглед шта овај додатак може да ради и за кога се бави, погледајмо неке од његових најбољих карактеристика и његове главне недостатке.

ЛеарнДасх Бест Феатурес

Приказ листе курса

ЛеарнДасх вам омогућава да на веб локацији ВордПресс објавите онолико курсева колико желите.

Пре него што истражимо корисничко искуство овог додатка, како бисмо вам помогли да одлучите да ли је то алат који ћете моћи да користите, ево неколико најзанимљивијих и најкориснијих функција ЛеарнДасх-а, после чега треба да размотрите пре него што направите Одлука.

Креирајте неограничене курсеве на мрежи

Како је главна сврха ЛеарнДасх-а креирање мрежних курсева за ВордПресс веб локације, сјајно је видети да можете објавити онолико курсева колико желите. Не постоје ограничења у броју предавања и квизова који можете додати на своје курсеве.

ЛеарнДасх Драг-анд-Дроп Буилдер курсева

Можете да користите интерфејс превлачења и пуштања да бисте организовали садржај курса.

Захваљујући недавном ажурирању, Буилдер курса ЛеарнДасх је надограђен, а нови драг-анд-дроп интерфејс чини добар посао поједностављења процеса креирања курсева и њихове структурирања..

Јасан преглед компоненти курса, уз могућност брзог премештања лекција и квизова на нове локације, чини корисничко искуство много интуитивнијим од неких других ЛМС додатака и решења тамо. Можете и сами да видите како изгледају курсеви и други садржаји када се објаве приступом онлине демо науку.

Богатство поставки и контрола

Иако можете брзо да креирате структуру за курс користећи подразумевана подешавања, ЛеарнДасх заиста долази у своје време када почнете са истраживањем опција за сваку функцију.

Са контролама које покривају ко може да приступи вашим курсевима, да ли курс има предуслове и доступности садржаја курса, да напоменем само неколико, изненађујуће је колико контроле можете добити помоћу овог додатка.

Накнада за приступ курсевима

Ако желите да уновчите своје курсеве на мрежи, ЛеарнДасх се интегрише са ПаиПал-ом ван оквира како би омогућио наплату плаћања путем ваше веб странице. У прошлости је за приступ курсу било могуће једнократно наплаћивати једнократну накнаду, али ЛеарнДасх сада подржава и понављајућа плаћања такође.

ЛеарнДасх плаћени курс

Можете да наплатите приступ курсевима са ЛеарнДасх-ом.

Иако би основна могућност плаћања ЛеарнДасх-а могла бити довољна за већину корисника, за оне са захтевнијим захтевима, додатак се интегрише са свим најбољим решењима за е-трговину за ВордПресс, укључујући ВооЦоммерце и Еаси Дигитал Довнлоадс.

Остала проширења омогућавају вам да користите Стрипе као процесор плаћања уместо ПаиПал-а и интегришете ЛеарнДасх са додацима за чланство, као што је МемберПресс, како бисте добили већу контролу над приступом корисника вашим курсевима. Осим што помажу у наплати плаћања и корисничком приступу, бесплатни и плаћени додаци раде заиста добар посао унапређења ионако импресивних могућности ЛеарнДасх-а.

Снажни алати за извјештавање и администрацију

Стварање садржаја за учење само је један део успешног онлајн курса. Такође морате бити у могућности да управљате својим корисницима и разумете како они утичу на вашу веб локацију.

ЛеарнДасх има неколико корисних функција у овој области које помажу да се оснаже корисници и поједноставе ваша улога администратора курса.

За почетак, пријављени корисници могу да виде своје профиле на предњем крају ваше веб локације. Они могу прегледати колико курсева им је доступно, колико су узели и друге детаље о њиховом напретку, и то кроз један лако приступачан портал.

Алат за извештавање такође омогућава администраторима да брзо прегледају активности појединих корисника, укључујући колико су времена провели на курсу, како су провели на квизовима и њихов укупни напредак кроз садржај који им је доступан.

Вриједи нагласити да се већина функција извјештавања пружа путем ПроПанел модула који су доступни на горње двије опције лиценцирања, али не и на нивоу улазног нивоа.

ЛеарнДасх такође има могућност слања обавештења путем е-поште на основу одређених окидача, помажући у аутоматизацији неких задатака који су укључени у покретање курсева на мрежи. Неки примери ових окидача укључују: Када је нови садржај доступан корисницима; уколико приступ курсу ускоро истиче; и ако корисник није пријављен одређено време.

Корисна документација корисника

Сва ова корисна функционалност кошта скупо, а то је потребно време да бисте заиста разумели овај додатак и извукли максимум из њега.

Срећом, ЛеарнДасх прати мноштво мрежне документације која ће вам помоћи да започнете са радом, а затим развијете боље разумевање начина на који додатак функционише и шта можете учинити са њим.

ЛеарнДасх Фацебоок група

Корисници ЛеарнДасх-а могу да деле савете и савете у Фацебоок групи.

Као и поучни садржај доступан на веб локацији ЛеарнДасх, додатак уграђује неке корисне видео материјале у вашу ВордПресс контролну таблу како би вам помогао да започнете. Постоји и Фацебоок група за кориснике ЛеарнДасх-а где чланови могу да разговарају о најбољим праксама и размењују савете.

Недостаци ЛеарнДасх-а

ЛеарнДасх несумњиво има неке сјајне функције које ће вам помоћи да креирате курсеве и изградите мрежну платформу за учење с ВордПресс-ом. Међутим, додатак није без недостатака. Дакле, имајући то на уму, истражимо неке од разлога зашто ЛеарнДасх можда није прави ЛМС додатак за вас.

Има пуно тога за схватити

Једна од највећих предности ЛеарнДасх-а такође би могла бити једна од његових највећих слабости, а то је дугачак списак функција. Ако тражите најмоћнији додатак еЛеарнинг за ВордПресс, онда је ЛеарнДасх управо тамо са најбољима. Међутим, ако су ваше потребе скромније, могли бисте установити да је ЛеарнДасх вишак за ваш пројекат.

Иако једноставно можете занемарити функције које вам нису потребне, то није тако једноставно са ЛеарнДасх-ом. Као што ћете видети у следећем одељку ове рецензије – где пролазимо кроз ЛеарнДасх корисничко искуство – постоји мноштво подешавања и опција на готово сваком кораку. На пример, ако желите да креирате једноставан квиз, на пример, можете се одвратити или чак збунити свим различитим врстама квизова које можете да креирате, заједно са свим подешавањима и опцијама које иду уз њих..

Добро је видети да су неке функције, попут интеграција са другим додацима, испоручене у додатке, чинећи их доступнима само онима којима их стварно требају. Међутим, језграни додатак и даље садржи пуно функционалности које би за неке могле бити неодољиве.

Ако вам треба приступ једном од најмоћнијих ЛМС алата око нас, онда ризик од прекомерне и стрме криве учења представљају трошкове које бисте вероватно требали бити спремни да платите. Али, ако вам не треба све што је ЛеарнДасх способан, можда ћете наћи опсег овог додатка превише за руковање. Касније ћемо у овом прегледу брзо прегледати неке од алтернативних додатака који су доступни.

Најснажније функције извештавања које недостају из плана улазног нивоа

Као што је раније споменуто, један од разлога за одабир ЛеарнДасх-а су снажне функције извештавања које вама и вашим корисницима дају добар увид у вашу веб локацију. Захваљујући томе, власници сајтова и креатори курсева могу видети како се приступа њиховом садржају, док студенти добијају добар увид у њихов напредак.

Међутим, најмоћније функције извештавања доступне су путем ПроПанела, који је доступан само на Плус и Про плановима, а не по нижој цени Басиц опције. Стога, ако вам треба приступ овој врсти извештавања, мораћете да потрошите више него што сте можда планирали, што нас доводи до следећег недостатка ЛеарнДасх-а ….

ЛеарнДасх није јефтин

У време писања текста, цена ЛеарнДасх-а кретала се од 159 УСД за улазни план до 329 УСД за топ-енд пакет, који је укључивао све функције и лиценцу за 25 места..

ЛеарнДасх има дугу листу функција, али иако је то тако, то је још увек прилично висока цена за ВордПресс додатак, а постоје и јефтиније алтернативе, попут ЛифтерЛМС, као и фреемиум ЛеарнПресс и Сенсеи додатака. Иако ћемо, као што ћемо касније видети, неки додаци за те додатке бити изненађујуће скупи.

С друге стране, у поређењу са услугама хостова, попут Теацхабле, и плановима који почињу од 29 УСД месечно, цена ЛеарнДасх-а није неразумно висока. Само што вам није потребна већина његових карактеристика или ако добро дизајнирано корисничко сучеље није главни приоритет, можда ћете наћи неку од других опција бољу вредност. Ускоро ћемо погледати ЛМС додатке и, за неке читатеље, они ће дефинитивно бити вредни разматрања.

Када се одлучује да ли су ови недостаци релевантни за вас, препоручује се да размислите о цени додатка, као и да ли сте спремни да уложите време потребно да схватите како ЛеарнДасх функционише, и на тај начин извучете максимум из то.

Надамо се да сада добро разумете шта ЛеарнДасх може да уради и да ли ће то бити погодан избор за ваш пројекат. А сад, погледајмо корисничко искуство.

Истраживање УсерДасх искуства

Да бисмо вам дали представу о томе како је ЛеарДасх прилагођен корисницима, овај део нашег прегледа води вас кроз процес креирања основног онлајн курса помоћу додатка и демонстрира његову функционалност и употребљивост..

Први кораци са ЛеарнДасх-ом

Да бисмо вам помогли да започнете са ЛеарнДасх-ом, веза до мини боот цамп-а приказује се након што се додатак активира на вашој веб локацији.

ЛеарнДасх Боотцамп

ЛеарнДасх приказује видео водиче унутар ВордПресс контролне табле како би вам помогао да започнете.

Иако није баш тип чаробњака за подешавање који добијате помоћу додатака као што је ВооЦоммерце, који вас проводе кроз кључне кораке конфигурације додатка и креирања вашег првог курса, постоји низ видео водича који покривају основне карактеристике ЛеарнДасх-а, са везе до релевантних одељка онлине документације.

ЛеарнДасх Видео Гуиде

Почетни камп ЛеарнДасх укључује видео туторијале који покривају главне карактеристике додатка.

Након куповине додатка, такође сте послали е-пошту добродошлице са везама до ЛеарнДасх Фацебоок групе и ИоуТубе канала. Ту је и водич за почетак рада, са информацијама за све који су нови у ВордПресс-у, а покривају се теме попут одабира теме и проналаска правог хостинга.

Као што ћемо ускоро видети, подешавања и опције ЛеарнДасх-а су врло детаљне, тако да је добро исплатити време да погледате ове видео записе пре него што креирате курс.

Креирање курса

Као што је већ споменуто, након недавног ажурирања, програмер курса је потпуно редизајниран како би га учинио моћнијим и једноставнијим за кориснике. Као део ове надоградње, сада можете да користите најновију верзију уређивача ВордПресс-а за креирање описа вашег курса и постављање било каквих ознака и категорија.

Креирајте екран курса

Недавно је ажуриран ЛеарнДасх интерфејс да би се побољшало корисничко искуство.

Након креирања курса, постојеће лекције и квизови могу му се додати путем алата за учење ЛеарнДасх. Захваљујући драг-анд-дроп интерфејсу програмера, можете једноставно преместити лекције са бочне траке у структуру курса.

Нови ЛеарнДасх курс за прављење курсева

Буилдер курса ЛеарнДасх омогућава вам да креирате свој курс помоћу драг-анд-дроп интерфејса.

Ако вам је ово први курс, вероватно још нисте створили никакву лекцију Међутим, то није проблем, јер помоћу алата за креирање курса можете брзо креирати нове лекције и касније додавати садржај. То вам омогућава да брзо испланирате структуру курса пре него што креирате све лекције и квизове које ће укључивати. Иако се ово можда чини мало контратуктивно, заправо је веома згодно бити у стању да креирате контуре за свој курс са једног екрана.

Додавање лекција помоћу алата за прављење курса

Програм за прављење курса омогућава вам да брзо креирате структуру курса празним предавањима и темама које служе као заменици места.

Алтернативно, можете да спремите курс и кренете се до одељка лекције, где можете започети рад на образовном садржају који ће чинити курс. Ускоро ћемо обрадити како то изгледа, али прво погледајмо подешавања курса.

Конфигурисање курсева

Као и глобална подешавања која се примењују на све курсеве, појединачни курсеви имају своја подешавања. Неки од примјера укључују: Одабир ко може приступити курсу; дефинисање предуслова за курс; и додељивање сертификата курсу који се додељује по успешном завршетку.

Контроле приступа курсу

ЛеарнДасх олакшава контролу начина на који корисници могу да приступе курсу.

Можете користити и точку бодова да бисте поставили колико бодова кориснику треба да му приступи, као и колико бодова је додељено за завршетак курса. На први поглед, ово вам се можда неће чинити много, али, ако ћете креирати више курсева који су сви повезани, помоћу система бодова можете у потпуности контролисати напредовање курса и осмислити пут учења својих корисника.

Подесите бодове курса

Бодови се могу додијелити по завршетку курса и такође се користе као услов за приступ.

Такође је могуће користити мање структуиран приступ приступу курсу и прелазак са линеарног напретка на приступ слободној форми који омогућава кориснику да црта своје путовање кроз доступни садржај курса.

Остала подешавања програмера курса олакшавају контролу колико дана ће корисник имати приступ курсу од датума уписа, као и да ли ће се подаци корисника избрисати када им приступ истекне.

Подешавања истека курса приступа

Приступ курсу може се подесити да истекне након одређеног броја дана.

Иако постоји пуно контрола, многе од њих су опционе, тако да можете брзо покренути курс са подразумеваним подешавањима или потрошити више времена конфигуришући курс у складу са вашим захтевима.

Скоро сва подешавања имају савете алата који се могу активирати кликом на икону упитника или задржавањем миша изнад контрола да бисте приказали корисне информације. Због тога је коришћење ЛеарнДасх-а и његових многобројних функција приближно онолико колико можете да објасните. Ако наиђете на било какве проблеме, мрежна документација покрива све функције и подешавања детаљније од савета.

Након што створите структуру курса, можете прећи на креирање лекција.

Стварање лекција

Као што је већ поменуто, курсеви у ЛеарнДасх-у су препуни лекција, а оне заузврат могу бити препуне тема. Дакле, да бисте додали садржај на свој курс, мораћете да направите неке лекције и теме. Повољно је да се исти интерфејс користи за креирање курсева и предавања, тако да што више користите ЛеарнДасх, бржи ће процес стварања садржаја постати.

Креирајте нову лекцију

Лекције ЛеарнДасх креиране су коришћењем редовног ВордПресс интерфејса са додатним контролама.

Након што створите лекцију и дате јој опис, можете је започети са конфигурисањем на картици поставки. Док дефинишете лекцију, можете да додате садржај, укључујући све видео записе које желите да објавите.

Подешавања лекције ЛеарнДасх-а

Садржај се може додати у лекцију преко картице поставки.

Као и обично, ЛеарнДасх вам пружа добру контролу над сваком лекцијом коју креирате. Неки примери поставки лекције укључују постављање захтева за гледање видео записа пре него што корисник може напредовати или обавезујући да корисник постави задатак пре него што настави. Алтернативно, можете да користите функцију принудног часовника лекције да спречите корисника да пређе на следећу лекцију све док не прође одређено време.

Више подешавања лекције ЛеарнДасх-а

ЛеарнДасх вам олакшава постављање захтева за напредовање за сваку лекцију.

Неке корисније функције ЛеарнДасх омогућавају вам да лекцију учините јавно доступном свим посетиоцима веб локације, омогућавајући вам да креирате огледне лекције које се могу користити за промоцију курса.

Такође можете подесити распоред издања лекције тако да смета или додава садржај садржаја феед-а својим корисницима, уместо да од почетка нуди све доступно. Интуитивна подешавања ЛеарнДасх-а олакшавају конфигурисање ових функција.

Подешавања приступа лекцији

Способност креирања јавно доступних наставних лекција могла би вам помоћи да ефикасније промовишете своје течајеве.

Као што ове поставке предавања показују, ЛеарнДасх вам даје велику контролу над начином на који корисници корисници испоручују и конзумирају садржај учења.

Израда квизова

Квизови се могу додати вашим предавањима како бисте их учинили интерактивнијима, а њихово креирање је једнако једноставно као и изградња курсева и предавања. Захваљујући богатству опција и подешавања, поново имате велику контролу над радом квизова.

Креирање квиза у ЛеарнДасх-у

ЛеарнДасх квизови се креирају кроз сада познати интерфејс.

Након што направите квиз, можете да дефинишете како ће он функционисати на картици поставки. Као и код курсева, постоји и добар распон поставки како бисте осигурали да можете да направите квизове који одговарају вашем садржају и вашим корисницима..

Подешавања квиза ЛеарнДасх

Сваки квиз за ЛеарнДасх може да се конфигурише тако да задовољи ваше захтеве.

Поред постављања предуслова и контроле да ли се могу пријавити само регистровани корисници или сви, можете поставити и пролазни резултат и доделити сертификат. Да бисте изабрали где ће квиз бити доступан, једноставно га повежите са курсом и лекцијом.

Подешавања приступа квизу

Квизови се убацују у курсеве повезујући их са вашим садржајем.

Као што ћемо ускоро видети, иако термин „квиз“ може сугерисати процену типа и одговора, са овом значајком ЛеарнДасх-а можете учинити много више од тога..

Израда питања за квиз

Једном када направите и конфигуришете квиз, време је да почнете са стварањем неких питања.

Списак питања за квиз

Сваки квиз има свој сет питања, али питања можете лако увести из других квизова.

Уз могућности квиза који укључују вишеструки избор, слободан избор и попуњавање празног поља, као и могућност прихваћања есеја и учитавања датотека, на курсеве можете додати широк спектар оцена помоћу ЛеарнДасх-а.

Врсте квиза

Питања за квиз могу имати различите форме, укључујући вишеструки избор или захтевање учитавања датотека.

Као што видите, на који год начин да процените своје кориснике, требали бисте бити у могућности да га имплементирате уз ЛеарнДасх.

Курсеви објављивања

Када завршите са креирањем курса и његовим садржајем, он се може објавити на вашој веб локацији.

У зависности од тога како сте конфигурирали курс, он би могао бити доступан свима или само онима који су спремни платити за приступ. Међутим, функција предувјета и друга подешавања приступа пружају вам више могућности за контролу ко може приступити курсевима. Такође, као што је већ поменуто, ЛеарнДасх се интегрише са многим најбољим ВордПресс додатцима за чланство, тако да можете контролисати приступ користећи функционалност тих алата, ако желите.

ЛеарнДасх пречице

Добијате велику контролу над пречицама које се користе за објављивање курсева и другог садржаја на вашој веб локацији.

Без обзира на поставке приступа вашем курсу, ЛеарнДасх вам омогућава да брзо објавите своје курсеве користећи кратке кодове. Као и код осталих аспеката ЛеарнДасх-а, кратке кодове можете користити на више начина, укључујући уметање курсева у своје постове и странице или уметање лекција у своје курсеве и још много тога.

Примери кратког кода ЛеарнДасх

ЛеарнДасх има програм за израду кратких кодова који ће вам помоћи да генеришете кратке кодове за приказ садржаја за учење.

Излазом кратких кодова можете контролисати користећи параметре, као што су само приказивање одређених курсева или приказивање свих курсева којима су додељене одређене ознаке или категорије. Поред тога, након недавних ажурирања, ЛеарнДасх сада импресивно користи надограђени ВордПресс Едитор.

Блокови за уређивање ЛеарнДасх ЛМС ВордПресс-а

ЛеарнДасх укључује блокове који вам омогућавају да брзо убаците његов садржај у постове и странице.

Додатак укључује избор блокова које можете да убаците у своје постове и странице путем ВордПресс Едитора. Ови блокови користе кратке кодове, али због начина на који надограђени ВордПресс Едитор ради, уместо да видите кратке кодове, уместо тога можете да видите излаз кратког кода док радите на посту или на страници.

Подешавања ЛМС блока ЛеарнДасх

Садржај ЛеарнДасх блокова може се контролисати преко поставки блока на бочној траци уређивача.

Сјајно је видети додатке који прихватају побољшане функционалности ВордПресс Едитора, а ЛеарнДасх добро ради на томе да искористи своје нове могућности.

Након прегледа или објаве поста или странице на којој радите, курс можете доживети на исти начин као што то желе ваши корисници. Како би ЛеарнДасх требао да ради са било којом добро кодираном темом, не би требало бити проблема са приказивањем курсева и другог садржаја на вашој веб локацији.

Примјер објављеног курса

Курсеви ЛеарнДасх су лепо представљени, мада ће вам избор теме диктирати како изгледају.

Поред тога, ЛеарнДасх садржаји у потпуности одговарају како би осигурали да корисници могу да приступе курсевима на својим паметним телефонима и таблетима. Међутим, мораћете да користите одговарајућу тему да бисте осигурали да ваши курсеви могу да се приступе овим мањим екранима.

ЛеарнДасх Мобиле Лаиоут

Ако ваша веб локација користи респонзивну тему, ЛеарнДасх садржај ће бити доступан на паметним телефонима.

Ако тражите тематику за свој пројекат, која је прилагођена ЛеарнДасх-у, тема Астра ВордПресс долази са ЛеарнДасх-ом и неприметно се интегрише са њим. Међутим, све модерне теме треба да раде с додатком.

Што се тиче покривања креирања основног курса са ЛеарнДасх-ом, и нашег погледа на корисничко искуство. Као што видите, ово није лагани додатак који нуди неколико чврсто дефинисаних функција е-учења и управљања учењем. Уместо тога, то је моћан алат који је веома конфигурисан и може се користити на било који начин.

Опције цена за ЛеарнДасх

ЛеарнДасх је премиум ВордПресс додатак, а постоје три различите опције за куповину:

  • Основно: 159 долара за приступ свим функцијама осим ПроПанела и коришћење на једној веб локацији.
  • Плус: 189 долара за приступ свим функцијама, укључујући ПроПанел, и коришћење на десет веб локација.
  • Про: 329 УСД за приступ свим функцијама укључујући ПроПанел и употребу на 25 веб локација.

Ове цене укључују годину дана приступа ажурирањима и подршци за додатке, а ваша лиценца ће се аутоматски обнављати годишње уколико не откажете претплату.

Куповине су покривене 30-дневном гаранцијом поврата новца која вам омогућава да испробате ЛеарнДасх без ризика.

ЛеарнДасх вс конкуренција

Као што је већ поменуто, ЛеарнДасх није једини додатак за креирање онлајн курсева за ВордПресс, па погледајмо неке друге опције.

ЛифтерЛМС

ЛифтерЛМС додатак

ЛифтерЛМС је популарна алтернатива ЛеарнДасх-у.

Једна од најпопуларнијих опција у овој категорији, поред ЛеарнДасх-а, је ЛифтерЛМС, додатак са ограниченом верзијом који можете бесплатно преузети и плаћене опције са додатним функцијама.

Овисно о функцијама којима требате приступ, ЛифтерЛМС би могао бити јефтинији од ЛеарнДасх-а, што га можда чини погоднијим за оне који имају буџет. Међутим, ако планирате да наплатите за приступ вашим курсевима, на пример, трошкови препоручених проширења е-трговине ЛифтерЛМС брзо почињу да се сабирају..

Све у свему, ЛифтерЛМС и ЛеарнДасх имају сличне карактеристике, али у већини случајева ЛеарнДасх вам даје већу флексибилност за објављивање курсева путем интернета, истовремено олакшавајући приказивање тих курсева на атрактиван начин на вашој веб локацији ВордПресс.

Сенсеи ЛМС

Сенсеи ЛМС додатак

Језграни Сенсеи ЛМС додатак је бесплатан за употребу и може се продужити плаћеним додацима.

Сенсеи је креирао тим ВооТхемес, који је сада у власништву Аутоматтиц-а, компаније која стоји иза алата и услуга као што су Јетпацк, ВооЦоммерце и ВордПресс.цом. Због тога је велика вероватноћа да ће Сенсеи ЛМС и даље бити збринут, ажуриран и унапређен још много година.

Како је у питању бесплатни ЛМС додатак, можете испробати Сенсеи и добити добар преглед како то функционише пре него што уложите било који новац. Као и ЛифтерЛМС, ако желите да продајете курсеве на мрежи, морат ћете купити премиум додатак да бисте омогућили ову функцију. Међутим, додаци Сенсеи нису јефтини, зато будите сигурни да узимате у обзир трошкове функција за које сматрате да ће вам требати ако одлучујете који додатак користити на основу цене.

Сенсеи ЛМС има интерфејс прилагођен кориснику, али функције се не могу такмичити са широком и дубоком функционалношћу ЛеарнДасх-а.

ЛеарнПресс

ЛеарнПресс Плугин

ЛеарнПресс је још један фреемиум ВордПресс ЛМС додатак.

ЛеарнПресс је још једна опција у којој су основне функције доступне преко бесплатног додатка, уз могућност куповине комерцијалних додатака. За разлику од неких других опција фреемиум-а, основни ЛеарнПресс додатак вам даје могућност наплате плаћања у замену за приступ вашим курсевима.

Међутим, да бисте приступили софистицираној функцији плаћања која је слична оној коју вам пружа ЛеарнДасх, мораћете да купите једно или више премиум додатака. Ови додаци имају повољније цене од екстензија за Сенсеи ЛМС и ЛифтерЛМС.

ЛеарнПресс је добра вредност која има користан сет слободно доступних функција, са могућношћу да откључавају додатну функционалност путем релативно приступачних додатака.

Дакле, да ли треба да изаберете ЛеарнДасх због конкуренције? Одговор заиста зависи од ваших потреба.

Међутим, након прегледа других опција, чини се да је ЛеарнДасх најнапреднији додатак у погледу функција и функционалности. Вероватно бисте могли да нађете неке или можда већину функција ЛеарнДасх-а на другом месту, али морате да инсталирате додатке, додате за куповину и ефикасно сами саставите прави сет алата. Као што смо недавно видели, цена неких од тих додатака није много, ако уопште нижа, од ЛеарнДасх-а. Поред тога, мораћете да узмете у обзир време које је укључено у одабир исправних екстензија за ваш пројекат, а затим управљање њима након што су инсталирани..

Осим ако су ваше потребе веома основне и покривене су бесплатним ЛМС додатком или ако вам је буџет веома мали, у многим случајевима ће ЛеарнДасх вероватно бити најбоља опција у погледу функционалности, лакоће коришћења, па чак и вредности..

Последње мисли

ЛеарнДасх је један од најпопуларнијих додатака за креирање ЛМС-а и он-лине курсева за ВордПресс, а након истраживања функција и провере корисничког искуства, лако је установити зашто.

Захваљујући огромној листи карактеристика и широким подешавањима и опцијама, ако желите да објавите курсеве на мрежи, ЛеарнДасх би требало да буде у вашем ужем избору. Врло је мало вероватно да нећете моћи да креирате врсте курсева или платформе за учење на мрежи које желите помоћу ЛеарнДасх-а и његове библиотеке додатака и интеграција трећих страна.

Међутим, због импресивне функционалности и флексибилности овог додатка, ЛеарнДасх можда није за све. Ако имате веома основне потребе за креирањем курса на мрежи или немате времена или склоности да истражите функције и поставке ЛеарнДасх-а, овај додатак можда није компатибилан са вашим циљевима. Као што смо такође видели, ЛеарнДасх није јефтин, а постоје и друге алтернативе ниже цене, укључујући неке бесплатне опције.

ЛеарнДасх би требао бити погодан за већину пројеката е-учења, од стварања основних курсева до изградње мрежних платформи за учење и свега између тога. Међутим, упркос свим видео клиповима и другим ресурсима, кривуља учења и богатство поставки можда ће једноставно бити превише за неке кориснике.

Али, ако вам треба приступ функцијама ЛеарнДасх-а, а немате ништа против да уложите мало времена у истраживање свих подешавања, овај је додатак тешко победити.

Ако још увек нисте сигурни, видео приручници на веб локацији ЛеарнДасх одлично раде на детаљнијем објашњавању функција и корисничког искуства..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me