Ограничи преглед садржаја Про: Напредни додатак за ВордПресс за чланство од Пиппина Виллиамсона

ВордПресс понуде


Ограничи садржај Про је додатак за чланство у ВордПрессу који садржи све функције и који садржи све што је потребно за израду веб локације за чланство или интернетски курс – или чак ограничену област за кориснике.

Иако постоји бесплатна верзија додатка, прилично је ограничена и није сјајна реклама за оно што може урадити про верзија.

Ово укључује сјајну подршку за приступање плаћању, као и пуно сјајних алата за управљање вашим члановима. Поврх тога, про алат вам такође омогућава подешавање попуста како би се повећала продаја чланова.

Ограничите садржај Про

Рестрицт Цонтент Про развила је компанија Пиппин Виллиамсон, компанија Сандхиллс Девелопмент. Као што сам напоменуо у недавној рецензији Еаси Дигитал Довнлоадс, Сандхиллс Девелопмент има фантастичан успех у развоју професионалних ВордПресс производа и пружању солидне подршке клијентима.

Поред Еаси Дигитал Довнлоадс и блога Пиппинс Плугинс, тим такође стоји придружени додатак АффилиатеВП, решење за плаћања путем пруге ВП Симпле Паи и додатак за календар догађаја Шећерни календар.

Погледајмо ближе зашто многи људи виде Ограничи садржај Про као једно од најбољих решења за чланство у ВордПресс-у данас доступних.

Бесплатна верзија забране садржаја

Бесплатна верзија Ограничи садржај Про, једноставно названа Ограничи садржај, може се преузети са ВордПресс.орг или, ако вам је драже, директно са странице додатака на вашем ВордПресс административном подручју.

Помоћу Еаси Дигитал Довнлоадс сваки корисник мора да инсталира основну верзију додатка. Ово се може преузети са ВордПресс.орг и укључује много сјајних функција, као што су кодови за попуст, подршка за ПаиПал и аналитичке извештаје. Функција додатка се затим може проширити даље кроз премиум додатке.

Ограничивање садржаја је постављено другачије. То је самосталан производ који нуди само основну функционалност чланства. Они који се одлуче за Ограничи садржај Про морају да инсталирају засебан додатак.

Садржај можете ограничити употребом ограниченог кратког кода, а можете да креирате и прилагођене странице за регистрацију и пријављивање помоћу кратких кодова..

Након што се додатак активира, видећете опцију „Ограничи овај садржај“ испод постова, страница и других ВордПресс прилагођених врста поста. Ово вам омогућава да дефинишете ниво корисника за ВордПресс који може да види садржај садржан у ограниченом кратком коду.

Ограничите овај садржај

На страници са подешавањима додатка можете да прилагодите поруку која се приказује када корисник покуша да види страницу, али нема дозволу за то.

Корисницима из различитих корисничких група може се приказати другачија порука.

Ограничите подешавања садржаја

Ограничивање садржаја никако није лош додатак – једноставно нема много функција које вам омогућавају да радите ишта више него да ограничите садржај на предефинисане нивое корисника.

Ако тражите решење за бесплатно чланство, можда бисте желели да размотрите алтернативни додатак као што је Једноставно чланство, јер има подршку за ПаиПал и Стрипе плаћања и може се похвалити многим опцијама корисничких профила. Крајњи члан, Ограничен приступ корисницима и ВП-чланови су такође сјајне опције.

По мом мишљењу, Сандхиллс Девелопмент би требало да повећа функционалност Ограничи садржај да би се боље показао шта ВордПресс корисници могу постићи са про верзијом. Нажалост, у време писања текста Ограничени садржај није ажуриран 12 месеци, па се чини да није био активно подржан.

Шта ограничава Цонтент Про понуду?

Разлика између Ограничи садржај Про и његовог бесплатног партнера је ноћ и дан. Малопродајни са само 99 долара годишње, Ограничи садржај Про је напредни ВордПресс производ који се може користити за прављење многих типова веб локација.

Додатак има функције као што је контролна табла корисника, која корисницима омогућава да прегледају и управљају својим налогом, као и кодове за попуст како би подстакли пријаву за чланство.

Прихватање плаћања не би требало да представља проблем, јер Ограничи садржај Про има подршку за неколико пролаза за плаћање, као што су Стрипе, ПаиПал, Аутхоризе.нет и 2Цхецкоут. Додатак се интегрише и са ВооЦоммерце-ом.

Може се створити велики број извештаја о вашем чланству и заради како би се добила боља слика о учинку ваших чланова. Информације о чланству и информације о плаћању можете извести и у ЦСВ формату.

Ограничите функције садржаја Про

Оно што је заиста импресивно је ниво контроле који имате са Ограничи садржај Про.

На контролној табли корисника не могу само да погледају тренутно стање свог чланства, већ и надограде и надограде на различите планове и само плаћају разлику.

Као администратор, можете да креирате било који тип плана за чланство који желите – било да је то премиум претплата, пробна верзија која ће омогућити људима да тестирају вашу услугу или бесплатан налог. Страница са чланством омогућава вам да видите који су чланови активни, чекају, истекао су и отказали.

На задњем крају можете да одредите које е-поруке се шаљу купцима, као што су признанице за плаћање и подсетници о обнављању.

Ограничите функције садржаја Про

Ограничивање садржаја Про може се користити за напајање различитих веб локација, укључујући блогове само за чланове, чланске клубове и веб локације приватних група за школе и друге организације.

Додатак се такође може интегрисати са ВП Јоб Манагер-ом како би вам помогао да створите потпуно функционалан одбор послова, а форуме и теме на свом ббПресс форуму можете ограничити на претплату.

Погледајте страницу случаја за ограничавање садржаја Про за више примера шта Ограничи садржај Про може да учини.

Верзија 3.0

Откако је покренута Рестрицт Цонтент Про, она се непрестано унапређује и усавршава. Најновије издање је верзија 3.0 бета, која је објављена у јануару 2019. године.

Ово велико издање развијало се скоро годину дана. Увели су две нове прилагођене табеле за чување чланова и нову могућност да купци плаћају скупље планове чланства на рате. Садржај се сада може ограничити на више група корисника.

Ограничите планове за плаћање садржаја Про

У оквиру вашег налога на ограниченом Цонтент Про рачуну имао сам могућност преузимања верзије 2.9.15 такође, али у сврху овог прегледа одлучио сам инсталирати верзију 3.0 бета на свој тестни веб сајт.

Погледајте објаву објаве „Верзија 3.0 бета објављена“ од Асхлеи Гибсон за све детаље о новим функцијама које су додате и грешкама које су исправљене.

Ограничавање приступа с ограничењем садржаја Про

Након што се активира Ограничи садржај, видјет ћете опцију „Ограничи овај садржај“ испод ваших постова, страница и прилагођених врста поста. Дјелује на исти начин као и бесплатна верзија. Међутим, у професионалној верзији имате већу контролу над тим ко може видети ограничени садржај.

Опције за приступ члановима

Садржај можете ограничити на кориснике који су купили одређено чланство, на оне који имају довољан ниво приступа или на чланове који имају одређену улогу.

Садржај се такође може делимично ограничити, а корисницима можете показати његов одломак да бисте добили преглед онога што чланови који плаћају пуно плаћају.

Ограничите овај садржај

Исте могућности приступа члановима могу се примијенити изравно на прилагођене типове постова. На пример, можете да ограничите приступ свим постовима на блогу, свим страницама или прилагођеној врсти поста, као што је портфељ.

Ограничи све поруке

Цијеле категорије и ознаке могу се ограничити и на чланове који плаћају платну. Само је потребно да дефинишете ниво приступа потребан за преглед садржаја.

Ограничење категорије

Као што видите, Ограничи садржај Про вам пружа велику контролу над оним ко је дозвољен за преглед одређеног садржаја на вашој веб локацији.

Управљање чланством са Ограничи садржај Про

Поставке Ограничи садржај садржаја пронаћи ћете у одељку „Ограничи“ у вашем ВордПресс административном делу. Одавде можете да креирате нова чланства, проверите извештаје и конфигуришете како додатак ради.

Страница са чланством наводи све кориснике који имају чланство на вашој веб локацији. Можете филтрирати чланове према њиховом чланском плану и видети који су активни, истекли или избрисани.

Када кликнете на корисника, бићете преусмјерени на страницу с подацима о чланству. Ова страница вас информише о тренутном статусу чланства и омогућава вам да знате када је чланство почело и када је наплаћено.

Можете променити и статус чланства са ове странице. Ово је корисно ако, на пример, желите да наградите дугорочног купца проширењем за чланство.

Детаљи о чланству

Испод је листа свих извршених уплата, а овде можете ручно да додате уплату.

Одељак са белешкама на дну странице користан је за додавање подсетника о чланству купца. На пример, можете да додате подсетник да је купац добио бесплатно чланство у такмичењу или да је добио продужено пробно време.

Временом ће ове белешке помоћи вама и осталом особљу да запамте кључне прекретнице на рачуну купца.

Подаци о плаћању чланства

Свака особа која се пријави за чланство биће наведена на страници са купцима.

Овде можете ручно променити њихово име и адресу е-поште и видети да ли су пристали на било које услове за које сте их питали да прочитају. Овде су приказане потпуне информације о њиховом чланству и уплатама, а ту је и одељак са напоменама за додавање додатних информација о купцу.

детаљи о купцу

Страница нивоа чланства је она на којој креирате своје планове за чланство и не постоји ограничење броја планова које можете да креирате.

Овде је дефинисано све о плану чланства, укључујући име, опис, трајање и цену чланства. Опционална накнада за пријаву може се наплатити са вашим планом. Ако направите овај негативан износ, на прву уплату можете дати попуст. Алтернативно, можете наплатити високу накнаду за пријаву и ниску накнаду за обнављање како бисте наградили оне који обнове своје чланство у наредним годинама.

Такође можете да дефинишете корисничку улогу коју клијент добија приликом регистрације и који ВордПресс ниво приступа је одобрен.

Додајте нови ниво

Попусти су кључни део промоције ваших планова за чланство и награђивања дугорочних купаца.

На страници са попустима можете да одредите код за попуст и да ли је попуст подешени износ или проценат. Попусти се могу ограничити на посебне планове чланства и могу се подесити да истичу до одређеног датума и одређеног броја коришћења.

Додајте нови попуст

Сва примљена плаћања наведена су на страници плаћања. Можете прегледати било коју уплату и уредити информације попут корисничког имена, уплаћеног износа, датума плаћања и статуса плаћања.

На овој страници је приказано за шта је уплата извршена и да ли су у исплати примењени неки попусти.

Уреди плаћање

Страница са извештајима приказује вашу зараду, рефундацију и пријаве; можете филтрирати податке по месецима и по нивоу чланства.

Извештај о заради

Процес стварања чланства, потврђивања плаћања и модификације података о клијентима је све једноставан. Ако нисте сигурни у било који аспект употребе додатка, препоручујем обраћање у документацији Ограничи садржај Про документације.

Једна страница коју бисте требали означити из подручја документације је страница с кратким кодовима, која садржи све доступне кратке кодове и даје примјере како се свака од њих може користити.

Међутим, није битно запамтити ове кратке кодове, јер када активирате Ограничи садржај Про створиће се све потребне странице, попут регистрације, ажурирања података о наплати, уређивања профила и још много тога.

Образац за регистрацију

Стил ваших образаца и поља мењаће се у складу са ВордПресс темом коју користите. Горњи пример приказује вам како би образац изгледао користећи задану ВордПресс тему, Двадесет деветнаест.

Нажалост, у овом тренутку не постоји стајлинг менаџер или градитељ визуелног градитеља који би вам помогао да промените изглед и изглед својих образаца. Ово бих волео да видим интегрисано у додатак у будућности.

У међувремену, погледајте алатку за прављење образаца из компаније Фигартс. Продаје се на цени од 29 УСД, овај додатак вам омогућава да додате прилагођена поља у обрасце помоћу алата за прављење драг-пада и вреди проверити.

Конфигурисање Ограничи садржај Про

На дну административног менија Ограничи садржај садржаја пронаћи ћете подешавања, извоз и алате. Веза помоћи учитава подручје документације на службеном веб мјесту, а страница аддонс наводи све службене додатке и про аддоне.

Страница са подешавањима главних додатака је подељена на пет картица: Опште, Плаћања, Е-пошта, Рачуни и Остало.

Морате да унесете податке о лиценци на општу картицу да бисте примали аутоматска ажурирања. Ова страница подешавања такође је где дефинишете важне странице као што су страница за регистрацију и страница налога.

Главне поставке додатка

Опција аутоматског обнављања омогућава вам да одлучите да ли се чланство увек обнавља или се никада неће обнављати, или да ли је клијенту дозвољено да одлучи.

Овде се може унети и ваша порука са ограниченим садржајем. То се ради помоћу ВордПресс визуалног уређивача, тако да можете лако форматирати текст и додати слике и видео записе у поруку.

Главне поставке додатка

На картици плаћања можете одабрати своју валуту и ​​одредити који гатеваис за плаћање желите да прихватите за уплате за чланство. На располагању је режим песканог сандука који ће вам помоћи да тестирате да ли су плаћања исправно конфигурисана.

Ако одлучите да прихватате плаћање путем одређеног гатеваи-а, обавезно на ову страницу унесите податке о АПИ-ју за то.

Подешавања плаћања

Можете да пошаљете е-пошту у обичном тексту или помоћу предлошка који је прилагођен путем визуелног уређивача ВордПресс.

Све, од адресе е-поште до заглавља, може се модификовати. На врх е-поште можете приложити логотип да бисте и они изгледали професионалније.

Још једна корисна опција је верификација е-поште која осигурава да се купци пријаве помоћу валидне адресе е-поште.

Подешавања е-поште

Можете да измените е-поруке послане за нове активације чланства, отказане чланарине, истекло чланство, подсетнике о истеку рока, подсетнике о обнављању, бесплатна чланарина, пробна чланства, потврде плаћања и неуспешне обнове плаћања.

Тема и садржај сваке поруке е-поште могу се мењати како желите. Будући да се користи ВордПресс визуални уређивач, ове е-поруке можете учинити једноставним или сложеним колико желите.

Предложак е-поште

Рачуни се такође могу прилагодити.

Постоје поља за унос података о вашој компанији, адреса е-поште и текст заглавља и подножја, као и одељак са напоменама за додавање других корисних информација.

Подешавања рачуна

На разним картицама се налазе различите поставке.

На врху су опције за преусмеравање корисника на одређену страницу када покушавају да погледају садржај резервисан за чланове. По дефаулту, корисници се преусмеравају на вашу страницу за одјаву, али, ако вам је драже, можете их послати на другу страницу, као што је ваша регистрациона страница или на страницу са плановима који детаљно описују различите планове за чланство које имате у понуди.

Изложени садржаји могу се приказати како би задиркивали потенцијалне купце, а могу бити омогућени или онемогућени за све постове ако желите.

Остала подешавања

Једно од најважнијих подешавања на овој страници је подешавање једнократних попуста. Ако је ово онемогућено, било који попуст који се примјењује при одјави за чланство примјењиват ће се на све будуће исплате. Ово није увек оно што желите, па будите сигурни да ово прегледате.

Остала подешавања

Можете приморати купце да пристану на ваше услове и правила приватности када се пријаве за чланство. Повезница до ових страница биће приказана у обрасцима за регистрацију ако овде додате страницу о приватности.

Пољама реЦаптцха можете додати у обрасце да бисте спречили нежељену пошту такође.

Остала подешавања

ВордПресс додаци обично остављају све табеле и редове које су створили када их избришете са веб локације. Међутим, Ограничи садржај Про има могућност уклањања свих података када је додатак деинсталиран.

Остала подешавања

Страница за извоз вам омогућава да извозите податке о чланству и податке о плаћању као ЦСВ датотеку. Ови извјештаји се могу прилагодити за одређену врсту чланства и одређени статус чланства.

Извештаји о плаћању такође могу бити ограничени на одређене месеце и године.

Опције извоза

Страница са алаткама наводи податке о систему о ВордПресс-у и вашем серверу.

Ово подручје такође има алат за уклањање погрешака. Упркос инсталирању 3.0 бета, никада нисам наишао на грешке или грешке. Ако наиђете на било који проблем, можете да проследите информације о уклањању погрешака тиму за подршку Ограничи садржај садржаја како би им помогли да реше проблем.

Алати за уклањање погрешака

Све у свему, Ограничи садржај има велики број опција конфигурације.

Главно подручје за које верујем да треба да се побољша је стилинг, и волео бих да додатак даје већу контролу над начином на који су форме и странице налога структурирани и обликовани.

Оффициал Аддонс

Аддонови увелико проширују функционалност ВордПресс додатка; прави додатак понекад може бити разлика између доброг и великог додатка.

Последња ставка у Админ менију Ограничи садржај садржи списак доступних додатака. Они су подељени на службене додатке и про аддонс.

Бољи термин за званичне додатке би био „основни додаци“ или „основни додаци“, пошто су укључени у све планове. Супротно томе, додаци су доступни само професионалним и крајњим корисницима плана и нису доступни онима који се одлуче за нижу цену лиценце Ограничи садржај (више о томе касније).

Унутар вашег административног подручја видећете листу већине додатака који се дају. Овде наведени додаци су МаилЦхимп, ВП Јоб Манагер, Преузимања чланова ЕДД-а, ЕДД ФЕС Границе добављача,
ЕДД новчаник, ограничена количина доступна, монитор за надзор, монитор кампање, МаилПоет и ббПресс.

Званични бесплатни додаци

Бизарно, друга два додатка, ЦСВ увоз корисника и снажна јака лозинка, нису наведени на страници са додацима додатка – упркос томе што су укључени као један од 12 званичних додатака.

АффилиатеВП је наведен као додатак, али то је засебан додатак који се продаје од 99 УСД.

Други додатак наведен на званичној страници аддонс су Попусти за чланове ЕДД. Овај додатак није укључен ни у једно чланство и продаје се одвојено за 19,99 УСД. Технички је то додатак за лако дигитално преношење, па претпостављам да објашњава зашто је одвојено, али и даље изгледа недоследно када су други додаци за интеграцију Еаси Дигитал Довнлоада слободни за преузимање.

Исплате препоруке АффилиатеВП

Постоји добар низ додатака који су укључени као званични додаци.

Ограничена количина аддон-а омогућава вам стварање недостатака омогућавајући вам да ограничите број претплата које се продају. ЦСВ Усер Импорт може се користити за увоз чланова налога из ЦСВ датотеке, а Енфорце Стронг Пассвордс вам омогућава да примените јаке лозинке након регистрације.

По мом мишљењу, функционалност ова три додатка требало би да буде интегрисана у основни додатак. Не видим разлога да се те функције издају одвојено, јер пружају функционалност већини корисника Рестрицт Цонтент Про.

Остали додаци имају смисла да буду пуштени као засебне ставке.

МаилЦхимп, Монитор кампање и МаилПоет могу се користити како би се члановима омогућило да се претплате на вашу листу е-поште путем ових хостинг маркетинг услуга..

Они од вас који такође користе Еаси Дигитал Довнлоадс могу погледати како да интегришу Ограничи садржај Про користећи га ЕДД Мембер Довнлоадс за управљање преузимањима, ЕДД ФЕС Ограничење добављача за прихватање поднесака од добављача и ЕДД Валлет да депонују средства у новчаник продавнице када се потпишу. за чланство.

Остали доступни додаци су за ВордПресс додатке ВП Јоб Манагер, Довнлоад Монитор и ббПресс. Сви они могу се користити за трансформисање веб локације вашег чланства.

ббПресс Интеграција

Једна ствар која вас прилично нервира је да нема начина да инсталирате никакве додатке директно из администраторског подручја ВордПресс-а. Када кликнете на званични додатак, отвориће вам се страница са информацијама. Затим морате да преузмете датотеку додатка и да је сами ручно пошаљете.

Додаци треће стране

Бројни додаци за треће стране доступни су и за ограничавање садржаја Про од стране екстерних компанија.

Скиллфул Плугинс нуди додатак за БуддиПресс интеграцију, али, што је занимљиво, функционалност која се нуди у његовом прилагођеном обнови Аддон-а од тада је додата у основну верзију Ограничи садржај Про.

Други кул додатак је мулти-валутни додатак Удесли. Можете користити овај додатак за прихватање многих других валута на вашој веб локацији.

Удесли такође има генератор купона који ствара банере за промоцију ваших купона.

Купон Генератор

Погледајте додатну страницу треће стране на Ограничи садржај Про да бисте видели више додатака од спољних компанија.

Про Аддонс

Тако бих могао да преиспитам Ограничи садржај Про, компанија ми је љубазно поставила професионалну лиценцу.

У оквиру налога налази се страница за преузимање која приказује све професионалне додатке доступне овом лиценцом.

Про Аддон списак за преузимање

На располагању је укупно 17 професионалних додатака.

На располагању су четири додатна додатка за маркетинг путем е-поште, укључујући
МаилЦхимп Про, АВебер Про, ЦонвертКит и АцтивеЦампаигн. Про МаилЦхимп интеграциони додатак нуди много бољу интеграцију од званичног додатка и може се користити за додавање купаца на различите листе е-поште у зависности од плана чланства који купују.

Про Аддонс

Групни рачуни је занимљив додатак који вам омогућава да продајете чланске групе. Принцип идеја је да, када купац купи чланство, добија одређени број подрачуна. На пример, компанија може да купи један рачун и да запосленима подрачуне.

Дрип Садржај може се користити за пуштање садржаја купцима током времена. Много онлајн курсева користе ову технику да би објављивали садржај недељама и месецима, а не да би цео садржај дали купцу првог дана.

Кап садржаја

Прилагођена преусмеравања могу се користити за преусмеравање корисника на јединствени УРЛ након пријаве или регистрације. Корисно је за слање корисника различитих планова на различите странице.

Попуст за чланове ВооЦоммерце-а може се искористити да онима који су купили чланство дају попуст у вашој продавници са погоном на ВооЦоммерце, док додатак Извиђач за помоћ омогућава приказивање података о чланству корисника у њиховим улазницама за подршку извиђача.

Један од најне јединственијих додатака на листи про аддон-а је Израда сајта. Ово вам омогућава да продавате веб локације које сте направили у ВордПресс мултисите-у. Обично се за ове привилегије могу наплатити купци.

Помозите Сцоунт Интегратион

Доступна су три додатка за ограничавање садржаја: Временско ограничење ограничења омогућава гледање садржаја до одређеног времена у будућности, када је постало приватно; Времена ограничења чине обрнуто и одређују датум и време у будућности када ће ограничени садржај бити доступан свима; и Ограничи прошли садржај могу се користити за ограничавање садржаја пре датума почетка члана.

Друга опција су тврдо подешени датуми истека. Овај додатак вам омогућава да истјечете све чланове одређеног плана за чланство на одређени датум. Једном када се постигне датум, сви чланови истичу своје планове, без обзира на то када су се пријавили.

Истек времена ограничења

Додатак РЕСТ АПИ помаже програмерима да приступе подацима из Ограничи садржај Про, пружајући им приступ свим записима налога и евиденцијама плаћања.

Ако желите да спречите регистрацију нежељене поште од ботова, користите додатак за верификацију математике. У поређењу са пољем реЦаптцха, ово је корисније решење јер само додаје основно математичко питање у новом пољу. Наравно, можете тврдити да би овај додатак требало да буде уграђен у основну верзију Ограничи садржај Про, а не да се пушта као додатак.

Последњи додатак је додатак за ограничење ИП-а који вам омогућава да користите ИП спискове и црну листу ИП-а да бисте контролисали ко може да види ограничени садржај. Ово је важан додатак за заустављање регистрације нежељене поште на вашој веб локацији.

Као и службени додаци, нема начина да инсталирате про аддоне директно из вашег ВордПресс администраторског подручја.

Про-додаци се могу преузети са странице за преузимање вашег налога, а затим ручно учитати.

Трошак ограничавања садржаја Про

Постоје четири опције лиценци за оне који желе да набаве Ограничи садржај Про.

Пошто не постоји опција за одвојено куповину додатака, одлука о томе која лиценца за куповину је једноставнија него са додатком, као што је Еаси Дигитал Довнлоадс, где морате појединачно одмерити цену куповине додатака..

Најјефтинија лиценца доступна за Рестрицт Цонтент Про је лични план, који се кошта 99 долара годишње и омогућава вам приступ 12 званичних додатака. Плус лиценца на 149 долара нуди исту функционалност, али повећава подршку и ажурирања са једне веб странице на пет.

Ограничите цене садржаја за Про

Професионална лиценца и крајња лиценца дају вам исте карактеристике и функционалност. Једина разлика је што професионална лиценца кошта 249 долара годишње, док коначна лиценца кошта једнократну накнаду у износу од 499 долара. Стога, ако мислите да ћете обновити професионалну лиценцу за другу годину, крајња лиценца је боља куповина.

Обе ове опције вам омогућавају приступ Ограничи садржај и све званичне додатке и додатке. Не постоје ограничења за ажурирање или подршку за број веб локација на којима инсталирате Ограничи садржај Про.

Ограничи садржај Про продаје се уз гаранцију да ћете добити 100% поврата новца ако нисте задовољни производом.

Међутим, имајте на уму да се Ограничи садржај Про продаје са омогућеним аутоматским обнављањем. Тако да обавезно онемогућите обнављање ако не желите да вам наплаћују употребу додатка другу годину.

Ограничи алтернативе Про алтернативе

Када је реч о креирању веб локација за чланство и ограничавању садржаја на одабране кориснике, власници веб страница ВордПресс су размажени због избора. На тржишту постоји велики број напредних решења.

Као што вероватно знате, програмери програма Ограничи садржај такође развијају лако дигитално преношење. Овај додатак се такође може користити за креирање веб локације за чланство помоћу додатака као што су понављајућа плаћања и ограничења садржаја.

Исто тако, можете да направите веб страницу за чланство користећи ВооЦоммерце путем додатка за чланство у ВооЦоммерце.

Чланства у ВооЦоммерце-у

Ако тражите бесплатно решење, погледајте додатке које сам споменула раније у овом чланку: Једноставно чланство, Крајњи члан, Ограничи приступ корисницима и ВП-Чланови. Савршени су за једноставне веб локације са чланством, а на располагању су бројни премиум додаци како би их додатно продужили.

Тржиште додатака ВордПресс за премиум чланство остаје конкурентно као и увек, а ова решења имају више могућности него бесплатни додаци за чланство.

Обимом овог прегледа излази потпуна поређење истих. Међутим, требали бисте провјерити МемберПресс, ВисхЛист Мембер, Паид Мемберсхипс Про и с2Мембер. Корисници ВордПресса ове додатке добро оцењују и постоје већ дужи низ година.

Погледајте и аМембер Про. Ово је самосталан производ, али се добро интегрише са ВордПрессом и другим популарним ЦМС и форумским апликацијама.

Члан жеља

Остала решења за проверу укључују следеће:

 • МемберМоусе
 • ЛеарнДасх
 • Плаћене претплате за чланове
 • Оптимизујте штампу
 • Магиц Мемберс
 • Ниња Схоп
 • Ултимате Мемберсхип Про
 • ПриватеЦонтент
 • АРМембер
 • Чланство у ВП-у

Обавезно одредите које су вам карактеристике кључне за ВордПресс додатак, јер ће вам ово помоћи да донесете информисану одлуку о најбољем рјешењу за вас и вашу веб страницу.

Последње мисли

Ограничи садржај Про снажно је решење за чланство које се може користити за ограничавање садржаја на вашој веб локацији на више начина.

Има сјајну подршку за приступање плаћања и на ефикасан начин управља претплатама и плановима. Има све што вам је потребно за израду веб странице са професионалним садржајем.

Да ли је Ограничивање садржаја Про право решење за вас, зависи од ваших потреба. Међутим, верујем да је додатак једно од најбољих решења доступних данас, јер пуни многе напредне функције за чланство без да вас преплави са превише могућности. Ово осигурава да је додатак свестран, али је једноставан за употребу.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map