7 millors plataformes de comerç electrònic | Crea la teva botiga avui

Voleu guanyar diners en línia? Si és així, tu’he vingut al lloc adequat. La creació d’un negoci en línia d’èxit comença amb l’elecció de la millor plataforma de comerç electrònic per a vostè, és per això que aquest article revelarà les set millors plataformes de comerç electrònic que hi ha al voltant.


Les plataformes de comerç electrònic et permeten crear la teva pròpia botiga en línia sense habilitats de codificació, un pressupost sense fons ni un títol en disseny web. Disposen de dissenys i funcions específiques de comerç electrònic per a configurar el vostre negoci el més fàcil possible i reeixit.

Hi ha tantes plataformes de comerç electrònic disponibles, escollint-ne una pot confondre bastant ràpidament, sobretot quan tots afirmen ser el millor. Don’No perdreu el temps o els diners en una plataforma de comerç electrònic de segona tarifa. Nosaltres’He fet la investigació i ara es poden revelar les millors set plataformes de comerç electrònic!

Millors plataformes de comerç electrònic: Top 7 revelats

 1. Shopify: la millor plataforma de comerç internacional.
 2. Wix: una gran relació qualitat-preu.
 3. BigCommerce: el millor per a empreses grans i de ràpid creixement.
 4. Squarespace: ideal per plantilles d’alta qualitat i aparadors estètics.
 5. Weebly: el que cal veure.
 6. Volusió: excel·lents característiques d’analítica.
 7. GoDaddy: el millor per a principiants.

Shopify és la millor opció – ella’és potent però fàcil d’utilitzar. Wix és encara més amable per als principiants, però té menys eines de venda. BigCommerce és ideal per a botigues de creixement ràpid, mentre que Squarespace té els dissenys més atractius. Weebly, Volusion i GoDaddy són menys arrodonides, però tenen grans avantatges per al negoci adequat.

Hem realitzat centenars d’hores de recerca i proves per mostrar-vos aquesta llista, de manera que podreu seure i gaudir de la nostra distribució de les set millors plataformes de comerç electrònic. Nosaltres’També revelaré quines plataformes són les millors per la indústria per oferir-vos un detall minúscul i detallat per ajudar-vos a començar amb la correcta.

Si tu’Si no us plau, podreu veure com el millor índex de plataformes de comerç electrònic en funció de les funcions clau del gràfic de comparació següent. Totes les plataformes d’aquesta llista tenen una prova gratuïta o un pla gratuït, perquè pugueu provar abans de comprar – nosaltres’He inclòs enllaços perquè pugueu provar-los:

Compareu les millors plataformes de llocs web de comerç electrònic

Per seleccionar les plataformes de comerç electrònic que més us interessen, podeu afegir i eliminar les columnes del gràfic següent mitjançant ‘Tanca’ icones de la primera fila. Si una determinada categoria de característiques no és’Podeu suprimir-lo del gràfic per personalitzar la vostra comparació. D’aquesta manera, tu’Trobaré la millor plataforma de comerç electrònic en molt poc temps!

Shopify Wix BigCommerce Espai d’espai Weebly Volusió GoDaddy

 • Shopify 4.7 / 5
 • Wix 4.3 / 5
 • BigCommerce 4.2 / 5
 • Espai 4.2 / 5
 • Weebly 4,1 / 5
 • Volusió 3,9 / 5
 • GoDaddy 3.7 / 5

Actualitza els constructors Logo de la botiga petit creador de llocs web Shopify logotip de wix Wix logo de bigcommerce BigCommerce logotip de l’espai Espai d’espai weebly_logotype Weebly logotip de volusion Volusió logotip de godaddy GoDaddy Avaluació general (BECP) 4,7 / 5 4,3 / 5 4,2 / 5 4,2 / 5 4,1 / 5 3,9 / 5 3,7 / 5 Millor premi Millor plataforma de comerç integral Tot i una excel·lent relació qualitat-preu Millors funcions integrades Plantilles més ben dissenyades La visualització de funcions excel·lents d’Analytics Més fàcil d’utilitzar Facilitat d’ús 4 3,6 3,3 3,4 4 2,8 4,1 Característiques de venda Funcions de venda 4,7 2,6 4,5 3,5 2,6 4,4 2,9 Integració multicanal Inventari 5 2 5 5 3 4 5 Opcions de pagament Amazon Apple Pay Quadrat Franja PayPal Funcions del lloc web Funcions del lloc web 4,1 4 4,1 3,6 4 3,5 2.1 Inici de sessió del client Àrea de membres Protecció de contrasenya SEO 4 5 5 3 4 4 4 Funcionalitats del disseny del disseny 3,7 4 3,2 4,2 3,2 2,4 Flexibilitat del disseny Ajuda i assistència 4,1 4,7 3,2 3,5 3 3,8 3,3 Valor preu dels diners 3,5 4,5 3,7 4,4 4,5 3,7 3,4 Prova gratuïta 14 dies de prova Sí 15 dies de prova de 14 dies Sí de 14 dies de prova de 30 dies Pla de lliure prova Pla d’entrada (mensual)

 • 29 dòlars
 • 16,5 dòlars
 • 29,95 dòlars
 • 18 dòlars
 • 8 dòlars
 • 29 dòlars
 • 25 dòlars

Puntuació del client Puntuació del client 4,7 4,5 3,2 4 4 2,5 4,1 Qualificació general (BECP)

4.7 de 5

4.3 sobre 5

4.2 sobre 5

4.2 sobre 5

4.1 sobre 5

3,9 sobre 5

3.7 de 5

Visita
Visita de Shopify
Visita de Wix
Visita BigCommerce
Visita a l’espai
Visita Weebly
Visita a la Volusió
GoDaddy Voleu saber-ne més? Consulteu la nostra revisió de Shopify Consulteu la nostra revisió de Wix Consulteu la nostra crítica de BigCommerce Consulteu la nostra revisió de Squarespace Consulteu la nostra revisió Weebly Consulteu la nostra revisió Volusion Consulteu la nostra crítica de GoDaddy Afegeix una valoració general del constructor (BECP) Què és això?

Aquesta valoració global és una puntuació mitjana de tots els factors que fem servir per puntuar les plataformes de comerç electrònic.

Per què importa això??

Si tu’torneu de pressa, aquesta vista de captura de pantalla us ofereix aquí una resposta ràpida a la pregunta: ‘que és la millor plataforma de comerç electrònic?’

Comparació shopify 4,7 / 5 wix 4,3 / 5 bigcommerce 4,2 / 5 places quadrats 4,2 / 5 weebly 4,1 / 5 volusion 3,9 / 5 godaddy 3,7 / 5 Tancar Millor premi Què és això?

Consulteu quines són les funcions de cada plataforma de comerç electrònic.

Per què importa això??

Aquest premi mostra en quina àrea cada plataforma supera els seus competidors. Si tu’no estic segur de què’Esteu buscant, els poden ajudar a encertar en el camí correcte per trobar el creador perfecte de llocs web de comerç electrònic.

Comparació shopify Millor plataforma de comerç electrònic de tot tipus Great value for Money bigcommerce Millors funcions integrades quadrat espai més ben dissenyat Plantilles web Weebly The Great to Watch volusion Great Analytics Característiques godaddy Més fàcil d’utilitzar Tancat Facilitat d’ús Què és això?

Què intuïtiu ha d’utilitzar aquest constructor?

Per què importa això??

Si tu’no ets massa experimentat tecnològicament, encara pots crear una botiga en línia. Sabem que no hi ha molta gent’No som massa segurs a l’ordinador i és per això que nosaltres’heu valorat cada plataforma de comerç electrònic sobre la facilitat d’ús. Això significa que podeu triar una plataforma adequada al vostre nivell d’habilitats.

Comparació shopify 4/5 wix 3,6 / 5 bigcommerce 3,3 / 5 places quadrades 3,4 / 5 weebly 4/5 volusion 2,8 / 5 godaddy 4,1 / 5 Tancar Característiques de vendes Què és això?

Comissions de transacció, tant si es poden crear codis promocionals com en recuperació del carretó. Aquestes són només algunes de les funcions de vendes que hem tingut en compte per oferir-vos una puntuació combinada de com de bo cada plataforma’Les característiques de vendes són.

Comparació shopify 4,7 / 5 wix 2,6 / 5 bigcommerce 4,5 / 5 places quadrades 3,5 / 5 weebly 2,6 / 5 volusion 4,4 / 5 godaddy 2,9 / 5 Tanca la integració de canals múltiples Què és això?

Pots vendre a través de les xarxes socials i altres mercats?

Comparació shopify wix gran empresa espai quadrat pesadament volució fillol Inventari tancat Què és això?

Com valorem cada plataforma de comerç electrònic’La qualitat de l’inventari es basa en la quantitat de productes que podeu vendre, en la capacitat de crear múltiples variants, si podeu importar productes a granel, la gestió d’estocs disponible, tant si obteniu informes d’ingressos com si podeu veure els recomptes de visitants..

Comparació shopify 5/5 wix 2/5 bigcommerce 5/5 places quadrades 5/5 weebly 3/5 volusion 4/5 godaddy 5/5 Tancar Amazon Què és això?

Accepten Amazon com a opció de pagament?

Comparació shopify wix gran empresa espai quadrat pesadament volució fillol Tanca Apple Pay Què és això?

Accepten Apple Pay com a opció de pagament?

Comparació shopify wix gran empresa espai quadrat pesadament volució fillol Plaça a prop Què és això?

Accepten Square com a opció de pagament?

Comparació shopify wix gran empresa espai quadrat pesadament volució fillol Tancament de ratlles Què és això?

Accepten Stripe com a opció de pagament?

Comparació shopify wix gran empresa espai quadrat pesadament volució fillol Tanca PayPal Què és això?

Accepten PayPal com a opció de pagament?

Comparació shopify wix gran empresa espai quadrat pesadament volució fillol Tanca les funcions del lloc web Què és això?

S’inclouen en aquesta categoria d’investigació àrees com les funcions integrades, l’espai d’emmagatzematge, la qualitat de la botiga d’aplicacions i si la plataforma té la possibilitat de donar suport a un bloc.

Comparació shopify 4.1 / 5 wix 4/5 bigcommerce 4.1 / 5 places quadrades 3.6 / 5 weebly 4/5 volusion 3.5 / 5 godaddy 2.1 / 5 Tancar Login client Què és això?

Tenen accés de client com a opció de seguretat?

Comparació shopify wix gran empresa espai quadrat pesadament volució fillol Tanca l’àrea de membres Què és això?

Tenen una zona de membres com a opció de seguretat?

Comparació shopify wix gran empresa espai quadrat pesadament volució fillol Tanca Protecció de contrasenya Què és això?

Tenen protecció de contrasenya com a opció de seguretat?

Comparació shopify wix gran empresa espai quadrat pesadament volució fillol Tancar SEO Què és això?

L’optimització de motors de cerca és la possibilitat d’adaptar la vostra botiga en línia perquè els motors de cerca s’entenguin millor i, per tant, milloren la vostra visibilitat en línia.

Per què importa això??

Tenir una presència en línia més destacada és bàsic per aconseguir més clients a la vostra botiga en línia i per impulsar la línia de fons!

Comparació shopify 4/5 wix 5/5 bigcommerce 5/5 places quadrades 3/5 weebly 4/5 volusion 4/5 godaddy 4/5 Tancar Funcionalitats del disseny Què és això?

Aquesta va ser una de les àrees generals que vam investigar tenint en compte la marca i el disseny de les plantilles proporcionades entre altres funcions. Totes aquestes categories es van combinar per donar-nos una marca global del disseny.

Comparació shopify 3.7 / 5 wix 4/5 bigcommerce 3.2 / 5 places quadrats 4.2 / 5 weebly 3.2 / 5 volusion 3.4 / 5 godaddy 2.6 / 5 Tancar la flexibilitat del disseny Què és això?

Podeu canviar el tema / la plantilla un cop s’hagi publicat el vostre lloc?

Comparació shopify wix gran empresa espai quadrat pesadament volució fillol Tanqueu Ajuda i assistència Què és això?

Es busca el nombre de maneres de rebre assistència del proveïdor. El proveïdor ofereix un centre d’ajuda, sistema de bitllets, servei telefònic i xat en directe? I el servei de telefonia / xat en viu està disponible les 24 hores.

Per què importa això??

A ningú li agrada quedar encallat, així que’s tranquil·litzador per conèixer-ho’s ajuda a la mà, en cas que ho necessiti. El servei 24/7 és especialment important, ja que aporta un toc personal i mitjans’Sempre hi ha algú al voltant per ajudar-lo.

Comparació shopify 4,1 / 5 wix 4,7 / 5 bigcommerce 3,2 / 5 places quadrats 3,5 / 5 weebly 3/5 volusion 3,8 / 5 godaddy 3,3 / 5 Què és això?

Esteu aconseguint el millor per a la vostra dona? Volíem assegurar-nos que li proporcionem informació honesta i representativa sobre si les funcions que proporciona cada constructor valen el preu que està pagant..

Comparació shopify 3,5 / 5 wix 4,5 / 5 bigcommerce 3,7 / 5 places quadrats 4,4 / 5 weebly 4,5 / 5 volusion 3,7 / 5 godaddy 3,4 / 5 Close Free Trial Què és això?

Ofereixen una prova gratuïta?

Comparació shopify Prova de 14 dies wix Sí bigcommerce Prova de 15 dies places a l’espai 14 dies Trial de prova Si volusió 14 dies de prova Godaddy Prova de 30 dies Tanca Pla gratuït Què és això?

Ofereixen un pla gratuït?

Comparació shopify wix gran empresa espai quadrat pesadament volució fillol Tancar el pla d’entrada (mensual) Què és això?

El pla més econòmic disponible per a aquesta plataforma de comerç electrònic.

Per què importa això??

Si voleu construir una botiga en línia, però no’Tinc un pressupost enorme, probablement val la pena examinar el pla d’entrada d’una plataforma de comerç electrònic.

Comparació shopify

 • 29 dòlars

wix

 • 16,5 dòlars

gran empresa

 • 29,95 dòlars

espai quadrat

 • 18 dòlars

pesadament

 • 8 dòlars

volució

 • 29 dòlars

fillol

 • 25 dòlars

Tanca la puntuació del client Què és això?

Vam explorar quina probabilitat tindrien els clients de la vida real de recomanar cada plataforma de comerç electrònic i com de coneguda és cada plataforma per proporcionar-vos una qualificació global de puntuació dels clients..

Comparació shopify 4,7 / 5 wix 4,5 / 5 bigcommerce 3,2 / 5 places quadrades 4/5 weebly 4/5 volusion 2,5 / 5 godaddy 4,1 / 5 Tancar

Seleccioneu els constructors a comparar

Consulteu els constructors seleccionats a continuació

Cancel·la la comparació

Feu lliscar per comparar

Encara no esteu segur de quina plataforma de comerç electrònic us convé? No hi ha cap problema, fes el nostre test de quatre preguntes i troba el teu constructor perfecte!

Encara no sabeu quin utilitzar? Recomanació personalitzada

Quins són els millors fabricants de botigues en línia?

Què passa amb les eines de comerç electrònic més avançades?

En aquest article, nosaltres’Miraré els constructors de llocs web fàcils d’utilitzar que us permeten crear i executar una botiga en línia. Els usuaris avançats poden estar interessats en solucions de comerç electrònic com WordPress, que podeu utilitzar per codificar una botiga en línia des de zero. Per obtenir més informació, llegiu el nostre article sobre programari avançat de comerç electrònic.

Més informació

 • Consulteu els constructors de llocs web de comerç electrònic classificats al costat de l’altre. Llegiu els comentaris, obteniu valoracions d’estrelles i compareu cada plataforma per trobar la millor opció per a vosaltres!

Millors ressenyes de la plataforma de comerç electrònic

# 1: Shopify

La millor plataforma de comerç internacional.

Comença a vendre de 29,99 dòlars al mes.

# 2 – Wix

Una gran relació qualitat-preu.

Comença a vendre de 23 dòlars al mes.

# 3: BigCommerce

El millor per a les empreses de gran creixement i ràpid.

Comença a vendre de 29,95 dòlars al mes.

Caps amunt! Obteniu fins a tres mesos de franc amb BigCommerce

Només volíem informar-vos que actualment BigCommerce ofereix tres mesos gratis quan us registreu a un nou pla. Va a comprovar-ho!

# 4 – Espai d’espai

El millor per a plantilles d’alta qualitat i un aparador estètic.

Comença a vendre de 18 dòlars al mes.

# 5 – Weebly

La de veure.

Comença a vendre de 8 dòlars al mes.

# 6 – Volusió

Excel·lents característiques d’analítica.

Comença a vendre de 29 dòlars al mes.

# 7 – GoDaddy

Millor per a principiants, molt fàcil de construir una botiga en línia.

Comença a vendre de 19,99 dòlars al mes.

La millor plataforma de comerç electrònic per productes, serveis i indústria

Utilitzeu les seccions expandibles a continuació per triar el producte, el servei o la indústria i veure quina plataforma de comerç electrònic arriba.

Millor plataforma de comerç electrònic per funcions

Nosaltres’estem molt orgullosos de la nostra investigació. Ell’És el que ens fa destacar de la competència a l’hora de valorar i revisar els creadors de llocs web i les plataformes de comerç electrònic.

Per seguir llegint sobre els àmbits que tenim’heu investigat, per esbrinar per què importen i quines plataformes van resultar victorioses a cada categoria, feu clic als enllaços ampliables que hi ha a continuació:

Millor plataforma de comerç electrònic segons la puntuació del client

Per què importa?

Ara, vam dir al principi que les ressenyes professionals importen més que opinions personals, però això’No vol dir que Bob de la carretera’l’opinió no ho fa’no importa res! Lluny. Les persones que han utilitzat o experimentat aquestes plataformes acostumen a oferir bones segones opinions.

Com posem a prova això

Després de la nostra facilitat d’ús, ens vam asseure amb la gent i els vam entrevistar. Volíem conèixer els seus pensaments generals a la plataforma. Potser han trobat complicat començar, però això no’vull dir que pensaven que la plataforma era inútil.

Ens vam preguntar quina probabilitat tenen’Seria recomanar la plataforma que van provar a un amic, en una escala d’un a cinc. Igual que amb facilitat d’ús, aquestes puntuacions es van modificar i van donar a cada constructor de llocs web de comerç electrònic un segell d’aprovació o un rètol d’avís..

A part d’això, vam estudiar la importància de l’empresa (les plataformes més petites poden ser més vulnerables a l’enfocament!). També hem tingut en compte la nostra relació qualitat-preu i l’experiència dels usuaris, donant-nos la qualificació de puntuació del client final.

Guanyador de la categoria: Shopify

El públic ha parlat: Shopify va sortir amb la recomanació més alta. Ell’També és una empresa massiva, amb èxit’s va ajudar a més de mig milió de comerciants a vendre per internet. Ah, i va acabar segon per facilitar-ne l’ús!

Llegiu la nostra ressenya detallada de Shopify aquí.

O bé, esbrineu quin pla de preus s’adapta més a la nostra revisió de preus Shopify.

Més comparacions de plataformes de comerç electrònic

Lluitar per decidir entre dos constructors de llocs web de comerç electrònic diferents? No tingueu por, nosaltres’t’he cobert. Al costat de totes les nostres ressenyes detallades, també tenim tota una sèrie d’articles de comparació. Aquests es plantegen dues o més plataformes les unes contra les altres i us expliquen les diferències clau.

Tipus de plataformes

Allotjament independent (codi obert)

Els llocs web que s’allotgen, com WordPress.org, són on pagueu per posar el vostre lloc web en línia. Té un cost addicional, però en última instància és propietari del teu propi lloc web i pots fer personalitzacions que consideris oportunes. Tanmateix, hauria de passar alguna cosa malament’Seré a tu per arreglar-ho.

Cons independent de propietari independent
 • Personalització sense límits
 • Més funcionalitat i escalabilitat
 • Cost afegit
 • Vostè’ser responsable de qualsevol problema

Hosted (Saas) (incloure pros i contres)

Els llocs web allotjats són paquets en tot. Ells’Es va dissenyar amb els fabricants de llocs web com Shopify, BigCommerce i Wix. El cost de l’allotjament s’inclou a la quota mensual i la plataforma solucionarà els problemes que puguin sorgir. Vostè no’Tanmateix, no teniu el vostre espai d’allotjament i només podreu utilitzar les eines que proporciona la mateixa plataforma.

Continguts allotjats ProsHosted
 • Sense cost addicional
 • Qualsevol problema tractat per a vostè
 • Restringit a la vostra plataforma’s capacitats
 • Comptar amb la vostra plataforma per estar al dia

Mixta (CaaS) (inclou avantatges i contres)

Allotjament mixt és el lloc en què es pren una plataforma que s’allotja i s’integra elements de les plataformes allotjades. Per exemple, fent servir Shopify’s plugin per a WordPress. Encara teniu total flexibilitat pel vostre lloc web, però podeu accedir a alguns de Shopify’Eines integrades. Ell’és una gran casa a mig camí entre allotjament propi i allotjament.

Contres mixtes ProsMixed
 • Personalització amb funcions integrades
 • Pot confiar en la plataforma allotjada per actualitzar les seves funcions
 • Car com tu’Torneu pagant l’auto-allotjament i el connector
 • Vostè’segueixo sent responsable dels problemes que puguin sorgir

Quant costen les plataformes de comerç electrònic?

El cost de les plataformes de comerç electrònic varia enormement. Allà’s un pla de preus per a cada necessitat. Amb plataformes específiques de comerç electrònic, com Wix, Weebly i Squarespace, podeu vendre fins a un preu mínim de $ 8 / mes. Per descomptat, si tu’És un negoci a nivell empresarial que vol créixer, tu’Vull un dels plans principals de Shopify o Bigcommerce, amb un preu de 299 $ / mes i 249,95 $ / mes respectivament.

Alguna d’elles ofereix plans o proves gratuïtes?

Moltes de les millors plataformes de comerç electrònic ofereixen proves gratuïtes que tenen una durada aproximada de dues setmanes. Shopify, BigCommerce, Squarespace i Volusion tenen proves gratuïtes. Big Cartel és l’única plataforma que us permet vendre de forma totalment gratuïta en línia. Wix i Weebly tenen plans gratuïts, però no’no incloure el comerç electrònic.

Més informació sobre preus

Què poden fer les vostres plataformes de comerç electrònic?

Què pot fer, per tant, les millors plataformes de comerç electrònic? Bé, ells’és una bona manera de vendre en línia i fer uns quants dòlars addicionals. Vostè no’No heu de ser un expert en disseny i no’no necessito saber codi!

Digueu que voleu guanyar diners per Internet. Voleu crear una botiga per a la vostra petita empresa o començar a vendre en un lloc senzill de comerç electrònic.

Us sona això??

Vostè’Torneu a vendre un grapat de productes i comenceu a afegir imatges i descripcions de productes bonics. Us connecteu a un carretó de la compra (una eina web que permet a la vostra botiga acceptar pagaments) i a vosaltres’tornar a sortir!

A continuació, promocioneu la vostra botiga mitjançant diferents tècniques de màrqueting i la gent comença a visitar-la. Vostè’He descobert que als vostres visitants els agrada el que heu d’oferir, i ells’estic gastant els diners! Vostè’ara estic en negoci!

Sembla emocionant?

Però aquí’s el problema: si tu’no tinguis compte, vostè’Faré servir tot el temps per mantenir la vostra botiga en funcionament. Haureu de:

 • Gestioneu els vostres canals de vendes (inclosos els comptes de xarxes socials)
 • Crea nou material de màrqueting
 • Respon a correus electrònics de suport (de vegades enfadats)
 • Gestioneu el vostre inventari d’existències
 • Analitzeu els vostres informes de vendes
 • Gestiona els impostos i fes els temuts paperis

Llanceu-ho tot junt i vareu guanyar’no us queda temps per centrar-vos en el creixement de la vostra botiga en línia (nosaltres’he estat allà i ho he fet).

Don’no deixi que això sigui tu.

Així, què faries tu?

Aquí és on una plataforma de comerç electrònic superior us pot ajudar.

Cadascuna de les millors plataformes de comerç electrònic que presentem en aquesta guia us ajudarà a construir i fer créixer la vostra botiga en línia.

Podeu triar entre plataformes especialitzades de comerç electrònic, com Shopify, i creadors de llocs web amb funcionalitat de comerç electrònic, com Wix i Weebly. No tots els creadors de llocs web són excel·lents per al comerç electrònic, és per això que vam fer la investigació per oferir el millor del mercat.

Ells’Torneu a totes les plataformes de comerç electrònic. Però quin escolliu depèn de les vostres necessitats, de la mida del vostre negoci i del tipus de botiga que tingueu’estic corrent.

Alguns constructors de llocs web de comerç electrònic com Wix són millors en general que les plataformes especialitzades de comerç electrònic com Volusion. Així que’És millor pensar quants productes tens’tornes a vendre, quina importància té el control creatiu i quina velocitat creix el teu negoci.

“Una bona plataforma de comerç electrònic és com un conjunt de Lego. Obteniu la base per construir, i després podeu afegir noves funcions per canviar l’aspecte, la sensació i la funcionalitat del vostre producte. A més, si decidiu que ja no us agrada un bloc, el podeu suprimir. Senzill! Obteniu una gran flexibilitat per construir i fer créixer la botiga que desitgeu.”

Les millors plataformes de comerç electrònic us permeten continuar afegint eines a la vostra botiga en línia. Això no només ajuda la vostra empresa a créixer, sinó que també allibera el seu temps per poder concentrar-se en altres coses més importants (tant a nivell personal com professional).

Què passa amb les devolucions?

Don’no us preocupeu, nosaltres’t’he cobert. Hem creat una nova infografia que presenta visions úniques sobre el paisatge de rendiments, revelant els consumidors més descarats i quins productes’és molt probable que torni.

Les taxes de rendibilitat del comerç electrònic no han estat mai grans, havent augmentat un 95% en els últims cinc anys, mentre que els lliuraments de devolució suposaran un cost de 550 milions de dòlars a les empreses el 2020. Volíem investigar més endavant aquesta tendència i vam combinar la nostra pròpia investigació amb les dades d’Optoro ( una plataforma d’optimització de rendiments), UPS, Reverse Logistics Association, PostNord i llocs de comerç coneguts com nasdaq.com i shopify.com.

Consulteu la infografia que hi ha a continuació per obtenir més informació sobre els rendiments del comerç electrònic i les estadístiques que heu de conèixer per comprovar el vostre negoci.

estadístiques de retorn del comerç electrònic Els nostres principals recursos per a venedors en línia com vostè:

Com crear una botiga en línia: la nostra guia pas a pas: venda avui en línia amb la nostra guia fàcil de seguir

Gràfic de comparació dels constructors de botigues en línia: compareu les principals plataformes de comerç electrònic del nostre gràfic

Compara el millor programari de comerç electrònic: tria el més adequat per a tu avui!

Com trieu la millor?

Millor gràfic de comparació de fabricants de botigues en línia

Com podeu triar entre les nostres set millors plataformes de comerç electrònic? Per trobar la plataforma adequada, heu de pensar en coses com la facilitat d’ús, les aplicacions i les extensions, i fins a on voleu fer créixer la botiga.

En aquest apartat, nosaltres’Es tractarà el que heu de tenir en compte a l’hora de triar la vostra plataforma de comerç electrònic.

En primer lloc, hem basat les nostres eleccions en la nostra pròpia investigació i experiència. Després d’utilitzar diverses plataformes de comerç electrònic, hem descobert que les maneres clau per ajudar-vos a administrar la vostra botiga en línia són:

 • Optimització mòbil
 • Facilitat d’ús
 • Escalabilitat
 • Opcions de pagament
 • Aplicacions i complements

Deixar’aprofundim una mica més.

Optimitzat per a mòbils

Per quants dispositius diferents podeu navegar per internet a la vostra llar?

Si tu’estic semblant a la típica família. Això també val per als vostres clients potencials.

Les compres per telèfons mòbils són més populars que mai. De fet, el 2021, el mòbil podria arribar a arribar al 72,9% de les vendes de comerç electrònic, fins a l’11,6% del 2014.

L’optimització de mòbils és una manera fantàstica de descriure com s’adapta bé la vostra botiga quan la gent la mira en diferents dispositius (penseu smartphone, tauleta, ordinador portàtil) amb diferents mides de pantalla.

Les millors plataformes de comerç electrònic assegureu-vos que la vostra botiga tingui un aspecte excel·lent, independentment del dispositiu que utilitzeu el vostre client.

A més, els millors editors de plataformes de comerç electrònic faciliten la visualització de la vostra botiga en diferents dispositius. Podeu canviar entre la visualització prèvia del telèfon i de l’escriptori amb un clic.

Una plataforma de comerç electrònic superior inclourà fins i tot moltes coses per a vosaltres. Els temes (també anomenats plantilles) que utilitzeu per dissenyar la vostra botiga en línia estan dissenyats per tenir un aspecte bo en qualsevol dispositiu.

Els temes del Shopify, per exemple, generalment s’optimitzen per utilitzar-los tant en mòbils com en ordinador. De la mateixa manera, Wix tornarà a formatar automàticament la vostra botiga perquè es vegi bé en els dispositius mòbils. Squarespace, Weebly i BigCommerce també ofereixen botigues mòbils.

El millor és que afegir aquests temes i fer una visualització prèvia del lloc al mòbil és fàcil. La qual cosa ens porta a…

Facilitat d’ús

Tant si tu’tot just començar a vendre en línia o aconseguir que els seus negocis de maons i morters en línia siguin per primera vegada, la facilitat d’ús és tot.

Totes les nostres plataformes de comerç electrònic més diferents són diferents, però tenen en comú una cosa crucial: podeu aconseguir la línia i començar a vendre sense saber codificar..

Què’és el punt per tenir un potent potencial de personalització si no ho feu’No sé com utilitzar-lo?

Els millors taulers de taula de comerç electrònic són senzills i intuïtius d’utilitzar. També inclouen excel·lents serveis d’assistència i assistència al client que us guien a través de la creació de la vostra botiga en línia.

Comptar amb un servei de qualitat és com contractar un mentor empresarial a temps complet. Ells’esteu al vostre racó tot el dia i us poden apuntar en la direcció correcta quan les coses vagin malament.

Nosaltres’Hem classificat les millors plataformes de comerç electrònic com a mínim quatre estrelles de cada cinc al nostre gràfic de comparació de comerç electrònic. Vostè no’No necessiteu coneixements de codificació per crear una tenda en línia elegant. Això no passa per programes de comerç electrònic allotjats més complexos com WordPress i Magento (si voleu obtenir més informació sobre aquestes eines avançades, visiteu la nostra guia sobre el millor programari de comerç electrònic).

Si us resulta difícil crear i executar la botiga en línia, realitzeu-lo’et costarà temps i diners. Això es deu al fet que haureu de dedicar-vos una gran quantitat de temps a treballar com fer les coses, o bé molts diners que contracteu un dissenyador perquè faci el treball per a vosaltres..

Afortunadament, les plataformes de comerç electrònic s’han dissenyat a la vostra disposició. Faciliten afegir les funcions, colors, tipus de lletra i funcionalitats que desitgeu a la vostra botiga.

Ells’re intuïtiu d’utilitzar, això vol dir que el disseny de la vostra botiga s’ha de sentir natural; només cal apuntar i fer clic a la funció que voleu afegir, eliminar o canviar.

I la millor part?

Cadascuna de les nostres millors plataformes de comerç electrònic ofereix una prova gratuïta. Vostè no’No hem de prendre la paraula perquè ells’és fàcil d’utilitzar. Assegureu-vos que utilitzeu la plataforma fàcil abans de comprometre els vostres dòlars guanyats, donant-vos d’alta a una prova gratuïta.

Escalabilitat

Una plataforma de comerç electrònic no ho fa’No et proporcionarà el que necessites ara mateix, et proporciona el que necessites per executar un negoci amb èxit a llarg termini. Al cap i a la fi, a mesura que creixes, vols vendre més productes a més clients, oi? Heu de saber si:

 • La vostra botiga pot gestionar el nombre addicional de compradors sense alentir-se ni xocar
 • Tens la flexibilitat de fer canvis a mesura que canvien els objectius empresarials
 • Si podeu afegir més productes a mesura que amplieu la vostra gamma
 • Podeu estar segurs que la vostra botiga té els certificats de seguretat adequats per vendre en línia.

Les millors plataformes de comerç electrònic us proporcionen tot això i molt més. Per exemple, tots els plans de Shopify inclouen una amplada de banda il·limitada (la quantitat de dades que pot gestionar el vostre magatzem abans que es trenqui), l’emmagatzematge d’arxius il·limitat (de manera que podeu pujar tantes imatges de producte de qualitat com vulgueu) i productes il·limitats…

A mesura que la seva botiga creix, les coses’Vull que siguin complements de luxe, com ara millors analítiques per als vostres clients. Les plataformes de comerç electrònic ho proporcionen oferint una gamma de plans per a empreses de diferents mides. Com més gran sigui la vostra botiga, més voldreu pensar sobre l’actualització a un pla més avançat que inclogui més funcions.

Extensions i aplicacions

Les millors plataformes de comerç electrònic són com a ganivets de l’exèrcit suís. Et permeten realitzar totes les funcions importants per executar una botiga en línia des del mateix lloc.

Això ho fan donant-vos accés a les aplicacions i extensions que podeu afegir a la vostra botiga.

Expliquem-ho amb una mica més de profunditat.

Les millors plataformes de comerç electrònic, com Shopify i BigCommerce, disposen de llocs de mercat on podeu triar i triar funcions addicionals per “cargol encès” a la vostra botiga en línia.

Hi ha diverses categories de funcions que podeu afegir a la vostra botiga en línia, incloses:

 • Vendes & Màrqueting
 • Enviament / Compliment
 • Gestió d’inventaris / comandes
 • Servei d’atenció al client
 • Comptabilitat
 • Informes / Analytics

Si voleu més detalls sobre qualsevol dels acords anteriors, dirigiu-vos a les nostres ressenyes a fons de la plataforma

Penseu en les aplicacions com a solucionadors de problemes. La majoria de les plataformes de comerç electrònic més importants d’aquesta guia tenen totes les botigues que us connecten a una llista completa d’aplicacions. Només hi ha un, de manera que és tan important seleccionar una plataforma de comerç electrònic sòlida que us doni les eines necessàries per créixer amb el vostre negoci..

Opcions de pagament

Les millors plataformes de comerç electrònic ofereixen una varietat d’opcions de pagament, entre les quals s’inclouen:

 • PayPal
 • Visa o targeta de dèbit
 • Targeta de crèdit
 • Amazon Pay
 • Apple Pay
 • Cryptocurrency (com ara Bitcoin)

Ell’és opció per triar.

Com més opcions pugueu donar als vostres compradors, més oportunitats de fer en venda.

Ara ja coneixeu les maneres clau en què una plataforma de comerç electrònic us pot ajudar a crear i fer créixer una botiga en línia. I tu’També he llegit la nostra llista de les set millors plataformes de comerç electrònic. Així, ara’us correspon decidir quin és el que més s’adapti a la vostra empresa.

Allà’No hi ha resposta màgica que’és adequat per a tothom. Ell’Dependrà de la mida i el creixement del vostre negoci, del vostre nivell de confiança tecnològica, del control creatiu que voleu o dels tipus de productes que feu’tornaré a vendre. La plataforma de comerç electrònic adequada per a vosaltres pot fins i tot canviar amb el pas del temps a mesura que el vostre negoci creix o canvia.

Més informació

 • Consulteu el nostre gràfic de comparació de comerç electrònic i navegueu al costat de les principals plataformes de comerç electrònic

Conclusió

En aquesta guia, nosaltres’Us hem presentat a les set millors plataformes de comerç electrònic. Vas guanyar’No perdis el temps en plataformes inferiors, sinó, tu’ara estic preparat per triar una plataforma de primer nivell per construir la vostra botiga en línia i començar a vendre en línia.

Deixar’es recupera ràpidament.

7 millors plataformes de comerç electrònic: resum

 1. Shopify: Fàcil d’utilitzar amb una impressionant gamma d’eines professionals de vendes.
 2. Wix: Un creador de llocs web extremadament personalitzable, perfecte per a botigues petites.
 3. BigCommerce: Una plataforma increïblement escalable plena de potents funcions.
 4. Espai d’espai: Els bells dissenys ho fan perfecte per crear un aparador elegant.
 5. Weebly: Un creador de llocs web amb un fort enfocament en els emprenedors.
 6. Volusió: Tot i ser popular, Volusion’La major fortalesa són les seves eines d’analítica.
 7. GoDaddy: La plataforma més fàcil i ràpida d’utilitzar, però no té poder real.

És possible que hàgim classificat aquestes plataformes de comerç electrònic, però la veritat és la correcta perquè dependrà de diversos factors.

Esperem que nosaltres’Hem explicat com les plataformes de comerç electrònic t’ajuden a fer créixer la teva botiga en línia automatitzant tasques mundanes i alliberant el teu temps per centrar-te en altres aspectes del teu negoci. Ell’és per què escollir la millor plataforma de comerç electrònic, una que sigui’és flexible i té les eines adequades: és realment important.

Shopify i BigCommerce, per exemple, tots dos disposen de llocs de mercat complets on podeu triar i triar aplicacions gratuïtes i de pagament per afegir més funcionalitat al vostre negoci. Són plataformes de comerç electrònic tan potents perquè tenen la capacitat de créixer amb el vostre negoci.

Mentrestant, Wix i Weebly us estalviaran una càrrega de temps (i diners) perquè ells’és tan fàcil d’utilitzar. Vostè’Podré recollir-los tan fàcilment com anar en bicicleta.

En algun moment, això’es tracta d’aconseguir l’aprofitament adequat per ampliar el vostre negoci, sense ocupar més del vostre temps limitat. Aquí és on les plataformes de comerç electrònic us poden proporcionar les eines adequades per tenir èxit.

Recordeu, cada plataforma d’aquesta llista inclou una prova gratuïta o un pla gratuït, de manera que podeu provar qualsevol d’ells sense risc abans de prendre la vostra decisió. Don’No us ho perdeu: la vostra plataforma perfecta de comerç electrònic està esperant, així que voleu començar una prova gratuïta avui!

Preguntes freqüents

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map