Els millors constructors de llocs web de casament

Quin és el vostre dia especial?

millors constructors de llocs web de casamentTel seu article revisarà els sis millors constructors de llocs web per crear belles pàgines web de bodes i sense estrès.


Deixar’s afrontar – organitzar un casament és estressant!

Vostè’Ja en tenim prou al vostre plat, gestionant convidats, recollint regals de registre i organitzant música per a la festa de la recepció…Heck, fins i tot triar la manera adequada de construir el vostre lloc web de noces de somni també pot ser estressant!

Tenir un lloc web de casaments és una manera fantàstica de mostrar el vostre gran dia, comunicar informació i garantir que tot l’esdeveniment tingui un bon funcionament, però amb tants creadors de llocs web per triar, entenem que pot ser difícil saber per on començar.

Un creador de llocs web és una plataforma en línia que facilita la creació d’un lloc web. Vostè no’no necessiteu habilitats de disseny ni coneixements de codificació: només necessiteu accés a Internet i la possibilitat d’apuntar i fer clic!

Hi ha centenars de creadors de llocs web allà, així que com podeu prendre la decisió correcta i escollir el millor constructor de casaments per al vostre gran dia?

Per facilitar-vos la vida, nosaltres’hem revisat els que considerem els millors constructors de llocs web de casaments del mercat.

Els sis millors fabricants de llocs web de casament són:

 1. Wix
 2. Espai d’espai
 3. Weebly
 4. El nus
 5. Parella Appy
 6. Alegria

Wix és el millor creador de llocs web de casaments, perquè ho és’És molt fàcil d’utilitzar, sense renunciar a l’estil ni al poder. Squarespace té els dissenys més bonics del mercat i és ideal per mostrar fotos i vídeos. Weebly’Una enorme botiga d’aplicacions us ajuda a pensar fora de la caixa quan personalitzeu el vostre lloc web.

Aquestes plataformes no només us ajudaran a crear un lloc atractiu i professional, sinó que també us estalviaran temps, diners i esforços.

Consulteu la taula de resum següent per obtenir una idea dels nostres constructors més valorats’Us ajudaré a crear la impressionant pàgina web del vostre casament’estic somiant!

En aquest lloc, nosaltres’Miraré com escollir el millor creador de llocs web per a casaments i, a continuació, seleccioneu les cinc primeres plataformes que heu de considerar per a un lloc web d’aspecte increïble..

Millors constructors de llocs web de casament

Hi ha dos tipus de creadors de llocs web per a casaments que heu de tenir en compte: creadors de pàgines web complets i creadors de llocs web específics per a casaments. La nostra llista conté els dos tipus, de manera que podeu triar la millor opció per a vosaltres.

Els creadors de llocs web específics per a casaments són plataformes que us ajuden a crear un tipus de lloc web (llocs web de casaments).

Això pot ser útil per a parelles que necessiten una guia, ja que aquestes plataformes proporcionen els ingredients bàsics que potser necessiteu, com ara plantilles específiques per a casaments, integracions de registres i aplicacions que us poden ajudar a gestionar convidats, logística i molt més..

Tot i això, tu’Sovint trobaré que el procés real de creació de llocs web en aquestes plataformes és molt més limitat que l’arrossegament ‘n’ deixar llibertat tu’aconseguiria amb un creador de llocs web complet.

Els creadors de llocs web complets són una elecció fantàstica’rere després d’una experiència d’edició més potent i versàtil.

Vostè’Trobaré que tenen una selecció més petita de plantilles i aplicacions específiques per a casaments, però ofereixen una gran varietat de plantilles, temes i aplicacions completament editables que ofereixen un mercat més variat i et permeten crear un impressionant lloc web de casaments..

Això vol dir que nou vegades de cada deu podeu trobar la funció (o una altra equivalent) disponible (per exemple, en el moment d’escriure Wix App Market té 7 aplicacions RSVP disponibles per treure la molèstia de la gestió de convidats.).

Així, per quin tipus de creador de llocs web de casament haureu d’optar?

Per estalviar molt temps i esforç investigant i pesar diferents plataformes, utilitzeu la nostra llista següent dels millors creadors de llocs web per indicar-vos en la direcció correcta.

# 1. Wix

El millor per a principiants que creen un lloc web de noces professionals

Pros Contres
 • Molt fàcil d’utilitzar
 • 26 plantilles de casaments personalitzables per triar
 • Tones d’aplicacions per afegir funcions addicionals al lloc web del vostre casament
 • Es va guanyar el pla gratuït’No us permetrà connectar una adreça web personal
 • El nivell de llibertat creativa pot ser aclaparador
 • Tu pots’t plantilles de canvi

Wix és un creador de llocs web fàcil d’utilitzar i versàtil. El recomanem com a constructor de llocs web de casament número un perquè és el més fàcil de recollir i utilitzar. Vostè no’No he de dedicar temps a agafar-li contacte amb Wix’s arrossegament intuïtiu & drop editor significa que quan dissenyeu el vostre lloc, el que veieu és el que obtindreu!

Afegiu-hi un editor de mòbils perquè les coses semblin agudes als vostres convidats’ telèfons intel·ligents i Wix pot ser un estalvi de temps real per a les parelles ocupades que tinguin coses més grans de què preocupar-se abans del gran dia.

el millor fabricant de llocs web de wixWix us pot ajudar a dissenyar un bell lloc web que es vegi bé a casa i al vostre telèfon, ideal per a detalls amb clients que viatgen de molt lluny!

Wix facilita la creació d’una bella web de noces que embolicaran els vostres convidats en molt poc temps.

Una de les millors coses sobre Wix és la gran varietat de plantilles de disseny professional disponibles. Hi ha més de 500 plantilles per triar, totes les quals podeu utilitzar com a punt base i, a continuació, modificar i modificar al cor’contingut.

I si teniu problemes per triar la plantilla adequada, Wix compta amb més de 20 plantilles específiques del casament que són el punt ideal per a la vostra pròpia boda..

En afegir funcions addicionals al vostre lloc no es podia’no serà més fàcil ja que hi ha centenars d’aplicacions i de connectors disponibles al mercat d’aplicacions Wix. Si voleu afegir àlbums de fotos per compartir records del feliç dia, afegiu un compte enrere a les nupcials o, fins i tot, mantingueu-vos al dia dels convidats amb les previsions meteorològiques del dia. Wix ho té tot.

Fins i tot podeu enviar invitacions electròniques i rebre RSVP directament des del lloc web del vostre casament amb Wix – imagina’t quant temps, diners i esforços que et podran estalviar! Fins i tot pot fer que l’organització sigui molt més senzilla, ja que tot s’emmagatzemarà al fons del vostre compte Wix.

Els plans de Wix comencen de franc, però us recomanem que considereu un pla de pagament per al vostre lloc web de casament. Això no només us permetrà utilitzar la vostra pròpia adreça de lloc web personalitzada (per exemple, www.johnandemilywedding.com), sinó que també us permetrà accedir a un conjunt molt més ampli de plantilles, aplicacions i plugins per tal de destacar el vostre lloc web..

# 2. Espai d’espai

El millor per a dissenys impressionants i exhibició de fotografies

Pros Contres
 • Dissenys de plantilles de millor qualitat al mercat
 • Destaca la fotografia i vídeos en plantilles
 • Integra fàcilment l’aplicació de registre al lloc web del vostre casament
 • No hi ha pla gratuït
 • No és tan agradable per a principiants que altres constructors
 • Gamma més petita de plantilles que Wix

Squarespace és un creador de llocs web centrat en el disseny conegut per crear llocs web impressionants. Som grans seguidors de Squarespace aquí a WBE, ja que cap altre creador de llocs web no pot ajudar-vos a crear un lloc web de casaments semblant polit i professional, sense necessitat de saber codificar!

Si bé l’elecció i la varietat de plantilles no és tan àmplia com Wix’s, Squarespace es centra molt en ajudar-vos a crear el lloc més bonic que pugueu. Totes les plantilles són netes i nítides, atractives però fàcils de navegar, i també sensibles per a mòbils: són perfectes per a un lloc web de casaments que els clients poden necessitar consultar durant el viatge.

el millor creador de llocs web de casamentEls dissenys nets + simples no només tenen un aspecte intel·ligent i professional’També estalvieu molt de temps per dissenyar!

Squarespace ofereix una selecció de 8 belles plantilles específiques de casament que varien entre dissenys escassos, mínims i plantilles molt riques d’imatges. Cadascuna d’aquestes plantilles es pot ajustar a l’editor de manera que pugueu crear el lloc web del casament dels vostres somnis.

Es fa un èmfasi real en la presentació de fotos i vídeos, cosa que fa que sigui una gran elecció del constructor que expliqui visualment la història de com tu i la teva parella et vas conèixer i mostrar fotos des del dia especial.

Una de les parts més estressants de qualsevol casament és l’elaboració del registre. Pot ser un autèntic malson per organitzar, no?

Per sort, Squarespace us ha donat cobertura facilitant la integració d’un registre directament al vostre lloc gràcies a l’aplicació de registre de casaments. ‘Zola’ (que ressalta les idees de regals al vostre lloc web).

Això facilita que els vostres convidats explorin la vostra llista de desitjos sense abandonar el vostre lloc. I si tu’He optat per un sistema de donació de llunes de mel? Ell’També és fàcil acceptar donacions!

Vostè’Necessitareu un pla premium per accedir a aquestes funcions centrades en el casament, però crec que vosaltres’Acceptaré que Squarespace’Les integracions del casament poden (i us permetran) aixecar un pes enorme de les espatlles alliberant-vos per centrar-vos en qüestions més importants, fent que la vida sigui el més fàcil possible per als vostres convidats.

# 3. Weebly

El millor per afegir aplicacions per donar funcions addicionals al lloc web del vostre casament

Pros Contres
 • Gran quantitat d’aplicacions per proporcionar informació addicional als convidats
 • Molt fàcil d’utilitzar
 • Pla gratuït disponible i opcions de preus barats
 • Dissenys no tan atractius com Wix o Squarespace
 • El pla gratuït pot ser limitat
 • Les plantilles estructurades poden restringir la llibertat creativa

Weebly és molt fàcil d’utilitzar i minimalista, la qual cosa la converteix en una plataforma que permet estalviar temps en la qual crear el vostre impressionant lloc web de casaments.

La funcionalitat d’arrossegar i deixar anar l’editor de Weebly us permet la possibilitat de prendre un de Weebly’Són moltes plantilles i realment la fan la vostra. Sincerament, no podia’No serà més fàcil afegir i organitzar text i imatges o, fins i tot, afegir un formulari RSVP perquè els hostes el completin i us informin que vindran.

Weebly’la facilitat d’ús i la seva senzilla interfície d’usuari significa que pot ser un estalvi en temps real i en diners per a parelles ocupades que vulguin un lloc d’aspecte professional sense el preu professional!

Weebly el millor constructor de llocs web de casamentWeebly és un creador de llocs web de noces fiable, l’editor fàcil d’utilitzar us ajudarà a tenir un lloc web en línia en molt poc temps!

Si bé Weebly pot no mostrar les seves plantilles de casaments tan bé com ho fan Wix i Squarespace, això sí’no vol dir que no’Tinc a la vostra disposició una selecció decent, inclosos dissenys de resposta mòbil, que sempre són útils.

Agrupat a sota ‘Esdeveniment’en lloc d’una secció específica d’un casament, Weebly’Les plantilles centrades en el matrimoni són dissenys nets d’una pàgina que ajuden a dividir la pàgina en diverses seccions.

Pot ser útil per incloure informació diferent, però essencial, per als clients, com ara un ‘allotjament a prop’ o a ‘com arribar al recinte’ la secció, ambdues fàcils d’afegir amb les aplicacions de Weebly.

Al cap i a la fi, el lloc web del vostre casament és tant per als vostres convidats com per a vostès. Com més podeu cobrir del dia’s logística i plans en un sol lloc, més fàcil serà per als vostres convidats gaudir del vostre dia amb vosaltres.

El centre d’aplicacions Weebly és un lloc fantàstic per passar-t’ho bé i trobar alguns complements fantàstics i útils per al vostre lloc web de casament. Si voleu incloure un mapa per mostrar indicacions, afegir un llibre de visites que els vostres convidats puguin comentar o, fins i tot, integrar el lloc amb els vostres comptes de les xarxes socials i fer que tothom se senti implicat, Weebly us ha cobert..

L’elecció és bastant gran, així que’sens dubte val la pena fer-hi una ullada per esbrinar quantes funcions d’estalvi de temps podeu afegir al vostre lloc.

Weebly ofereix un pla gratuït, però això evitarà que utilitzeu una adreça de lloc web personalitzada i també restringiu l’accés a determinades aplicacions, de manera que’val la pena buscar en opcions de preus premium.

Com a bonus addicional, pel preu d’una tassa setmanal de cafè per emportar, el vostre lloc web s’allotjarà durant un mínim d’un any, de manera que vosaltres, la vostra parella, amics, familiars i convidats pugueu revisar i gaudir dels records del vostre dia especial i. de nou!

# 4. El nus

El millor per a la planificació guiada de casaments i la creació de llocs web

Pros Contres
 • Molt fàcil d’utilitzar i està molt a bord
 • Gratuït d’ús
 • Es dobla com a planificador de casaments en línia
 • L’editor de restricció significa que podeu fer-ho’t ‘pensar fora de la caixa’
 • Falta llibertat creativa
 • No hi ha aplicacions ni extrems amb què especiar el vostre lloc

The Knot és dels Estats Units’ el port número de trucada per obtenir inspiració i notícies relacionades amb el casament, Així que’No és sorprenent que el lloc també ofereix el seu propi creador de llocs web dedicat al casament també.

Sí, això’està bé, gratuït! I sense tenir-ne cap intenció premium de parlar, això significa que obtindreu accés complet a tot el que The Knot té a oferir des del primer moment, que pot ser molt útil per a aquells amb un pressupost..

Es pot pagar amb compte amb les plataformes gratuïtes i de vegades The Knot’La plataforma de creació de llocs web podria desactivar algunes campanes d’alarma al seu torn’és molt més ‘pintar per números’ que Wix, Weebly, etc. Mentre que els editors de tot el món ofereixen un gran grau de llibertat creativa, The Knot’L’editor és més com un tauler de control combinat amb un editor.

el millor nus creador de llocs web de casamentEl nus és una plataforma útil si necessiteu guia addicional per crear el lloc web del vostre casament

Tot i que aquest editor d’estil de tauler és net i molt fàcil d’utilitzar, l’efecte impactant és que cal que segueixi la vista prèvia del lloc web per veure com s’assembla! Així, mentre tu’Seré capaç de navegar pel vostre camí i començar a construir el vostre lloc web de noces prou fàcilment, ella’no és tan directe com la ‘el que veus és el que obtens’ procés d’edició de constructors completes.

Malgrat això, considero que The Knot és un dels millors constructors de llocs web de casaments al voltant.

Això es deu en part a la manera en què el lloc té la mà, us centra i, de manera útil, us guiarà durant tot el procés de creació de llocs web..

De fet, es tracta d’una àrea on The Knot us mostra el seu valor real: l’experiència a bord. Els recursos són rics: una gran selecció de temes de noces per triar, integració de registres amb més de 25 grans comerciants, creació fàcil d’àlbums de fotos, seccions de logística actuals. Ell’ho tinc tot.

Això pot ser molt útil ja que significa que The Knot gairebé actua com una llista de comprovació per al vostre lloc web de casament!

Irònicament, aquest focus de làser pot deixar que el nus se senti una mica restrictiu de vegades perquè simplement no ho fa’no t’ofereix l’oportunitat de pensar fora de la caixa: no hi ha cap botiga d’aplicacions; no hi ha dissenys de plantilla dràsticament diferents i no hi ha cap arrossegament ‘n’ funció de caiguda a l’editor. Però malgrat això, sí’Encara us ajudarà a fer un lloc web de bodes molt bo.

El fantàstic de The Knot és que es duplica com a lloc de planificació de casaments. Així doncs, si us agrada el contingut del lloc, però no l’editor, hi ha’No hi ha cap raó per la qual pugui’No l’utilitzeu al costat o com a inspiració per a un dels constructors de llocs web més poderosos.

# 5. Parella Appy

El millor per organitzar-ho tot en un sol lloc

Pros Contres
 • Tots els imprescindibles per a casaments estan coberts
 • És possible organitzar noces senceres des d’un mateix lloc
 • Ofereix una aplicació de casament personalitzada
 • Pagament anticipat sense pla ni prova gratuïta
 • No tanta llibertat creativa com Wix
 • Temps de configuració més llarg que altres constructors a causa del nombre de funcions

Appy Couple és un dels principals fabricants de llocs web de casaments que es centra en que el vostre lloc sembli el més gran possible. Una de la plataforma’Les funcions més innovadores són que també us proporciona una aplicació de casament personalitzada que els amics i la família poden descarregar i utilitzar per a indicacions, informació i documentar el mateix dia, una manera fantàstica d’estalviar en un fotògraf.!

Aquesta plataforma no ho fa’No oferiu plans gratuïts i un dels inconvenients de Appy Couple és el fet que necessiteu registrar-vos immediatament en un compte de pagament., fins i tot davant vostre’He dissenyat el vostre lloc, he vist l’editor o realment he descobert què’està a la vostra disposició.

Això pot resultar una mica desactivat, ja que es pot sentir com tu’no estic segur del que’torni a pagar, mentre que els constructors de tot el món com Wix i Squarespace, com a mínim, t’ofereixen un període de prova gratuït per provar les coses..

Tot i així, si tu’estic disposat a aprofundir – i això’Val la pena assenyalar que és només un pagament únic, sense despeses mensuals aquí, tu’Accediré a més de 500 dissenys temàtics per a casaments per al vostre lloc web, aplicació i estacionaris digitals (per exemple, invitacions), un conjunt d’eines que us ajudaran a gestionar els convidats, les fotos i el mateix dia i un editor funcional..

parella appy millor constructor de llocs web de casamentL’editor d’Appy Couple garanteix que no us perdeu cap element bàsic al lloc web del vostre casament!

L’editor d’Appy Couple és prou senzill i, com The Knot, es presenta semi-poblat amb contingut temàtic de boda que podeu activar o desactivar segons les vostres necessitats. Si bé això no ho fa’No et donen llibertat total per fer el que vulguis, l’estructura pot ser d’ajuda i estalvi de temps, ja que et manté centrat en la tasca actual..

Tots els elements bàsics estan inclosos per Appy Couple i, després, alguns. Podeu estalviar molt de temps organitzant tot el vostre casament a través de la plataforma, incloent la gestió de RSVP convidats, ajudant a organitzar viatges i allotjament mitjançant col·laboracions dirigides, així com connectar els convidats al vostre registre per obtenir una fàcil recollida de regals.!

Gràcies a la riquesa de funcions, vostè’acabaré passant una mica més de temps configurant el lloc web d’Appy Couple del que podríeu en altres plataformes. Això no’és ideal, però el fet que pugueu gestionar la logística de bona part del vostre casament des d’un mateix lloc fa que Appy Couple sigui una eina potencialment vital en el vostre arsenal de casaments.

De manera que, tot i que no és la més barata ni la més acollidora de les plataformes, Appy Couple continua sent una bona elecció del creador de llocs web per a casaments, gràcies als seus coneixements en matèria de planificació de noces (fins i tot podeu estalviar torrades a l’aplicació!), Disseny de gamma alta. i producte final de qualitat.

# 6. Alegria

El millor per crear un lloc web de noces senzill i eficaç

Pros Contres
 • Gratuït d’ús
 • D’ús senzill i agradable per a principiants
 • Les eines útils cobreixen tots els elements bàsics del vostre casament
 • Opcions de disseny molt limitades: només una plantilla
 • Falta llibertat creativa
 • És difícil utilitzar la vostra pròpia adreça de lloc web personal

Joy és un creador de llocs web de casament gratuït que originalment va ser dissenyat per al fundador’s germana!

Tot i ser gratuït, Joy està ben equipat per ajudar-vos a crear un lloc web fantàstic per a casaments. Fins i tot et proporciona una aplicació de telèfon que els clients poden utilitzar per compartir fotos, obtenir indicacions del local o trucar a Uber després de la recepció!

L’alegria és un constructor de llocs web de casament molt fàcil d’utilitzar.

Té tots els elements de disseny que necessiteu per crear un lloc web de casaments atractiu i pràctic. El procés d’edició és molt senzill, així que tu’Trobaré Joy un estalvi de temps real!

L’alegria no és tan versàtil com Wix, però és una bona elecció si voleu que el procés de creació del vostre lloc web de casaments sigui el més senzill possible..

el millor goig constructor de llocs webL’alegria manté les coses senzilles i eficients, de manera que podeu aportar les vostres energies al gran dia!

Com a plataforma gratuïta, Joy és sens dubte més assequible que altres constructors de llocs web de casaments en aquesta llista, però què’s la captura?

Bé, l’inconvenient principal són les limitades opcions de disseny’Actualment només en són dos. Així, si no’com el disseny de la pantalla dividida, la meitat de la imatge fixa o la meitat del contingut de desplaçament, aleshores’estic fora de la sort.

Podeu modificar l’estil del tema, els colors, els tipus de lletra i les fotos de visualització, però no només l’estructura del lloc.

Tot i així, Joy cobreix l’essencial perquè guanyés’no se’t curt. El vostre lloc web de noces serà mòbil i ve equipat amb un compte enrere + RSVP, un espai per a la vostra història ‘romàntic’ P&Una informació sobre tu i la teva parella, l’horari i un recordatori que tens una aplicació!

Ell’També és possible afegir un registre al vostre lloc web afegint enllaços a les vostres botigues preferides.

L’alegria és sens dubte una plataforma útil però té inconvenients.

Només obté una plantilla i els canvis d’estil no són’No és diferent del que nosaltres’He vist altres llocs (penseu florals, penseu patrons, etc.). També falta la llibertat creativa que obteniu en plataformes com Squarespace i Wix.

Ell’També és complicat innecessàriament utilitzar un domini personal (o una adreça web personal). Si voleu utilitzar-ne un, vosaltres’Hauré de redirigir el lloc al goig. Les opcions que teniu són: emmascarar l’URL (i perdre l’amabilitat mòbil) o no emmascarar l’URL i fer-ho amb un ‘withjoy.com’ es va escriure al vostre URL. Ni ideal ni de cap manera.

Segons la nostra opinió, Joy és una bona còpia de seguretat per provar si no ho feu’Tinc el pressupost per comprometre’s amb un constructor de llocs web de casament més potent i tot inclòs.

Com triar el millor creador de llocs web per a casaments

Per a moltes parelles, la creació del vostre propi lloc web de noces és cada cop més popular, però, com ho sabeu?’estic aconseguint el major cop d’ull per al vostre pes?

A més de ser un bonic record per vosaltres i la vostra parella per recordar-ho, els millors constructors de llocs web de casament són les plataformes que:

 • Estalvieu-vos el temps
 • Estalvieu diners
 • Reduir l’esforç i l’esforç innecessaris
 • Ajuda a gestionar tot des d’una única ubicació en línia
 • Facilitar la planificació i la logística de casaments

Mirem cadascun d’aquests beneficis i per què’sóc important a continuació. Però si voleu saltar directament a un punt concret, només cal que feu clic a l’enllaç corresponent de la llista de vinyetes de dalt.

el millor fabricant de llocs web de wixEls constructors de llocs web de casament són una manera fantàstica de crear un lloc web amb aspecte bonic i professional amb un pressupost

1. Estalviarà temps

Si contractéssiu un dissenyador de llocs web professional, no només costaria, sinó que requereix molt de temps, perquè el procés implica molta planificació i ajustament per alinear-lo amb l’objectiu final..

Tanmateix, els constructors de llocs web us permeten prendre el control i crear el vostre propi lloc web de casaments de somni, fins i tot si no en feu’No sé codificar.

Només necessiteu poques hores del vostre temps, digueu-vos un vespre després de la feina i abans d’anar a dormir’Heu creat el vostre propi lloc web de casaments: no hi ha cap esperança, no heu trobat un dissenyador i no tingueu cap factura’s ha acabat.

Penseu en el que podríeu fer amb tot aquest temps i diners’Acabo de guardar!

2. Estalviarà diners

Nosaltres’He discutit en altres llocs del costós de contractar un dissenyador professional (fins a desenes de milers de dòlars en alguns casos!).

Com a casament’Són coses molt cares, l’ús d’un creador de llocs web és una manera fantàstica per a persones no tècniques (com tu i jo) de construir els nostres propis llocs web de casaments, evitant la necessitat de posar-hi un pes important al nostre pressupost..

Actualment, la majoria de creadors de llocs web ofereixen un pla gratuït que podeu aprofitar, que és una bona notícia si el vostre pressupost se sent una mica ajustat.

Tot i això, sí’També convé tenir en compte els plans premium que s’ofereixen, que oscil·len entre 5 i 25 dòlars més al mes.

Els plans pagats són una inversió digne si:

 • Voleu eliminar els anuncis + banners del vostre lloc web
 • Vostè’Voleu utilitzar la vostra pròpia adreça web personalitzada (per exemple, www.johnandemilywedding.com)
 • Vostè no’No vull preocupar-me per la molèstia de configurar hosting i dominis
 • Voleu accedir a un conjunt més gran de plantilles, aplicacions i complements especialitzats que podeu utilitzar per afegir més funcionalitat al vostre lloc web de casaments (per exemple, llibre de visites, mapes, càrrega de fotos, enviació de invitacions digitals, etc.)

Una quota mensual pot semblar una inversió forta, però en comparació amb el cost de contractar un dissenyador per construir un lloc web des de zero, pagar per allotjament i domini, i després contractar un desenvolupador per crear funcions personalitzades.’només diem que el vostre pressupost us agrairà que utilitzeu un creador de llocs web.

Heck, els diners que estalvieu al no contractar a un professional podríeu pagar tan fàcilment unes quantes ampolles més de bombolla a la recepció!

3. Estalviaràs en l’esforç

Allà’no té cap sentit a construir el vostre lloc web de noces de somni si necessiteu aprendre un munt de noves habilitats per començar, veritat?

Afortunadament, els constructors de llocs web són cada vegada més fàcils d’utilitzar. Això no només estalvia temps a llarg termini, sinó que també vol dir que no’No heu de dedicar tant de temps i esforç a descobrir què fan tots els botons o a aprendre noves habilitats, com ara la codificació.

Els millors constructors de llocs web de casament fan que la vida sigui el més fàcil possible per tenir-ne un “arrossegar & tirar” editor que us permet arrossegar literalment elements de la pàgina com ara text i imatges on vulgueu al lloc web.

el millor fabricant de llocs web de wixEls editors d’arrossegar i deixar anar són fàcils d’utilitzar i us poden ajudar a estalviar molt de temps millor dedicat a tasques més importants!

Deixar’No oblideu que contractar un dissenyador per construir el vostre lloc web requereix molt de temps i paciència per anar bé – doncs, crec que tu’Estic d’acord que tenir una cosa tan fàcil i còmoda d’utilitzar com a constructor de llocs web és un protector de vida real per a qualsevol parella que desitgi un lloc web de casament.

4. Tu’M’encantarà la comoditat (i guanyat’no heu de mirar cap a qualsevol altre lloc!)

Utilitzar un creador de llocs web és com anar a una parada única o a un centre comercial, on tot el que necessiteu és allà mateix, sense necessitat d’anar a cap altre lloc.. Ell’és la forma més convenient d’estalviar temps, esforç i diners quan creeu el vostre impressionant lloc web de casaments.

També vol dir que no’No heu de preocupar-vos de coses com ara allotjament i dominis (fonamentalment l’espai digital on viu el vostre lloc web i l’adreça de com trobar-lo) ja que la plataforma s’ocuparà d’això. Ell’és part del servei.

Quan el temps i els diners són de primera qualitat, no té cap sentit encertar-se amb els costos i els compromisos addicionals relacionats amb la contractació d’algú per construir un lloc web per a vosaltres. Per què no construir-lo vosaltres mateixos.?

Si tu’encara no estic segur de l’ús d’un creador de llocs web per al vostre casament, no’val la pena preguntar-se:

“Per què anar a qualsevol altre lloc quan puc dissenyar, publicar, allotjar i gestionar el meu lloc web des d’un mateix lloc?”

5. Tu’Els trobaré ràpidament’Tinc una aplicació per això

Voleu enviar invitacions electròniques? Potser voleu mostrar la vostra llista de desitjos de registre? O potser tu’M’encantaria la comoditat de gestionar els RSVP convidats en una sola plataforma?

Per sort, els constructors de llocs web moderns solen tenir botigues d’aplicacions o mercats, com ho fa el vostre telèfon intel·ligent, on podeu trobar complements útils per al vostre lloc web..

Podeu afegir aquestes aplicacions amb només uns clics, de manera que si els vostres convidats necessiten orientació, afegiu una aplicació de mapa. Si voleu fer opcions de menú a través del vostre lloc web, només cal que afegiu una aplicació de formulari per registrar respostes.

Si utilitzeu aplicacions de manera intel·ligent, realment us estalviareu grans esforços’Altrament gastaria en gestionar la logística de casaments.

Millors constructors de llocs web de casament: resum

Les noces són prou estressants per organitzar-se sense la necessitat de preocupar-se de construir des d’un zero tot un lloc web d’esdeveniments, i molt menys enviar invitacions, gestionar RSVPs, proporcionar informació als convidats, resoldre un registre, etc, etc..

Ell’No és una tasca envejosa! Sobretot, quan tot el que voleu fer és assegurar-vos que el dia no faci cap tipus d’enyorança.

Això’és per què construir un lloc web de casaments hauria de ser el més lliure d’estrès possible. Per fer realitat aquest somni, nosaltres’Us he donat la rebaixa als millors constructors de llocs web de casaments al voltant:

6 millors constructors de llocs web de casament

 1. Wix – El millor per a principiants i la creació d’un lloc web de noces professionals.
 2. Espai d’espai – El millor per a dissenys impressionants i exhibició de fotografies.
 3. Weebly – El millor per afegir aplicacions per donar funcions addicionals al vostre lloc web.
 4. El nus – El millor per a la planificació guiada de casaments i la creació de llocs web.
 5. Parella Appy – El millor per organitzar-ho tot en un sol lloc.
 6. Alegria – El millor per crear un lloc web senzill i eficaç per a casaments.

Les plataformes nosaltres’Heu vist més amunt, els constructors de llocs web de noces són fàcils d’utilitzar que us poden ajudar a fer un lloc web impressionant per a una fracció de l’esforç i el cost que potser espereu invertir si contracteu un professional..

Recordeu-vos que el lloc web del vostre casament no és’Simplement és un aparador del vostre dia especial, pot ser una eina útil i pràctica per gestionar els convidats, organitzar el dia i comunicar coses com opcions de viatge i allotjament per a aquells que viatgen de lluny..

Els millors constructors de llocs web de noces no només t’ajuden a fer un lloc web memorable, sinó que també fan la vida senzilla per a tu.

Si voleu crear un lloc web de casaments que sembli fantàstic, però això no’trencar el banc, és bonic però pràctic i serà un record per als propers anys, haureu de considerar definitivament un dels creadors de llocs web anterior..

Tot plegat es refereix al que creus que necessita més:

Una potent versatilitat i estalvi de temps que ofereix un dissenyador d’un lloc web complet?

o

La gentil orientació de la mà d’un constructor de llocs web específic per a casaments?

Tots dos tenen els seus avantatges i contres, però per nosaltres’és més important tenir llibertat creativa i també nosaltres’tornem a ser fan d’un creador de webs més complet, que preferim per l’experiència creativa més limitada de treballar en una plataforma adaptada a un objectiu final.

Si tu’No estem segurs, la nostra millor recomanació és Wix. Ell’és la millor solució global, combinant la facilitat amb la llibertat creativa i algunes funcions molt netes. Squarespace és la vostra millor elecció per mostrar fotografies del dia especial, mentre Weebly us ofereix tones d’extres per afegir un aspecte més pràctic al vostre lloc web de casaments..

Preguntes freqüents

Quin creador de llocs web de noces és el millor per mostrar fotografies?

Espai d’espai, sens dubte! Compta amb els millors dissenys de qualsevol creador de llocs web al mercat. Si voleu mostrar fotografies de noces grans i d’alta qualitat, aquesta és la vostra millor elecció. Les seves plantilles són molt visuals i atractives, podeu afegir galeries d’imatges i fins i tot vídeos!

Per què convé donar-me d’alta en un pla premium si hi ha plans gratuïts disponibles?

Us recomanem que us registreu a un pla de pagament per crear el vostre lloc web de casaments, ja que us permetrà crear un lloc web amb una aparença molt més professional. Per exemple, podeu utilitzar la vostra pròpia adreça web personal, eliminar anuncis i desbloquejar aplicacions millors!

Quin creador de llocs web de noces és millor per a principiants totals?

Wix és el creador de llocs web de casament més fàcil d’utilitzar – el recomanem més perquè’és fàcil d’utilitzar sense renunciar al control creatiu. Tots els constructors de llocs web de casaments d’aquesta llista són adequats per a principiants, sens dubte no ho feu’No heu de preocupar-vos de la codificació, però Wix ofereix els millors resultats per al mínim treball.

Hem trobat aquest article útil?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map