Ključni pregled paradigme

Crucial Paradigm je gostiteljsko podjetje, ustanovljeno leta 2003. Po Deb A., predstavniku ključne paradigme, s katerim sem govoril, se nahaja v Sydneyu v Avstraliji in ima 20 ekip..


Tudi od podjetja Deb – Naloga podjetja je pomagati vsem strankam, da uspejo v spletu, s preprosto ponudbo izdelkov in takojšnjo namestitvijo, da boste lahko delali tisto, kar radi počnete. Ustvarjanje preprostih izdelkov in zagotavljanje storitev nad njimi je odraz njihove želje po odličnosti strank.

Pojma nimam, zakaj je uvod v Crucial Paradigm Facebook takšen – “Crucial Paradigm je eno izmed najbolj uveljavljenih in najbolj priljubljenih spletnih ponudnikov spletnih gostovanj in domen.” Toda od tega, kar sem izvedel, so 100% avstralsko podjetje s sedežem v Sydneyju.

Ključni načrti gostovanja paradigme

Ključna paradigma ponuja dve vrsti storitev gostovanja: spletno gostovanje (storitev skupnega gostovanja) in reseller gostovanje. V tem razdelku se bomo osredotočili na načrte spletnega gostovanja za CP.

Skupno gostovanje

Za skupno gostovanje – načrti so imenovani “Web Hosting” in “Web Hosting +”. Razlike med obema so precej preproste. Vsaka načrta Oba ponujata en namenski naslov IP, neomejen mesečni promet, enostavno uporabo nadzorne plošče, avtomatizirano varnostno kopiranje, neomejeno e-pošto, neomejene poddomene, brezplačne migracije in podporo 24/7 v živo. Medtem ko osnovni načrt spletnega gostovanja ponuja 30 GB prostora za shranjevanje in 10 dodatnih domen, načrt Web Hosting + ponuja 70 GB prostora za shranjevanje in 15 dodatnih domen.

Razlika v ceni med obema je precejšnja. Medtem ko načrt spletnega gostovanja znaša 10 USD / mesec, je načrt spletnega gostovanja + dvakrat višji od te cene pri 20 USD na mesec.

Gostovanje preprodajalcev

Za gostovanje preprodajalcev – načrti so poimenovani “Reseller” in “Reseller +”. Glavna razlika med tema dvema načrtoma je shranjevanje, pasovna širina in zmogljivost računa. Glej spodnje tabele za hiter pregled.

ZnačilnostiResellerReseller+
Skladiščenje30 GB70 GB
Prenos podatkov1.500 GB4.000 GB
Addon DomainNeomejenoNeomejeno
Samodejne varnostne kopije
cPanel računi50100
Namenski IP-ji25
Mesečna cena25 dolarjev40 dolarjev
Letna cena (prihranite 10%)270 dolarjev432 dolarjev

Registracija domene

Postopek registracije domene je enostaven. Storitev ponuja imena domen na .com, .net, .org, info, .name ali .co, poleg tega pa vam omogoča prenos domenskih imen za dopolnitev vašega ključnega paradigmskega gostovanja. Na spletnem mestu podjetja lahko enostavno preverite, ali je vaše želeno ime domene na voljo, register ali prenos domene za eno leto pa znaša le 13 USD.

Ključna paradigma proti svetu

Ključna paradigma zunaj se zdi kot še en spletni gostitelj, ki cilja na novorojenčke in bloge majhne do srednje velikosti. Poglejmo, kako se ključna paradigma sklada z drugimi podobnimi gostiteljskimi podjetji.

Omejitve gostovanja

Kot večina drugih podobnih spletnih gostiteljev, tudi Crucial Paradigm tehnično zagotavlja neomejeno gostovanje. Vendar je treba tukaj opozoriti, da to velja samo neomejeno, če ne presegate sredstev CPU-ja, dodeljenih vašem računu. Ni jasnih smernic o tem, kdaj ali kako bo ključna paradigma začasno ukinila račun (glej spodnji citat, TOS 12.1).

12.1 Ključna paradigma si pridržuje pravico, da po lastni presoji kadar koli prekinemo vaš dostop do vseh ali katerega koli dela storitev, brez predhodnega obvestila, ki začne veljati takoj, vključno z omejitvami, ki so posledica vaše kršitve katerega koli od teh pogojev storitve ali katerega koli zakona ali če zlorabljate sistemske vire, na primer z uporabo programov, ki porabijo prekomerno omrežno zmogljivost, cikle CPU-ja ali IO diska.

Lastnosti & Cena

ZnačilnostiPravilnik ParadigmiPageInMotion HostingSiteGroundMDD Gostovanje
Načrt v pregleduSpletno gostovanjeBistvenoMočGrow BigVmesni
Skladiščenje30 GBNeomejenoNeomejeno20 GB5 GB (SSD)
Prenos podatkovNeomejenoNeomejenoNeomejenoNeomejeno250 GB
Addon DomainNeomejenoNeomejeno6NeomejenoNeomejeno
Dnevne varnostne kopije
Nadzorna ploščacPanelvDeckcPanelcPanelcPanel
Cena prijave (letna naročnina)9 USD / mesečno2,25 $ / mesečno7,99 USD / mesečno7,95 USD / mesečno9,78 $ / mesečno
iPage pregledInMotion ReviewSiteGround PregledMDD pregled

Ključna uporabniška izkušnja paradigme

Dovolj uvod in pregled od zunaj. Prepričan sem, da ste dovolj pametni, da lahko opravite domačo nalogo in jih poberete na uradni strani. Za WHSR je koristno to, da od znotraj ponujamo preglede gostovanj in dajemo informacije, ki jih drugi ne. Da bi to naredil, sem se povezal z lastnikom skupine The Cheers, Siimom Einfeldtom. Siim gostuje v ključni paradigmi od leta 2006 (skoraj desetletje!) In tukaj je mnenja o ključni paradigmi.

Opomba: V nadaljevanju je napisal Siim Einfeldt. 

Hitro ozadje

S ključno paradigmo (odločilnop.com) sem že od leta 2006, tako blizu 10 let, in do zdaj sem bil z njimi precej zadovoljen. Prvotni razlog za prijavo s tem podjetjem je bil nekoliko drugačen, kot si morda predstavljate. Bilo je to leta 2004, ko sem ustvaril svojo prvo spletno revijo in potreboval brezplačno gostovanje. Po forumih sem iskal nekoga, ki bi mi ponudil brezplačni spletni prostor in tam je bil lastnik podjetja pripravljen ponuditi mi storitev brezplačno, brez nobenih strun.

Dve leti pozneje potem, ko skupni račun ni več deloval zame, sem se preusmeril na namensko gostovanje in postal plačljiv odjemalec. Čeprav obstajajo cenejši gostitelji, registratorji domene / preprodajalci domen, z njimi gostim tudi vse svoje domene (približno 80). Spletno mesto, s katerim sem začel leta 2004, in še vedno deluje, je www.thecheers.org.

 • Podpora V primeru kakršnih koli težav s strežnikom ponavadi po predložitvi vozovnice za podporo dobim odgovor v 15 minutah in delajo z mano, dokler se težava ne reši. So prijazni in zanesljivi.
 • Prilagodljivost Če boste potrebovali kaj spremenjenega, nameščenega ali karkoli drugega, na kar si omislite, se obrnite nanje in stvari bodo uredile, kar koli že je. Naj bo to nekaj tehničnega, naj bo to nekaj v zvezi z zaračunavanjem – tj. Če za plačilo neplačanega računa potrebujete nekaj dodatnega časa (recimo dva tedna), so ponavadi takšni stvari zelo prijazni.
 • Zanesljivost Ne bi bil z njimi, če ne bi mogel računati, da mi bodo ponudili storitev, ki jo potrebujem. Vsakemu gostitelju, s katerim ste, jim morate zaupati in s ključno paradigmo imam takšno stopnjo zaupanja.

Obiščite ključno paradigmo, če želite izvedeti več
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map