Pregled HostUpon

HostUpon s sedežem v Torontu v Ontariu ponuja rešitve za spletno gostovanje tako za posameznike kot podjetja vseh velikosti. HostUpon izstopa po svoji zavezanosti za storitve za stranke. Podjetje ponuja 24-urno podporo strankam in 30-dnevno garancijo vračila denarja.


HostUpon načrti gostovanja

Storitve HostUpona lahko razdelimo na štiri kategorije:

Skupno gostovanje

HostUpon ponuja dva različna načrta gostovanja v skupni rabi:

 • Starter neomejen načrt za 3,95 dolarja na mesec
 • Neomejen poslovni načrt za 7,95 USD na mesec

Oba načrta vključujeta

 • Neomejena pasovna širina spletnega mesta
 • MySQL baze podatkov
 • e-poštni in FTP računi
 • namenski IP
 • oddaja iskalnika

Edina razlika med obema načrtoma je, da poslovni neomejeni načrt ponuja video module FFmpeg za družbena omrežja (glej sliko spodaj).

HostUpon paketi za skupno gostovanjeHostUpon paketi za skupno gostovanje

VPS gostovanje

Vsi načrti za gostovanje v HostUponu VPS ponujajo neomejen prenos premijske pasovne širine, neomejeno bazo podatkov MySQL, neomejeno število e-poštnih in FTP računov ter 30-dnevno garancijo vračila denarja. Kar zadeva prostor na disku, pomnilnik in IP naslove, podjetje ponuja pet stopenjskih ponudb, ki se gibljejo med 49,95 dolarja / mesečno do 149,95 dolarja na mesec, kar najbolje ustreza vašim potrebam..

VPS gostovanje
VPS 20
VPS 50
VPS 75
VPS 100
VPS 150
RAID prostor na disku20 GB50 GB75 GB100 GB150 GB
Oven512 MB1 GB1,5 GB2 GB3 GB
IP naslovi22233
Mesečna cena49,95 USD69,95 USD89,95 USD110,95 USD149,95 USD

Eden izmed pomembnejših storitev VPS HostUpon je WHM & cPanel, ki so med najboljšimi v panogi. Te nadzorne plošče strankam omogočajo ustvarjanje posameznih računov cPanel za stranke; upravljanje kvot, pasovne širine in funkcij paketa; ustvarite neomejene e-poštne račune in dodatna področja; in si oglejte podatke o analitiki.

Gostovanje preprodajalcev

HostUpon ponuja tudi celovite storitve gostovanja preprodajalcev, tako da lahko začnete lastno gostovanje s pomočjo storitev HostUpon. Vse ponujajo neomejeno pasovno širino, neomejene baze podatkov MySQL, neomejeno število e-poštnih in FTP računov ter 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Gostovanje preprodajalcev
RS 100
RS 200
RS 300
RS 400
RS 500
Prostor na disku15 GB30 GB50 GB75 GB100 GB
Preprodajati račun103050100Neomejeno
Mesečna cena19,95 USD29,95 USD49,95 USD69,95 USD99,95 USD

Gostovanje v oblaku

Največja prednost HostUponovih storitev gostovanja v oblaku je, da se ponašajo z bistveno večjo zmogljivostjo procesorja in pomnilnika kot skupne možnosti gostovanja.

Podjetje ima dva različna načrta gostovanja v oblaku, prvi od njih 50 GB prostora na disku za 49,95 USD na mesec, drugi pa ponuja 100 GB diskovnega prostora za 99,95 USD na mesec. Sicer oba programa ponujata baze podatkov MySQL, e-poštne račune POP / IMAP s spletno pošto, brezplačno domeno za življenje in dodatna področja. HostUpon ponuja tudi brezplačnega ustvarjalca spletnih mest ali brezplačen prenos / migracijo spletnega mesta kot del svoje ponudbe gostovanja v oblaku, pa tudi 24/7 podporo.

Obiščite spletno mesto HostUpon

HostUpon Uptime Pregled

Za ta pregled sem dobil brezplačen račun in domeno; in v nadaljevanju je zapis, ki sem ga posnel.

Rezultat upodastitve HostUpon = 100% (avgust 2015)Rezultat upodastitve HostUpon = 100% (avgust 2015)

Pomembne stvari: Podpora strankam, Omejevanje skupnega gostovanja in moč CPU-ja

Da bi HostUpon bolje razumel, sem opravil kratek intervju s direktorjem marketinga Ericom Ungerjem. Naslednja tri vprašanja (in odgovori) so najbolj pomembna za tiste, ki razmišljajo o tem spletnem gostitelju.

Eric, kaj lahko vemo več o podporni skupini HostUpon?

Vse, kar počnemo pri HostUponu, je osredotočeno na najpomembnejši vidik našega poslovanja; naše stranke. Gostovanje je zelo konkurenčen trg in vedno smo veliko vlagali v različne načine podpore, da bi nas ločili od naših konkurentov. Ne glede na to, ali se oglasite, predložite vozovnico za podporo ali sodelujete s predstavnikom v Live Chat-ju, vedno govorite z nekom, ki deluje neposredno v naši pisarni v Torontu.

Naš sedež se nahaja v centru Toronta, v neposredni bližini našega podatkovnega centra. Smo ekipa 11 posameznikov, ki imajo strast do spleta. Naš poudarek na lastni podpori z ničelnim zunanjim izvajanjem nam je omogočil zanesljivo in cenovno ugodno gostovanje s prilagojeno podporo. Za podporo smo prejeli različne panožne nagrade in še naprej vlagamo v lokalne talente, da svojim strankam, ki gostujejo, zagotovimo najboljšo storitev za stranke.

Kakšne so omejitve v HostUpon načrtu gostovanja v skupni rabi?

Pokrajina gostovanja v skupni rabi se je z leti močno spremenila. Z uvedbo tehnologije Cloud Linux na naših načrtih skupnega gostovanja lahko stranke ločimo med seboj na skupnem strežniku, kar jim daje namenske vire za njihove načrte spletnega gostovanja. To tudi zagotavlja, da zlorabno spletno mesto ne more vplivati ​​na strežnik ali sosednja spletna mesta.

Naš načrt Starter Unlimited ima 50-odstotno izkoriščenost CPU-ja, neomejen navidezni pomnilnik in 1 GB fizičnega pomnilnika. Ta načrt je kot nalašč za nova spletna mesta in vsebuje vse bistvene značilnosti, da lahko namestite spletni dnevnik, osebno ali poslovno spletno mesto povprečne velikosti. Odlično deluje tudi za majhne spletne trgovine in spletna mesta za e-trgovino.

Naš načrt Business Unlimited ima 90-odstotno izkoriščenost procesorja, neomejen virtualni pomnilnik in 2 GB fizičnega pomnilnika.

Načrt je usmerjen v spletna mesta z visoko prometo z dodatnimi zmogljivostmi in močjo, ki zagotavljajo razširljivost. Načrt Business Unlimited je priljubljen med strankami, ki raje gostijo več spletnih mest v enem računu. Načrt Business Unlimited ima tudi namenski naslov IP in našo storitev oddaje iskalnikov.

Kako delujejo grozdni strežniki HostUpon (kreditna slika: HostUpon).Kako delujejo grozdni strežniki HostUpon (kreditna slika: HostUpon).

Kaj bi se zgodilo z njegovim spletnim mestom, ko uporabnik porabi preveč CPU moči?

Jerry je to veliko vprašanje, saj morajo biti stranke, ko njihove spletne strani rastejo in se širijo, obveščene o možnostih razširljivosti.

Kadar kupci porabljajo prekomerna sredstva, imamo na voljo različne možnosti nadgradnje, še pomembneje pa je, da jih uporabljamo za vsak primer posebej. Nadgradnja ni vedno rešitev, poskušamo identificirati, do katerih virov omejuje stranka, saj lahko preprosto vtičnik ali tema, ki povzroča težave, in preprosto popravljanje lahko drastično izboljša njihovo delovanje.

Če je nadgradnja najboljša rešitev, priporočamo načrte za gostovanje v oblaku, VPS ali namenske strežniške načrte. Naše gostovanje v oblaku je storitev v celoti za upravljanje strank, ki potrebujejo več virov, vendar nujno ne želijo upravljati strežnika.

Naši načrti VPS imajo korenski dostop, kot nalašč za razvijalce in uporabnike, ki želijo popoln nadzor nad svojim gostiteljskim okoljem. Uporabljamo virtualizacijo VMware, saj je dokazano stabilna in razširljiva. VMware tudi našim strankam omogoča preklapljanje med načrti VPS brez izpadov.

Nazadnje ponujamo namenske strežnike, ki so idealni za stranke, ki želijo svoj fizični strežnik s posebnimi viri. Naše namenske strežnike lahko popolnoma prilagodimo točno določenim zahtevam, ki jih potrebujejo naše stranke. Preprosto povedano, zaračunamo vam le sredstva, ki jih uporabljate. Poleg tega so naši namenski strežniki tudi med letenjem prilagodljivi, tako da dodajanje več pomnilnika ali moči CPU-ja poteka brez težav, brez zastojev.

Povzetek / priporočilo

Povzeti:

 • HostUpon je 100-odstotno kanadsko gostiteljsko podjetje. Podporo strankam v celoti zagotavlja gospodinjsko osebje s sedežem v njihovi pisarni v Torontu.
 • Spletni gostitelj je v prvem mesecu testiranja dosegel 100-odstotno podaljšanje – kar je zelo dobro za nizkocenovnega spletnega gostitelja.
 • Kot pri vseh drugih ponudnikih storitev gostovanja gostovanja HostUpon neomejeno gostovanje veže stroga politika uporabe strežniških virov. Začasne opustitve nastanejo, če uporabniki kršijo ta izraz (beri ToS izraz (c) Pravilnik o uporabnikih v zvezi s čezmernimi viri).
 • HostUpon priporočamo tistim, ki iščejo poceni spletno gostiteljsko možnost.

Primerjajte HostUpon z drugimi

 • HostUpon proti HostPapa
 • HostUpon vs GoDaddy
 • HostUpon vs BlueHost
 • HostUpon vs A2 gostovanje
 • HostUpon proti GreenGeeks
 • HostUpon proti Hostingerju
 • HostUpon proti Hostgatorju
 • HostUpon vs gostovanje InMotion
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map