Apa Wikipedia Ora Bisa Ngomong Sampeyan babagan Web Hosting

Aku yakin blogmu apik banget.


Sampeyan Wis nindakake kabeh kanthi bener: Sampeyan Wis entuk berita utama, sampeyan Wis nyedhiyani sawetara visual gedhe, sampeyan bisa uga malah aktif melu ing saben khu vực panyed.

Nanging ana siji-sijine manawa mayoritas blogger nyawang (paling ora ing wiwitan) hát duweni potensi bisa nyimpen blog hát paling apik hát bisa nyedhaki ing kabeh pemirsa potensial.

Hát siji iku lưu trữ web apik.

Mikir babagan cara iki: Apa sampeyan tau ngeklik pranala saka Facebook utawa situs liya lan nunggu apa hát katon kaya kalanggengan kanggo situs kasebut? Iki ora 1997. Dina iki, kaca web mbukak kaya sampeyan ngowahi kaca ing buku – utawa paling ora meraine. Yên ora, sampeyan bakal ilang tayangan kaca. Tingkat nảy sampeyan tambah dhuwur. Nganti saiki, sampeyan mbokmenawa ora ngerti apa hát ana.

Aku pitutur marang kowe – deleng perusahaan lưu trữ sampeyan.

Manawa, ana cara hát bisa mbantu situs sampeyan kanthi cepet. Sampeyan bisa nyilikake isi đa phương tiện, ngurangi kualitas lan decusi grafis, lan mlumpat liwat kabeh jinis hoops nyoba kanggo njaluk situs sampeyan mbukak luwih cepet. Nyatane, hát paling akeh perusahaan lưu trữ gedhe bakal menehi sampeyan. Năng động kabeh iku pancene perlu?

Apa Web Hosting?

Yen sampeyan lagi miwiti utawa Wis tau kepingin weruh apa sing mburi ing layar karo situs web, Wikipedia nerangake konsep web hosting uga:

Layanan lưu trữ web minangka jinis layanan lưu trữ Internet hát ngidini individu lan organisasi nggawe trang web hát bisa diakses liwat World Wide Web. Máy chủ web hát perusahaan hát nyedhiyani spasi ing máy chủ hát dipungini utawa disewakake dening klien, uga nyedhiyakake konektivitas internet, biasane ing pusat data.

Iku hát ringkih, dhasar gambaran konsep. Iku layanan inti kabeh perusahaan lưu trữ Web nyedhiyakake. Apa hát nggawe siji saka liyane, sanadyan? Yen kabeh mau nyedhiyakake layanan hát padha, kenapa ora mung milih lan lali babagan?

Iki minangka pitakonan hát ora ditampa Wikipedia.

Iku apa artikel iki kanggo.

Apa Ndadekake Apel Web Bagus?

Kaya karo layanan liyane, ana perusahaan lưu trữ web hát apik, lan sawetara hát ora apik.

Kita nemtokake ora supaya apik minangka sing nyedhiyakake akses server alon sing ngganggu truyền dữ liệu. Iku hát luwih akeh tinimbang konten hát ngowahi barang-barang Mudhun, nanging ora ana perusahaan bakal ngakoni manawa máy chủ hát alon utawa dibanjiri utawa hát kemampuan bộ nhớ cache DNS hát phụ.

Các trang web lưu trữ perusahaan paling apik yaiku hát menehi perhatian marang rincian hát dồn nén, lan kita mikir pangkat kasebut dhuwur ing dhaptar:

1. Antarmuka Panganggo hát Gampang Kanggo Nganggo (UI)

Bảng điều khiển giao diện người dùng kontrol kudu cukup intuisi kanggo pangguna supaya bisa nggawe owahan lan nganyari uga nambah domain anyar, gawe jadwal gawe situs, lan nyetel aplikasi kaya WordPress cepet.

Tiếp thị:

Bảng điều khiển WebhostFace – máy chủ mriksa panggunaan, tên miền ngatur, lan mbayar tagihan ing sawijining kaca. Rincian liyane: Xem lại WebhostFace.

2. Dijamin Situs Kacepetan

Máy chủ web hát ndadekake njamin situs kanthi cepet nulis luwih cenderung nyedhiyani pengalaman panganggo hát konsisten apik lan luwih cenderung menehi solusi yen ana masalah hát bisa diukur.

Tanpa kuwi, disiapake kanggo sawetara obrolan hát banget ora nyenengake babagan carane sampeyan ngrusak situs sampeyan dhewe lan hoops sampeyan kudu mlumpat liwat kanggo ndandani.

Tiếp thị:

A2hosting nawakake 20x kaca hát luwih cepet ing Turbo Plan. Rincian liyane: Đánh giá máy chủ lưu trữ.

3. Độ tin cậy

Iki dumadi saka konsep konsistensi. Sampeyan pengin milih perusahaan lưu trữ hát bakal njamin sampeyan munggah máy chủ 99,9%.

Gulung ing uptime dening mung setengah Persen (hát 0,05%) bisa nerjemahake rong dina kabeh thời gian chết saben taun.

Pinten pinten blog panjenengan sedanten? Sampeyan bisa nggulung lan nambah biaya kanggo phụ lưu trữ web.

Tiếp thị:

Pilih kanthi wicaksana – Gawe komentar lan pangguna saran kanggo nggunakake dữ liệu wektu munggah. Gambar ing ngisor iki yaiku data wektu munggah XMUMX – 2013 Hosting InMotion Hosting.

* Klik kanggo nggedhekake gambar.

Tháng 7 năm 2016: 99,95%

thời gian hoạt động 072016

Maret 2016: 99,99%

inmotion - 201603

Tháng 2 năm 2016: 99,97%

inmotion hosting feb 2016 thời gian hoạt động

Tháng chín 2015: 99,83%

inmotion sept uptime

Tháng 8 năm 2015: 100%

InMotion Hosting rekaman uptime kanggo Juli / Agustus 2015. Situs durung Mudhun kanggo mứt 934 sing kepungkur.

Tháng 3 năm 2015: 100%

Thời gian hoạt động của InMotion Hosting

Tháng 4 năm 2014: 100%

InMotion Hosting Skor Uptime (Liwat 30 dina, Maret - Tháng 4 năm 2014)

Tháng 3 năm 2014: 99,99%

Skor Uptime InMotion Hosting (Lair 30 dina, Februari - Maret 2014)

Tháng 12 năm 2013: 100%

inmotion vps uptime dec-jan

Temokake luwih akeh data lan informationasi paling anyar ing Pendhaftaran InMotion Hosting review.

4. Pilihan Giá lan Pembayaran

Ana akeh situs metu sing ngisi cao cấp kanggo layanan hát pangguna ora bakal nggunakake. Perusahaan lưu trữ hát apik nyedhiyakake struktur reregan lan njlentrehake apa hát sampeyan gunakake kanggo. Padha uga nyedhiyakake, rencana định giá cầu nguyện hát nyedhiyani kabutuhan situs web tartamtu.

5. Bán cưa xẻ

Carane gumantung ing antarmuka web saiki nalika sampeyan kudu nelpon kanggo pitulungan? Apa hát diwenehake kaya sabar? Apa mứt hát disimpen? Malah luwih, yen sampeyan luwih seneng ngupayakake masalah sadurunge kudu ngenteni wakil? Panjenengan lưu trữ perusahaan duwe cơ sở kawruh lengkap kasinghiya kanggo kabeh pelanggan?

Carane babagan nalika sampeyan kudu nelpon? Apa reps duwe pengetahuan sajrone kabeh garis, manawa iku dodolan, tagihan, utawa dhukungan tekni? Apa sampeyan njaluk limang jawaban hát béda karo pitakonan hát padha saka limang reps hát beda?

Perusahaan lưu trữ web hát apik diwenehake, kasinghiya 24/7, lan duwe tim nấm, hát Dilatih kanthi seragam hát bisa nangani kabeh masalah lan menehi solusi hát konsisten.

Tiếp thị:

Gambar nuduhake sistem obrolan live SiteGround. Perusahaan kasebut nduwe salah sawijining sistem obrolan live paling apik miturut sinau 2017 (liyane thông tin kene).

Apa thực sự có vấn đề?

Kita kabeh krungu pangandikan lawas:

Sampeyan njaluk apa sampeyan

Nalika iku bener ing akeh kasus, layanan lưu trữ luwih larang ora kudu tegese luwih apik.

Sawetara perusahaan lưu trữ hát murah (utawa gratis!) Ninged nyedhiyakake layanan apik banget; Sawetara, ing tangan liyane, ora sopan lan ngeculake pelanggan.

Nalika aku nyatakake sadurunge, sawetara perusahaan lưu trữ paling awon metu ana sawetara tarif paling dhuwur amarga padha ngobrol ing pelanggan sing ora ngerti apa sing dibutuhake. Tag rega cilik ora kudu tegese produk utawa layanan tầng hầm tawar-menawar.

Sawetara perusahaan lưu trữ anggaran duwe kekurangan. Padha ngetokake biaya kanthi ngurangi mứt kanggo dhukungan urip utawa nyekel dhukungan kanthi ketat liwat chat online (supaya padha bisa nindakake limang obrolan bebarengan – kadhangkala luw. Máy chủ Padha ora nganyari kasebut kanthi langkah-langkah ing teknologi. Cara paling apik kanggo mangerteni yen panyedhiya lưu trữ web nyalahi-nyengaja yaiku nindakake pakaryan lan takon pitakonan hát bener.

Ngerteni carane gampang kanggo ngakkes dhukungan. Riset teknologi lưu trữ web paling anyar lan waca carane saben perusahaan sampeyan mikirake rego karcis kanthi kemampuan kanggo njaga.

Cờ đỏ với các công ty lưu trữ ngân sách

Punika sawetara bab kanggo katon metu nalika arep kanggo lưu trữ murah. Sawetara iki ora kudu nggawe pilihan hát ora apik, nanging bisa nggawa kinerja situs.

Nâng cấp phần mềm hát Ora Perlu

Perusahaan lưu trữ hát asring nyaranake lunak premium saka mitra afiliasi hát mbokmenawa ora perlu.

Máy chủ quá tải

Yen sampeyan ndeleng sawetara ulasan negatif babagan jamur, kecepatan alon, utawa gangarin hát gedhe banget, kuwi tandha manawa perusahaan Wis akeh banget pelanggan ing jaringan sing diundhuh.

IP danh sách đen

Yen perusahaan lưu trữ bisni karo kẻ gửi thư rác, situs sampeyan bisa nandhang sangsara ing sawetara IP hát Wis dicekal ing pirang-pirang wilayah.

Cơ sở dữ liệu MySQL giới hạn

Chủ nhà Sembarang hát nawakake Kurang luwih tabel 100 bakal nyebabake sampeyan ngetokake Mudhun baris.

Biaya Didhelikake

Sawetara perusahaan lưu trữ nawarake đĩaon jero taun kapisan banjur mb niệm sampeyan kanthi tarif hát ora sopan. Banjur yen sampeyan nyoba mbatalake, dheweke bisa nyandhet sampeyan kanthi biaya pambatalan hát gedhe. Apa tugasmu lan ngerti apa hát bakal dibayar kanggo jangka panjang.

"Dadi, carane aku milih tuan rumah tengen?"

Kanggo blogger anyar –

  • Sampeyan kudu tansah miwiti karo lưu trữ sambungan terjangkau (goleki hát apik ing kene).
  • Yen sampeyan lagi miwiti, perkara paling penting sing kudu ditingali yaiku ngasilake isi sing apik, iklan, nggawe dhaptar email, lan tetep nganggo saluran media sosial. Iki wilayah ngendi sampeyan kudu nglampahi dhuwit.
  • Penyedia lưu trữ web sampeyan dudu panggenan utama ing pikiran utawa soko hát akeh banget Investasi sampeyan (saiki).

Kanggo blogger hát aeng pengalamane –

Sanalika blog sampeyan nglumpukake jumlah perdagangan sing cukup (perkiraan kasar – kunjungan unik 1.000 saben dina), wektu kanggo nimbang nâng cấp nâng cấp kanggo keamanan.

Secara pribadi, aku ora ngidini panggunaan memori ing blog paling ndhuwur 80%. Yen nggawe, wektu kanggo nimbang lưu trữ VPS kanggo nambah kinerja situs. Tansah munggah karo blog thời gian hoạt động lan nanggepi kacepetan nggunakake piranti kaya Robot thời gian hoạt động, Bitcatcha, Lan Pingdom.

Dòng Ing ngisor

Perusahaan lưu trữ hát tepat minangka unur penting kanggo sukkes blog sampeyan. Pilih kanthi bijak lan apa kabeh pakaryanmu.

Ora kabeh lưu trữ ngân sách web nyedhiyakake sub-par layanan, nanging sampeyan kudu tansah mriksa layanan apa sak tenane sadurunge nglakoni.

Siji Wigati Paling Terakhir: Nyared liwat Âm tính Ulasan

Đánh giá Wiwit kasebut, aku panginten bakal dadi gagasan kanggo njlentrehake apa wae: Tinjauan negatif ora tansah perwakilan hát padha karo layanan web hosting.

Perusahaan lưu trữ gedhe bakal tansah duwe sawetara pelanggan hát ora seneng. Minangka tê tê, "sampeyan ora bisa nyenengake kabeh wong." Wong cenderung nyelehake ing perusahaan liwat masalah cilik utawa nalika padha duwe pangarepan ora wajar hát mung ora bisa ketemu, supaya njupuk review negatif karo gandum uyah. Deleng pola ing keluhan. Iku cara hát paling apik kanggo ndelok endi masalah nyata, yen ana.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map