“DreamPress 2” Gazduire WordPress administrată de DreamHost – Primele afișări

Găzduirea WordPress administrată este o afacere importantă – așa că nu este o surpriză atunci că aproape fiecare companie de hosting care oferă aceste tipuri de servicii continuă să itereze și să îmbunătățească pentru a încerca să-și învingă rivalii. Unul dintre acești furnizori de hosting – unul dintre cei mai mari din business – este DreamHost.


DreamHost s-a aventurat prima dată pe piața de hosting WordPress administrată la mijlocul anului 2013, cu un serviciu denumit DreamPress. Cu toate acestea, până la lansarea oficială a DreamPress, acesta a fost deja puțin depășit de unii dintre rivalii săi și niciodată nu părea să primească atâta atenție pe cât ar fi meritat-o ​​poate.

De această dată, DreamHost a revenit cu DreamPress 2 – un produs mult mai puternic care se bucură de o serie de caracteristici de interes considerabil: cum ar fi serverele doar VPS, PHP 5.5, OpCache și HHVM opțional (actualmente în versiune beta).

Aruncăm unul dintre aceste sisteme noi, creăm un site nou și facem câteva testări …

Despre serviciu

Funcționând din 1997, DreamHost este una dintre cele mai longevive și cele mai cunoscute companii de hosting din jur – și chiar înainte de lansarea inițială a DreamPress, au câștigat deja o mulțime de experiențe legate de WordPress prin intermediul lor deja bine stabilit VPS ( un serviciu care a primit o nouă închiriere de viață în noiembrie anul trecut și servicii dedicate. Având în vedere acest lucru, este destul de rezonabil să ne așteptăm ca, a doua încercare a lor, să fie ceva destul de bun! Să aruncăm o privire:

Caracteristici cheie

 • Proiectat special pentru WordPress, cu memorie în cache din partea serverului, aflați mai multe
 • Până la 2,1 milioane de vizitatori lunari vedeți mai jos
 • Toți clienții de pe serverele VPS – nu sunt partajate
 • Memorizare RAM automată
 • Fără taxe de băutură
 • PHP 5.5 cu OpCache
 • HHVM opțional (beta)
 • Performanță grozavă vezi mai jos
 • Adrese de e-mail nelimitate
 • Full shell (SSH) cu Git disponibil
 • Suport de chat live 24/7 *
 • Copii de rezervă automate zilnice
 • 100 USD credit AdWords
 • Integrarea ușoară CloudFlare afla mai multe
 • Foarte ieftin (având în vedere alocațiile de trafic lunare)!
 • Fără restricții de plugin
 • Certificate SSL (+ 15 USD / an)

Cum arată și se simte?

Interfața pentru noul serviciu DreamPress 2 este extrem de simplă. Este într-adevăr doar o pagină de adăugare cu câteva submeniuri bolțite pe tabloul de bord al clienților de găzduire web DreamHost – care nu este nici destul de ușor și niciodată deosebit de ușor de navigat (deși este încă ceva mai bun decât interfețele obișnuite de tip cPanel utilizate de multe alte companii de găzduire ** ). În comparație cu cea a, să zicem, Media Temple sau Flywheel, este cu adevărat o experiență cu totul mai puțin atrăgătoare din punct de vedere estetic. Acestea fiind spuse, însă, face treaba pe care a fost concepută să o facă – deși fără prea multă finețe.

screenshot:

Captura de ecran DreamPress 2 Dashboard

… Hmmm. Totuși, din fericire, aceasta nu este o interfață de care va trebui să folosiți tot atât de des. În schimb, interfața mai importantă este tabloul de bord real WordPress – care în mare parte nu are legătură. Să mergem mai departe.

Cât de ușor este să configurați?

Spre deosebire de majoritatea furnizorilor de hosting WordPress specialiști, DreamHost este, de asemenea, un registrator de domenii – ceea ce înseamnă că puteți înregistra un domeniu la ei ȘI să-i puteți găzdui pe site-ul dvs. web. Acest lucru face ca configurarea unui site web nou (cu un domeniu nou) să aibă o briză absolută! În plus, DreamPress 2 este dotat și cu un număr nelimitat de conturi de e-mail – așa că și cel care a avut grijă să nu fie de asemenea!

Indiferent dacă domeniul dvs. este înregistrat sau nu, nu este nimic complicat în ceea ce privește începerea cu DreamPress 2. WordPress este instalat automat pe fiecare nou plan și durează aproximativ 40-45 de minute pentru a fi complet funcțional. Uşor!

Viteză…

Viteza este unul dintre factorii mai critici ai unui site web performant. A face vizitatorii să aștepte mai mult de câteva secunde pentru a vedea conținutul dvs. este un adevărat nu-nu! Aceasta este, parțial, în care intră în joc adevărata valoare a găzduirii WordPress gestionate, iar la acest scor DreamPress 2 nu dezamăgește.

Cât de repede este?

Efectuați o serie de teste de viteză pe un site complet extra-out-of-the-box (adică o nouă instalare WordPress fără nici o setare modificată, niciun plugin suplimentar și nimic altceva decât instalarea implicită a celor douăzeci și cincisprezece teme) de încărcare a timpului prima pagină iese undeva în regiune între 0,5 și 1,2 secunde*** cu o viteză medie de încărcare a paginii 0,8 secunde (conform testelor noastre)! Iată site-ul nostru de teste **** aproape complet în afara cazului – dacă doriți să-l derulați prin GTMetrix sau Pingdom pentru dvs.: http://webhostingspeedchecks-drmprs2.com (actualizare: site-ul acum offline).

Raport tipic GTMetrix:

Raportul DreamPress 2 GTMetrix

… Ceea ce este într-adevăr la fel de rapid, așa cum am văzut până acum vreun serviciu comparabil!

Securitate

Din păcate, singurul test real pentru securitate este dacă un site (și, de fapt, compania de găzduire în sine) este un atac bine orchestrat. DreamHost scrie:

„În afară de actualizările automate de bază ale WordPress și copiile de rezervă zilnice, avem un Firewall (WAF) pentru aplicația web, reglat de WordPress, Fail2ban pentru a vă proteja împotriva autentificărilor de forță brută, atenuarea automată a DDoS și lucrăm direct cu echipa de securitate WordPress pentru a vă proteja proactiv Site-ul WordPress împotriva amenințărilor emergente. “

… ceea ce este foarte încurajator. Arată bine DreamPress 2!

Uptime

După ce am creat doar un site nou pe DreamPress 2 și fără a avea o altă sursă de date cu care să funcționeze, încă nu pot să comentez uptime. Cu toate acestea, voi monitoriza acest lucru în următoarea lună și o să actualizez acest lucru pentru a reflecta ceea ce găsesc … rămâi la curent!

(actualizare: rezultatele uptime mele = 99,7% prin monitorizarea Pingdom and Uptime Robot)

Performanță sub sarcină

Când vine vorba de testarea performanței unui site sub sarcină, nu există, probabil, niciun instrument mai bun decât Load Impact. Pentru cei care nu știu deja, ceea ce face acest instrument vă permite să mapați efectul trimiterii unui număr din ce în ce mai mare de utilizatori virtuali pe un site într-un interval de timp predefinit, simulând astfel modul în care performanța unui site variază cu încărcarea crescută. Utilizarea acestui instrument pentru a trimite de la 1 la 250 de utilizatori simultan pe site-ul nostru de teste menționat mai sus pe parcursul a 10 minute, dă rezultate impresionante (deși, cu siguranță, site-ul nostru de test este la fel de esențial precum poate fi un site web bazat pe WordPress). Nu vă voi plictisi cu detaliile, dar este suficient să spun că testul nostru a avut în esență niciun efect asupra site-ului – cu timpul nostru de încărcare virtuală rămânând semnificativ sub doar 75ms pe tot parcursul (urmând o fază inițială de memorie în cache – consultați aici pentru rezultate complete! Notă: Dacă sunteți fără îndoială cât de bune sunt aceste rezultate, încercați să executați un test similar pentru voi în aproape orice alt site pe care-l dorești.

Până la 2,1 milioane de vizite pe lună?!

Promisiunea de până la 2,1 milioane de vizitatori lunari este uimitoare! Statul DreamHost:

„Nu limităm vizitatorii pe site-ul dvs., sau nu avem băuturi pentru trafic … … am aruncat o privire la performanțele DreamPress 2 folosind loader.io, un instrument independent de evaluare comparativă. Această estimare se bazează pe 50-100 de vizitatori fără cache pe minut (cu o medie de 3 vizualizări pe pagină) pe o instalare de bază WordPress plină de conținut. În majoritatea circumstanțelor, site-ul dvs. va putea susține niveluri de trafic semnificativ mai mari datorită sistemelor de memorie în cache a multistratului DreamPress 2. “

Permiterea capacității utilizatorilor de până la 2,1 milioane de vizitatori lunari pe site-urile lor pentru doar 25 de dolari pe lună este incredibilă, având în vedere atât WPEngine, cât și Flywheel (două dintre serviciile de conducere actuale din afacerea de găzduire WordPress administrată), de exemplu, ambele oferă capacitate pentru doar 25.000 de vizitatori. pe lună pentru 30 $ / lună! Este acest tip de promisiune prea bun pentru a fi adevărat? Eu personal am mai văzut astfel de promisiuni de la alte companii de găzduire web care nu și-au îndeplinit cuvântul în modul în care vă așteptați – aș fi interesat să aflați mai multe despre un site alimentat de DreamPress 2 În realitate, pot să încarce atât de mult trafic, dar nu am cum să testez asta cu siguranță …

Ce nu oferă:

Unii dintre concurenții săi oferă câteva puncte suplimentare de vânzare. Lucruri precum interfețe de utilizator considerabil mai atractive și mai ușor de utilizat, opțiuni de organizare a site-urilor web, migrații gratuite, servicii CDN complet integrate, transferuri de facturare a clienților, site-uri demo gratuite, scanări automate de malware și alegerea locației serverului (rețineți că toate DreamHost’s centrele de date sunt bazate pe SUA). Acestea fiind spuse, majoritatea acestor funcții „suplimentare” vor atrage doar dezvoltatorii, mai degrabă către proprietarii majorității site-urilor web: le menționez cu adevărat doar aici, întrucât este bine să știi, în opinia mea, un pic despre ce mai există. (doar în cazul în care nu erați deja conștienți).

Concluzie

Se pare că DreamHost poate avea în sfârșit un pachet foarte competitiv – și extrem de rapid – specific WordPress pentru a le pune pe harta gestionată de WordPress-hosting. Ca atare, voi urmări cu mult mai multă atenție de acum încolo. Promisiunea HHVM este oarecum în fața curbei (deși, cu siguranță, aceasta este încă în versiune beta) și este plăcut să vezi DreamHost împingând din nou limitele. Cu toate acestea, atâta timp cât nu te aștepți să lucreze cu o interfață de utilizator strălucitoare sau frumoasă și poți face fără câteva dintre funcțiile mai concentrate pentru dezvoltatori oferite de unii dintre alți furnizori de hosting WordPress gestionați de lider (vezi paragraful de mai sus pentru câteva exemple specifice), apoi DreamPress 2 pare să funcționeze foarte bine. ȘI dacă într-adevăr este în conformitate cu promisiunea de a oferi chiar și aproape orice capacitate pentru 2 milioane de vizitatori pe lună, atunci s-ar putea dovedi o opțiune incredibil de bună valoare pentru multe întreprinderi de dimensiuni medii până la relativ mari.!

Mai multe informatii

Accesați pagina oficială DreamPress 2 de pe site-ul principal al DreamHost la http://www.dreamhost.com/hosting/wordpress/

Citiți anunțul de lansare inițial la http://www.dreamhost.com/press/dreamhost-brings-ssds-and-other-enhancements-to-managed-wordpress/ (plin de umorul tipic DreamHost!)

* Timpuri medii de asistență la chat-instant-chat (bazate în întregime pe experiența mea) de aproximativ 10-15 minute.

** În umila mea părere.

*** Folosind toate setările implicite ale GTMetrix și testarea de la Dallas, mai degrabă decât cea implicită Vancouver (deoarece serverul site-ului nostru de testare este situat fizic în centrul de date al DreamHost din Virginia – în loc de Canada).

**** Literalmente, tot ce am făcut este să dezactiveze toate comentariile și dezactivarea (pentru a evita comentariile de spam și a păstra lucrurile în întregime la standard).

Folosiți DreamPress 2 încă? Ceva de adăugat? Spuneți-ne în comentarii!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map