ХостГатор вс Блуехост – Који нуди најбољи буџетни ВордПресс хостинг?

ВордПресс понуде


Блуехост и ХостГатор су два највећа имена у ВордПресс хостингу, тако да ако тражите најбољи начин да веб страницу покренете са Интернетом са минималним трошковима, вероватно ће оба бити у вашем ужем избору. Али који је најбољи?

Блуехост и ХостГатор технички могу бити у власништву исте компаније (више о томе касније), али постоји неколико ствари које бисте требали узети у обзир приликом одлучивања која је за вас најприкладнија. Упоређујући њихове карактеристике, поузданост и перформансе – користећи стварне подаци о стварном животу од популарне ВордПресс теме Диви, од Елегант Тхемес – надамо се да ћемо вам дати све информације које су вам потребне да бисте донели информисану одлуку која је права за вашу веб локацију.

Хајде да погледамо…

Contents

Планови хостовања који се користе за ово поређење

У овом поређењу, тестираћемо један од вишенаменских дељених хостинг планова компаније Блуехост, поред једног од ХостГатор ВордПресс оптимизованих дељених хостинг планова. Уз оба плана доступна за исту цену, ово упоређивање Блуехост-а и ХостГатор-а не само да ће вам помоћи да одлучите коме да верујете на вашу веб локацију, већ и да ли је општи наменски хостинг или услуга оптимизована за ВордПресс најбоља опција за ваш пројекат.

Главни детаљи планова коришћених у овом поређењу су следећи:

 • Блуехост – Схаред Плус: Од 5,95 УСД месечно (редовна цена 10,99 УСД месечно).
 • ХостГатор – ВордПресс Стартер: Од 5,95 УСД месечно (редовна цена 14,95 УСД месечно).

Ако одаберете плаћање месечно, биће вам наплаћена редовна цена, док ако се пријавите на дуже периоде, добићете попуст и са ХостГатор-ом и са Блуехост-ом.

О ХостГатор-у и Блуехосту

Као што је раније споменуто, Блуехост и ХостГатор су два од најпознатијих веб хостинга у функцији, а од 2015. године обојица су била у првих 20 највећих компанија за веб хостинг у свету. Стога, без обзира кога изабрали, бићете домаћин ваше веб странице са високо етаблираном компанијом.

блуехост-почетна страница

У ствари, и ХостГатор и Блуехост сада су у власништву исте компаније, Ендуранце Интернатионал Гроуп (ЕИГ). ЕИГ не само да поседују и управљају Блуехост и ХостГатор, већ су купили и многе друге компаније за веб хостинг, и од 2015, наводно су имали апсолутно огромних 4,2 милиона корисника.

хомегатор-почетна страница

Блуехост је основан 2003. године у Утаху, у САД-у, где је и даље њено седиште. ЕИГ га је купио 2010. године за необјављену суму. ХостГатор је основан на Флориди у САД-у 2002 године, иако је од тада преселио своје седиште у Тексас, САД. ЕИГ је ХостГатор купио 2012. године за 225 милиона долара. Упоредо са осталим домаћинима у власништву ЕИГ-а, обе компаније претрпеле су значајне прекиде услуга у 2013. години – међутим, од тада ништа није објављено у истом обиму.

Кључни детаљи планова Блуехост и ХостГатор: Упоређени

Главни аспекти планова хостинга на нивоу улазног нивоа који се користе у овом поређењу су следећи:

 • Блуехост Схаред Плус: Хостинг неограничених веб локација са несмереним складиштем и пропусним опсегом.
 • ХостГатор ВордПресс Стартер: Хостирајте једну веб локацију са несмереном меморијом и просечним месечним прометом од 100.000 посета.

Бар на папиру изгледа као да Блуехост нуди најконкурентнију услугу по цени. Међутим, као што ћемо ускоро видети, више је избора веб хостинга него што је пропусност и допуштање веб локација.

Главне карактеристике веб хостинга за Блуехост и ХостГатор: Поређење

ТоолГуард Бацкуп Тоол

ХостГатор укључује аутоматске сигурносне копије веб страница ВордПресс-а, док Блуехост садржи алатку за резервно копирање једним кликом.

Пре него што дођемо до резултата испитивања брзине и перформанси, погледајмо неке од најбољих карактеристика два хостинг плана од ХостГатор-а и Блуехоста.

Резервне копије веб локација ВордПресс

Иако су два плана хостинга у овом поређењу ка крају спектра за улазни ниво, вреди напоменути да је ХостГатор план намењен посебно корисницима ВордПресс-а, и да због тога има неке лепе додатне функције које ова демографска категорија треба да цени. Међутим, то такође значи да сте мало више ограничени у ономе што можете да учините са својим хостинг налогом.

Статус ЦодеГуард-а

Помоћу ХостГатор-а, ВордПресс веб странице се праве резервне копије свака 24 сата помоћу ЦодеГуард услуге.

Једна од тих корисних карактеристика су и аутоматизоване сигурносне копије веб страница ВордПресс преко ЦодеГуарда. Као део ове услуге, купци ХостГатор-а добијају 1ГБ резервног простора за резервне копије веб страница, уз могућност да сачувају резервне датотеке онолико дуго колико желе док простора остане.

Подешавања сигурносне копије ЦодеГуарда

Алат за израду сигурносних копија ХостГатор ЦодеГуард олакшава избор времена за задржавање датотека сигурносних копија.

Купци Блуехоста на почетном нивоу Схаред Басиц плана морат ће сами да се побрину за резервне копије места. Међутим, контролна табла Блуехост олакшава креирање резервне копије веб локације, потребан је само један клик.

Блуехост Бацкуп Тоол

Планирани основни план Блуехост не укључује аутоматизоване сигурносне копије, већ има алат који је једноставан за употребу.

Ако вам је ова значајка важна, скупљи план хостинга за Блуехост Схаред Приме укључује алат СитеБацкуп Про који омогућава аутоматско прављење резервних копија веб страница ВордПресс. Постоје и нека одлична решења за резервне копије ВордПресс треће стране која могу додати ову функцију на вашу веб локацију.

Канали за подршку

Способност да се обратите свом веб домаћину је од виталног значаја, па је добро видети да и Блуехост и ХостГатор нуде 24/7 ливе цхат и телефонску подршку. Током тестирања, оба веб домаћина понудила су брз и брз разговор са услугом уживо. Међутим, ако вам је е-пошта омиљени начин контактирања подршке, ниједна служба више не нуди техничку подршку путем карата путем е-поште.

Остали важни детаљи упоређивања Блуехоста и ХостГатора

Да би вам помогли да одлучите који је од два хостинг плана најбољи за вашу веб страницу – Блуехост Схаред Плус или ХостГатор ВордПресс Стартер – ево неколико важних детаља које треба узети у обзир:

 • Кеширање веб локација: Блуехост користи сопствену технологију кеширања да би повећао брзину ваше веб странице, док ХостГатор препоручује и аутоматски инсталира популарни ВП Супер Цацхе ВордПресс додатак.
 • Мрежа за испоруку садржаја (ЦДН): Блуехост подржава и препоручује бесплатну Цлоудфларе ЦДН услугу, док ХостГатор омогућава употребу било које ЦДН услуге.
 • ПХП: Блуехост нуди лако пребацивање између верзија ПХП 5.6, 7 и Едге, док ћете са ХостГатор-ом морати да се обратите подршци за пребацивање између ПХП верзија 5.6. и 7.1.
 • ХТТП / 2.0: Блуехост користи ХТТП / 2.0; ХостГатор нема.
 • ССЛ: Планови Блуехоста укључују бесплатни ССЛ сертификат, док је за ХостГатор додатни додатак.
 • Сервер технологија: Блуехост и ХостГатор сервери покрећу Апацхе.
 • СФТП: Блуехост и ХостГатор нуде сигуран ФТП приступ вашем веб простору за учитавање и уређивање датотека.
 • Менаџер датотека сервера: Блуехост вам омогућава приступ вашем веб простору путем менаџера датотека са графичким корисничким интерфејсом; ХостГатор то не дозвољава купцима у ВордПресс плановима.
 • Приступ бази података: Блуехост вам омогућава приступ базама података на вашој веб локацији путем пхпМиАдмин-а, док ХостГатор ВордПресс Стартер план не укључује приступ базама података.
 • Услуга е-поште: Блуехост и ХостГатор нуде комплетну услугу е-поште као део ових планова.
 • Управљање веб страницама ВордПресс: Блуехост вам даје могућност омогућавања аутоматског ажурирања језгра, додатака и / или тема ВордПресс-а, док ХостГатор аутоматски ажурира језгро, додатке и теме ВордПресс-а без могућности за искључивање.
 • Ограничења додатака: Блуехост омогућава све ВордПресс додатке, док ХостГатор има листу недопуштених додатака за кориснике на ВордПресс пакетима.
 • Мере безбедности: ХостГатор је заштићен од ДДоС напада (поплава УДП-а) и злонамјерног софтвера, а његов план укључује безбедносну услугу СитеЛоцк, док Блуехост не врши проверу скенирања злонамјерног софтвера и ДДоС-а као стандардну, већ нуди безбедносну услугу СитеЛоцк као опционалну плаћену надоградњу.
 • Услуге чишћења након хака: Блуехост ће вам пружити листу хакованих датотека са којима треба да се бавите, док ХостГатор ВордПресс план укључује аутоматско уклањање злонамјерног софтвера.
 • Локације дата центра: Блуехост има центре података у Утаху (САД), а ХостГатор има центре у Јути и Тексасу (САД).
 • Веб локације: ХостГатор не нуди услугу успостављања веб локација, док Блуехост има алат за постављање веб локација богатих функцијама.
 • Миграција ВордПресс веб локације: Док ХостГатор нуди бесплатан сервис за миграцију веб страница ВордПресс, Блуехост има услугу плаћања у износу од 149 УСД, али подржава ВордПресс додатке за миграцију како би вам помогао да пређете на нови веб домаћин.

Надамо се да је одговорила на остала питања о плановима ХостГатор и Блуехост. Сада, откријмо који је најпоузданији и најбржи веб домаћин у нашем упоређивању брзине рада и времена.

Блуехост и ХостГатор Уптиме

Сваке секунде ваша је веб локација оффлине и недоступна, могли бисте пропустити продају, клијенте или прилику за повећање публике. Баш као и продавница која је затворена без упозорења током заказаног радног времена, веб локација која пати од застоја неће оставити добар утисак на посетиоце и вероватно неће освојити нове доласке.

Имајући то у виду, од виталног је значаја да одаберете домаћина са јаким фокусом на пружање високог нивоа продуженог времена и доказану способност да минимизирате време застоја. Нека врста гаранције за повраћај новца или продуженог радног времена може бити добра.

И Блуехост и ХостГатор имају за циљ да вашу веб страницу чине што је могуће више онлајн, али само ХостГатор нуди гаранцију за продужење времена. За разлику од Блуехоста, ако ваша веб локација на ХостГатор заједничком послужитељу има мање од 99,9% продуженог времена, можда ћете добити месец дана кредита. Иако је ово добро, не очекује се станка за повраћај новца.

Па како се упоређују Блуехост и ХостГатор када је у питању продужење рада и брзина странице?

ХостГатор вс Блуехост: Резултати пробног испитивања

У наше две недеље праћења с Пингдомом, и Блуехост и ХостГатор успели су да обезбеде 99,9% продуженог времена. Међутим, веб локација на Блуехост серверима била је ван мреже више него двоструко више минута.

Упоређивање времена

Поређење станка које су доживели Блуехост и ХостГатор током нашег тестирања.

Као што видите из наших тестова, чак 99,9% продуженог времена омогућава неколико засебних случајева и неколико минута застоја током релативно кратког периода од 18 дана.

ХостГатор Уптиме Репорт

У нашем тесту, ХостГатор је испоручио најбоље продужење рада са 99,97% и једним прекидом рада, који је трајао осам минута.

У ствари, као што показује веб страница уптиме.ис, током године, 99,9% продуженог радног времена је 8х 45м 57,0с станке, у поређењу са 52м 35,7с за продужење рада 99,99%. Дакле, ако можете пронаћи дељеног домаћина који нуди 99,99% продуженог времена, додајте их у свој ужи избор.

Блуехост Уптиме Репорт

Током тестирања, Пингдом је пријавио 99,94% продуженог рада и 17 минута застоја због три прекида рада.

Будући да ХостГатор пружа бољи продужетак од Блуехоста, да видимо како се ови веб хостови упоређују када је у питању време учитавања.

Блуехост вс ХостГатор учитавање времена: Упоређено

Много је добро документованих предности веб странице која се брзо учитава, укључујући веће стопе конверзије, дуже посете сајту и бољи рангирање претраживача. Стога, приликом одабира веб домаћина, перформансе би требале бити један од ваших главних приоритета.

Па, ко је најбржи веб домаћин: ХостГатор или Блуехост? Да бисмо то сазнали, тестирали смо обе услуге користећи основну бесплатну ВордПресс тему и моћан вишенаменски предложак.

Блуехост вс ХостГатор: 7-дневно време учитавања страница лаганом темом

Снимка странице тестне теме за 2017. годину

Снимак екрана са тестне странице Твенти седамнаест ВордПресс-а.

Прво смо инсталирали основну бесплатну Твенти Севентеен ВордПресс тему на тестним местима, а затим креирали блог пост. Затим смо поставили Пингдом да прати брзину те странице током седам дана, при чему су времена записана у интервалима од 30 минута како би се утврдило просечно време учитавања.

Поређење брзине странице Пингдом

Када користи основну ВордПресс тему, ХостГатор је имао бољи учинак од Блуехоста.

Следећа времена учитавања приликом коришћења лагане ВордПресс теме и једноставног блога за тестирање показали су да је ХостГатор сајт био много бржи:

 • Блуехост: 2,15 секунди (тема Двадесет седамнаест).
 • ХостГатор: 814 милисекунди (тема Двадесет седамнаест).

Узимајући у обзир сличне цене ових хостинг пакета, резултати показују изненађујуће велику разлику у перформансама када се користи основна ВордПресс тема и тестирање једноставним постом на блогу.

7-дневно Учитавање страница са хостГатор-ом с лаганом темом

ХостГатор учитавање времена са темом 2017

На веб локацији која користи основну тему Двадесет седамнаест ВордПресс-а, ХостГатор је испоручио бржа времена учитавања.

Блуехост седмодневно улагање странице с лаганом темом

Блуехост учитавање времена са темом 2017

Просечно време учитавања забележено током седам дана било је много спорије за веб локацију Блуехост.

Тестирање брзине странице помоћу Премиум вишенаменске ВордПресс теме

Ако стварате било шта друго осим основног блога, можда бисте желели да размислите о употреби вишенаменске теме или ВордПресс-а богате карактеристикама. Диви из Елегантних тема је једна од најпопуларнијих вишенаменских ВордПресс тема која је доступна данас, а током нашег тестирања такође смо забележили времена учитавања веб странице помоћу ове теме.

Поређење времена учитавања са темом Диви

У другом скупу тестова брзине странице помоћу веб странице креиране са Диви темом, ХостГатор је поново надмашио Блуехост.

Као што можете видети, након још седам дана тестирања, веб локација са ХостГатор-ом поново се учитава брже од исте странице на веб локацији коју домаћин Блуехост када користи тему Диви:

 • Блуехост: 2,76 секунди (тема Диви).
 • ХостГатор: 1,38 секунди (тема Диви).

Веб страница која се користи за тестирање била је већа и обухватала је више садржаја и функција из Диви пакета алата, који објашњава укупне брже брзине.

Страница са тестом Диви

Снимка екрана са тестне странице Диви теме.

Ако планирате да користите вишенаменску тему за своју веб локацију, требало би очекивати да ћете видети утицај на време учитавања у поређењу са основном темом блогања. Међутим, и даље можете добити добре резултате одабиром брзог учитавања веб-домаћина.

7-дневни Учеставање учитавања странице ХостГатор с вишенаменском темом

Резултати ХостГатор Пингдом-а

Блуехост седмодневно улагање странице с вишенаменском темом

Резултати теста Блуехост Пингдом-а

На основу резултата из нашег недавног поређења ВП Енгине и СитеГроунд, ХостГатор повољно се упоређује са осталим високоучинковитим дељеним домаћинима, као што је СитеГроунд, али није у истој класи са најбоље управљаним ВордПресс хостинг хостинг услугама, попут ВП Енгине.

Учитајте испитивање учинка утицаја

Дакле, сада знамо колико су ова два веб домаћина поуздана и какво време учитавања можете очекивати када користите основну ВордПресс тему – као и вишенаменску опцију богату значајкама. Следеће је време да откријете како ова два популарна веб домаћина раде под притиском.

У овом одељку нашег поређења ХостГатор вс Блуехост, представићемо вам како веб локација може да функционише када јој истовремено приступа више посетилаца..

За ове тестове перформанси користили смо услугу Лоад Импацт да симулирамо више посетилаца који приступају сајту одједном. Тестови оптерећења започињу једним виртуелним корисником који посећује вашу веб локацију и повећавају тај број за једним (види плаву линију на графовима) док веб локација не престане да реагује. Времена учитавања (зелене линије на графовима) бележе се у правилним интервалима, док се број виртуелних посетилаца на тестном месту повећава.

Резултати тестирања утицаја оптерећења Блуехост

Резултати тестирања ефекта оптерећења Блуехост помоћу Диви-ја

Тридесет истодобно активних виртуалних корисника било је око границе за ВордПресс веб локацију с хостом Блуехост помоћу Диви-ја.

Као што видите са горњег снимка екрана из теста Лоад Импацт, до тренутка када је 30 виртуелних корисника приступало веб локацији чији је домаћин Блуехост, време учитавања је достигло 5,48 секунди. Након тога, са сваким додатним виртуалним корисником који приступа веб локацији, времена учитавања су се значајно повећавала (што показује зелена линија).

Резултати тестирања утицаја учитавања ХостГатор-а

ХостГатор Учитавање резултата утицаја помоћу теме Диви

Веб локација коју хостира ХостГатор није видела пораст времена учитавања све док број истодобних виртуелних корисника није достигао 31.

У поређењу са Блуехост-ом, ХостГатор је имао бољи успех у тестирању утицаја на оптерећење. Тек када је 40 виртуелних корисника приступило сајту истовремено, време учитавања постало је неприхватљиво и достигло 9,03 секунде. При 30 истодобних виртуелних корисника, време учитавања је и даље било испод секунде при 556,6 милисекунди.

Учитај резиме испитивања утицаја

Ако очекујете да ће ваша веб локација имати велики број посетилаца, онда ови резултати показују да би вероватно требало да користите или лагану ВордПресс тему или надоградите на веб локацију већих перформанси. Међутим, ако тек започињете и тек треба да створите публику, док би наша ХостГатор тест страница могла да обради више посетилаца него Блуехост, обе опције хостинга би требало да буду погодне.

Контролне плоче налога и контролне плоче веб локација

Осим што знате како ради сваки веб домаћин и којим функцијама добијате приступ, такође је важно да схватите како је једноставно да се одређени сервис користи. У овом одељку нашег поређења ХостГатор вс Блуехост истражићемо објекте за управљање налозима и контролне табле веб страница сваког домаћина.

Блуехост налог и управљање веб локацијама

Оба ова домаћина ће инсталирати ВордПресс за вас, тако да ћете бити спремни да кренете чим се пријавите. Захваљујући новом подручју корисничког рачуна Блуехост, приступ функцијама за управљање веб страницама ВордПресс које су вам на располагању је врло једноставан.

Ажурирања за ВордПресс Блуехост

Подручје корисничког рачуна Блуехост олакшава управљање веб страницом ВордПресс.

Кроз одељак Алатке за ВордПресс на контролној табли Блуехост могуће је ажурирати додатке и теме, омогућити аутоматско ажурирање и створити и обновити резервне копије веб локација.

Управљање верзијама Блуехост ПХП-а

Промена ПХП верзија путем надзорне плоче за управљање веб локацијама Блуехост је једноставна.

Могуће је и пребацивање ПХП верзије која се користи на вашем серверу и управљање безбедносним сертификатима за ваше домене, укључујући надоградњу са бесплатног ССЛ сертификата купцима Блуехоста и омогућавање бесплатних ЦДН услуга. Ако на свом налогу налазите више веб локација, можете управљати више веб локација унутар истог подручја надзорне плоче.

Инсталација веб локације Блуехост ВордПресс

Без обзира да ли се одлучите за инсталирање ВордПресс-а приликом регистрације на Блуехост или га инсталирате сами преко подручја управљања налогом, добијате приступ неким корисним додацима који ће вам помоћи да покренете веб локацију.

Инсталациони програм ВордПресс Цонтрол Панел за контролну таблу Блуехост

Нове ВордПресс инсталације могу се креирати у само неколико кликова помоћу Блуехоста.

Осим што је веома лако инсталирати ВордПресс, Блуехост приказује ускоро нову страницу за вашу нову веб локацију.

Блуехост ускоро стиже на страницу

Блуехост аутоматски приказује ускоро нову страницу за нове ВордПресс инсталације.

И не само то, већ када се пријавите на своју нову веб страницу ВордПресс, Блуехост ће вас водити кроз поступак подешавања нове веб локације.

Нови екран добродошлице веб страница Блуехост

Инсталације Блуехост ВордПресс садрже чаробњака за подешавање веб странице који ће вам помоћи да конфигуришете своју нову веб локацију.

Процес подешавања вам помаже да направите страницу контаката, конфигуришете свој блог и повежете се са Јетпацком како бисте омогућили додатне функције веб локације. Неким функцијама налога можете да приступите и кроз Блуехост област надзорне плоче веб локације ВордПресс.

Надзорна плоча за инсталацију Блуехост ВордПресс-а

Блуехост додаје додатни скуп контрола на вашу ВордПресс контролну таблу.

Уз једноставан приступ алаткама и функцијама, као што су кеширање, постављање веб локација и МОЈО Маркетплаце премиум тематска интеграција, све што вам је потребно за прављење и управљање новом веб страницом доступно је на дохват руке са Блуехост-ом.

Блуехост ВордПресс Тхемесхоп

Сада можете да прегледате и купите премиум ВордПресс теме и додатке са МОЈО тржишта, без напуштања надзорне плоче веб локације..

Приступ контролној табли Блуехост

Ако вам је потребна још већа контрола и приступ веб локацији и окружењу хостинга, можете покренути цПанел. Иако је Блуехост на цПанел применио сопствену кожу, и даље добијате приступ свим уобичајеним алатима преко контролне табле.

Блуехост цПанел са прилагођеном кожом

цПанел приступ осигурава да можете да користите менаџер датотека, пхпМиАдмин и више за управљање хостинг рачуна.

Блуехост је урадио добар посао поједностављења процеса креирања и управљања веб страницом ВордПресс. Корисни скуп контрола који су додани у вашу ВордПресс инсталацију значи да бисте требали бити у могућности да пронађете све функције и алате са вашег хостинг рачуна на једној централној локацији.

ХостГатор налог и управљање веб локацијама

Да би остао конкурентан другим приступачним веб домаћинима, као што су Блуехост и ГоДадди, ХостГатор је у процесу ажурирања свог портала за кориснике. Међутим, нова верзија још није широко доступна, и уместо тога, већина корисника ће и даље управљати својим ХостГатор налогом кроз стандардну корисничку област.

Портал за кориснике ХостГатор-а

Очекује се да ће портал за кориснике ХостГатор ускоро бити ажуриран.

Кроз ово подручје на веб локацији ХостГатор можете прегледати детаље свог налога, контактирати подршку и прегледати документацију.

Инсталација веб локације ХостГатор ВордПресс

Као Блуехост, и веб локације ХостГатор ВордПресс укључују додатак МОЈО Маркетплаце за интеграцију, омогућавајући вам једноставан начин за прегледавање и куповину премиум ВордПресс тема, додатака и услуга.

Подразумевана инсталација ХостГатор ВордПресс-а

За разлику од Блуехоста, у ХостГатор ВордПресс инсталацијама нема додатних контрола или подручја надзорне плоче.

Нова инсталација за ВордПресс ХостГатор такође укључује бесплатни ВП Супер Цацхе, Гоогле Аналитицс контролну плочу за ВП (ГАДВП) и Варнисх ХТТП Пурге додатке према заданим поставкама..

Појединости додатка за ХостГатор ВалкМе

Додатак ХостГатор ВалкМе инсталиран је са ВордПрессом, али још увек није покренут.

Међутим, још увек нема водича који ће вам помоћи да поставите нову веб локацију. Нове ВордПресс инсталације укључују ХостГатор ВалкМе додатак, али у време писања још увек није био покренут..

Приступ управљачкој плочи ХостГатор-а

За разлику од стандардних планова хостинга Блуехост и ХостГатор, ХостГатор ВордПресс хостинг пакет у овом поређењу не укључује цПанел приступ. Уместо тога, основни задаци управљања веб локацијама могу се обављати кроз одељак ВордПресс Манагер на Порталу за кориснике ХостГатор.

Менаџер инсталације ХостГатор ВордПресс

ХостГатор пружа корисницима на ВордПресс плановима за хостинг основну контролну таблу.

Ово дефинитивно помаже да ствари буду једноставне, али овај смањени приступ ограничава шта можете да учините са својим налогом. На пример, недостатак менаџера датотека или приступа бази података који се пружају путем цПанела на традиционалном дељеном хостинг рачуну може бити недостатак за неке кориснике.

Алат за сигурносну копију веб локације за ХостГатор ЦодеГуард

Услузи сигурносне копије ЦодеГуард-а може се приступити преко управљачке плоче ВордПресс ХостГатор.

Међутим, свако ко једноставно жели ВордПресс веб локацију вероватно га не би требало превише одвраћати. Такође, с обзиром да се ХостГатор брине о ажурирањима софтвера, додатака и тема за ВордПресс, као и резервне копије веб локација, мање се брине око овог хостинг пакета.

Последње мисли

Када одлучујете да ли је Блуехост Схаред Плус или ХостГатор ВордПресс Стартер план најбоља опција, своди се на неколико фактора.

Ако желите пуно функција и опција, као што су могућност да угостите више веб локација које можда нису све ВордПресс странице, приступ цПанел, подршка сајту за постављање, бесплатни ССЛ сертификат, неограничена пропусност и складиштење, корисна контролна табла и чаробњак да би вам помогао да поставите своју веб страницу ВордПресс, онда је план Блуехост Схаред Плус одлична опција.

Међутим, иако можете угостити само једну ВордПресс веб страницу и немате цПанел приступ, као и неколико других додатака, као што су показали наши тестови перформанси, ХостГатор ВордПресс Стартер план испоручио је брже време учитавања и боље се снашао под притиском.

Цене крећу од 5,99 УСД месечно (уз додатне попусте који су често доступни, обе опције пружају фер вредност за новац. Одлучивање која је прави избор за вашу веб локацију своди се на то да ли више волите перформансе ХостГатора или функције и опције Блуехоста.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map