9 món ngon nhất của Kaca Badarat na Naon Tiasa Anjeun Diajar tina eta

Aya rarancang tunggal nu ngajadikeun kaca badarat sampurna, tapi aya sababaraha bahan konci nu bisa nulungan.


Urang parantos ngobrol ngeunaan seueur barang-barang egu saatos sababaraha bulan kapengker di WHSR, sapertos:

  • Unsur Dursasana pamaké
  • Cara pikeun ngaronjatkeun ongkos konversi
  • Suksés Telepon kana Aksi (čta) Paréntah

Sababaraha unsur séjén anu dipikabutuh pikeun halaman badarat anu henteu ngan ukur narik kunjungan sémah situs anjeun tapi nungtun aranjeunna dimana anjeun badé lebetna sareng tetep

  • tiêu đề Alus
  • Phân nhóm
  • Kuat tapi cô đặc eusi kaca badarat
  • Lời chứng thực
  • điều hướng
  • pamakéan trực quan làm hài lòng gambar anu nambahkeun nilai

Salah sahiji cara anu pangalusna pikeun neuleuman kumaha carana ngawangun hiji kaca badarat éndah tangka ngakibatkeun chuyển đổi nyaéta pikeun diajar kaca badarat ti usaha lianna. Ku nempo kumaha maranéhna ngalakukeun katuhu, anjeun tiasa ngulang usaha maranéhanana jeung dipikaresep kasuksésan maranéhna.

Chúc mừng

Kp Badarat wishpond

[Liên kết Ikon] URL Loka: http://blog.wishpond.com/

Hal kahiji anu terjadi nalika anjeun nganjang kana situs mangrupikeun kotak oranyeu ngabagéakeun anjeun, naroskeun anjeun ngadaptarkeun blog sareng tetep terang. Navigasi basajan sareng pos blog anu ditampilkeun calik di luhureun kaca pikeun ngarujuk pangunjung ngiresan kontes. Naon anu sigana dianggo badé ngeunaan halaman badarat tức là mangrupikeun teu pati sesak. Anjeun tiasa sacara gampil milarian daérah anu anjeun hoyong napigasi sareng fokus dina eusi dina situs sareng ngalanggan. Ieu jelas yén Wishpond hoyong parantos ngarobih sémah pikeun palanggan sareng ngagaduhan fokus anu tunggal.

CSS gấu

CSS bạch dương
[Liên kết Ikon] URL Loka: http://bearcss.com/

Gấu CSS nyaéta situs anu ngamungkinkeun urang pikeun ngarobah hiji tập tin HTML dasar kana citakan CSS. Kaca badarat maranéhna ngajadikeun eta geulis jelas naon fokus nyaeta: Unggah dokumen HTML anjeun sarta ngarobah éta ayeuna. Gấu CSS geus dugi item dina kaca supados sadayana nu Difokuskeun téh Tombol "Pépéling HTML". Malah biruang téh ngarah di Tombol čta pikeun ngarojong anjeun pikeun ngamuat koropak anjeun. Pamakéan hiji gambar pilari arah atanapi ngarah di čta anjeun pohara efektif pikeun meunangkeun jalma keur neuteup ka item nu ogé. Kaca tức là ngagunakeun karakter kartun, tapi anjeun oge bisa làm gambar jalma nyata.

Phân tích PPC

phân tích ppc badarat

[Liên kết Ikon] URL Loka: http://www.ppcanalyzer.com/

PPC Analzyer nganggo konsép encapulasi inpormasi. Situs kawas Unbounce nyarankeun metoda tức là pikeun ngagambar panon anu maca upami anjeun badé angkat. Salaku conto, perhatikeun kumaha kotak biru biru ngalawan latar biru poék langsung ngagambar panon anjeun? Tujuanana nyaoskeun pengunjung halaman kanggo ngadaptar pikeun buletin. Sakali anjeun parantos ngalakukeun éta, panon anjeun ditarik ka tilu kemungkinan:

  • chuyển đổi kanaékan
  • chi phí panurunan
  • Thời gian Simpen

mai

mai

[Liên kết Ikon] URL Loka: http://apple.com

Fokus Apple kanggo halaman badarat maranéhanana biasana puseur dina ngaleupaskeun produk anu pangahirna. Ảnh chụp màn hình Dina conto di luhur, éta écés Apple Watch. Gambar anu langkung alit kanggo nyalira kanggo jalma anu milarian inpormasi anu sanés, tapi inpormasi sapertos mô hình MacBook énggal. Gambar anu éndah pikeun produk anjeun tiasa ngadorong pangunjung situs pikeun méréskeun poto éta sareng langkung seueur ngeunaan produkna. Perhatoskeun yén navigasi tetep sederhana. Pencét gambar sareng angkat ka halaman produk atanapi klik tautan di luhur. Teu aya Tombol CTA anu terang pikeun narik perhatian tina produk pangénggalna.

Không trả

không báo

[Liên kết Ikon] URL Loka: http://unbounce.com

Ieu ukur ngajadikeun rasa nu Unbounce bakal boga hiji halaman badarat endah, saprak aranjeunna dina bisni ngawangun Kaca badarat. Fokus sawaktos Anjeun pertama anjog di lokasi anu dina thiết lập ban nhạc biru ngalawan bodas sarta hiji jeruk čta sống động nanyakeun anjeun "Bangun nu badarat Trang cao jalan ngarobah Kiwari". Sanajan kitu, Unbounce manten hal sejenna anu hade ogé ngayakinkeun pembaca anjeun sah sarta anu mangrupakeun pamakéan lời chứng thực, kaasup poto maranéhanana méré eupan balik teh. Ieu nambihan hiji unsur validitas jeung lời chứng thực. Nganjang loka bisa ningali cutatan asalna ti jalma nyata.

bị trói

chần chừ

[Liên kết Ikon] URL Loka: http://icracked.com

iCracked nyaéta parusahaan nu ngagantikeun pegat layar iPhone ogé sửa chữa alat sejen Apple. Badarat kaca dieu téh basajan. Aranjeunna nyoba ngalakukeun salah sahiji dua hal:

  • Ngajual maneh ka layanan sửa chữa alat Anjeun
  • Beuli alat Anjeun nu euweuh rék

Kaca badarat Ieu ogé Migunakeun poto badag pikeun ngeset nada, tapi aya dina im lặng, kelir nétral nu vẽ panon kana dua pilihan gói gọn. CTAs aya Tombol sống động biru caang jeung héjo.

Đường bay

badarat uhaul

[Liên kết Ikon] URL Loka: http://uhaul.com

U-haul manten sababaraha hal béda dina kaca badarat maranéhanana anu hade utamana ogé jeung nu bisa thi đua dina situs anjeun sorangan. Kahiji, aranjeunna ngagunakeun viên nang pikeun misahkeun hal béda datang bisa jadi pilari, kayaing gudang atawa suplai pindah. Éta kabéh ogé maké stiker jualan keur nandaan na lôi kéo sémah loka pikeun klik link nawaran pangalusna maranéhanana. Poto anu kualitas profésional sarta dipaké pikeun ngagambar panon ka téks, sapertos nu awéwé kalaya kotak nyanghareupan Tumbu suplai pindah béda. Tungtungna, kaca nyokot pamaké persona kana tinimbangan. Sakali anjeun punch kaping tur lokasi nu peryogi di, U-haul tiasa mantuan Anjeun cagar a pindah treuk atawa trailer cho thuê. navigasi éta geus cukup gampang cho geus dewasa umur sagala mun gampang làm eta.

Badag Barker

Barker badag

[Liên kết Ikon] URL Loka: http://bigbarker.com

Nalika kuring munggaran dimimiti nulis egu studi kasus kaca badarat Migunakeun téhnik alus pikeun nyieun chuyển đổi, abdi terang mah hayang kaasup kaca badarat nu disorot faktor amanat. Najan kitu, kuring kungsi waktos teuas nyungsi hiji yén egu ngamangpaatkeun ulasan dina cara anu atra ka nganjang situs. Kuring tungtungna kapanggih hiji rujukan ka situs egu dina WordStreamTapi xem xét maranéhanana desain egu teu 100% positif. Kuring satuju jeung aranjeunna nu aya sawatara hal anu bisa ningkat di dieu, kaasup cara leuwih atra kana tatanan ranjang jeung ngabogaan anjing nyanghareupan téks tinimbang jauh.

Sanajan kitu, naon kaca badarat egu henteu bener éta nambahan faktor tin tưởng sababaraha nu maos bakal nyaritakeun. Heula, rata Amazon review nyaeta 5 béntang sarta aranjeunna nyorot nu katuhu handapeun gambar tina ranjang anjing maranéhanana. Éta ogé nambah "Cửa hàng Google Dipercaya" banner mun ngantep anjeun terang yen aranjeunna geus digawé teuas dina kapuasan khách hàng. Aranjeunna in đậm kecap "Terjamin" na di luhur maranéhna nyieun jelas yén aya hiji jaminan 10-taun sarta eta mangrupakeun dijieun ranjang kualitas anu mangrupakeun produk dijieun AS. Ieu kabeh indikator tin tưởng nu datang loka bakal ngabales. Kalawan sababaraha chỉnh sửa, situs egu bisa ningali hiji nambahan badag di chuyển đổi.

Sharelock

vật sắc nhọn

[Liên kết Ikon] URL Loka: https://sharelock.io/

Halaman badarat Sharelock ngajantenkeun sababaraha hal anu jelas pikeun pamaca tanpa ngagunakeun sarébu kecap pikeun ngarengsekeun tugas éta. Mimiti, Sharelock tiasa dianggo sareng alat-alat sélulér, naon anu seueur produk anu sami henteu hasil. Fokusna aya dina poto perangkat lunak anu dimuat kana layar telepon. panon tera gerak ka katuhu sareng dua kalimat anu ngajelaskeun naon anu di lakukeun ku Sharelock. Éta nyéta inpormasi anu swasta. Tungtungna, anjeun tiasa milih dua kapsul sareng langkung jéntré atanapi ngadamel Sharelock anjeun sorangan pikeun ngamimiti. Aya ogé link undeuran leutik di sisi katuhu luhur sareng cara pikeun ngabagi halaman di Twitter. Tautan sanésna leutik, kulawu sareng di juru kénca handap bisi anjeun peryogi aranjeunna. Halaman jadi sederhana sahingga anjeun henteu kedah ngagulung ka handap pikeun ningali sadaya dina halaman badarat.

Tetep Tés và học tập

Kaca badarat sampel egu bakal mere Anjeun hiji pamanggih sababaraha elemen bisa ngawengku dina kaca badarat sorangan mun lôi kéo datang kana hiji aksi, mésér produk atawa malah mun percanten Sanajan kitu, naon lumaku pikeun hiji loka bisa teu dianggo keur demografi nganjang Anjeun. Anjeun tambahkeun elemen anyar jeung cobaan desain anyar, neruskeun do A / B nguji tur tingal kumaha jalan pangalusna keur anjeun.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map