Kaj vas lahko Pop Taylor Swift nauči o vodenju uspešnega bloga

Ljubite jo ali sovražite, eno je gotovo, verjetno ste že slišali za Taylor Swift in veste, da je podeželska pevka / tekstopisec.


Obstaja veliko razlogov za uspeh Swiftovega meteorja, vključno s pesmimi, ki govorijo mladini in nekaterim močnim glasbenikom, ki so ji pomagali na poti.

Swift je bil najmlajši tekstopisec, ki ga je Sony in najmlajši pevec kdaj najel, da je napisal in izvedel skladbo, ki je na lestvici Hot Country Songs postala hit številka.

Forbes jo je uvrstil med 100 najmočnejših žensk v letih 2015 (# 64) in 2017 (# 85). Le kako je v tako mladosti dosegla toliko uspeha?

Swift je vsekakor kraljica družbenih medijev. Od junija 2018 ima 109 milijonov sledilcev na Instagramu in 85,6 milijona sledilcev na Twitterju. Ta številka še naprej narašča, ko doseže oboževalce, se vrnejo nazaj in njeni tvitovi se delijo prek Twittersphere.

Nekaj ​​ključnih načinov, kako Swift najde uspeh.

Vsekakor lahko te elemente ponovite z lastnim blogom, ne glede na to, ali gre za glasbo ali za katero koli drugo temo, ki si jo omislite.

Repu-hearsals ????

Objava, ki jo je delila Taylor Swift (@taylorswift) 12. februarja 2018 ob 9:24 po PST

1. Spoznaj svojo nišo

Taylor Swift pozna glasbo. Lahko igra kitaro, piše svoje pesmi in poje. Ne osvojite 7 nagrad grammy, 11 ameriških glasbenih nagrad in 6 državnega glasbenega združenja, ne da bi o glasbi vedeli še kakšno stvar.

Tako kot Swift morate tudi vi vedeti vse, kar je mogoče o vaši niši in o bloganju. Če nameravate začeti blog o vintage sladicah, bolje veste, kako narediti irsko jabolčno torto kot tudi starinski bananin puding.

Lekcije

Kako to lahko uporabite v svojih kampanjah za razširjanje socialnih medijev?

  • Spremeni svoje objave. Ne poskušajte nenehno nekaj prodati svojim privržencem. Namesto tega delite zanimiv citat, povejte jim smešno zgodbo o tem, kako vam je izdelek prišel v poštev, ali jih posodobite.
  • Ne pozabite, da bi morali biti odnosi v družbenih medijih dvosmerna ulica. Ponavljajo vas, se jim zahvaljujete ali jih retvite.
  • Začnite hashtag in najljubši, ko ga uporabljajo stranke.
  • Ustvarite nova prijateljstva in bodite bolj dostopni.

3- Dosezite do navijačev

V svetu, v katerem so zvezdniki pogosto nedostopni (in ne krivim jih, se morajo zaščititi pred noro oboževalci, Taylor poseže po svojih oboževalcih.

Oboževalci so navdušeni, ko počne, kar ji reče Taylurking. To je v bistvu njeno iskanje omembe na družbenih medijih in nato komentiranje na lastnih družbenih medijih. Si lahko predstavljate, da ima 14 let, in vaš najljubši country pevec ponovno posname vašo sliko in navaja nekaj besedil pesmi?

Ker večina zvezdnikov na tak način ne komunicira z ne-zvezdniki, je to vznemirljivo in dobi veliko opaznosti.

Swift naredi tudi nekaj zelo edinstvenega. Svojim oboževalcem pošilja naključne pakete za nego (oglejte si video).

Kmalu po izidu leta 1989 so nekateri njeni oboževalci družbenih medijev začeli dobivati ​​naključne pakete. To niso bili samo promocijski paketi, temveč prilagojena darila, prilagojena posebej za to osebo. Bilo je bolj kot darilo enega prijatelja drugemu kot karkoli drugega. Družbeni mediji so zasvetili z videoposnetki in objavami o obdarovanju. Oboževalci so jo poimenovali “Swiftmas”, kot se je dogajalo okoli praznikov.

Lekcije

  • Vsako leto si oglejte svoje odnose z drugimi blogerji. Katere so koristne za vas oba? Katera bi morala biti prejšnja partnerstva, ker je čas za nadaljevanje?
  • Vsako leto si oglejte spletno gostovanje. Ali paket spletnega dnevnika še vedno izpolnjuje vaše potrebe kot bloger? Ali gostitelj ponuja boljši paket? Morda boste celo želeli zaprositi za popust, če ste z njimi več let. Če menite, da je čas, da se pomaknete na novo podjetje za gostovanje, si oglejte nekaj idej o gostovanju.
  • Poglejte storitve, ki jih plačujete. Ali jih vse uporabljate? Ali obstaja boljša storitev? Pred kratkim sem na primer zamenjal storitev družabnih medijev, ki sem jo uporabljal za drugo, rezultati pa so bili precej dobri. Nova storitev je cenejša in ponuja več interakcij na dan za nižjo ceno.

5- Bodi superzvezdnik

Od trenutka, ko je Taylor Swift podpisala to pogodbo v starosti 14 let, je stopila v svojo vlogo kot superzvezdnica, za katero je vedela, da je. Ne boji se biti sama in je pogosto zelo nejasna glede svojih motivacij. Mediji so ji na primer povedali, da pogosto dela neumne obraze, da lahko njeni oboževalci ustvarijo meme, da bi šli s sliko.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me