Kako zaslužiti 10.000 dolarjev na leto kot mami blogerka s krajšim delovnim časom

Kot zaposlena mama, ki vzgaja 2 otroka s posebnimi potrebami, nimam veliko prostega časa na rokah, da bi zaslužila dodaten zaslužek, ki ga moja družina potrebuje. Vendar mi je blog omogočil, da sem zaslužil približno toliko ur, ko sem na voljo.


V letu 2015 so mi ta dela s krajšim delovnim časom zaslužila več kot 10.000 dolarjev v gotovini. Prav tako sem zaslužil skoraj 500 dolarjev za darilne kartice in prišel v roke nekaj sto dolarjev vrednih izdelkov, vključno s hrano, kuhinjskimi pripomočki, igračami in še več. Tu so moji notranji nasveti, kako sem to naredil.

1. Pridružite se omrežjem, za katere mislite, da niste kvalificirani0211-preglednica o dohodkuali

Lani me je sezonski bloger spodbudil, naj se pridružim Social Fabric, kljub njihovi “zahtevi” po več ogledih strani, kot sem jih imel. Prijavil sem se in bil odobren. V 6 mesecih sem od njih zaslužil več kot 1000 dolarjev – in se prijavil le za približno 10% priložnosti, ki jih ponujajo, ker je moja niša tesna.

Tudi če so zahteve za določeno skupino nad pogledi strani, se prijavite, razen če vam izrecno sporočajo, da tega ne želite. Danes so pogledi strani za blagovne znamke manj pomembni kot meritve, kot sta na primer sodelovanje in doseg. Tudi vaši posebni talenti na področjih, kot so izdelava receptov, obrtniški projekti ali fotografije, vas lahko tudi dragocene za skupino, kot je Social Fabric.

To idejo lahko uporabite tudi v blogerskih skupinah, za katere menite, da ste preveč neizkušeni, da bi se jim lahko pridružili. Sem član številnih ekskluzivnih skupin blogerjev in njihova podpora mi je pomagala rasti in mi prinesla priložnosti. Naučite se, kako se pridružiti promocijski skupini za povečanje interakcij na družbenih medijih.

2. Uporabite za vse, kar ustreza vašemu blogu

Poleg Social Fabric sem član več mrež, vključno z:

 • Pametna dekleta
 • BlogHer Influencers
 • Influencer osrednji
 • Tomoson
 • Sverve
 • Massive Sway
 • In več…

Toliko se jih je pridružilo, ker je težko, ko imaš tesno nišo, težko dobiti projekte, ki ustrezajo tvoji blagovni znamki. Odkrijte več programov influencerjev, ki se jim pridružite.

Prijavite se in ponovno prijavite na želene projekte. Kot rezultat večkratne ponovne prijave sem bil jeseni končno izbran za projekt Water Wipes. Označite blagovne znamke, ki so vam všeč na družabnih medijih, in preverite, ali imajo svoje programe za vpliv, in jih usmerite v kreativne ideje. Ne delajte pregledov, ampak ugotovite, kako lahko ta izdelek zasije v objavi, ki jo bodo bralci cenili. Na primer, napisal sem svoj prispevek o vodnih robčkih, kako vam lahko pomagajo tudi pri varnem čiščenju doma.

3. Pogajajte se o višjih cenah

Bolje bi vam bilo treba plačati, v čem se odlikujete. Če vas nervira zahtevanje višje stopnje, ne pozabite, da sodelovanje z blagovno znamko pomeni:

 • Stalno oglaševanje blagovne znamke na vašem spletnem dnevniku / družbenih medijih
 • Nižje možnosti dela za enega od njihovih konkurentov
 • Prizadevamo si ustvariti objavo, ki je lahko virusna, in jo deliti
 • V skladu s cilji, smernicami in pravilniki o avtorskih pravicah blagovnih znamk ter po svojih lastnih
 • Možnost izgube bralcev, ki jim ni mar za sponzorirane objave

Zdaj, če vas to ne prepriča v zvišanje cen, razmislite o tem: resnično ne morete zaslužiti veliko dohodka od blogerskih delovnih mest, ki plačujejo 100-500 dolarjev na objavo ali projekt, ker morate poskrbeti, da bo 50-80% vaša vsebina ni sponzorirana.

Če blagovna znamka poseže po besedi: »Obožamo vaše objave na to temo« ali »Vaša fotografija je osupljiva«, stopite nazaj s stopnjami, ki odražajo vašo vrednost. Ne boli se previsoko naravnati, toda kotiranje prenizko lahko pokaže, da svojega dela ne cenite. Morda boste morali preizkusiti naprej in nazaj, dokler ne poravnate po ugodni ceni, ki so jo stranke pripravljene plačati. Preberite več poglobljenih nasvetov o napotitvi sponzoriranih objav.

4. Dos in ne za mala delovna mesta

Majhna delovna mesta običajno vključujejo družbeni delež, na primer Tweets ali Facebook delnice. Upoštevati morate, kako bo ta delež vplival na vašo celotno blagovno znamko, zato ponovno sprejemajte samo delovna mesta, ki ustrezajo vaši blagovni znamki.

1. Ne delajte objav na spletnem dnevniku z majhnim delom

Izogibajte se “majhnim” objavam na spletnem dnevniku. Bolje si pisati brezplačno za blagovno znamko, ki vas zanima, kot pa plačilo za objavo ali pregled.

2. Držite se družbenih delnic

Tweets, Instagrami, Pins in Facebook delijo le nekaj trenutkov in jih je mogoče enostavno nastaviti ali načrtovati.

3. Nastavite pravila

Na svojem Instagramu ne bom delil slik blagovnih znamk, ker menim, da onesnažujejo mojo blagovno znamko, vendar to počutim v redu na Twitterju. Pomislite, kaj vaši tokovi pomenijo za blagovno znamko in ustrezno nastavite pravila, preden začnete z majhnimi posli.

4. Spoznajte svoje vredno

1 dolar ali manj je prenizka za delnico. 4 USD na delnico naj bo najmanj, vendar lahko delnice ponudite v območju od 5 do 10 USD ali celo višje, odvisno od vašega števila sledilcev, platforme in tega, kar zahtevate.

5. Pridružite se Izei ali SocialPubli.com

Pri Izei imam ponudbo za tvite, ki je lani zaslužil več kot 200 dolarjev. SocialPubli je novo omrežje, ki ponuja podobne storitve in daje nove zaslužke v višini 50 USD.

5. Strateško vključite partnerske oglase

Pripadnost oglasov je lahko težko zaslužiti. Obstajata dve metodi:

1. način: Oglasni oglasi

Oglasi s pasicami delujejo bolje, če imate več ogledov strani. Ko postavite oglasne pasice, jih vključite tam, kjer jih bralci najverjetneje kliknejo, na primer nad glavo. Nisem imel veliko sreče z uporabo oglasnih pasic, razen na dnu vsake objave, ki se mi zdi vsiljiva.

2. metoda: Povezane povezave v članku

Če so pogledi na strani nižji, v članke na svojem spletnem dnevniku ali glasilu umestite ustrezne partnerske povezave. Te se seveda pretakajo v vašo vsebino, na primer 10 najboljših knjižnih vodnikov s povezavami ali povezave do sestavin za recepte.

Preberite več o tem, kako zaslužiti denar kot podružnica.

6. Začnite Freelancing

Če še nikoli niste izkoristili skoka za samostojna dela, je zdaj pravi čas. To je največ mojega dohodka. Trik je v tem, da delate v tem, v čem ste dobri, in si oglejte morebitne pozitivne povratne informacije o svojem delu in svobodnjakih na tem področju.

Morda boste lahko plačali zunaj za nekatera od teh delovnih mest, če že to redno opravljate za svoj blog:

 • Samostojni pisatelj
 • Fotograf
 • Oblikovalec slik
 • Urednik / lektor
 • Preverjanje dejstev
 • Profesionalna optimizacija iskalnikov
 • Upravljanje družbenih medijev
 • Oblikovanje / upravljanje bloga

Poiščite nekaj odličnih omrežij za samostojne blogerje.

7. Delajte pametneje

Če želite uspešno ustvariti dodaten dohodek, upoštevajte tudi te smernice:

Smernica št. 1: Obvladajte svojo obrt

Obvladajte eno stvar, s katero se izvrstite. To vam bo pomagalo razviti avtoriteto in tržiti svoje spretnosti, tako na spletnem dnevniku, kot tudi zunaj njega.

Smernica št. 2: Vprašanja o omrežju

Nenehno omrežje. Odnosi v vaši niši vam bodo pomagali najti priložnosti, partnerje in pripomogli k povečanju vaše blagovne znamke.

Usmeritev št. 3: postati dober v času upravljanja

Prednost določite svojemu času. Če nimate veliko časa za zaslužek, najprej določite svoje delovne naloge glede na vrstni red plačila (največ do najmanj) in nato po roku.

Smernica # 4: Upoštevajte delovni urnik

Naj bo vaš delovni čas sveti. Določite delovni čas in jih pustite brez otrok, družinskega časa in drugih obveznosti. Zame moj mož razume, da zaprta vrata pomenijo plačano delo in to previdno spoštuje.

Smernica # 5: Ali ustvarjate, kar ste vredni?

Preučite donosnost naložbe. Kaj dobivate plačani v zameno za trud, ki ga vložite v projekt? Na primer, projekti Social Fabric se vrtijo okoli nakupovalnih potovanj, ki se vam povrnejo, vendar boste morda morali upoštevati potovanja, če ne morete enostavno priti do želene trgovine.

Če se pridružite naprednejšim omrežjem, se prijavite in izkoristite, se dogovarjate, pametno izbirate majhna delovna mesta, samostojno in pametneje delate, vam lahko pomagajo, da svojo izkušnjo bloganja izkoristite za zaslužek s krajšim delovnim časom.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map