Cara Nulis Повідомлення Блог Pinunjul Nalika Donya Ngeculke Loose (Ing lan Luar Sampeyan)

Pancen angel eling sampeyan duwe blog kanggo njaga nalika kabeh iku nguripake sampeyan – lan sampeyan uga bakal rusak.


Saka depresi dadi penyakit dadi kerugian, nalika jagad iki ora kesel banget utawa ing njero sampeyan bisa dadi angel banget kanggo nulis postingan blog sing bisa dingerteni para pamaca. Pikiran sampeyan ana ing papan liya, ora ana drive sing arep menyang meja lan nulis, lan kabeh katon ora pati jelas.

Wis ana, rampung sing, kaping pyrang-pirang ing uripku.

Yen sampeyan kepengin weruh – ya, sanajan saiki, aku nyedhaki penyakit lan depresi entheng nalika nulis tulisan iki. Nanging sing ngarahake aku menehi postingan iki paling apik – aku ngerti Aku bisa nulungi kowe amarga aku dhewe.

Carane sampeyan bisa ngatasi kesusahan gesang lan isih bisa nulis пост блог співати luar biasa?

Інші анакі і ана-даптар стратегії співати bisa ditrapake kanggo sampeyan nalika kabeh karya tumrap usaha blogging ing urip sampeyan.

1. Gunakake wektu ing dina nalika pikiranmu wake

Kanggo kula, esuk, nganti awan. Sawise PM 1 aku njaluk serangan kuatir sing entheng utawa nglawan moyo sing depression, nganti PM 5, dadi saya ora ana gunane. Dadi, aku kerja ing enjing lan, yen aku isih duwe tugas blog, aku bakal nindakake ing wayah sore, nanging sawise PM 5.

Penting kanggo mirsani kepiye pikiran ing wayah awan, kepiye tingkat energy lan nalika aran luwih aktif lan kreatif. Iki pancen bener kanggo kabeh, nanging luwih penting nalika sampeyan ngatasi wektu sing angel utawa sampeyan lara.

Menulis nalika sampeyan aktif, positif lan energik lan nggunakake wektu kurang ngendhokke, nonton film sing apik lan waras.

Apa sampeyan bisa nggunakake:

  • Pangeling: Gawe jam weker sampeyan muni yen wis diwiwiti kanggo nulis lan yen sampeyan kudu mungkasi nulis lan ngendhokke. Sampeyan bisa nggunakake telpon utawa jam apa співають wis ana weker sing dibangun. Мінангка альтернатива, ана лайян онлайн безкоштовно безкоштовно співаємо самбіян, онлайн-годинник.net lan MetaClock.

2. Tulis sekedhik, pindhah mate, banjur nulis luwih akeh

Туліс, банджур лунга молоку-молоку

Tinimbang dipeksa supaya tetep dienggoni ІНГ Meja sampeyan suwene варення, ngurangi wektu nulis sampeyan nganti ора luwih Сакал Siji utawa Ронг варення, banjur munggah LAN METU kanggo mlaku utawa nindakake сеси латіханом співати cendhak utawa Malah маш mbukak jendhela LAN deleng njaba kanggo sawetara menit, ambegan ІНГ удхара сегер.

Owah-owahan mbantu pikiran sampeyan nemokake kekuatan anyar lan sambungan karo alam uga marasake awakmu, saengga bakal entuk manfaat kanggo nulis lan uga kesehatan mental. Yen sampeyan duwe laptop lan minangka dina sing anget, sampeyan bisa nimbang tetep ing njaba lan nulis saka taman lokal utawa kafe sampeyan.

Aja nggawe nulis liyane sing angel sampeyan kudu diadhepi lan tahan. Nulis sampeyan minangka semangat sampeyan, iku kanca sampeyan, iku sesambungan karo manungsa liyane sing mbutuhake pitulung sampeyan liwat konten sing diasilake.

Apa sampeyan bisa nggunakake:

  • Teknik Pomodoro: Ngatur wektu nulis nganggo tool iki kanggo ngelingake dhewe nalika wektu kanggo nulis lan kapan mandheg. Використовуйте саран-лан інструмент, щоб провести шлях 1.
  • Гамбар зцілення: Завантажте Pixabay lan nelusuri gambar alam, kembang utawa wit, anak kirik, planet, utawa bayi. Deleng gambar kasebut nalika sampeyan pengin ngendhokke.

3. Блогерів Takon ing jaringan kanggo pitulung

Аджа лунга вай. Блог Takon karo jaringan langsung – yaiku, para blogger sing sampeyan ceblok karo – kanggo mbantu sampeyan nganyari blog ing wektu butuh.

Mungkin dheweke bakal seneng nulis postingan tamu, menehi jeneng sing apik kanggo dijaluk wawancara utawa supaya diwawancarai dhewe supaya sampeyan ora kudu nulis akeh tulisan sampeyan. Sampeyan bisa tansah ngganti nikmat mengko.

Ньюпук апа-апа співає коког співаю біса дитавараке, амарга прірітас сампеян сайки яіку кангго нгасо лан нграсакаке енергія налика пенякіт утава депресія дітангані утава сампеян дуе дарурат.

Apa sampeyan bisa nggunakake:

  • Jaringan MyBlogU: Situs iki ngidini sampeyan nemokake panemu lan kerjo bareng karo blogger liyane kanggo nulis konten sing menarik, sumber.
  • Komunitas Kinggedane: Sampeyan bisa maca lan коментар kiriman dening anggota communitas lan pesen pribadi kanggo nyuwun wawancara email singkat babagan topik sing sampeyan umumake.
  • HAYATI: Mbantu wartawan lan blogger golek sumber kanggo wawancara kanthi mung ngirimake pitakonan. Maca pedoman sadurunge sampeyan ngirim pitakonan.
  • MyBlogGuest lan BloggerLinkUp: Iki minangka komunitas blogging tamu sing bisa ngajak penulis blog kanggo nulis tamu kanggo blog sampeyan. Dadi spesifik babagan apa співають digoleki lan tetep komunikasi.

4. “Singidaken”, що веде блог antarane kegiatan liyane

Kadhangkala, nulis bisa krasa kaya yen mung pengin ditutup lan ‘merga’, nanging sampeyan ngerti sampeyan ora bisa mateni blog nalika sampeyan kerja keras kanggo ngrampungake masalah ing urip sampeyan lan ngadhepi para dhemit.

Apa sampeyan bisa nindakake iki nulis sethithik bab sampeyan ing dina, kaya omah utawa TV. Iku bakal mbantu sampeyan terus blog tanpa mikir babagan blogging banget.

Priksa manawa sampeyan kudu ngenteni wektu iki nalika nulis iki. Tulisen kanthi gratis, ing swasana ati sing tenang; sampeyan bisa ngowahi sabanjure.

Apa sampeyan bisa nggunakake:

  • Daftar apa sing kudu dilakoni: Tulis daftar tugas rumah tangga lan barang-barang liyane, banjur golek panggonan sing bisa digunakake kanggo nulis; contone, yen sampeyan duwe kunjungan стоматолог співати dijadwal kanggo dina kuwi, sampeyan bisa njupuk notebook utawa ноутбук bebarengan lan nulis nalika sampeyan ana ing kamar tunggu. Sampeyan bisa nggunakake piranti lunak online kanggo nggarap / tugas kaya Todoist lan HiTask.

5. Nyuwun kanca kanggo mriksa karya sampeyan

Gampang kanggo ngganti nada utawa gaya, utawa supaya swasana sampeyan ora apik menyang kiriman sampeyan, saengga sampeyan ora dilengkapi kanthi gampang kanggo menehi bukti lan ngowahi karya sampeyan nalika pikirane ora cocog.

Kanca bisa mbantu sampeyan ngrampungake karya lan nyekel kesalahan sing diabaikan nalika nggawe proofrehe dhewe. (Kanca apik apik ora nggawe sampeyan aran ala!)

Kanca sampeyan ora kudu dadi panulis, nanging wong sing ngerti basa kasebut cukup kanggo nemokake kesalahan.

Apa sampeyan bisa nggunakake:

  • Alat pambiyantu gratis: Yen sampeyan ora duwe kanca sing bisa dipercaya, sampeyan bisa nggunakake Grammarly, PolishMyWriting lan (Favoritku paling mutlak) ing Hemingway Editor.

6. Coba sawetara latihan nulis sing beda yen sampeyan diblokir

Нехай латихан кангго нійсіхаке пемблокіран пеніс!

Acara sing kaget, tugas blog sing stres utawa wektu sing angel ing urip sampeyan bisa nyebabake blok penulis.

Саран прислухаючись до програми kasus iki yaiku nulis. Iki bisa uga ora cocog, nanging ora ana cara liya sing ora dikunci kajaba sampeyan nindakake perkara sing dirasakake sampeyan ora bisa nindakake.

Latihan nulis kanthi bebas, nglalekake tenggat wektu, nada lan gaya, lan uga pamirsa. Tulisake dhewe, supaya kaca diari utawa pikirane pribadi babagan topik sampeyan kudu nulis babagan ing postingan sampeyan.

Kaya sing wis dakcritakake sadurunge ing kirim iki, aku nulis iki liwat serangan kuatir lan depression sing entheng. Wiwitane durung diwaca lan angel banget amarga ora bisa luwih fokus marang sing maca nalika setengah saka pikirku sibuk nglawan kuatir lan kudu nangis.

Dadi aku miwiti kirim maneh karo:

Блогер,

Iku angel elinga kita minangka blogger nalika ngadhepi kuatir utawa depresi utawa penyakit…

Dumadakan, aku ngomong karo kanca, заспівай блогер liyane ing layare співати ngadhepi masalah співати padha aku ngadhepi sapunika.

Iku entuk aku ing zona, tembung mlayu metu saka pikirane liwat клавіатура lan aku nangis mbebasake luh.

Аку ентук відклеїти.

Apa sampeyan bisa nggunakake:

  • A generator saka latihan nulis acak: Sampeyan bisa nggunakake latihan kasebut kanggo ngilangi pemblokiran utawa nyingkirake kekerasan lan bali menyang aliran nulis.
  • 20 post post blog blog nalika sampeyan ora bisa nganggo ide sampeyan: Pos Lori Soard ing WHSR minangka permata, menehi saran kepala 20 sampeyan bisa nggunakake ing macem-macem kahanan lan miturut pesen sing pengin dikirim menyang sing maca. Sampeyan bisa nglengkapi saran kasebut generator ide blog 15 iki.

7. Yen nyoba kabeh lan ora bisa digunakake … ayo lunga

Tundha publikasi saka kiriman sampeyan utawa panjaluk tanggal mati yen kiriman tamu utawa kirim kolaborasi.

Yen sampeyan isih nulis, tulis kanthi cilik – kiriman ringkes, Q&A, wawancara. Якщо ви хочете, я хочу, щоб заспівати, щоб засвоїти.

Asile yaiku blog blog sampeyan bakal njaga minat para pamiarsa, nanging sampeyan bakal ngetrapake istilah sing luwih cilik lan nyuda resiko nambah stres ing kahanan sampeyan.

Yen sampeyan wis ditundha lan pembaca digunakake kanggo ndeleng kiriman ing dina tartamtu, priksa manawa diwenehake supaya bisa diwenehake liwat media sosial sing bakal nerbitake isi anyar sedina utawa rong dina mengko, lan tetep disetel kingo.

Apa sampeyan bisa nggunakake:

  • Kalender Editors kanggo WordPress: Плагін Iki бакал mbantu sampeyan gawe jadwal lan ngatur jadwal maneh tanpa mundhut momentum ing irama penerbitan.

Yen wis rampung karo tugas blog langsung, STOP

Tulis cepet – nyenengake nyenengake, nulis, nerbitake utawa jadwal. Gunakake Daftar Pranikamu kanggo ndeleng apa sampeyan wis nate ditutupi kabeh.

Banjur aja ngrancang liyane. Menehi wektu dhewe kanggo aran luwih apik. Pikiran lan awak sampeyan kudu golek imbangan anyar sadurunge bisa mikir kanggo nulis luwih akeh kiriman utawa nggarap luwih akeh ide.

Sampeyan bisa njupuk dina mati yen sampeyan seneng, nanging malah mung wayah turu sing nonton film bakal mbantu.

Каран Апа Блогер Ліян Коуп?

Amarga cara kanggo nggawe blogging ing kahanan sing angel ora mung cara, aku takon sawetara blogger kanggo nuduhake стратегія nanggulangi karo aku.

Крістофер Ян Бенітес переклав блог lan carane blogging ngidini wong kanggo seneng ing bab seneng lan wong ing urip:

ХристофорAku mung menyang papan sing seneng. Aku mikir babagan sing nggawe aku seneng – kulawarga, kanca, wong sing ditresnani – lan kepiye aku ora bakal bisa nikmati nganti luwih akeh yen ora nindakake bageanku kanthi nggawe blog.

Iki dhewe uga angel digoleki, nanging mbantu aku narik kawigaten lan terus nglakokaké saben tindakan aku ora mung minangka blogger nanging uga minangka wong.

Louie Luc ngelingake budhe dhewe sing ora saben pekerja seneng kebebasan lan hak istimewa sing padha karo blogger lan carane blog bisa dadi uwal sing sampurna saka kabeh kesusahan ing urip:

Луї ЛюкAyo diadhepi, sampeyan bisa duwe proyek співати paling apik ing donya, kanthi kabeh kebebasan співати sampeyan butuhake nyetel jadwal dhewe, netepake tugas saben dina lan dadi pimpinan dhewe, nanging isih ana siji sing sampeyan ora bakal nkalntrol:

Життя.

Nalika urip nemu dalan lan ndadekake sampeyan rumangsa mudhun, bali menyang lapangan minangka perkara pungkasan sing pengin sampeyan pikirake.

Apa sing dakkarepake nalika nandhang susah?

Аку mikir kabeh proyek liyane співати metu ana ing ngendi wong-wong pancene "діпекса" digarap dening para bos, kolega, lan tanggung jawab.

Ora ana uwal ana ing kana.

Wong ora mung bisa nundha apa wae співати kudu dilakoni sawetara dina liyane.
Padha kudu bali menyang nggarap apa wae.

Aku wis cukup beruntung amarga bisa milih bisnis gaya urip lan salah sawijining tugas utama yaiku kanthi asring kiriman blog anyar.

Yen aku arep nginep ing bisnis iki, aku kudu "мекса" dhewe kanggo terus ngarahake.

Dadi aku nyoba mbusak sirah sing paling apik lan bisa fokus marang apa sing kudu aku lakoni.

Aku miwiti nulis lan terus fokus nganti rampung.

Apa sampeyan ngerti apa sing kedadeyan?
Aku ngerteni manawa bali maneh nyambut gawe lan nyinau tenan, apa sing paling becik kanggo nyegah aku mikir babagan masalah lan masalah.

Tinimbang nggoleki minangka tugas sajrone wektu sing angel, mikirake yen bisa lolos.

Nylametake співають sampurna:
Sampeyan bisa nggawe karya rampung PLUS sampeyan mbusak sirah kanggo nalika.

Доян Вілфред немоні кекувати з нами, щоб дістати сантаї:

Доян ВілфредNalika aku ngatasi kaping pirang-pirang, lan isih kudu blog, aku sing biyen wis kepengin banget ngglundhuk ing endi wae lan ora bakal pengin ndeleng maneh. Nanging співати anyar aku ora duwe kemewahan kasebut. Amarga aku dadi tanggung jawab kanggo anak-anakku.

Dadi, aku coba priksa manawa aku ora ngetren-elingake прокинувся деге.

Liyane saka [співати], metu kanggo mlaku-mlaku utawa ngomong karo sawetara dhuwit jero ati sing dipilih saka kanca-kanca.

David Leonhardt luwih milih nulis nganti ngeculake banyu udan ing omah:

Девід ЛеонхардтSisih paling ангел kanggo fokus. Nalika sampeyan nggarap omah, ana escape yen kabeh neraka ngeculake sampeyan. Aku manggon ing omah karo papat wanita emosi, lan kabeh neraka ora ngeculake основа співати kerep banget lan ora bisa diprediksi.

Ora ana sing bisa dakwenang kaya mengkono, kajaba ngetokake nulis. Begjanipun, aku duwe paling dina kanggo budhe dhewe; yen aku ora, aku bakal nyedhaki perpustakaan kanggo tentrem lan tentrem. Yen ana perpustakaan sing luwih cedhak, aku kepengin mlayu ana ing kono, mung kanggo owah-owahan sesawangan (співай bisa tansah dadi motivasi nalika ana wong sing rada kurang).

Філіп Тернер визначає пріоритетність ведення блогів про туги:

Філіп ТернерАку ngatasi kanthi визначає пріоритетність. Ana uga sawetara tugas sing bisa ditindakake nganti dina liyane nalika aku luwih seneng. Yen aku duwe tugas kanggo nindakake luwih saka siji blog, banjur aku prioritetise blog sing sing luwih penting kanggo aku. Співайте прислухаючись ангел yaiku yen aku duwe postingan blog kanggo nulis sing butuh kreativitas. Aku biasane njeblug nganti dina liyane lan entuk nulis prasaja utawa ora ana apa-apa.

Kanggo blok penulis, aku takon kepiye cara menehi hasil.

Крістофер Нгандіка:

Aku terus mandheg. Aku ora meksa babar pisan yen aku ora bisa nulis. Aku biasane nggawe prekara-prekara sing bisa nyegah supaya bisa nulis lan ngrampungake. Contone, yen aku ora bisa nulis amarga aku pengin menyang Reddit (ngrusak sampeyan, Reddit), banjur aku menyang Reddit lan ngilangi wektu ing situs kasebut. Так само іку, aku ora duwe alesan maneh kanggo ora nulis.

Louie ngandika:

Yen ana tembok ing antarane aku lan kegiatan nulis, aku biasane nindakake sawetara perkara (mesthine ora kabeh):

  • Aja mikir babagan sing kudu daktulis sedhela lan miwiti nindakake barang liya.
  • Waca kiriman blog liya babagan topik sing bisa uga disenengi.
  • Munggah saka meja lan mlaku-mlaku, mung kanggo tetep adoh saka komputer. (Lucu: gagasan paling apik nalika teka menyang kamar mandi …: P)
  • Wangsulan email utawa коментар, коментар [ing] kiriman wong liya, tulisen sing ora ana gandhengane karo tugas sing sejatine.

Yen aku ndherek siji (utawa luwih) стратегія / teknik kasebut, aku biasane njupuk tembok blok penulisku lan wiwit nulis.

Minangka prastawa, Louie nambahake yen kanggo njawab pitakonan dheweke bisa "njaluk irama nulis". Gampang krungu, Louie!

Doyan ngandika:

Блок panulis minangka wedi! Wedi ora dingerteni. Sampeyan ngerti sampeyan kudu nulis. Нанінг монстр iki ala iki nuli endhas. А юта “що буде” буде мудхюном сампеяном.

"Apa yen aku diadili"

"Apa yen wong mikir aku iki wong bodho"

"Співайте кепенгіну нгрунгокаке аку"

"Aku ora duwe apa-apa"

Мангкене співають аку легко. Nalika pikirane ngrusak iki, aku ngelingake kabeh wong sing dakgayuh kanggo mbantu. Аку ngelingake wong liya співати butuh pitulungku. Sapa aku nolak dheweke?

Sampeyan bisa nindakake iki uga. Sampeyan kudu nindakake iki.

Sang Prabu Dawud ngandika:

Pertahanan paling apik minangka pelanggaran apik. Simpen gagasan kanggo dina udan. Файл сизінського файлу Excel. Kirimana siji-siji kanggo sampeyan, utawa gawe postingan ing WordPress kanggo saben gagasan. Yen sampeyan ora duwe gagasan, yen pancen ana, sampeyan bisa langsung menyang bank gagasan lan bisa mlebu.

Публікація iki dibangun ing idea udan. Dadi iki iki lan iki.

Мулай-сайки. Jalanake stream Facebook utawa stream Google Plus utawa stream Twitter. Saben kutipan babagan motivasi, saben foto perjalanan, saben kartun, saben comment sing penting sing wis ditinggalake sapa wae – iki kabeh wiji gagasan, yen sampeyan ngenteni kanggo ndeleng saben lan takon dhewe, "Kepiye carane bisa mbangun postingan blog iki? Apa analogi apa iki nggawe? Apa crita aku bisa ngomong? Apa pengalaman співають dakkandhakake babagan iki? "

Ora ana gagasan sing kurang. Kita mung kudu njupuk wektu kanggo nggoleki wong-wong mau, lan nggawe wektu kanggo nyimpen kanggo nggunakake ing wayah sore ing dina udan.

Filipus ngandika:

Blok penulis dhewe minangka asil ngidini aku dadi keganggu karo acara urip cilik. Siji-sijine cara sing ditemokake yaiku yaiku ngrancang apa sing bakal tak tulisake ing wayah wengi sadurunge; Aku nyelehake ing subhead lan lan Judhul – Esuke esuk tangi ing 4 am am lan miwiti nulis dening 4.30. Aku ora mriksa email utawa apa wae, aku mung focus ing potongan sing dak tulis.

Блог Kepiye carane ngatasi kesulitane urip nalika sampeyan duwe tugas nyunting blog? Apa Panjenengan нангані стратегія?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map