Preu DreamHost 2020

Quin pla DreamHost és adequat per a vostè?

Tant si tu’tornant a cercar el proveïdor d’allotjament web per primera vegada o a canviar-ne un de nou, el procés de decisió pot ser aclaparador. Escollir entre tots els plans i preus per aquí comença a sentir-se com a mirar un menú amb massa opcions. Al final, només vol renunciar i cridar “sorprèn-me!” al cambrer.


La millor manera d’evitar aquest esclat impulsiu, encara que metafòric, és llegir totes les opcions d’allotjament. D’aquesta manera, podràs relaxar-te sabent que tu’torna a prendre una decisió informada.

Una de les vostres opcions és DreamHost, que nosaltres’ja ho hem revisat completament. Aquest article aprofundirà en els detalls de DreamHost’s diferents opcions de preus. Primer nosaltres’Parlaré de despeses generals, i després nosaltres’Ho agafo a pla per pla. Si tu’Torneu a triar DreamHost com a proveïdor d’allotjament web, aquest article us ajudarà a decidir quin pla de preus s’adapta millor.

Podeu llegir la nostra guia sobre allotjament web per conèixer el vostre coneixement. 1

Quant costen els plans DreamHost?

Pla d’allotjament Bàsic / mes Millor / mes Millor / mes Ultim / mes
Compartit Mensual 4,95 dòlars 10,95 dòlars N / A N / A
Anualment 3,95 dòlars 6,95 dòlars * N / A N / A
3 Any 2,59 dòlars 5,95 $ * N / A N / A
DreamPress Mensual 19,95 dòlars 29,95 dòlars 79,95 dòlars N / A
Anualment 16,95 dòlars 24,95 dòlars 71,95 dòlars N / A
VPS Mensual 15,00 dòlars 30,00 dòlars 60,00 dòlars 120,00 dòlars
Anualment 13,75 dòlars 27,50 dòlars 55,00 dòlars 110,00 dòlars
3 anys 10,00 dòlars 20,00 dòlars 40,00 dòlars 80,00 dòlars
Dedicat Mensual 169-249 dòlars 299-399 dòlars N / A N / A
Anualment 149-229 dòlars 279-379 dòlars N / A N / A

*Aquest preu es renova a 7,95 dòlars el mes després del primer any

*Aquest preu es renova a 9,95 dòlars el mes després del primer any

Com podeu veure, DreamHost ofereix una àmplia gamma de plans de preus que es troben dins de diferents tipus d’allotjament web. A continuació, nosaltres’explicaré què és cada tipus d’allotjament és, i detalla les diferències entre cada tipus’s diferents plans de preus. Nosaltres’També explicaré per què DreamHost’s Els plans dedicats són una mica diferents de la resta.

2

Com funciona el preu de DreamHost

DreamHost us permet triar entre les opcions de pagament mensuals i anuals per a cadascun dels seus plans d’allotjament. Els plans d’allotjament compartits i VPS també inclouen una opció de pagament de tres anys. Per a tots els plans d’allotjament de DreamHost, si feu el compromís amb una opció de pagament anual o tres anys, vosaltres’estalviareu des del 8% fins al 48% en comparació amb l’opció mensual corresponent.

Per exemple, podeu obtenir el pla d’arrencada compartida per 4,95 dòlars / mes pagats mensualment, 3,95 dòlars / mes pagats per avançat de l’any o 2,59 dòlars per mes per avançat durant tres anys. En aquest cas, estalvieu un 20% en passar del preu mensual al preu anual, i un 48% en passar del preu mensual al preu a tres anys.

Ara que nosaltres’Tinc una breu panoràmica per treballar amb’Consulteu de prop cada pla de preus de DreamHost.

3

Cost d’allotjament compartit de DreamHost

L’allotjament compartit significa que un servidor web únic allotja diversos llocs web. Quan us registreu a un pla d’allotjament compartit, compartiu el servidor’S recursos amb altres llocs. Simplement, tot’és com tenir la vostra habitació (llegiu: lloc web) en una casa compartida; potser haureu de prendre algunes dutxes fredes, però també podreu deixar que l’arrendador s’ocupi de qualsevol problema de manteniment (llegiu: coses tècniques complexes).

Com que els plans d’allotjament compartit solen ser l’opció d’allotjament més barata i perquè el proveïdor s’ocupa de tot el manteniment tècnic, l’allotjament compartit sol ser la millor opció per a aquells que s’inicien en línia. Ell’també és ideal per a llocs web més nous i per a empreses amb un pressupost menor.

Coneix les teves opcions! Llegiu el nostre comentari sobre els millors proveïdors d’allotjament compartits del web.

Si tu’estic buscant per estalviar més diners, consulta els millors proveïdors d’allotjament compartit barats.

La velocitat de càrrega del lloc és més baixa que en altres tipus de servidors, sobretot quan el trànsit del vostre lloc comença a augmentar. Però, malgrat això, és probable que la quantitat d’emmagatzematge i recursos proporcionats en un pla compartit sigui suficient per a vosaltres’Torneu a començar i sempre podeu actualitzar el vostre pla si / quan el supereu.

DreamHost ofereix dos plans d’allotjament compartits diferents:

 • Inici compartit (2,59-4,95 $ / mes)
 • Sense límits compartits ($ 5.95-10.95 / mes)

Tal com vam exposar anteriorment, el preu oscil·la tant perquè cada pla es pot pagar mensualment, anualment o amb tres anys. Les funcions varien entre els plans d’inici i il·limitat, com nosaltres’he exposat a continuació:

CaracterísticaInici compartit mensual ($ 4.95)Compartit Il·limitat Mensual ($ 10.95)Registre de dominis

Llocs web

Correu electrònic

Emmagatzematge SSD

Certificats SSL

Cost addicional 8,99 dòlarsCost addicional 8,99 dòlars
1Il·limitat
Cost addicional 1,67 $ / mesInclòs
InclòsInclòs
InclòsInclòs

Nosaltres’Ja hem parlat de registre de domini, certificats SSL i correu electrònic. Però és possible que us pregunteu què és l’emmagatzematge SSD (unitat d’estat sòlid). Ell’És bàsicament un tipus d’emmagatzematge més modern en comparació amb una unitat de disc dur, i assegura que es guanyen les dades’no es perd quan l’ordinador s’apaga. “Llocs web” aquí només significa el nombre de diferents llocs web que podeu tenir alhora al vostre pla DreamHost.

Aquesta taula descriu les funcions incloses quan pagueu per mes. Si decidiu pagar en sumes d’un o tres anys, el cost global disminuirà, i que s’inclourà de forma gratuïta el nom de domini de 8,99 dòlars, però només per al primer any, després del qual,’He de pagar per renovar-lo.

Això’És l’única diferència important entre els plans mensuals i anuals, però aquí’és un resum complet de l’opció de pagament de tres anys per als plans d’allotjament compartits:

dreamhost va compartir plans de 3 anys

En resum, un pla d’allotjament compartit de DreamHost és el més adequat per si el vostre lloc web és nou o si sou’Torneu a executar una operació més petita i intentant que les coses siguin econòmiques. Pel que fa a triar entre Starter i Unlimited, el major avantatge de Unlimited és el seu correu electrònic il limitat al vostre domini. Si tu’Torneu a concedir legitimitat al vostre lloc i, després, Unlimited val més uns quants dòlars addicionals.

4

Cost d’allotjament DreamHost DreamPress

L’allotjament de DreamPress és DreamHost’és l’opció d’allotjament de WordPress gestionada Això significa que quan trieu aquest pla, DreamHost optimitzarà el vostre lloc específicament per a WordPress i tindrà cura de tots els recursos del servidor específics per a la vostra instal·lació de WordPress, com ara mantenir actualitzada la plataforma i executar còpies de seguretat..

Els plans DreamPress tenen molt més escalabilitat que els plans d’allotjament compartits, cosa que significa que el vostre lloc pot gestionar l’augment del trànsit. Tot i això, un pla DreamPress només està configurat per a un sol domini. Si voleu diversos dominis, heu d’activar un pla d’allotjament de DreamPress separat per a cadascun.

Dreampress també està especialment adaptada als llocs de WordPress, la qual cosa és excel·lent. si en teniu (o voleu) un! WordPress és una plataforma potent i àmpliament utilitzada, però sí’val la pena dedicar-se a la investigació abans de decidir DreamPress per assegurar-se que’és adequat per a vostè.

Podeu llegir la nostra ressenya de WordPress per comprovar-la’és el creador de llocs web adequat per a vosaltres.

…I si ho és’no, no hi ha cap problema: nosaltres’Ja he investigat les millors alternatives de WordPress.

DreamHost ofereix tres plans DreamPress diferents:

 • DreamPress Basic (16,95-19,95 $ / mes)
 • DreamPress Plus (24,95-29,95 dòlars al mes)
 • DreamPress Pro (71,95-79,95 $ / mes)

Deixar’Consulteu les funcions de cadascun d’ells, en funció del seu pla de pagament mensual:

CaracterísticaDreamPress Basic Mensual (19,95 $)DreamPress Plus Mensual (29,95 $)DreamPress Pro Mensual (79,95 $)Visitants mensuals

Emmagatzematge SSD

Certificats SSL

Ample de banda

~ 100k~ 300k~ 1m+
30 GB60 GB120 GB
Preinstal·latPreinstal·latPreinstal·lat
No modificatNo modificatNo modificat

L’ample de banda fa referència bàsicament a la quantitat de trànsit que pot suportar el vostre lloc i “amplada de banda no modificada” vol dir que DreamHost va guanyar’No cobreu cap comissió per sobrecàrrega d’un import determinat.

Els tres plans DreamPress també inclouen còpies de seguretat automàtiques diàries per garantir que la versió més actualitzada del vostre lloc sempre sigui segura i que pugueu restaurar el vostre lloc en un fitxer de còpia de seguretat desat en qualsevol moment amb un sol clic. També podeu crear un “posada en escena” lloc amb un clic, que és essencialment un clon inèdit del vostre lloc web en viu que us permet veure com es veu tot abans de publicar-lo. Els llocs DreamPress també ofereixen els avantatges de molts potents complements de WordPress.

Aquí’aprofundeix en les funcions de cada pla DreamPress en la programació de tres anys:

dreamhost dreampress plans de 3 anys

Un pla DreamPress és per a vosaltres si la vostra prioritat principal és el creixement i sabeu que voleu que un lloc de WordPress us ajudi a assolir-lo. Si tu’No vengueu a WordPress, llavors un altre tipus de pla d’allotjament us convindrà millor.

L’elecció entre els plans DreamPress Basic, Plus i Pro es redueix al tipus de rendiment que necessiteu del vostre lloc. Un lloc personal gran és perfecte per a Basic, mentre que les petites empreses i els blocs han de generar Plus. Si el vostre lloc és un negoci a gran escala, DreamPress Pro és la vostra millor aposta.

5

Cost de l’allotjament VPS DreamPress

L’allotjament VPS (servidor privat privat) és quan compartiu un servidor amb altres llocs web, amb alguns del servidor’recursos aïllats només per al vostre ús. Això és diferent de l’allotjament compartit perquè, mentre que un VPS és tècnicament un servidor compartit, no ho feu’Heu de compartir recursos entre els altres llocs del servidor. Els llocs VPS són més cars i molt més ràpids que els llocs compartits.

Llegiu la nostra llista dels 8 millors proveïdors d’allotjament VPS per obtenir més informació. O…

No estic segur de quin tipus d’allotjament és adequat per al vostre lloc?

Consulteu la nostra comparació d’allotjament compartit vs VPS.

DreamHost té quatre plans d’allotjament VPS diferents:

 • VPS Basic (10-15 $ / mes)
 • VPS Business (20-30 $ / mes)
 • VPS Professional (40-60 dòlars / mes)
 • VPS Enterprise ($ 80-120 / mes)

Aquí’s un desglossament de cada pla’Característiques de pagament mensual:

CaracterísticaVPS bàsic mensual ($ 15 / mes)VPS Business Mensual ($ 30 / mes)VPS Professional Mensual (60 $ / mes)VPS Enterprise Mensual ($ 120 / mes)Emmagatzematge SSD

Llocs web

Certificats SSL

Correu electrònic

Trànsit

RAM

30 GB60 GB120 GB240 GB
Il·limitatIl·limitatIl·limitatIl·limitat
GratuïtGratuïtGratuïtGratuït
Il·limitatIl·limitatIl·limitatIl·limitat
Il·limitatIl·limitatIl·limitatIl·limitat
1 GB2 GB4GB8 GB

El trànsit il·limitat significa que el vostre lloc pot gestionar qualsevol nombre de visitants (perfecte per als grans establidors d’objectius que hi ha!), Mentre que la memòria RAM és la memòria que emmagatzema les dades necessàries per executar el vostre lloc..

Aquí’s DreamHost’s el desglossament de les funcions del pla VPS a la programació de pagaments a tres anys:

dreamhost vps plans de 3 anys

DreamHost’s Allotjament VPS és el millor pla per a algú que vulgui ampliar els recursos limitats d’un servidor compartit. Ell’és molt més car, però si’tornem a executar, per exemple, una botiga en línia amb un gran inventari i una base de clients creixent, llavors VPS és l’opció per a vosaltres.

De la mateixa manera que VPS us ajuda a escalar, el tipus de VPS que us planifica’Només necessitareu depèn de la mida del vostre lloc i de la quantitat de trànsit que tingui (o de la quantitat de trànsit que realitzeu)’m’agradaria que arribés). Les opcions de negoci, professional i empresarial cobren gairebé tot l’espectre pel que fa a vostès’necessitaré, de “negoci petit” a “entitat enorme”.

6

Cost d’allotjament dedicat a DreamPress

Nosaltres’He parlat de com significa allotjament compartit “vivent” en un servidor juntament amb altres llocs web i en compartir’recursos en conseqüència. L’allotjament dedicat és al contrari: el vostre lloc web existeix completament en el seu propi servidor i en tot aquest servidor’Els recursos estan a la seva disposició. Això significa que el vostre lloc pot funcionar més ràpidament i tenir molt més trànsit.

Perquè ells’T’agradaria passar d’un apartament a una casa enorme, els plans d’allotjament dedicats són molt més cars que els plans d’allotjament VPS compartits o VPS. Els plans dedicats es deixen a les empreses grans amb molta participació en la seva presència a Internet.

Consulteu el nostre rànquing dels primers 8 proveïdors de hosting dedicats.

Voleu desar? Nosaltres’També he classificat els 6 plans d’allotjament dedicats més barats.

DreamHost ofereix dos plans d’allotjament dedicats diferents: Dedicated Standard i Dedicated Enhanced. Tots dos plans ofereixen opcions diferents segons la quantitat d’emmagatzematge i memòria que tingueu’necessitaré.

El Estàndard dedicat El pla inclou les opcions següents:

RAM | EmmagatzematgePreu mensual pagat per mesPreu mensual pagat per any4GB | HDD de 1 TB

8 GB | HDD de 1 TB

16 GB | HDD de 1 TB

169 dòlars149 dòlars
209 dòlars189 dòlars
249 dòlars229 dòlars

El Dedicat millorat El pla inclou les opcions següents:

RAM | EmmagatzematgePreu mensual pagat per mesPreu mensual pagat per any16 GB | HDD de 2TB

32 GB | HDD de 2TB

64 GB | HDD de 2TB

16 GB | SSD de 240 GB

32 GB | SSD de 240 GB

64 GB | SSD de 240 GB

299 dòlars279 dòlars
349 dòlars329 dòlars
399 dòlars379 dòlars
299 dòlars279 dòlars
349 dòlars329 dòlars
399 dòlars379 dòlars

DreamHost’Els plans dedicats també vénen amb tot el que vós’m’esperaria un servei més destacat, inclòs suport tecnològic 24 hores al dia i supervisió del servidor. Però de nou, els plans dedicats només valen la pena de costar si teniu un lloc web enorme que serveix a un gran negoci.

7

Costos addicionals per pensar

Ell’s quan comences a mirar DreamHost’diversos complements que els detalls de preus poden complicar-se. Nosaltres’Ja hem fet la excavació i hem consolidat els detalls més baixos, però primer, nosaltres’explicaré exactament què és cada funció ho fa.

 • El registre de dominis és el procés de reserva del nom que us servirà com a lloc web’adreça de s. per exemple, sitebuilderexpert.com. Normalment podeu comprar un nom de domini durant un any i, a continuació, renovar automàticament aquest nom.
 • Certificats SSL (Secure Sockets Layer) són un mitjà per garantir la connexió entre un lloc web i un navegador i significar als visitants que les seves dades són segures. Si un lloc web té un certificat SSL, començarà el seu URL https, i tu’Veig un símbol de cadenat a la barra d’adreces abans de l’URL.
 • Allotjament per correu electrònic us ofereix la possibilitat d’operar un servidor de correu electrònic ‘@ el vostre domini’. Per exemple, tu’Seria capaç de configurar una adreça de correu electrònic com en lloc d’haver d’utilitzar el domini d’un gran proveïdor de serveis de correu electrònic. Tenir el vostre propi servei de correu electrònic pot donar molta legitimitat al vostre lloc!

I ara al preu…

El registre del domini és…

 • Inclòs gratuïtament durant un any quan us registreu a un pla compartit d’un o tres anys (Inici o Il·limitat)
 • Inclou gratuït durant un any quan us registreu en un pla DreamPress (Regular, Plus o Pro) d’un any (nota: no hi ha un pla DreamPress de tres anys)
 • No s’inclou en els plans compartits mensuals, però es pot afegir per 8,99 dòlars
 • No s’inclou en els plans mensuals de DreamPress
 • Inclòs en tots els plans VPS (bàsic, empresarial, professional i empresarial)

El registre de dominis sol costar uns 10-12 dòlars per si sol.

Els certificats SSL són…

 • Inclòs gratuïtament amb cada Pla de DreamHost a totes les categories (compartit, DreamPress i VPS)
 • Preinstal·lat amb qualsevol pla DreamPress (Regular, Plus o Pro)

Diferents proveïdors d’allotjament ofereixen certificats SSL a diversos preus. GoDaddy cobra 79,99 dòlars per any per protegir un lloc web amb SSL, mentre que HostGator’El pla SSL més barat arriba a 39,99 dòlars l’any.

Allotjament per correu electrònic és…

 • No s’inclou en el pla d’ús compartit d’inici, però es pot afegir fins a 1,67 dòlars / mes
 • Inclòs en tots els altres plans DreamHost, des de Starter Unlimited fins a tots els plans DreamPress i VPS

La majoria dels serveis bàsics d’allotjament de correu electrònic tenen un preu d’entre 2-10 dòlars / mes.

5 millors proveïdors d’allotjament per a SEO: vegeu quins proveïdors ajudaran a que el vostre lloc estigui més alt

10 millors proveïdors d’allotjament per a estudiants, nosaltres’heu revisat les opcions més assequibles per als estudiants

8

Plans d’allotjament DreamHost vs plans d’allotjament per a competidors

DreamHost va sortir al capdamunt de la nostra recerca sobre espai en disc (és a dir, emmagatzematge) i també va obtenir 5/5 per la gamma de plans d’allotjament que ofereix i les seves característiques d’allotjament..

Dit això, vam donar a DreamHost 3/5 per a una relació qualitat-preu. Ell’És una gran plataforma, però alguns dels seus companys tenen una millor relació qualitat-preu. En total, tots els plans d’allotjament DreamHost oscil·len entre 4,95-120 dòlars / mes. Aquí’és com pot aferrar-se als rangs de preus dels seus principals competidors:

 • Bluehost (2,95-119,99 $ / mes)
 • HostGator (2,75-289,00 $ / mes)
 • InMotion (6.39-603,49 $ / mes)
 • Hosting A2 (2.96-142.95 $ / mes)

Gràfic de comparació de costos d’allotjament (per mes) *

ProveïdorHosting compartitWordPress HostingHosting VPSHosting dedicatDreamHost

Bluehost

HostGator

En moviment

A2 Hosting

2,59-10,95 dòlars16,95-79,95 dòlars10-120 dòlars149-399 dòlars
2,95-13.95 dòlars2,95-49,95 dòlars18,99 – 59,99 dòlars79,99-119,99 dòlars
2,75-16,95 dòlars5,95-91,95 dòlars29,95-159,95 dòlars118,99-289,00 dòlars
6,39-18,99 dòlars6,99-19,99 dòlars29,19-95,24 dòlars105,69 $ – 603,49 dòlars
2,96-9,25 dòlars2,34-7,31 dòlars25-58,00 dòlars141,09-315,39 dòlars

* Tingueu en compte que gairebé tots els proveïdors d’allotjament’El lloc web de S posa un èmfasi en els preus promocionals del primer any. Els preus que es mostren a la taula són a escala completa, des dels preus del pla compartit promocional només per al primer any fins a la renovació dels preus dels plans dedicats.

Els preus varien entre proveïdors, però tu’Notaré que cada tipus de pla d’allotjament té un preu en el mateix paquet. La diferència de preu entre un proveïdor’S comparteixen plans i plans dedicats no’no importa gairebé la diferència de preu entre tots els proveïdors’s plans compartits. Quan es busca el cost, sí’És millor parar atenció als petits detalls que difereixen entre els plans similars’No té sentit estalviar diners amb un pla més econòmic si no té la funció prioritària’No incloure.

On DreamHost de veritat destaca dels seus competidors, és la seva política de reemborsament. La majoria dels proveïdors d’allotjament, com ara InMotion i A2 Hosting, ofereixen períodes de devolució condicionada que solen durar uns 30 dies aproximadament. Tanmateix, si compreu un pla d’allotjament compartit DreamHost amb una targeta de crèdit, vosaltres mateixos’Vaig garantir un reemborsament complet de 97 dies! Aquesta política només cobreix els plans compartits, però des d’aleshores’és el pla lògic per a la majoria dels principiants’És probable que sigui útil per a diversos usuaris.

Busqueu estalviar mentre esteu connectats? Nosaltres’Hem classificat els millors plans d’allotjament barats del mercat. 9

Preu de DreamHost: recupera

En definitiva, DreamHost ofereix quatre diferents tipus de plans d’allotjament:

 • Allotjament compartit: 2,59 $ a 10,95 $ al mes
 • Allotjament de DreamPress: 16,95 $ a 79,95 $ al mes
 • Servei d’allotjament VPS: De 10 a 120 dòlars mensuals
 • Hostatge dedicat: 149 $ a 399 $ al mes

Cada pla té diferents opcions de preus, cada una de les quals té diferents característiques. DreamHost també ofereix el registre de domini com a servei, de manera que podeu mantenir totes les necessitats del vostre lloc web internes i convenients.

Nosaltres recomenem DreamHost per a principiants i intermediaris que busquen una experiència d’allotjament de qualitat. Encara que’no ho és el proveïdor d’allotjament més barat, és bastant barat per la qualitat del servei prestat. Si aneu a favor del pla d’allotjament compartit, somieu DreamHost’s Garantia de devolució de 97 dies et significa’No tinc res a perdre. Per què no provar-ho??

10

Preguntes freqüents

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me