Stalni pregled stikov: cene, predloge in primerjava MailChimp

Danes je na spletu toliko spletnih mest, da če bi bili prodajalec e-trgovine ali celo kdo upajo, da se lahko obrnete in posredujete brezplačne informacije, bi se verjetno imeli prav. V svetu potisnih obvestil in agresivnega trženja je ključnega pomena, da se obrnete po e-pošti. Trženje po e-pošti je lahko fantastičen način za privabljanje prometa na vaše spletno mesto, če je opravljeno pravilno.


ConstantContact je med množico drugih orodij za trženje e-pošte ime, ki se pojavlja nenehno (brez namena). Poleg svoje temeljne kompetence v trženju po e-pošti se je spletno mesto razširilo tudi na druge storitve, povezane s trženjem, kar je plus.

Danes si bomo ogledali, kaj ponuja stalni stik in izkušnje, ki jih lahko pričakujete, če se odločite, da jim pomagate.

Več o tem: Oglejte si vse predloge za e-poštno sporočilo pri stalnem stiku.

Vsaka od predlog vsebuje vse osnovne podatke, potrebne za to, da je vaša e-pošta v skladu z večino standardnih predpisov. To vključuje vključitev fizičnega naslova za vaše podjetje, obvezno povezavo za odjavo in nekatere druge koristne informacije.

Če imate svoje medije, kot so logotipi ali lastniške slike, jih je mogoče naložiti v sistem in uporabiti tudi v glasilih. Dovoljeno vam je do 2 GB prostora za shranjevanje, zato je malo verjetno, da vas bo kmalu zmanjkalo.

Načrtujte svoja e-poštna sporočila za samodejno izdajo.

Ko poimenujete, uredite in ste zadovoljni z e-poštno oglaševalsko akcijo, ki ste jo zasnovali, jo lahko shranite in takoj pošljete ali pa načrtujete za poznejši in samodejni čas dobave in datum. Stalni stik sledi avstralskemu zahodnemu standardnemu času (AWST), zato boste morali svoj lokalni čas pretvoriti po tem, da pravilno razporedite e-pošto.

Ena majhna pomanjkljivost, ki se mi je zdela pomembna, je ta, da se zdi, da ni nobenega načina, kako bi lahko sistem konfiguriral za samodejno odzivanje na odgovore uporabnikov. Kar stalni stik šteje za samodejni odziv, je bolj kot sprožilni učinek, ki se zgodi v vnaprej nastavljenih časih, da se sprosti vrsta e-poštnih sporočil.

3. Preverjanje rezultatov oglaševalskih akcij

Takoj posodobite svoje marketinške kampanje

Po kateri koli kampanji si lahko rezultate ogledate na zavihku Poročanje.

Nenehni stik ima graf vaših rezultatov, ki ga je enostavno prebrati, in vključuje vitalne statistike, kot so kliki in odprte stopnje. Če se odločite za integracijo Google Analytics, bo na voljo več informacij. Poleg rezultatov posameznih oglaševalskih akcij lahko rezultate ujemate tudi v različnih akcijah.

4. Stalne stične aplikacije in integracije

Na trgu je na voljo na stotine dodatkov

Stalni stik ima odmeven seznam več kot 300 aplikacij in drugih modulov, ki jih lahko vključite v svoj glavni račun. Te segajo od preprostih aplikacij za uvoz e-poštnih sporočil, kot so računi za Google ali Outlook, vse do sodelovanja z Zoho in Azureplus za upravljanje odnosov s strankami in samodejno upravljanje svinčenih izdelkov in napoved prodaje.

Aplikacije so navedene na tržnici, kjer jih je mogoče razvrstiti na podoben način kot vtičnike WordPress po imenu, ocenah, ocenah ali celo, ko so bili dodani. Te aplikacije ponujajo izjemno zmogljivost za neizmerno povečanje vašega trženja e-pošte.

Toplotni zemljevid za sledenje klikomEnostavna segmentacija uporabnikovFacebook / Instragram MarketingPopust za neprofitne organizacije20 – 30% popusta20 – 30% popustaObiščite stalni stikObiščite MailChimp

Zgodbe o uspehu

V zadnjem desetletju Vin Bin dokazuje svoje strokovno znanje s ponudbo strankam izpopolnjene vrste vin, obrtnih piv, žganih pijač, obrtnih sirov in gurmanske hrane. Ta posebna trgovina Rick Lombardi, ki je nastala iz moči v moč, je postala njegova strast uspešen posel.

Rick je bilo eno od orodij, ki ga uporablja, zato mu gre pripisovati, da je velik del njegovega uspeha. Sistem mu je ponudil cenovno dostopen način, da vzpostavi odnose s strankami in jih pripelje v Vin Bin. Rick in številni drugi, kot je on, so vplivali na trženje po e-pošti, da bi omogočili svoje poslovanje in povečali rast.

Opomba Jerryja Lowa

Uporabljam MailChimp za WHSR Newsletter. Pred približno letom dni mi Constant Constant ponuja brezplačen račun. Nisem preklopil zaradi več razlogov:

 1. Cenejši na dolgi rok – MailChimp je za 5 – 10% cenejši od svojih konkurentov.
 2. Zadovoljen sem z graditeljem e-pošte MailChimp – zato nisem pripravljen preizkusiti drugih (zakaj popraviti nekaj, ko ni pokvarjeno?).
 3. Najbolj pa sem porabil ogromno truda in denarja za obvladovanje uporabe MailChimp-a in za nastavitev svojega trenutnega sistema za avtomatizacijo e-pošte. Stroške prenosa tehtnosti denarja, ki ga lahko prihranim iz brezplačnega računa.

Po mojem mnenju je konstantni stik po mojem mnenju eden najboljših treh kandidatov v orodjih za trženje elektronske pošte.

So kot predhodna različica MailChimpa.

Cene stalnih stikov so nekoliko višje, vendar boste dobili tisto, kar boste plačali. Nekatere marketinške funkcije, na primer marektiranje s sporočili SMS, opozorila o prodaji v realnem času, socialni CRM, enostavna segmentacija uporabnikov in izdajanje računov (česar ne morete dobiti na MailChimp), bi lahko bile ključne za organizacijo velikih podjetij. Za začetek priporočam branje zgodb o uspehu na spletnem mestu Constant Contact, če želite izvedeti več.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map