Najboljši načini Začnite in uspejte z blogom DIY Projects

Ali preživite neuradne ure brskanje po idejah o Pinterestu? Ali vaša zamisel o zabavni soboti zaključi projekt, ki ga naredite sami, ki vas kliče? Ali je vaša hiša napolnjena s krednimi poslikanimi projekti in unikatnimi predmeti, ki ste jih ustvarili sami?


Če vas to opisuje, bi lahko bil blog sanjskih projektov vaše sanje.

Na srečo je WHSR za svoje nasvete o notranjih informacijah intervjuval nekatere uspešne blogerje naredi sam. Obstaja nekaj skrivnosti za iskanje uspeha pri katerem koli blogu.

Število DIYers na spletu

Čeprav ima Pinterest zagotovo še druge članke kot samo projekte naredi sam, omrežje družabnih medijev sestavlja veliko domačih projektov, okrasitev in podobnih objav. Od julija 2015 ima Pinterest 72,8 milijona uporabnikov, od tega 85% žensk.

In to so samo DIYers na Pinterestu. Ni vsak DIYer žensk in ni vsakdo, ki dela na projektih, na Pinterestu. Lahko vidite, kako je to hitro rastoča niša na spletu in da obstaja področje posebnosti za vse.

Študije primerov samostojnih blogov

Da bi dobili predstavo o tem, kaj je potrebno za ustvarjanje uspešnega spletnega dnevnika, sem se pogovarjal z dvema blogerjema DIY.

Precej priročna punca

precej priročen posnetek zaslona

http://vintagemellie.blogspot.com/

Melissa Urban, lastnica bloga Shabby Love Blog, si je vzela nekaj časa iz svojega urnika, da bi delila nekaj misli o samostojnem bloganju. Zaljubljena je v vse stvari, ki so nastale v preteklosti, in začela je svoj blog maja 2011. Urban se je na Pinterestu dobro udeležil in ima več kot 4.000 sledilcev.

Nikoli se v resnici ni smatrala za kreativno osebo, toda ko se je spotaknila na nekaj blogih DIY / Home Decor, so jo takoj priklenili.

Projekti, ki so jih delili ti blogerji, so bile stvari, za katere sem vedel, da lahko tudi sam. Dalo mi je samozavest, ki sem jo potreboval, da sem začel ustvarjati. Kar nekaj let je trajalo, da sem našla pogum, da sem začela svoj blog. To je bilo pred štirimi leti in še vedno se vsak dan naučim nekaj novega in se še naprej kreativno potiskam. Od slikanja s pršilnimi slikami velikonočne košare za sina sem šla kot svoj prvi blog blog, da sem se naučila izrezljati žlice iz lesa. Naučil sem se toliko stvari o sebi in svojem slogu, da nikoli ne bi odkril, če ne bi začel svojega bloga in razvil novih znanj na poti.

Melissa je z mano delila, kako rada ima svoje delo in kako želi zabavati svoje bralce. Ključno je najti temo, v kateri resnično uživate, da se izognete izgorelosti.

Tri leta sem religiozno blogal tri leta. Zdelo se mi je pomembno, da imam redno branje svežih vsebin za svoje bralce. Bilo mi je zabavno in nikoli se nisem počutil kot sitnost ali me pustil izgorele.

Vendar sem v zadnjih nekaj letih opazil spremembo v načinu, kako ljudje danes blogirajo. Zdaj več ljudi to počne kot delo, ne kot zabaven hobi, da bi delili svoj slog in življenje z ljudmi, ki imajo enak dekor in zanimanje za svoje delo. Dovolj se je spremenilo, da sem naredil veliko prekinitev bloga, da sem ponovno ocenil, kaj želim od svojega bloga.

Melissa ponuja nekaj odličnih nasvetov tukaj. Nikoli se ne bojte ustaviti in ponovno oceniti, kaj počnete. Če vaš blog ne uživa več, morda pokrivate napačne teme naredi sam ali pa ste preveč osredotočeni na denarni del bloganja.

Melisso sem tudi vprašala, kaj uporablja za merjenje uspeha. Želel sem si, da bi delila tisto, na kar je najbolj ponosna, in kako bi drugi to lahko uporabili na svojih blogih.

Statistike in številke bloga vam bodo povedale veliko o vašem blogu, vendar mislim, da to ni najpomembnejše merilo uspeha. Mislim, da so odnosi, ki jih gradite z drugimi blogerji in vašimi bralci, veliko pomembnejši. Najbolj sem ponosen, ko objavljam nov projekt, ki sem ga res navdušil in bralci in kolegi blogerji delijo svoje navdušenje. Ko dobim pripombe od nekoga, ki pravi, da je idejo pripisal, ali bo isto storil za svoje domove, ali pa sem predstavljen na blogu nekoga drugega, to so načini za merjenje uspeha. Vedno je lepo, da lahko nekoga navdihnem.

Kaj je vaše merilo uspeha? Melisin ukrep je zelo oprijemljiv. Zlahka vidi, kdaj nekdo objavi objavo, jo pripne ali komentira. Vendar pa ta ukrep vodi tudi do dodatnega uspeha, saj dobiva pozornost na družbenih medijih in njeni bralci delijo, kaj počne z drugimi.

Če se v katerem koli trenutku s svojim blogom počutite odvrnjeni, ponovno ocenite, kako merite uspeh. Preprosto bi se lahko odločili, da če vsako leto objavljate vsako leto, vam uspe. Lahko se odločite, da boste delili vsako objavo na družbenih medijih in videli, kakšno vleko ima. Karkoli boste uporabili za merjenje uspeha, ne bi smelo biti samo oprijemljivo, ampak nekaj, nad čimer imate nadzor.

Melissa je spregovorila tudi o pomembnosti iskanja edinstvenega kota za vaš blog.

Pomembno je najti edinstveno nišo, s katero se boste ločili od ostalih. Včasih je v redu slediti trendu, ki ga ljubiš ali poustvariti nekaj, kar si videl na Pinterestu, ampak zakaj ne bi naredil še korak naprej in na nekaj spravil svoj spin? Prizadevajte si, da bi vaše bloganje postalo “glas” in slog prepoznaven! Če boste poskušali biti kot vsi drugi blogerji, ki jih občudujete, se boste izgubili le v množici. Obstaja toliko blogov, ki si jih lahko ljudje izberejo. Naj se vaši ljudje radi ustavijo in obiščejo, ker želijo videti, kaj si omislite!

To je odličen nasvet, ki ne velja samo za samostojne bloge, ampak za vse bloge. Kot sem že povedal v drugih objavah na tem spletnem mestu, morate najti kota, ki je nihče drug ne pokriva in do katere ste strastni. Ko to storite, se bodo vaši bralci seznanili in znova in znova vrnili, da bodo prebrali, kar imate povedati.

Zakaj blogirate? O tem ima tudi Melissa:

Delajte, kar imate radi, ker ga imate radi, ne zato, ker to počnejo vsi drugi. Na poti boste ljudje doživljali negativnost, vendar ne dovolite, da vas to odvrne in odvrne od vzroka, da ste prvič začeli svoj blog. Sprejmite resničnost, da je za bloganje potreben čas in veliko dela, da pridobite bralce, vendar je na koncu tako vredno!

Bodite zvesti sebi

Če radi prenavljate staro, pretepate pohištvo in mu dajete novo življenje, se osredotočite na to. Ne poskušajte samo napisati tistega, za kar mislite, da želijo ljudje brati, čeprav je to pomembno. Namesto tega upoštevajte nasvete Pretty Handy Girl, da boste “sami in blog o tem, kaj vam je všeč. Če boste ostali zvesti sebi, boste edinstveni, ker obstaja samo en.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me