Notranja zajemalka na spletnih mestih članstva

Obstaja veliko različnih načinov za zaslužek spletnega dnevnika, vendar ste razmišljali o ustvarjanju možnosti, ki temelji na članstvu? Spletna mesta, ki temeljijo na članstvu, so lahko v različnih oblikah. Članstvo je lahko v celoti s samo dostopno ciljno stranjo, razen če plačate pristojbino. Verjetno pogostejša so spletna mesta, ki temeljijo na članstvu in zahtevajo plačilo za dostop ali naročnino na spletno mesto ali forum. Nacionalna zveza za neodvisno poslovanje (NFIB) navaja, da je spletna stran s članstvom običajno mesto, na katerem ljudje plačujejo “mesečno pristojbino za dostop do vsebine”. Nekatere različne vrste mest za članstvo vključujejo:


 • 100-odstotno članstvo
 • Nekaj ​​brezplačnih člankov in nato premium vsebine, ki je članstvo
 • Posebne funkcije članstva, kot so delavnice, vsebina, videoposnetki
 • Blog, ki temelji na članstvu ali ima dele, ki temeljijo na članstvu
 • Organizacija, ki ji morate biti član za dostop do dodatne ali skrite vsebine

Prednosti in slabosti mest, ki temeljijo na članstvu

Tako kot pri večini modelov je tudi pri oblikovanju spletnega mesta, ki temelji na članstvu, prednosti in slabosti. Prve roke sem doživel že pred leti, ko sem vodil tisk in spletno revijo za bralce in pisatelje z naslovom Rumene lepljive opombe. Ta revija je bila polna člankov, zgodb, poezije in oglasov. Spletna različica je ponudila nekaj brezplačnih člankov, ki so jih tisti, ki so obiskali prvič ali četrtletno (to je bila četrtletna revija), lahko brali. Vendar pa so za dostop do vsega materiala morali naročiti bodisi tisk ali spletno različico revije. Veliko težav je bilo povezanih z upravljanjem spletnega mesta s članstvom, zaradi česar je bila težja naloga kot zagon običajnega spletnega mesta. Vendar so bile tudi nagrade.

Prednosti

 • Ustvari dohodek
 • Zberete lahko veliko informacij o svoji publiki in ustvarite visoko ciljno usmerjeno vsebino
 • Samodejni poštni seznam / naslednji
 • Piratom preprečuje krajo vašega in drugih pisateljevih del

Slabosti

 • Nekateri bodo vaše spletno mesto v frustraciji zapustili
 • Vaša območja, zaščitena z geslom, bi lahko bila vložena
 • Vsebino morate hraniti svežo in zanimivo, ker jo ljudje plačujejo
 • Potrebovali boste pomoč pri spremljanju objav na forumu in / ali vsebine. To še zdaleč ni samostojna predstava, če imate spletno mesto s članstvom.

Izhodišče je, da če zaračunate ljudem ali od njih potrebujete informacije, da dostopajo do dela vašega spletnega mesta, se bolje prepričajte, da je vsebina članstva neverjetna ali pa boste imeli nekaj zelo jeznih članov.

Uspešna spletna mesta za članstvo

Bonnie Vanak

Obstaja veliko primerov uspešnih modelov spletnih strani za članstvo. Pred kratkim sem klepetala s pisateljevo prijateljico, avtorico uspešnice New York Timesa Bonnie Vanak. Bonnie poznam že vrsto let in vedno jo poznam, da je pametna in pametna glede poslovnega konca svojega pisanja. Nisem bil presenečen, ko sem pred kratkim obiskal njeno spletno stran in videl, da ima območje samo za člane.

posnetek zaslona spletnega mesta bonnie vanakPosnetek zaslona domače strani Bonnie Vanak. Upoštevajte gumb samo za člane.

http://ediets.com eDiets ima nihanje prihodkov, a kot primer je podjetje v drugem četrtletju 2012 prineslo 5,63 milijona dolarjev prihodkov in doseglo 2,81 milijona dolarjev bruto dobička. Težko je natančno določiti, kaj naredi eno spletno mesto bolj uspešno kot drugo, vendar obstaja nekaj funkcij eDietov, ki verjetno prispevajo k stalnemu uspehu.

 • Vse je usmerjeno v to, da se ljudje prijavijo na storitev. Od ciljne strani, člankov do brezplačnih ponudb vas spodbujamo, da začnete z eDiets in začnete hujšati.
 • Na voljo je brezplačni profil prehrane. Ponujajo vam brezplačen profil, vendar vas profil celo usmeri k prijavi na storitev. Poleg tega imajo zdaj vaš e-poštni naslov in kontaktne podatke, ker ste jim jih prosto dali. To je res briljantno.
 • Spletno mesto je svetlo in enostavno za krmarjenje. Izbire so omejene, zato vas te omejitve spremljajo tudi vi.

ProBlogger

Če že dolgo blogirate, ste verjetno že slišali za to spletno mesto. ProBloggers ponuja brezplačno glasilo in forume, s katerimi lahko blogerji in stranke medsebojno sodelujejo. Njihove teme so pravočasne, poglobljene in dobro raziskane. Darren Rouse je avtoriteto v svetu bloganja in se je uveljavil kot glavni vir za bloganje o vsem.

posnetek zaslona probloggerjaProBlogger ponuja brezplačno vsebino in nato »pro« vsebino za doplačilo

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map