De unde să cumpărați aplicații și teme pentru aplicații WordPress

Oferte WordPress


Un tip particular de temă WordPress care demonstrează cât de incredibil de flexibil a devenit WordPress sunt „Teme pentru aplicații”. Temele aplicațiilor (scurt pentru Teme de aplicații) vă permit să creați site-uri web unice cu funcționalitate avansată, specifică unei anumite idei – de obicei nișă -, cum ar fi site-uri web de director, planuri de muncă, servicii de gestionare a proiectelor, sisteme de rezervare etc..

Pentru multe tipuri de site-uri, puteți folosi, desigur, o temă mai generală, împreună cu o serie de plugin-uri extrem de specializate pentru a obține același efect. Cu toate acestea, nu este întotdeauna ușor să obții teme și plugin-uri care nu au legătură pentru a se combina împreună și pentru a crea efectul dorit. Mult mai bine, atunci, pentru unele site-uri (cum ar fi cele care doresc să se ridice și să funcționeze cu minimă tampenie) să meargă pentru o soluție gata pregătită.

Dar de unde puteți cumpăra aceste tipuri de teme pentru aplicații extrem de specializate? Iată o listă cu principalii jucători de pe piața temelor aplicațiilor WordPress …

AppThemes

AppThemes

AppThemes sunt unul dintre cei mai recunoscuți dezvoltatori de teme de aplicații WordPress în afaceri – și au sărbătorit recent al șaselea an de vânzare a temelor WordPress. Impresionant!

AppThemes vinde șase teme specializate de aplicații proprii și alte 233 de teme și pluginuri prin intermediul AppThemes Marketplace din ce în ce mai popular. Temele includ o clonă Fiverr, o piață independentă, un serviciu de administrare a cuponului, un forum de locuri de muncă și multe altele.

Favoritul meu personal este Controlul calității – o temă care vă permite să convertiți WordPress într-un sistem de urmărire. Controlul calității permite utilizatorilor să creeze bilete, să atribuie statusuri, să definească categorii și multe altele.

Prețurile la AppThemes pornesc de la 99 USD pentru o singură temă cu suport și actualizări de 12 luni.

Accesul la toate design-urile AppThemes, precum și la toate cele 20+ articole de piață construite de AppThemes, costă 199 $.

Site oficial

Templatic

Templatic

Templatic oferă 87 teme WordPress – dintre care 53 dintre ele sunt clasificate drept teme pentru aplicații.

Au teme pentru aplicații pentru directoare, site-uri web imobiliare, restaurante, site-uri de tranzacții zilnice, sisteme de rezervări de hoteluri și alte site-uri de rezervare, dar un design pe care îl consider deosebit de interesant este Publisher – o temă creată pentru a vă ajuta să configurați un magazin online pentru a vinde. produse digitale, cum ar fi cărțile electronice.

Editorul este alimentat de descărcările digitale de la Templatic și de plug-urile Tevolution – ambele incluse în temă – și puteți integra magazinul dvs. cu eJunkie sau să faceți o legătură directă către o pagină de vânzări de pe Amazon. Există, de asemenea, un sistem de cupoane care vă va ajuta să vă promovați produsele și, în final, puteți gestiona comenzi și genera rapoarte despre vânzări..

O licență unică pentru un design Templatic vinde la 65 de dolari și oferă un an de asistență și actualizări, în timp ce creșterea până la 99 USD vă va oferi acces la fișierele originale Photoshop. Opțiunea finală este să vă alăturați clubului tematic Templatic pentru o taxă unică de 299 USD, ceea ce vă va oferi acces la toate cele 73 de șabloane Template și va elimina nevoia de a plăti taxe de reînnoire anuală..

Site oficial

EngineThemes

EngineThemes

EngineThemes face progrese pe piața tematică WordPress de când au lansat pentru prima dată acum aproape trei ani și jumătate. În prezent oferă o colecție de 13 teme de aplicație, toate aratând absolut uimitoare.

Au teme pentru aplicații care vă pot transforma site-ul într-un forum de lucru, un forum de discuții, un sistem de rezervări la hoteluri și multe altele. Totuși, pentru mine, tema care se evidențiază cel mai mult este FreelanceEngine – o temă de piață proiectată profesional, care vă va ajuta să vă creați cu ușurință propria piață de freelancing..

FreelanceEngine vă permite să percepeți utilizatorii pentru a încărca înregistrări – fie cu o singură taxă, fie prin crearea de planuri de pachete. De asemenea, se pot percepe taxe suplimentare pentru afișarea listelor „prezentate” (adică pentru a fi evidențiate).

Toate temele și extensiile motorului pot fi cumpărate separat. În mod alternativ, oferă și trei pachete de club – de la 199 USD la 689 USD, în funcție de temele și extensiile pe care doriți să le accesați.

Actualizare: pentru mai multe informații despre EngineThemes, consultați noua noastră revizuire în profunzime a EngineThemes!

Site oficial

SiteMile

SiteMile

Un alt furnizor de teme pentru aplicații de lungă durată, SiteMile sunt în activitate atât timp cât AppThemes și au la dispoziție 12 teme pentru aplicații – incluzând o temă clasificată, teme de piață, o temă de director și un forum pentru locuri de muncă..

Una dintre cele mai populare teme ale acestora este DealPress – inspirată de serviciul de vânzare de grup Groupon, vă permite să creați o ofertă zilnică sau un site web de cumpărare a grupului..

Plățile clienților pot fi acceptate folosind PayPal și, de asemenea, puteți integra Google Maps în listele dvs. de oferte, în timp ce utilizatorii pot încărca propriile oferte și primi notificări prin e-mail atunci când cineva a achiziționat ceva de la ei.

O licență unică pentru o temă SiteMile pornește de la 69 USD și se ridică până la 199 $ dacă aveți nevoie de opțiuni suplimentare pentru dezvoltatori și asistență prioritară. Accesul la toate temele începe de la 199 $, cu o taxă anuală de reînnoire de 39 USD.

Site oficial

PremiumPress

PremiumPress

Un alt furnizor de teme pentru aplicații extrem de popular (care are în prezent peste 30.000 de clienți), PremiumPress oferă 13 teme de specialitate – inclusiv o temă de director, o temă pentru microjob și o temă clasificată..

O temă individuală de la PremiumPress vă va întoarce 79 de dolari sau, dacă doriți, acestea oferă un Club VIP care oferă acces instantaneu la toate temele și produsele lor pentru 599 USD (în prezent reduse la 249 USD).

Site oficial

Teme elegante

Teme elegante

Temele elegante sunt una dintre cele mai respectate companii de design din cadrul comunității WordPress. Magazinul lor are 87 de teme WordPress – zece dintre ele sunt teme pentru aplicații.

Teme elegante - Teme pentru aplicații

Există o mulțime de varietăți în categoria temelor de aplicații, de la o temă simplă a cărții de vizită la teme mai avansate – precum tema recenziei lor, InReview și tema lor imobiliară, ElegantEstate.

Tema mea de aplicație preferată a grupului este Explorable – un design creat pentru bloguri, directoare și ghiduri de călătorie, care vă permite să atribuiți o locație tuturor postărilor dvs. de blog, apoi să le afișați pe o hartă bazată pe locație..

Temele aplicațiilor lor sunt incluse în planurile de membru ale ElegantThemes; un plan personal pentru ElegantThemes se vinde la 69 USD pe an și vă oferă acces la toate cele 87 de teme.

Planul de dezvoltatori costă doar 89 USD pe an și, pe lângă faptul că vă va oferi acces la toate cele 87 de teme, vă va oferi, de asemenea, toate fișierele originale Photoshop stratificate și acces la toate pluginurile cu teme elegante – cum ar fi superba lor plugin de e-mail , A inflori; un plugin extrem de popular de partajare a rețelelor de socializare, numit Monarch; și pluginul lor relativ nou pentru constructor de pagini WordPress, Divi Builder.

Accesul pe toată durata vieții la toate temele și plugin-urile poate fi achiziționat cu o taxă unică de 249 USD.

Site oficial

ThemeForest

ThemeForest

Nu este de mirare că, pe lângă o gamă absolut uriașă de teme regulate WordPress, ThemeForest (cea mai mare piață de teme online) oferă și o colecție specifică de teme pentru aplicații WordPress. În prezent, se laudă cu o colecție de peste 20 de teme de specialitate din categoria lor de teme pentru aplicații (deși, adevărul este spus, au și sute de alte teme atribuite altor categorii care ar putea fi clasificate în mod vag ca teme de aplicație).

ThemeForest - Teme pentru aplicații

Unul dintre avantajele piețelor de design este că temele provin dintr-o mare varietate de designeri, asigurând o gamă vastă de design și funcționalitate în fiecare categorie. În categoria teme pentru aplicații, există teme frecvente, tablouri de locuri de muncă, sisteme de rezervare, teme de întâlnire și multe altele.

Una dintre cele mai unice teme pentru aplicații disponibile aici este Rescue – o temă concepută de la sol pentru adăposturile de animale.

Cu un design simplu, dar extrem de funcțional, Rescue oferă un suport excelent pentru fotografii și posibilitatea de a o integra cu serviciul de adopție de animale de companie Petfinder. De asemenea, acceptă toate aceleași animale ca Petfinder: câini, pisici, păsări, animale de cărăuș, cai, porci, mici și blănuri și reptile.

Prețurile diferitelor teme ale aplicației variază – Rescue, de exemplu, costă 53 USD.

Site oficial

Gânduri finale

Dacă sunteți în căutarea unei teme de nișă cu o mulțime de funcționalități specializate încorporate, o temă pentru aplicație poate furniza exact ceea ce faceți după un singur caz!

Alternativa de utilizare a unei teme pentru aplicații este să combinați lucrurile singuri folosind o serie de pluginuri diferite și / sau cod personalizat – și, dacă aveți nevoi care nu pot fi satisfăcute în orice alt mod, atunci aceasta poate fi singura alegere.

Probabil merită menționat și faptul că, chiar dacă nu puteți găsi exact ceea ce căutați de pe raft, dacă puteți găsi ceva apropiat de ceea ce aveți nevoie, este posibil să fie posibil să îl utilizați ca punct de plecare a construi.

În cele din urmă, însă, decizia de a utiliza sau nu o temă pentru aplicație se reduce la nevoile dvs. individuale. Mult noroc!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me