Piețele de top cu temă WordPress

De unde să cumpărați teme WordPress


Unul dintre cele mai bune lucruri despre WordPress este că nu trebuie să vă dezvoltați site-ul complet de la zero – puteți utiliza una dintre nenumărate teme gata pregătite pentru a oferi designul și funcționalitatea de bază pentru site-ul dvs..

Există mii de teme gratuite diferite din care să alegeți – dacă nu ați făcut-o deja, mergeți la depozitul oficial WordPress pentru o alegere din peste 3.000 de teme gratuite!

Cu toate acestea, nu toate temele gratuite sunt create în egală măsură, iar în timp ce temele oficiale ale depozitului WordPress vor fi de înaltă calitate, calitatea multor teme „gratuite” pe care le veți găsi în alte părți poate fi inconsistentă (uneori chiar îngrozitoare). Și apoi există funcționalitatea: mulți au puține opțiuni de personalizare și sunt mai mult decât puțin limitante în comparație cu marea majoritate a temelor premium. Acest lucru este perfect pentru hobbyisti sau pentru oricine dorește să testeze platforma WordPress, dar dacă doriți să vă luați site-ul în centrul afacerii dvs., o temă premium este aproape sigur calea de urmat.!

Vestea bună este că există o mulțime de furnizori de teme premium de specialitate de înaltă calitate în jur, iar marea majoritate a acestora oferă teme la un preț competitiv – în general între undeva din regiunea între 30 și 75 USD.

Unul dintre cele mai populare (dacă nu cele mai populare) mijloace de cumpărături pentru teme premium, totuși se află pe piețele tematice – locuri care au adesea imens audiențe care vin în mod regulat pentru a vedea cele mai noi oferte de la designeri și dezvoltatori mai puțin cunoscuți (și uneori chiar foarte cunoscuți). Pentru a vă facilita căutarea pentru tema perfectă pe astfel de piețe, iată o privire detaliată a trei dintre cele mai bune (și mari) piețe existente în prezent:

ThemeForest

ThemeForest este, fără îndoială, regele piețelor tematice. Cu peste 10.000 de teme incredibile disponibile până în prezent, ThemeForest face parte de fapt din familia Envato, care include și CodeCanyon, o altă piață HUGE și un favorit personal al meu atunci când căutați plugin-uri premium WordPress.

ThemeForest

Prețurile ThemeForest sunt competitive, temele WordPress începând de la 28 USD și ajungând la 63 USD. Cele mai bune teme sunt în acest domeniu superior, cu toate acestea, de obicei, au un preț cuprins între aproximativ 40 USD și 60 USD.

Cu atât de multe teme disponibile, există cu adevărat ceva pentru toată lumea: există teme versatile de comerț electronic, blogging sau corporativ, dar puteți alege și teme de nișă concentrate pe laser pentru a vă putea construi, de exemplu, fotbal, biserică sau club de noapte. -site-uri web temate.

Fiecare temă este organizată convenabil în mai multe rubrici, ceea ce face ușor să găsiți tipul de temă pe care îl căutați. Puteți sorta temele în funcție de preț, data lansării, rating, descărcări totale sau elemente în trend – în funcție de preferințe. Aceasta este o caracteristică esențială, întrucât un WordPress-geek, ca mine, se poate pierde cu ușurință acolo, cu atât de multe teme de privit!

Când ați redus-o la câteva care vă plac, fiecare temă include o Previzualizare Live, care vă permite să o vedeți în acțiune. Majoritatea acestor moduri de previzualizare vă permit să testați opțiunile de personalizare a temei, permițându-vă să consultați combinațiile de culori și opțiunile de dispunere pe un site live.

Dacă aveți probleme cu o temă, autorul va furniza, de obicei, asistență post-vânzare – deși autorul nu este în realitate obligat să facă acest lucru (deși, bineînțeles, are bun simț de afaceri pentru toți autorii lor să furnizeze la fel de mult sprijin cât poate). Multe dintre aceste fire de asistare sunt redate în secțiunea de comentarii, care vă permite să răsfoiți pentru a vedea dacă autorul răspunde la problemele utilizatorului și pentru a verifica dacă problema dvs. specifică a fost deja rezolvată..

Desigur, marele lucru pe care îl doriți de pe o piață tematică este calitatea. Și adevăr spus, ThemeForest are o reputație de a vinde teme minunate, care, din păcate, sunt, din cand in cand slab codificat. Fără îndoială, majoritatea temelor au o funcționalitate impresionantă și de multe ori veți găsi un plugin premium legat de temă (ceva care în sine poate duce uneori la probleme în continuare, când vine vorba de actualizarea respectivului plugin premium inclus). De asemenea, sunt compatibile, în mare parte, cu plugin-uri eCommerce (cum ar fi WooCommerce), BuddyPress și servicii de marketing prin e-mail. Cu toate acestea, toate lucrurile interesante sunt redundante în mod efectiv, dacă codul este atât de umflat și ineficient încât site-ul dvs. web este abia utilizabil – deși nu vă lăsați să vă lăsați să căutați, deoarece există și multe oferte super codificate!

Din păcate, nu există o modalitate perfectă de a detecta dudurile – sistemul de revizuire și previzualizatorul live sunt un loc bun pentru a începe. De asemenea, puteți scana comentariile lăsate de alți utilizatori pentru probleme recurente și verificați numărul total de descărcări: dacă o temă a avut zeci de mii de descărcări, așteptați ca autorul să aibă stimulentul necesar pentru a remedia problemele care apar. – deși, desigur, nu este întotdeauna cazul.

În ciuda unei game largi de autori pe site, există un accent puternic pe personalizare. Cele mai multe teme vor include o serie de culori diferite, fonturi și opțiuni de aspect și vor oferi o serie de moduri de a afișa imaginile prezentate (inclusiv glisoare, galerii și caruseli), astfel încât să puteți obține aspectul site-ului dvs. exact pe placul tău.

De fapt, preferințele mele personale sunt temele multifuncționale, extrem de versatile, cu un număr aproape nelimitat de funcții de personalizare – testează-le în previzualizatorul live pentru a vedea ce vreau să spun. Multe dintre aceste teme sunt atât de versatile pe care le puteți obține fără să aveți nevoie vreodată de o altă temă – cu atât de multe opțiuni de personalizare, puteți crea site-uri web diferite, potrivite pentru orice scop.

Teme cu cele mai vândute pe tema:

 1. Tema polivalentă Avada (60, 364.259 USD vânzări)
 2. X tema (59, 165 729 de dolari vânzări)
 3. Tema polivalentă Enfold (59, 137.458 USD)
 4. uDesign (59.924 dolari vânzări)
 5. Karma (59, 29 508 dolari vânzări)

Găsiți teme pe ThemeForest

Teme MOJO

În ciuda faptului că este una dintre cele mai mari piețe tematice, MOJO Themes este încă neclintit de ThemeForest, ceea ce o face destul de mică în comparație.

Teme Mojo

Cu toate acestea, cu peste 1.000 de teme, deține în sine un număr impresionant de teme. De asemenea, puteți descărca o serie de pluginuri premium de la MOJO, cu 33 disponibile în prezent.

Ca și în cazul ThemeForest, există o serie de rubrici pentru organizarea temelor și pentru a vă ajuta să alegeți – inclusiv imobiliare, pagini de destinație și teme de restaurant. De asemenea, puteți sorta temele după data lansării, vânzări și preț.

Atunci când se compară calitatea celor două piețe, este puțin de ales între ele. Standardul din partea de sus este ridicat și aș spune că există mai puține teme de calitate scăzută disponibile pe MOJO în comparație cu ThemeForest.

Cu toate acestea, având previzualizate – și, în unele cazuri, testate – cei mai buni vânzători de pe ambele piețe, am crezut că cel mai bun lucru pe care ThemeForest trebuia să-l ofere este mult mai bun decât cel mai bun de la MOJO. Este probabil că nu este surprinzător, având în vedere că ThemeForest are o audiență mult mai mare, iar comisioanele sunt probabil mai mari (atât pentru piața de autor, cât și pentru tema tematică) atunci când o temă este oferită exclusiv pe o singură platformă.

Toate temele MOJO includ aceleași opțiuni de previzualizare live, ceea ce vă permite să consultați aspectul temei pe un site web live. Puteți încerca funcțiile de personalizare ale temei în acest previzualizator, făcând modificări la schema de culori și aspectul pentru a vă da seama cum ar putea arăta propriul dvs. site web atunci când utilizați o anumită temă.

Spre deosebire de ThemeForest, autorii de la MOJO Themes trebuie să ofere gratuit asistență post-vânzare continuă. Puteți examina comentariile lăsate de utilizatori pentru a vedea cât de util este un anumit autor și cât de repede răspund. Acest lucru variază, dar, în general, autorii temelor de top oferă un serviciu excelent pentru clienți.

Temele de la MOJO încep de la prețul de până la 16 dolari, ajungând până la 58 USD, ceea ce înseamnă că se află în același pachet de joc ca ThemeForest – majoritatea temelor bune din MOJO costă aproximativ 49 USD..

În plus față de teme, pentru utilizatorii WordPress mai noi care s-ar putea lupta să își pună în funcțiune tema, MOJO oferă și un serviciu de instalare: 49 $ pentru temă și 99 $ pentru temă și WordPress. Dacă sunteți îngrijorat, nu veți putea face ca tema dvs. să semene cu demo-ul, aceste servicii s-ar putea dovedi neprețuite.

Teme de top vândute pe teme MOJO:

 1. Rustik Minimalist Theme (58 dolari, date de vânzări indisponibile pentru temele MOJO)
 2. Tema polivalentă Aegaeus (49 dolari)
 3. Temă cu o pagină Devine (49 dolari)
 4. Mai mult (39 USD)
 5. Vixen (49 $)

Găsiți teme pe Temele MOJO

Piața creativă

În sfârșit, avem Creative Market, o piață mai puțin cunoscută, dar foarte avansată pentru reclame independente. Creative Market permite oricui să-și înființeze propriul magazin pe piață, unde este capabil să vândă o gamă de conținut digital diferit. Aceasta înseamnă că veți vedea fotografii, grafică, fonturi și, desigur, teme WordPress.

Piața creativă

Deși a fost relativ necunoscut pentru majoritatea utilizatorilor WordPress, Creative Market a creat un portofoliu impresionant de teme: la momentul scrierii erau disponibile 1.388 de teme disponibile: cu 30% mai mult decât temele MOJO. Are un „sentiment” în mare măsură diferit de o piață precum ThemeForest, întrucât Creative Market este în primul rând o platformă pentru indivizii creativi care să-și arate abilitățile de design, mai degrabă decât un simplu mecanism pentru a vinde cât mai multe teme – dacă favorizezi mai personal atinge, probabil că vei prefera lucrurile aici.

Cu toate acestea, în ciuda faptului că dețin o gamă largă de teme frumoase, am considerat că piața creativă este mai puțin ușor de folosit – pe pagina se întâmplă prea multe, cu cinci zone de miniatură diferite în secțiunea WordPress pentru ca tu să-ți dai seama. Temele sunt organizate în mai puține rubrici decât pe ThemeForest și MOJO și puteți sorta teme doar după cele mai populare și cele mai recente. Acest lucru face mai dificil să navigați și să alegeți o temă care vă interesează.

Calitatea temelor de pe piața creativă este ridicată și există o serie de teme de nișă disponibile – inclusiv nunta, non-profit și sport – precum și gama obișnuită de teme largi și versatile..

După cum vă așteptați, puteți testa fiecare temă folosind un buton de previzualizare live. Cu toate acestea, am considerat că previzualizatorul Creative Market este mai frumos de utilizat, deoarece nu includea cadrul „Buy Me Now” văzut pe celelalte piețe – fără a înregistra vânzări în partea de sus, m-am simțit liber să testez funcțiile de la ritmul propriu. Dacă o temă are opțiuni de personalizare, puteți testa opțiunile folosind această caracteristică.

Autorii sunt încurajați să ofere asistență post-vânzare, dar în mod similar cu ThemeForest, nu au nicio obligație să o facă. Majoritatea furnizorilor de teme de top de aici vor furniza, de asemenea, un link către propriul site web extern și, dacă doriți să aflați cum interacționează autorul cu clienții, puteți parcurge comentariile lăsate pe fiecare temă – urmele de pe piața creativă sunt mult mai mici totuși, au rămas foarte puține comentarii, chiar și pe unele dintre temele mai populare …

Prețurile temelor de pe piața creativă variază semnificativ, cu cele mai multe prețuri la capătul mai ridicat al scării în comparație cu celelalte piețe tematice. Acestea fiind spuse, există, de asemenea, peste 50 de teme disponibile cu sub 10 USD, iar unele cu prețul de 2 $ – mult mai ieftin decât ați găsi în altă parte! Cu toate acestea, la capătul de sus, unele teme au avut prețul de $ 199, cu aparent puțin pentru a justifica această marcă de preț.

Teme cu cele mai vândute pe piața creativă:

 1. Sport (49 dolari, date de vânzări indisponibile pentru piața creativă)
 2. Identitate de afaceri (150 USD)
 3. Camyno (59 dolari)
 4. Mary Kate (70 USD)
 5. Avans (175 USD)

De remarcat este faptul că puteți găsi o serie de teme oferite de Automattic (compania oficială din spatele WordPress.com) de vânzare pe această piață particulară – iată un link către pagina lor directoare oficială pe Creative Market.

Găsiți teme pe Creative Market

Gânduri finale

Cu peste 7.000 de teme doar în aceste trei piețe, ar fi imposibil să vă spun ce temă este cea mai bună. Cu toate acestea, analizând unele dintre cele mai populare teme de pe fiecare platformă, nu este prea dificil să găsești o temă cu aspect minunat care să se potrivească nevoilor tale.

Vizualizați evaluările lăsate de alți utilizatori, consultați comentariile, testați-le în previzualizatorul live și suficient de curând veți avea tema perfectă pentru a începe construirea site-ului dvs. web!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map