Recenzie Themify – Un magazin de teme WordPress divers, versatil și extrem de capabil

Oferte WordPress


Căutați acea temă WordPress perfectă? Este ușor să vă pierdeți, știu, dar alegerea temei potrivite poate face sau rupe șansele de succes ale site-ului dvs., deci nu este o decizie că veți dori să luați ușor.

Problema: cu atât de multe mii de teme, este dificil să te bazezi pe doar una. Am pierdut nenumărate ore pentru a analiza paralizia în timp ce vânează tema.

Dacă vă luptați să găsiți o temă, este posibil ca această postare să fi venit la momentul potrivit, deoarece vă voi prezenta unul dintre cele mai populare locuri pentru a cumpăra teme WordPress: Themify.

Pe toată această postare, voi acoperi toate informațiile importante ale Themify, inclusiv prețuri, caracteristici de temă, pluginuri și calitate de asistență..

Să ne scufundăm.

Ce este Themify?

Themify a fost lansat în 2010 de către cofondatorii Nick La (a cărui afirmație inițială față de faimă a fost ca fondator al site-ului Web Designer Wall de design nebun de succes și Darcy Clarke. Foarte puține întreprinderi WordPress pot susține că sunt în al zecelea an, făcând din Themify una dintre cele mai vechi și cei mai respectați vânzători de teme din lumea WordPress.

Obiectivul pentru Themify a fost simplu: să dezvolte teme frumoase WordPress și plugin-uri puternice. Colecția sa de teme și plugin-uri poate fi cumpărată individual, ceea ce înseamnă că Themify poate sta confortabil sub umbrela unui magazin de teme WordPress.

Cu toate acestea, Themify funcționează în principal ca un club WordPress, ceea ce înseamnă că puteți plăti o taxă forfetară pentru acces la toate temele și pluginurile sale – o modalitate populară pentru persoanele care administrează mai multe site-uri web pentru a cumpăra produse WordPress..

Temă pagina principală

Cluburile WordPress, precum Themify, sunt populare din mai multe motive. Dacă sunteți un profesionist în construirea de site-uri, trebuie să oferiți clienților o gamă largă de opțiuni; dacă sunteți un constructor de site-uri hobbyist, puteți încerca site-ul dvs. în mai multe aspecte înainte de a vă baza pe un favorit.

Pentru cei care doresc să încerce Themify înainte de înregistrare, oferă și o mică colecție de teme și pluginuri gratuite în depozitul oficial.

Prețuri

Să începem prin a discuta despre prețul produselor.

Pentru a menține lucrurile simple, Themify oferă prețuri forfetare de 59 USD pe teme individuale sau 69 USD pentru temă & Fișiere Photoshop. Puteți beneficia, de asemenea, de 50% din cumpărăturile dvs. de temă dacă treceți de la o altă temă la Themify – aici sunt detaliile din oferta respectivă.

Deoarece unele plugin-uri sunt mai complexe decât altele, este de așteptat o variație mai mare a prețurilor, ofertele pluginului Themify costând între 19 și 49 dolari fiecare. Multe dintre pluginurile Themify au mai multe „add-on-uri”, dar Themify vă oferă acces la toate suplimentele dacă achiziționați versiunea premium – adică Themify nu mai vinde suplimente individuale..

Acestea sunt prețuri relativ standard în lumea WordPress – nici ieftine, nici prea costisitoare. Aruncați o privire la principalele piețe WordPress și veți vedea produse la prețuri în același loc de parcare.

Cu toate acestea, dacă sunteți pregătit să partajați cu ceva mai mulți bani, puteți obține mult mai multă bătaie. Themify Master Club vă oferă acces la toate Temele, plugin-urile, complement-urile și fișierele Photoshop ale site-ului, pentru un preț mic.

Clubul Master oferă două planuri de prețuri – ambele care vă oferă acces Tot:

 • Clubul Master : 89 USD, acces la toate produsele cu un an de asistență și actualizări. Va trebui să vă reînnoiți pentru a avea acces în continuare după primul an, dar veți beneficia de o reducere de 30% la reînnoire.
 • Lifetime Club: 249 USD, acces la toate produsele cu durata de viață suport și actualizări.

Evaluarea prețurilor Master Club

Ambele planuri vă permit să utilizați toate temele și plugin-uri site-uri nelimitate, care oferă o valoare deosebit de mare pentru agenții sau pentru oricine altcineva care construiește o mulțime de site-uri WordPress.

tematică

Acum, este timpul să ne îndreptăm atenția asupra temelor.

Deoarece fiecare temă costă 59 USD, de departe cea mai rentabilă metodă de cumpărare este Master Club, care vă oferă acces la toate temele cu doar 89 USD pe an – cu o sumă de aproximativ 2 USD pe temă (în plus, primiți toate pluginurile, de asemenea. ).

Caracteristici de temă

Deși majoritatea temelor vin cu un set unic de funcționalități, există, de asemenea, un set universal de caracteristici care stau la baza fiecărei teme Themify, cunoscută sub numele de Themify Framework.

Temele tematice sunt livrate cu mai multe caracteristici utile, începând cu importul demo. Dacă ați selectat o temă bazată pe calitățile demo-ului, veți fi încântat să știți că site-ul dvs. web poate arăta identic cu acel demo în câteva secunde.

În plus, Themify acceptă o personalizare extinsă. Poate cel mai important, acesta include accesul la Themify Builder. Vom transmite acest lucru deocamdată, întrucât Builder este disponibil și ca un plugin autonom, așa că îl vom acoperi mai detaliat mai târziu. Personalizarea este controlată printr-un panou de styling dedicat, permițându-vă să schimbați culorile, fonturile și pictogramele la un clic.

Temele Themify sunt de asemenea cunoscute pentru colecția lor superbă de coduri scurte încorporate, ceea ce face super-ușor să adăugați conținut cool pe site-ul dvs. Comenzile scurte pentru Themify sunt disponibile, de asemenea, ca un plugin gratuit, oferindu-vă posibilitatea de a le utiliza pe site-uri care nu sunt Themify.

Pe lângă codurile scurte, toate temele sunt compatibile cu blocurile din noul editor WordPress.

În cele din urmă, pentru a vă asigura că site-ul dvs. web este cât se poate de utilizat, Themify garantează o compatibilitate deplină cu WooCommerce, WPML și cu cea mai recentă versiune a nucleului WordPress.

Acestea sunt un set extraordinar de caracteristici, oferindu-vă o bază foarte solidă atunci când vă construiți site-ul.

Găsirea unei teme

În comparație cu unele cluburi WordPress, colecția Themify se simte relativ mică – constând din 42 de teme până în prezent. Cu toate acestea, temele au stiluri distincte, arată excelent și sunt construite pe specificații ridicate.

Din cauza numărului mai mic, Themify nu necesită funcționalități extinse de căutare. Temele sunt listate în ordinea popularității, cu o demonstrație cu un singur clic disponibil pentru fiecare, astfel încât nu trebuie să faceți clic pe pagina de produs a temei..

Pagina de înregistrare a temelor

Înainte de a cumpăra o temă, vă recomand cu încredere să vizualizați demonstrația, deoarece aceasta vă va oferi o idee despre modul în care va arăta aspectul și estetica site-ului dvs., plus o idee despre funcționalitatea disponibilă (încercați practic înainte de a cumpăra).

Dacă aveți nevoie de ajutor pentru reducerea căutării dvs., Themify a inclus, de asemenea, mai multe categorii din partea dreaptă a paginii, inclusiv opțiuni pentru teme de comerț electronic, companii, reviste, portofoliu și restaurante. Dacă știți ce tip de temă căutați, acestea vă pot ajuta să restrângeți căutarea la doar o mână.

Înainte de a cumpăra o temă, merită să faceți clic pe pagina produsului său. Themify le-a făcut foarte utile, oferind o mulțime de informații despre caracteristicile fiecărei teme.

Cele mai populare teme

Vrei să vezi cum arată o temă Themify? Nici o problema. În această secțiune, voi parcurge cinci dintre cele mai populare.

1. Ultra

Temificați tema Ultra WordPress

Ultra este tema multifuncțională, multifuncțională a Themify. Flexibilitatea sa înseamnă că poate fi folosit pentru a construi orice tip de site-ul web în orice nișă – așa cum demonstrează cele 26 de site-uri demo pre-construite. Tema se bazează foarte mult pe Builder și vine la pachet cu opțiuni de personalizare – de la machete și culori la fonturi. Dacă căutați cea mai versatilă temă din catalogul Themify, aceasta este.

Pret: 59 USD | Demonstrație live | Toate detaliile

2. Shoppe

Temează Shoppe tema WordPress

Shoppe este o temă polivalentă WooCommerce pe care o puteți utiliza pentru a crea orice tip de magazin de comerț electronic. Este livrat cu o mulțime de funcții utile de comerț electronic integrat, cum ar fi un coș de cumpărături Ajax, liste de dorințe, vizualizare rapidă a produsului, căutare rapidă Ajax și zoom cu imaginea produsului.

Acesta oferă, de asemenea, opt “piele” pre-construite pe care le puteți utiliza pentru diferite nișe de comerț electronic. Și, ca și alte teme Themify, puteți personaliza tot conținutul acela utilizând Themify Builder.

Pret: 59 USD | Demonstrație live | Toate detaliile

3. Aterizare

Themify Landing tema WordPress

După cum sugerează și numele, Landing este o temă dedicată paginii de destinație (o analiză în profunzime când a apărut într-o postare anterioară. Ca atare, aspectul este relativ simplu, deoarece scopul este de a colecta cât mai multe adrese de e-mail pe cât posibil – sau orice obiectiv vizați. Tema vine cu cinci opțiuni de antet, oferindu-vă posibilitatea de a vă crea pagina de destinație perfectă. De asemenea, acceptă mai mult de 25 de șabloane, oferindu-vă o gamă de puncte de pornire pe care le puteți utiliza pentru inspirație..

Pret: 59 USD | Demonstrație live | Toate detaliile

4. Parallax

Temează Parallax tema WordPress

Parallax este o temă WordPress de o pagină care folosește un efect de derulare parallax îngrijit în timp ce vizitatorii defilează în jos pe pagină. Este o opțiune excelentă pentru un portofoliu sau un site web corporativ, deși puteți utiliza Parallax și pentru alte aplicații. Pentru a sprijini aceste utilizări, vine vorba de tipuri de posturi dedicate pentru articolele de portofoliu și membrii echipei.

Pret: 59 USD | Demonstrație live | Toate detaliile

5. Split

Creează tema WordPress Split

O altă temă frumoasă din Themify, Split își primește numele din animațiile „împărțitoare” atrăgătoare pe care le puteți vedea când defilați pe pagină. Efectul de împărțire îl face, de asemenea, un mod eficient de afișare a comparațiilor cot la cot. Tema acceptă și un portofoliu în stil Pinterest, cu funcționalități utile de filtrare pentru a ajuta vizitatorii să găsească conținutul dorit.

Pret: 59 USD | Demonstrație live | Toate detaliile

Creează plugin-uri

Themify stocează, de asemenea, o colecție extinsă de plugin-uri premium și suplimente. În prezent, Themify are 12 plugin-uri (unele gratuite) și 30 de suplimente suplimentare, ceea ce vă oferă o mulțime de valoare dacă achiziționați Master Club.

Themify Builder

Plugin pentru constructor de pagini Themify Builder

Themify Builder este probabil cel mai cunoscut plugin al Themify. Este inclus în fiecare temă Themify și puteți utiliza versiunea de plugin independentă cu teme non-Theify.

Pluginul principal Themify Builder este disponibil gratuit pe WordPress.org. Pentru mai multe funcționalități, puteți achiziționa un pachet de suplimente de 25 de plus pentru doar 39 USD (sau puteți obține toate complementele ca parte a Master Club).

Un plugin puternic pentru creatorul de pagini, Themify Builder vă oferă posibilitatea de a vă flexa mușchii creativi, proiectând machete frumoase și personalizate pentru paginile dvs. Pentru a vă ajuta creativitatea, Themify Builder vă permite să vă construiți modele personalizate folosind fie partea frontală, cât și cea din spate. Funcția de construcție front-end, în special, vă oferă o previzualizare completă a modului în care modulele dvs. se potrivesc împreună pe o versiune live a site-ului dvs..

Și, vorbind despre module, Themify Builder vine încărcat cu opțiuni și funcționalități. Aceasta include hărți, galerii, butoane de apelare la acțiune și glisoare – ceea ce înseamnă că puteți dezinstala mai multe pluginuri excedentare la cerință. Există, de asemenea, opțiuni de personalizare aproape nelimitate, plus peste 60 de animații elegante pe care le puteți aplica la modulele individuale.

Pe lângă aceste module de bază, Themify a lansat până în prezent 25 de extensii Builder. Acestea includ:

 • Image Pro – adăugați filtre, suprapuneri și animații la imaginile dvs..
 • Tabelul prețurilor.
 • Diagrama de bare.
 • Restricție de conținut – transformați esențial site-ul dvs. într-un site de membru.
 • WooCommerce – afișați produsele WooCommerce oriunde pe site-ul dvs. web.
 • Bare de progres.
 • Timelines.
 • Maps Pro – adăugați mai mulți markeri și pictograme personalizate.
 • Slider Pro – creează glisiere superbe.
 • Imagini A / B – așezați imagini înainte / după una lângă alta, cu un glisor dinamic pentru o comparație ușoară.

Notă: Toate temele WordPress Themify includ funcționalitatea Themify Builder. Pluginul a fost lansat ca fiind autonom, astfel încât să puteți utiliza Themify Builder cu o temă non-Themify.

Builder Pro

Constructor de teme WordPress Builder Pro

Builder Pro este cea mai nouă versiune de plugin de la Themify. Este același concept vizual, drag-and-drop al Themify Builder, dar vă permite să îl aplicați pentru întreaga dvs. temă.

Adică, puteți utiliza design vizual, drag and drop pentru a crea 100% din site-ul dvs. WordPress, inclusiv site-ul dvs.:

 • antet
 • subsol
 • șabloane de postare și pagină
 • șabloane de arhivă
 • Produsele WooCommerce și paginile magazinelor
 • pagini cu rezultate de căutare
 • …Tot.

Puteți utiliza condițiile de afișare pentru a controla unde apar acele șabloane diferite. De exemplu, puteți utiliza un antet pentru postările dvs. de blog și un alt antet pentru produsele dvs. WooCommerce. Acest lucru vă ajută să optimizați site-ul dvs. indiferent de conținutul pe care îl afișați.

O altă caracteristică puternică este capacitatea de a insera conținut dinamic în design-urile tale. De exemplu, dacă ați creat câmpuri personalizate cu ACF sau Pods, puteți insera dinamic date din aceste câmpuri în șabloanele dvs..

Și, dacă nu doriți să construiți totul de la zero, Builder Pro livrează și o mulțime de teme și șabloane pre-proiectate.

La momentul scrierii, Builder Pro era nou și, ca atare, echipa Themify îl dădea gratuit. Cu toate acestea, este vorba despre o ofertă de timp limitată, așa că, până când citiți această postare, există șansele că va trebui să plătiți.

Builder Pro este succesorul spiritual al celui mai vechi proiect Themify Flow, pe care Themify a întrerupt-o în 2017.

Creatorul de tip post

Pluginul Themify Post Type Builder

Pluginul Post Type Builder vă ajută să creați tipuri de posturi personalizate și taxonomii, precum și șabloane pentru acele tipuri de conținut personalizate. Acest lucru este foarte util, deoarece, deși este suficient de ușor să creăm tipuri de postări personalizate, este mult mai greu să stilăm conținutul din front-end..

Post Type Builder îl face totuși simplu, cu o interfață ușoară de drag-and-drop pentru a include conținut dinamic.

Există, de asemenea, cinci suplimente pentru a oferi mai multă flexibilitate.

 • Câmpuri suplimentare – vă permite să creați opt tipuri suplimentare de câmpuri de intrare, inclusiv glisiere, galerii și hărți.
 • Trimiteri – utilizatorii pot adăuga și edita tipuri de postare personalizate din partea frontală. Această extensie este deosebit de utilă pentru directoare, iar proprietarul site-ului poate percepe o taxă fixă ​​pentru trimiteri.
 • Vizualizare hartă – afișează dinamic postările pe o hartă.
 • Căutare – creați formulare avansate de căutare pentru tipuri de postare personalizate.
 • Relație – faceți legătura între două tipuri de post. De exemplu, conectarea unui tip de post „carte” cu un tip de post „autor”.

Evident, Post Type Builder are o anumită suprapunere cu pluginul Builder Pro de mai sus, așa că veți dori să alegeți pluginul care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs., probabil că nu doriți să utilizați ambele.

WooCommerce Shopdock

Acesta este de fapt un plugin foarte fain pentru utilizatorii WooCommerce, adăugând un coș de cumpărături AJAX în magazinul tău. Acest lucru înseamnă că cumpărătorii pot adăuga articole în coșul lor fără a fi nevoie să reîncărcați pagina – un salvator de timp real.

Articolele de coș sunt afișate într-o secțiune de verificare complet personalizabilă care plutește în partea de jos a paginii.

Costă doar 19 dolari dacă doriți să îl cumpărați singur.

dale

Pluginul Tiles vă permite să creați grile de gresie inspirate din Windows 8 pentru site-ul dvs. WordPress. Puteți adăuga orice tip de suport pe plăcile dvs., inclusiv imagini, galerii și videoclipuri. Pluginul vine și cu suport pentru harta, textul și plăcile pentru butoane.

Puteți seta dimensiuni și culori personalizate pentru plăcile dvs., care pot fi configurate utilizând o interfață intuitivă drag-and-drop. Cele mai cool caracteristici, după părerea mea, sunt superbe animații de flip – verificați-le pe demo-ul oficial. Acestea oferă site-ului dvs. web un sentiment foarte distractiv, dinamic și unic.

Costă 29 USD. Sau, există, de asemenea, un supliment pentru Tiles pentru Themify Builder, care face parte din pachetul de suplimente Builder.

Și altele…

Pe lângă cele de mai sus, Themify oferă și o serie de alte plugin-uri cool și la îndemână. Aruncați o privire rapidă acum, dacă nu ați făcut-o deja.

A sustine

Themify oferă documentație extinsă pentru toate temele și plugin-urile sale – există sute de ghiduri disponibile, multe dintre acestea includ videoclipuri care vă pot ajuta. Această secțiune de documentare ar trebui să fie primul port de apel dacă întâmpinați probleme. Există, de asemenea, o secțiune de întrebări frecvente care, deși de bază, ar trebui să ajute utilizatorii WordPress neexperimentați să își găsească picioarele.

În mare parte, totuși, suportul are loc în forumurile Themify. Există subforumuri dedicate pentru fiecare temă și plugin individual, plus există mai multe subforumuri generale.

Creează forumuri de sprijin

Forumurile sunt avantajoase, deoarece creează o bază de cunoștințe publice pe care ceilalți membri le pot învăța – și, din perspectiva lui Themify, nu trebuie să răspundă la aceleași întrebări în mod repetat. Personalul de asistență răspunde rapid și există o mulțime de fire de navigat pentru a vedea dacă problema dvs. a fost deja rezolvată.

Există, de asemenea, asistență prin e-mail, deși acest lucru poate dura, de fapt, mai mult timp pentru a primi un răspuns – are sens ca Themify să își aloce resursele pe forumuri, din motivele expuse. Asistența prin e-mail este în principal pentru interogări pre-vânzare și facturare.

Colecția gratuită

În ciuda faptului că a vândut produse WordPress premium, Themify a oferit o mulțime de lucruri gratuite extraordinare înapoi comunității WordPress – motiv pentru care este păstrat cu o stima atât de ridicată. În această secțiune, voi parcurge cele mai populare instrumente și pluginuri WordPress gratuite. Amintiți-vă – pluginul Themify Builder este de asemenea gratuit.

Temificați portofoliul

Themify Portfolio Post este cel mai popular plugin gratuit al Themify, activ pe mai mult de 50.000 de site-uri, potrivit WordPress.org. Vă ajută să afișați articolele din portofoliu într-un layout curat de galerie, completat cu mai multe informații despre fiecare proiect.

Themify WooCommerce Product Filter

Filtrul de produs WooCommerce este o altă ofertă populară gratuită de la Themify. Vă ajută să adăugați filtre mai detaliate la magazinul dvs. WooCommerce, care permite cumpărătorilor să filtreze în condiții precum:

 • gama de prețuri
 • categorii
 • atribute (culori, dimensiuni, etc.)
 • Etichete
 • …și altele.

Pe măsură ce cumpărătorii modifică filtrele, vor obține rezultate de căutare live. Și, pentru a vă ajuta să creați formularul de filtrare, veți obține o interfață drag-and-drop cu adevărat simplă.

Pop-up-ul Temifică

Popup Themify vă ajută să afișați toate tipurile de pop-up-uri pe site-ul dvs. WordPress. Ceea ce este clar despre acest plugin gratuit este că este complet integrat cu pluginul Themify Builder.

Deci, pentru a proiecta ferestrele pop-up, veți putea utiliza interfața vizuală, drag and drop.

Vei putea apoi să îți direcționezi ferestrele pop-up către anumite pagini, roluri de utilizator, ore din zi și altele.

Completați meniul condițional Plugin

În sfârșit, avem pluginul meniurilor condiționate. După cum sugerează și numele, acest lucru vă permite să utilizați logica condiționată pentru a determina care dintre meniurile dvs. personalizate sunt afișate pe orice pagină dată. Dacă doriți să vă adaptați meniurile pentru a se potrivi cu conținutul afișat pe ecran, acesta este pluginul gratuit de care aveți nevoie.

Gânduri finale

În general, Themify oferă tot ceea ce îți dorești de la un club WordPress – abonamentele sale sunt accesibile, selecția sa impresionantă și produsele sale de înaltă calitate.

Deși produsele sunt disponibile pentru a fi cumpărate individual, dacă sunteți pregătit să partajați cu doar un pic de bani, valoarea Themify crește enorm. Cu mai puțin decât prețul unei a doua teme, puteți avea acces la colecția completă de 42 de teme premium și la toate pluginurile Themify..

Deci, dacă nu vă interesează doar o singură temă sau plugin, ar trebui să mergeți cu Master Club.

Cu teme create pentru o varietate de scopuri și modificări de personalizare aproape nesfârșite, aceste abonamente Themify sunt perfecte pentru constructorii de site-uri seriale și agențiile de creație deopotrivă..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map