Tema „Ultra” a Themify – O nouă temă puternică pentru Builder de pagini pentru WordPress

Oferte WordPress


La începutul anului, magazinul cu temă WordPress Themify a anunțat lansarea Ultra, o temă WordPress flexibilă și receptivă, care vă oferă puterea de a crea un număr nelimitat de machete folosind o interfață ușor de utilizat și de drag and drop-building building.

În ultimii doi ani, a fost o creștere accentuată a numărului acestor tipuri de „totul-în-unul” – teme WordPress în stil – și este ușor de observat de ce: pentru că ele împuternicesc pe oricine, indiferent de experiența sa tehnică, să creeze profesional -spectacole de proiectare de site-uri web.

Aruncăm o privire mai atentă la Ultra pentru a vă vedea ce poate face această nouă soluție all-in-one.

Zona Ultra Setări

După ce ați activat Ultra, vi se va solicita să instalați pluginul Themify Portfolio Posts WordPress. Vei trece apoi la zona de setări – de unde îți vei da seama câte opțiuni îți oferă de fapt Ultra.

Zona de setări generale arată excelent și este împărțită în nouă categorii diferite: general, machete implicite, machete de portofoliu, setări teme, scenariu de imagini, legături sociale, Themify Builder, setări Twitter și conținut de cârlig..

În zona Setări generale, puteți adăuga un marcaj de preferințe (pictograma site-ului care apare în fila browserului) și introduceți codul personalizat în antetul și subsolul dvs.. Categoria de aspecte implicite vă permite să poziționați bara laterală pe stânga sau dreapta sau să o eliminați cu totul.

Una dintre cele mai bune opțiuni din acest domeniu este Aspectul postării. Puteți afișa postări pe blog într-o listă, în trei tipuri diferite de grile de postare sau într-un glisor post.

Totul despre postările și paginile dvs. poate fi ajustat aici – funcții precum metadate, paginare și imagini prezentate. Pagina Dispuneri de portofoliu are și opțiuni similare.

Setări prestabilite

Categoria Setări temă oferă multe posibilități pentru personalizarea designului site-ului dvs. web. În partea de sus a paginii este o opțiune pentru a dezactiva designul receptiv și lightbox-ul galeriei. Mai jos, veți găsi multe opțiuni utile legate de aspectul temei dvs..

Puteți alege dintre 16 scheme de culori, 5 tipuri de tipografie și 9 modele de antet diferite (inclusiv blocul antet, panoul din stânga și compactul în cutie, împreună cu opțiunea de a elimina antetul). Elementele de antet pot fi de asemenea dezactivate; există opțiuni de dezactivat lucruri precum formularul de căutare, sigla site-ului și navigarea prin meniu.

Puteți adăuga, de asemenea, până la patru widgeturi în zona antetului. Footerul site-ului web poate fi modificat în același mod ca antetul – puteți alege dintre mai multe modele de subsol, dezactivați elementele de subsol și puteți defini câte widget-uri sunt afișate..

Pagina Setări temă vă permite, de asemenea, să definiți filtre de imagine, culori de fundal animate, navigare pe pagină și text de subsol.

Setări Ultra Tema

În afara cazului, Ultra are suport pentru social media pentru Twitter, Facebook, Google Plus, YouTube și Pinterest; servicii de socializare suplimentare pot fi adăugate manual. Puteți personaliza numele social media, adresa URL, pictograma, culoarea pictogramei și fundalul. Alternativ, puteți utiliza o imagine în loc de o pictogramă.

Legături ultra sociale

Zona principală de setări are opțiuni pentru dezactivarea scriptului de imagine care generează automat miniaturi, setări Themify Builder, setări API API Twitter și conținut hook. Conținutul cârligului vă permite să introduceți cod în orice zonă a site-ului dvs. web conectând la locații predefinite în designul site-ului dvs. Este o caracteristică pe care am cunoscut-o și iubită prin cadrul Genezei.

Opțiunile sunt disponibile pentru exportarea și importarea setărilor temelor. Conținutul demonstrativ poate fi importat și pe site-ul dvs. web pentru a vă ajuta să vedeți ce este posibil cu Ultra. Dacă nu sunteți sigur de unde să începeți, vă recomand să importați un anumit conținut demo, astfel încât să înțelegeți ce se poate realiza folosind această temă.

Veți găsi mai multe machete pentru Themify Builder: știri, portofoliu, reviste și pagini de destinație a produselor.

Themify Layer Builder

Layout-urile pot fi previzualizate pentru a vă ajuta să vedeți cum va arăta aspectul pe site-ul dvs. web live.

Exemplu de dispunere a știrilor

Ultra acceptă și personalizatorul de teme WordPress. Cu aceasta, puteți insera widgeturi, puteți alege skinuri tematice și puteți modifica stilul corpului site-ului, antetul, bara laterală, subsolul și multe altele. Acesta vă oferă un control complet asupra aspectului site-ului dvs. web. Puteți modifica culorile, marginile, fonturile, structurile și multe altele.

Personalizator de temă WordPress

Deși Themify nu promovează faptul că acceptă personalizatorul WordPress, am considerat că este una dintre caracteristicile mele preferate ale temei. Este o modalitate utilă de a stiliza designul site-ului dvs. și de a vedea modificările făcute automat.

Se modifică Panoul personalizat & Themify Builder

Una dintre cele mai bune caracteristici ale Ultra este capacitatea de a personaliza fiecare pagină de pe site-ul dvs. într-un mod unic. Sub postări și pagini, veți vedea Panoul personalizat de personalizare. În postări, veți vedea opțiuni pentru postare, aspectul temei și Themify Builder. Paginile au file suplimentare pentru postările de interogare și portofolii de interogare.

Dacă modificați opțiunile din această zonă, acestea vor înlocui setările pe care le-ați definit în zona de opțiuni cu tema principală. Fila Opțiuni postare vă permite să modificați multe caracteristici de proiectare, inclusiv bara laterală, lățimea conținutului, imaginea prezentată, filtrul de imagine și multe altele.

Opțiuni de postare

Îmi place ideea că pot personaliza fiecare pagină a site-ului meu. Acest lucru este util pentru stilarea anumitor zone ale unui site într-un mod diferit, fie că este vorba de tutoriale, pagini de contact, despre pagini … sau orice altceva.

Toate opțiunile din fila Aspect temă vă ajută să vă stilați postările și paginile. Tot din zona principală a setărilor tematice există. Puteți schimba culorile, tipografia, designul antetului, fundalurile, culorile textului și multe altele.

Aspectul temei

Creatorul de pagini al Themify se află în ultima filă. Acesta oferă 17 module diferite. Modulele includ post acordion, galerie, hartă, videoclip și o zonă de widget. Alte soluții de construire de pagini tind să ofere o varietate mai mare de module, însă toate modulele principale de care aveți nevoie sunt acolo. În plus, includerea widget-urilor deschide creatorul de pagini la multe posibilități diferite.

Backup Themify Builder

Tot ce trebuie să faceți este să trageți unul dintre aceste module în zona pânzei de mai jos. Când o faceți, va apărea o casetă pop-up care vă permite să modificați setările acelui modul. După cum vă așteptați, opțiunile disponibile sunt diferite pentru fiecare modul. Unele module oferă mai multe opțiuni decât altele, dar am fost impresionat că astfel de module simple precum divizorii de pagină ofereau încă multe posibilități de styling.

Modifică modulul Builder de temă

După ce ați modificat setările unui modul, îl puteți plasa într-o nouă coloană sau rând. Interfața este o briză. După ce ați selectat structura dvs., puteți muta modulele în jurul valorii de dorință.

Plasarea modulelor în coloane și rânduri

Majoritatea constructorilor de pagini drag-and-drop te obligă să folosești partea frontală sau cea din spate. Themify Builder vă permite să faceți ambele. De fapt, am găsit că partea din spate este un mod mai rapid și mai practic de a crea și structura postări și pagini, cu toate acestea, partea frontală este disponibilă pentru oricine preferă să vadă schimbările pe care le fac în timp real..

Themify Builder Frontend

Themify Builder vă permite, de asemenea, să copiați rapid paginile. Acest lucru este util dacă doriți să copiați paginile pe care le-ați creat în alte zone ale site-ului dvs. web. De asemenea, puteți crea părți ale unui aspect și apoi introduceți-l în postări și pagini.

Prețuri

O licență standard pentru Ultra revinde la 49 de dolari. Dacă aveți nevoie de fișierele Photoshop originale, există o licență de dezvoltator disponibilă pentru 69 USD. Ambele licențe oferă un an de asistență și actualizări și pot fi utilizate pe un număr nelimitat de site-uri web.

Dacă cumpărați o temă de la Themify, veți primi gratuit oa doua temă. Cu toate acestea, clubul tematic al Themify oferă o valoare mai bună pentru banii tăi. Calitatea lor de membru standard la clubul de vânzări se ridică la 79 USD / an, în timp ce calitatea de membru al dezvoltatorilor se reduce la 99 USD / an. Aceste apartenențe vă permit accesul la toate cele 39 de teme curente ale Themify și la orice noutăți care sunt lansate în timpul abonamentului.

Preturi pentru club

Themify vinde, de asemenea, pluginuri WordPress premium, precum Post Type Builder, Themify Builder, Tiles Builder, Anunțare Bar (citiți recenzia noastră aici și Meniuri condiționate. O serie de suplimente sunt disponibile și pentru Themify Builder. În mod colectiv, aceste pluginuri și adaosuri) on-urile sunt vândute pentru 175 de dolari, cu toate acestea, un membru al clubului de master, inclusiv aceste produse, este disponibil pentru 139 USD / an. Această opțiune de membru este, în esență, un membru al dezvoltatorului cu adăugarea tuturor pluginurilor și suplimentelor, cu toate acestea, costă doar 40 USD – și nu 175 USD – mai mult. Este o opțiune bună dacă sunteți interesat de oricare dintre aceste pluginuri.

Accesul pe viață la clubul de master este disponibil pentru 279 USD. Ofera aceleasi produse ca si planul de membru al clubului de master. Singura diferență este că nu există taxe anuale. Dacă credeți că vă veți reînnoi calitatea de membru al clubului de maestru pentru un al doilea an, planul de membru al accesului pe viață este cel mai bun mod de urmat.

Gânduri finale

Ultra a trăit cu siguranță numele său ca o temă puternică și flexibilă. Este livrat la pachet cu peste 32 de machete care pot fi utilizate ca punct de plecare și apoi modificate în consecință, un constructor de pagini drag-and-drop ușor de utilizat, care poate fi utilizat în partea din față și în partea din spate și un suport fantastic pentru Personalizator WordPress. Toate acestea înseamnă că Ultra este o soluție flexibilă care se potrivește scopurilor mele.

Ultra are suport nativ pentru fonturile Google, pluginul multilingv WordPress și WooCommerce. Tema a fost optimizată și pentru motoarele de căutare.

Dacă sunteți în căutarea unei teme versatile WordPress care poate fi folosită pentru a crea cu ușurință site-uri web profesionale, vă recomand să consultați Ultra. Are o mulțime de funcții excelente, este ușor de utilizat și are un preț destul de echitabil.

Și în sfârșit, dacă sunteți interesat să oferiți lui Ultra un vârtej, nu uitați că fanii WinningWP pot primi un frumos 20% reducere pentru orice produs Themify prin intermediul nostru convenabil Themify Deal. se bucura!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me