Колекција најбољих тема за преглед ВордПресс-а за 2017. и шире

Где купити ВордПресс теме


Пре куповине производа, већина потрошача креће путем интернета како би истражила њихову потенцијалну куповину. Интересантно је да ће многи признати да их се спречавају непристрасни прегледи приликом процене предности (и слабости) производа..

Овакво понашање значи да су веб странице за преглед ових дана велики посао. Без обзира да ли желите да промовишете своје ствари или зарадите придружене провизије препоручујући туђе производе, постоји прилика да добро зарадите.

Профитабилност онлајн прегледа видели су многи вебмастери који своје веб локације опремљују функционалношћу прегледа. Нарочито су ВордПресс корисници размажени због избора: Могу да додају рецензије на своју веб локацију користећи безброј квалитетних тема или додатака. (Напомена: Већ смо покрили неке од најбољих додатака за преглед ВордПресса који су доступни у претходном посту.

У овом посту фокусирамо се на ВордПресс теме. Као што сам сигуран да знате, теме су првенствено дизајниране за стил вашег вебсајта. Међутим, већина најпопуларнијих тема такође има неке корисне уграђене функционалности, а све укључене теме данас подржавају стилски преглед.

Дакле, без додатног обожавања и никаквим одређеним редоследом, представљам вам неке од тренутно најбољих тема прегледа ВордПресс-а:

Колосек

Започните ствари помоћу Гаугеа – моћне, вишенаменске теме за преглед. Иако је довољно свестран да га може користити већина ниша, Гаугеов привлачни дизајн је најприкладнији за веб локације са технологијом, филмовима и играма.

Снимак екрана

Цена: $ 59 | Ливе Демо | Комплетни детаљи | аутор: ГхостПоол

Сада, будимо јасни: Гауге је посвећена тема прегледа и, као такав, има импресивну функционалност прегледа. Најбољи пример за то су „Гауге“ чворишта. Хубс вам омогућавају да централишете сав свој садржај који се односи на одређену ставку. Ово укључује преглед, најновије вести, слике и, наравно, прегледе. Посетиоци могу прелазити између овог садржаја кликом на картице на врху сваког средишта.

Појединачне критике изгледају запањујуће са резимеом прегледа читаве ширине на дну поста. То укључује предности / недостатке и општу поделу резултата између прилагођених критеријума. Ова укупна оцена је такође додата као значка умањеним сликама почетне странице. Посетиоци могу да додају и „оцену заједнице“ да би повећали веродостојност рецензије.

Са Висуал Цомпосер-ом (вредан 34 УСД) у мегалоним менијима, БуддиПресс / ВооЦоммерце интеграцијом и демо инсталацијом са једним кликом, Гауге је једноставно једна од најбољих тема прегледа.

Гет хостинг

Експлицитна

Следећа, упадљива и визуелно запањујућа Експлицитна тема. Као и пуно сличних сличица, Екплицит такође навигацију чини лаким. Ово се постиже коришћењем лепих клизача са светлим, шареним лебдећим анимацијама. Посетиоци такође могу филтрирати ваш садржај по броју прегледа, коментара или оцена – укупно је осам филтера.

Изричита ВордПресс тема

Цена: $ 64 | Ливе Демо | Комплетни детаљи | од ИндустриалТхемес

Сваки пост садржи корисну таблицу садржаја која омогућава посетиоцима да скоче право на преглед, резиме рецензије, одељак коментара или било коју другу тачку наведену у посту (обично помоћу ознаке заглавља). Са прилагођеним позадинским сликама, рецензије су лако видљиве, а тема подржава четири система оцењивања. И аутор и читаоци могу оставити своју оцену која се може поделити на неограничен број критеријума.

Фантастична, садржајно богата тема, Екплицит дефинитивно је један од мојих омиљених!

Гет хостинг

Валенти

Валенти је сигурно једна од визуелно импресивнијих карактеристика тема на данашњем списку. Са упечатљивом позадинском сликом на целој страници; импресивни ефекти паралаксе; и прелепи, динамични мега менији, Валенти је једна од најбољих тема часописа.

Валенти ВордПресс тема

Цена: $ 59 | Ливе Демо | Комплетни детаљи | аутор Цубелл

У свом срцу, Валенти је тема рецензије и испоручује се са невероватном функционалношћу прегледа. Ово укључује елегантне кутије за преглед са којима ће посетиоци моћи да додају своје сопствене оцене. Укупни резултати се такође приказују на вашим умањеним сликама.

Валенти подржава широк спектар изгледа, као и бескрајне могућности прилагођавања. Изгледима се контролише преко интуитивног екрана поставки, а ви сами можете изградити помоћу познатог Валенти градитеља драг-анд-дроп. Баците на ВооЦоммерце компатибилност и мноштво корисних (и феноменалних) прилагођених виџета, а на рукама имате једну од најбољих тема за преглед ВордПресс-а!

Гет хостинг

ЈМагз

ЈМагз је модерна вест и технологија са уграђеном функцијом прегледа. За посетиоце који воле да им прст пулсира, ЈМагз подржава АЈАКС-ову најновију бочну траку вести, као и кључни вест за вести усидрен на врху странице. Ознака цене такође укључује додатак за изградњу странице Висуал Цомпосер, што вам даје потпуну флексибилност изгледа.

ЈМагз ВордПресс Тема

Цена: $ 59 | Ливе Демо | Комплетни детаљи | од јегтхеме

Функционалност прегледа је посебно моћна, укључујући одличан оквир са резимеом прегледа. Посетиоци могу да претражују одређени преглед користећи напредну функцију претраге, а такође можете директно уградити цене и линкове (заједно са придруженим кодовима) у коментаре.

Да би ЈМагз био лакши за употребу, програмер је додао и функцију за инсталацију демо садржаја једним кликом, два стила заглавља, плус шест унапред уграђених шема боја – међутим, можете да направите сопствену шему боја ако желите.

Гет хостинг

ПоверМаг

ПоверМаг је прекрасна, ВордПресс тема инспирисана часописима. Назван као „нај мишићавија тема часописа / рецензије“, ПоверМаг подупире ову тврдњу са пуно моћних функција. Различити одељци вашег веб места заједно у елегантним мрежама, заједно са клизачем слике, координацијом боја и ефектима лебдења.

Тема ПоверМаг ВордПресс-а

Цена: $ 64 | Ливе Демо | Комплетни детаљи | од дјвд

Рецензије изгледају сјајно захваљујући прекрасним резимеима прегледа. Оне се могу обликовати прилагођеним бојама, звездицом или процентом и до шест прилагођених критеријума. Корисници такође могу да оставе сопствене оцене, а ПоверМаг аутоматски додаје одговарајућу ознаку шеме која покреће богате исечке.

За даљње усавршавање стила, ПоверМаг подржава оквир или широк изглед, неколико изглед блогова и почетну страницу са видгетизираним изгледом. Ако то није било довољно, укључује и премијске додатке у вредности од 44 УСД, укључујући најпродаванији Висуал Цомпосер.

Гет хостинг

РевиевИт

РевиевИт је чиста, једноставна тема преиспитивања у заједници, са директном интеграцијом са БуддиПресс-ом. Ова БуддиПресс интеграција значи да се посетиоци могу пријавити на вашу веб страницу и започети дискусије на наменском форуму.

РевиевИт ВордПресс тема

Цена: $ 64 | Ливе Демо | Комплетни детаљи | аутор: ГхостПоол

Странице за преглед су једноставне, што вам даје простор да сажете важне детаље / спецификације. РевиевИт користи систем за оцену звезда, при чему аутори могу да оцене производ на основу више критеријума на врху сваке рецензије. Након тога можете отворити подне за своју заједницу, а сваки посетилац може оставити своје оцене за сваки критеријум. Посетиоци такође могу да оставе своје оцене преко одељка са коментарима.

РевиевИт нуди две коже (светла и тамна), седам прилагођених виџета и насловну страницу за регистрацију.

* Ниједна нова функција неће бити додата теми, међутим, аутор ће наставити исправљати грешке.

Гет хостинг

МагКСП

МагКСП је дивна тема са уграђеним могућностима прегледа. Његов дизајн је такође врло свестран, са четири различита изгледа почетне странице, обезбеђујући да тема може служити у различитим нишама – само погледајте демо теме ако вам треба доказ! За даљу контролу над изгледом ваше веб локације, МагКСП такође подржава креатор почетне странице са превлачењем и испуштањем, употпуњен координацијом боја категорија и неограниченим бочним тракама.

МагКСП ВордПресс тема

Цена: $ 64 | Ливе Демо | Комплетни детаљи | од МиТхемеСхоп

Функционалност прегледа је чиста, а због прилагодљиве шеме боја омогућава вам да направите упечатљиве сажетке. Тема такође подржава три система оцењивања – звезде (/ 5), проценте (/ 100) и оцене (/ 10).

Заиста лијепа тема, МагКСП је СЕО, брзина и оптимизирана за мобилне уређаје.

Гет хостинг

Улаз

Улаз је лепа, минимална тема часописа ВордПресс. Користи пуно бијелог простора који заиста омогућава да ваш садржај дође до изражаја – било да су то фотографије, постови на блогу или критике.

Унос ВордПресс тема

Цена: $ 49 | Ливе Демо | Комплетни детаљи | од гавибово

Функција прегледа је релативно модерна, али то осигурава да се уклапа у минималистички дизајн теме. Сажетак прегледа можете поставити на дно својих блогова, заједно са укупном оценом од пет и појединачним оценама на основу прилагођених критеријума. Рецензије користе систем за оцену звезда, а тема подржава најновији додатак за критике.

Поред прегледа, Ентранце се може похвалити са два различита изгледа, корисничким темом за прилагођавање тема и четири унапред дефинисана изгледа поста на блогу. Такође можете стилизовати постове на блогу према вашим специфичним захтевима љубазношћу градитеља садржаја за превлачење и повлачење.

Гет хостинг

Невсцоде

Невсцоде је изузетно свестрана тема часописа која се учитава функционалношћу веб локације за преглед. Подржава клизач у стилу решетке, користећи умањене слике за стварно осветљење почетне странице. Такође можете да кодирате боје својим категоријама како би веб локација изгледала лепо, а за додатни стил можете да користите позадинску слику, боју или узорак..

НевсЦоде ВордПресс тема

Цена: $ 49 | Ливе Демо | Комплетни детаљи | аутор: ББОСА-Тхемес

Сажеци прегледа такође изгледају феноменално, са укупним резултатом од 100 плус неограниченим прилагођеним критеријумима за оцењивање предмета. Такође можете да одаберете боје, плус да се потребним ознакама шема аутоматски додају рецензијама – обележавање схеме одговорно је за Гоогле Рицх Сниппетс.

Невсцоде такође подржава опсежне опције типографије (600+ фонтова), седам карактеристичних изгледа и светлу и тамну кожу.

Гет хостинг

СвагМаг

СвагМаг је тема у стилу часописа која користи интересантан концепт: у суштини вам омогућава да поделите веб локацију на неограничен број „мини веб локација“. То вам омогућава да повезани садржај држите на једном месту – одлично за организацију – и такође креирате јединствен изглед и осећај за сваки одељак.

СвагМаг ВордПресс тема

Цена: 54 долара | Ливе Демо | Комплетни детаљи | од ИндустриалТхемес

СвагМаг затим извлачи најновији садржај са сваке мини странице и заједно га саставља на насловној страници. Насловна страна (и свака насловна страна мини-веб локације) изгледа сјајно, са колекцијом карусела и клизача који чине вашу веб локацију супер лаком за навигацију. Сваку страницу можете у потпуности прилагодити прилагођеним бојама, светлим / тамним заглавима и позадинским сликама – СвагМаг укључује готово 50 слика са фотографијама које се могу користити као позадина преко целе странице или можете отпремити своју.

Тема такође укључује функционалност прегледа, са одвојеним оквирима за преглед прегледа (предности / недостатке, главне карактеристике, сажетак итд.), И општу оцену на основу ваших задатих критеријума.

Гет хостинг

Шема

Као што име теме мора да наговештава, Шема је увелике оптимизована за СЕО – она ​​прати све најбоље СЕО праксе, укључује све релевантне обележје претраживача и то брзо. Такође је сјајна тема, такође, са два различита изгледа. На једном се налазе велике сличице, док се други одричу умањених слика за минималистичкији дизајн.

Схема ВордПресс тема

Цена: $ 59 | Ливе Демо | Комплетни детаљи | од МиТхемеСхоп

Шема такође укључује уграђени систем прегледа који вам омогућава да побољшате своје критике наменским изгледима и резимеима. Посетиоци такође могу прегледати ваше коментаре у коментарима, тако да можете боље разумети садржај који ваша публика ужива.

Желим више? Тема такође подржава неограничене позадине, цео каталог Гоогле фонтова и 350+ икона. У ваше постове се додају и релевантни богати исјечци, што ће повећати ЦТР из претраживача.

Гет хостинг

Ревизија

Рецензија је стилска и свестрана ВордПресс тема. Својим дизајном у облику часописа можете да направите веб страницу у различите сврхе. На пример, можете лако комбиновати веб локацију која покрива игре, музику, филмове и технологију. Захваљујући интеграцији Висуал Цомпосер-а, можете и сами да дизајнирате свој изглед.

Преглед ВордПресс теме

Цена: $ 49 | Ливе Демо | Комплетни детаљи | аутор: ГхостПоол

Можете да направите централни центар за сваки покривени предмет, заједно са представљеном сликом пуне ширине – на његово место можете додати и видео ако желите. Ова чворишта посетиоцима стварно олакшавају навигацију до сродног садржаја, као што су прегледи, вести, слике и видео снимци..

Са именом попут Тхе Ревиев, можете бити сигурни да тема подржава врхунску функционалност прегледа. Постови за рецензију долазе са оценама уређивача и корисника, а резултати су приказани на умањеној слици поста. Да бисте побољшали стил, можете да додате и позадинске слике пуне странице и упечатљиве блокаде у сваки пост.

Гет хостинг

НаноМаг

НаноМаг прекрасно користи боју и естетику сличица својих постова са импресивним резултатима. Уз обиље различитих дизајнерских карактеристика – 14 блокова за прављење страница, четири стила заглавља, четири стила мегаменуа, два изгледа и неограничене боје – могућности су заиста бескрајне.

НаноМаг ВордПресс тема

Цена: $ 49 | Ливе Демо | Комплетни детаљи | од јелливп

НаноМаг тема такође долази са значајкама. Укључују библиотеку функција кратких кодова, неограничене бочне траке и прегледе поста. Рецензије изгледају сјајно, са стилским оквирима са резимеом (са неограниченим прилагођеним критеријумима) уграђеним у ваш избор боја.

Није довољно за тебе? Па, НаноМаг такође подржава управљање огласима, постављање клизача и дугмади за дељење друштвених медија. Такође су компатибилни ВооЦоммерце и БуддиПресс.

Гет хостинг

Гонзо

Гонзо мора да буде једна од мојих омиљених тема за преглед ВордПресс-а, са прелепо чистим дизајном и логичном организацијом. Долази са два стила блогера или можете направити прилагођени изглед користећи пет компоненти изгледа. То вам омогућава да створите релативно сложене дизајне, али, за тему часописа, Гонзо успева да остане закрпљен са пуно белог простора.

Гонзо ВордПресс тема

Цена: $ 49 | Ливе Демо | Комплетни детаљи | аутор: ОллиеМцЦартхи

Рецензије у кутији су релативно мале, али вам омогућавају да додате сопствене критеријуме и шему боја. Изгледају сјајно и могу се додати на врх или дно ваших постова. Гонзо такође подржава два система за оцењивање – проценат и звезде. Објављени коментари имају исту таксономију као и редовни ВордПресс постови, тако да можете одабрати да креирате засебну категорију прегледа или их помешате са својим уобичајеним садржајем.

Визуелно запањујућа тема, топло препоручујем да погледате демо!

Гет хостинг

15Зине

15Зине је још једна лепа тема коју су изградили Цубелл, Валентијеви програмери. Направљен је „за 2015. годину“ и као такав интегрише обиље модерних трендова у дизајну. Почетна страница је добро организована, са много различитих модула који се међусобно режу да би се створили сложени изгледи, али без да су препуни. Програмери су изузетно добро комбиновали мноштво слика (љубазношћу сличица) са доста празног простора. Резултати ће вас задесити!

15Зине ВордПресс тема

Цена: $ 59 | Ливе Демо | Комплетни детаљи | аутор Цубелл

Постови изгледају једнако запањујуће. Можете додати више приказаних слика пуне ширине, па чак и додати ефекте паралаксе – ови прелепи дизајнерски елементи пружају импресивне могућности причања приче. Типографија која се користи у целости је различита, а тема се може похвалити мноштвом других феноменалних карактеристика – трендинг мегаменус, Ајак претрага уживо и уграђено оглашавање, да набројимо само неколико.

Што се тиче функционалности прегледа, рецензије изгледају једноставно, али стилски, са потпуно прилагодљивим фонтом, мада више волим различиту подразумевану опцију. 15Зине подржава два типа прегледа (половина и пуна ширина), као и неколико култова за цоол преглед.

Гет хостинг

Ароме

Укус је моћан, тематски магазин ојачан АЈАКС-ом. Тема вам омогућава да направите низ мини локација, омогућавајући вам да одвојите, циљате и брендирате различите делове веб локације. Ове мини странице се могу међусобно повезати и саставити на почетној страници.

Арома ВордПресс тема

Цена: $ 59 | Ливе Демо | Комплетни детаљи | од ИндустриалТхемес

Функционалност прегледа, посебно је изузетно свеобухватна. Свака рецензија долази са одвојеним одељцима за детаље о предметима, сажетке и резултате, што вам омогућава да цртате комплетну слику за своју публику. Рецензије су чистог изгледа и садрже неограничене критеријуме и одвојене оцене уредника и корисника – корисници могу да оцењују ставку и помоћу потпуно различитог скупа критеријума. А, како би се подстакла дискусија, систем прегледа је уграђен у систем коментарисања.

Укус је такође пун хладних функционалности, од моћних пречица до прилагођених виџета. Такође подржава демо инсталацију једним кликом како бисте брже започели са радом.

Гет хостинг

Слагалице

Даље, загонетке – ведре, смеле и шарене попримају тему часописа. Нови постови се додају у мрежу почетних страница, а две мреже нису исте. То је зато што свака ставка решетке подржава осам изгледа и неограничене боје за позадину описа. Сваки елемент можете држати униформисаним и организованим или можете мешати и слагати еклектичну решетку са одличним резултатима – погледајте демо снимак екрана да бисте видели колико ово ефективно изгледа! Постоје и анимирани ефекти лебдења на свакој ставци, због чега се ваша веб локација осећа динамично и живо.

Загонетке ВордПресс тема

Цена: $ 59 | Ливе Демо | Комплетни детаљи | аутор: ТхемеРЕКС

Функционалност прегледа изгледа сјајно, са бојом усклађеним оквиром који садржи неограничене критеријуме за преглед и систем оцењивања звезда. Читатељи могу да кликну на две картице на врху да би се пребацивали између ауторских и корисничких оцена.

Слагалица такође укључује напредне могућности прилагођавања, функцију бочног менија и елегантне клизаче слике.

Гет хостинг

Невсмаг

Невсмаг је модерна тема у новинама. Садржи преко 60 комбинација изгледа, 22 прилагођена виџета и мноштво прилагођавања, што вам даје платформу за прављење вашег савршеног вебсајта. Много страница приказује исте везе изнова и изнова, а Невсмаг за то има иновативно решење: „Јединствени систем чланака“ који спречава да се чланак више пута наводи на почетној страници.

НевсМаг ВордПресс тема

Цена: $ 49 | Ливе Демо | Комплетни детаљи | би тагДИВ

Ту је уграђена функција за преглед ван оквира, са три одвојена система оцењивања – звезде, проценат и бодови. Ознака шеме аутоматски се додаје прегледима постова тако да ће ваш садржај садржавати богате исечке у СЕРП-овима.

Невсмаг нуди инсталацију демо садржаја једним кликом, са шест јединствених демонстрација које можете изабрати. Такође се испоручује са функцијама за кратке кодове релевантним за новине, клизачем за мобилне уређаје и интеграцијом Гоогле АдСенсе огласа.

Гет хостинг

ОлдПапер

ОлдПапер је још једна од мојих омиљених тема за преглед због класичног стила. Као што име говори, програмери су се одлучили за дизајн „старог стила“, са доста белог простора. Долази са седам конфигурисаних шема боја, мада сте слободни да дизајнирате своје.

ОлдПапер ВордПресс тема

Цена: $ 59 | Ливе Демо | Комплетни детаљи | би тхундертхемес

Системи за преглед изгледају фантастично и можете да додате рецензије у било који пост, страницу или прилагођену врсту поста. Рецензије се могу обликовати према вашем избору боје, критеријума и типографије. Постоје и три система оцењивања. Осим што додајете рецензије у своје постове, постоје и три прилагођена виџета за приказивање рецензија у било којем простору виџета.

ОлдПапер такође подржава три јединствена стила заглавља, од којих су два истакнута на рекламним банерима – сигуран начин за повећање прихода од огласа.

Гет хостинг

Интерактиван

Интерацтиве је тема блога и часописа професионалног изгледа. Има прекрасну истакнуту мрежицу ​​на врху странице, уз велике сличице као важан елемент дизајна – мрежа такође помаже у навигацији. Долази са три изгледа почетне странице и пуно прилагођених видгета тако да можете да спакујете обиље веза.

Интерактивна ВордПресс тема

Цена: $ 59 | Ливе Демо | Комплетни детаљи | од МиТхемеСхоп

У рецензијама се налази јарко обојена кутија. Без блиставих елемената дизајна, овај посетиоцу усредсређује на ваш садржај. Међутим, по мом мишљењу, смела боја, оцене звезда и минималан дизајн изгледају чисто и лако се пробављају.

Тема је такође препуна функција, укључујући неограничене позадине, 600+ Гоогле фонтова, интеграцију АдСенсеа, облаке ознака, ознаку вести и мегамену.

Гет хостинг

Мотор

Мотор је супер-стилска тема часописа високих перформанси. Главна продајна тема теме је свеобухватна функционалност превлачења и повлачења – без ограничења. Ако можете то да мислите, то можете учинити и са Енгинеом, а то вам даје готово неограничене могућности изгледа.

Тема мотора ВордПресс

Цена: $ 64 | Ливе Демо | Комплетни детаљи | од ИндустриалТхемес

Мотор вам такође омогућава да направите наменске мини веб локације, што је ефикасан начин да раздвојите веб локацију. Мини локацији можете посветити свакој категорији, а свака мини-локација омогућава јединствен изглед, лого, позадинску слику, шему боја и типографију.

Функција прегледа теме је такође прилично феноменална. Постоје засебни оквири за преглед и оцену, а сваки омогућава прилагођену позадинску слику. Већина функционалности прегледа омогућава прилагођене критеријуме, али Енгине признаје да нису сви критеријуми подједнако важни. Као такав, можете да процените своје критеријуме када рачунате укупну оцену – леп додир.

Гет хостинг

Последње мисли

Овим се закључује наш преглед најбољих тема за преглед ВордПресс-а за 2017. годину. Познавати било које друге теме прегледа квалитета?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me