Prihranite čas in trud z uporabo Blog2Social za trženje socialnih medijev

Nedolgo nazaj sem napisal članek o navzkrižnem oglaševanju na družbenih medijih, da bi prihranil čas in pridobil nateg. Po pregledu Blog2Social menim, da bi vam to orodje izredno pomagalo pri navzkrižni promociji.


Blog2Social je vtičnik WordPress. Morda že uporabljate orodja, kot sta HootSuite ali IFTTT, vendar Blog2Social postopek še avtomatizira z interakcijo z vašim blogom WordPress, da se v ozadju samodejno prekriža za vaše oglaševanje.

Prilagojene objave v družabnih medijih s strani platforme

melanie tamble

Obstajajo številni vtičniki, ki bodo avtomatizirali objavo na družabnih medijih za vas. Nekateri so odlični, nekateri pa grozni. Blog2Social je eden bolj prilagodljivih in zanimivih vtičnikov. Ena od funkcij, ki mi je v Blog2Social res všeč, je, da ista objava ni poslana vsem omrežjem socialnih medijev, ampak je prilagojena tako, da bolje ustreza tej platformi.

Melanie Tamble, ustanoviteljica in izvršna direktorica Blog2Social, si je vzela čas, da se je z nami pogovorila o tem uporabnem vtičniku in kaj lahko stori za lastnike blogov. Tamble v skupni rabi:

Omrežja ponujajo posebne funkcije za promocijo vaših objav, skupnosti pa se zelo različno odzivajo na posebne oblike objav.

Čeprav #hashtags dobro delujejo za Twitter in Instagram, so se izkazale za manj učinkovite za Facebook ali LinkedIn. Uporabniki Facebooka imajo raje kratke komentarje, medtem ko uporabniki Google+ veliko bolje sodelujejo z daljšimi besedili. Če pošljete isto sporočilo vsem svojim omrežjem, zamujate priložnosti za doseg in sodelovanje s svojim občinstvom. Slabo oblikovane objave imajo nižjo uvrstitev in manj vidnosti.

Vtičnik, ki ga je ustvaril nekdo v rovih

Blog2Social se je rodil iz promocijskih potreb generalnega direktorja. Tamble je rekel:

Vodimo pet korporativnih blogov in veliko družbenih omrežij, osebnih profilov. Potem so tu še naše poslovne strani, fokusne strani in skupine na Twitterju, Facebooku, Google+, LinkedIn, XING, Instagram, Flickr, Pinterest in drugi, kot so Tumblr, Medium, Torial, Diigo in Delicious.

Tamble opisuje postopek posodabljanja vse te vsebine kot “mučno” delo, ki je trajalo veliko časa. Ker so želeli svoje objave prilagoditi posebnim funkcijam in politikam vsakega omrežja, programska oprema za avtomatizacijo preprosto ne bi ustrezala njihovim potrebam. “Potrebovali smo orodje, ki nam je pomagalo narediti vse to z minimalno količino dela, vendar z optimalno proizvodnjo.”

Podjetje Tamble je bilo dobro, da nadaljuje in ustvari tovrstni vtičnik. Podjetje že več kot 16 let razvija in ponuja spletna marketinška orodja in storitve. Že razvili so spletno storitev CM-Gateway, ki je namenjena prekrivanju objav na novice, povezave, slike in dokumente na družbenih medijih.

»Ideja za Blog2Social je prišla kot očiten koncept. Ustvarjena je bila zato, da bi nam pomagala in drugim blogerjem pomagala pri upravljanju družbenih medijev za svoje bloge veliko hitreje in enostavneje. “

Blog2Social

Blog2Social naredi stvari še korak dlje

Tamblejev cilj z Blog2Social je bil združiti prednosti individualne souporabe in prednosti avtomatizacije družbenih medijev. S tem v mislih Tamble opisuje postopek ustvarjanja Blog2Social kot tistega, v katerem »dajo veliko možganov in raziskujejo posamezne objave v samodejnem formatu v obliki, ki najbolje deluje v vsakem omrežju«.

Nekatere funkcije vtičnika Blog2Social vključujejo:

 • Samodejno oblikuje objave na družbenih medijih ne le z največjim številom znakov, ki so na voljo za vsako omrežje, temveč tudi z idealno dolžino besedil in komentarjev. Te dolžine temeljijo na statističnih podatkih in izkušnjah.
 • Možnost urejanja vsakega napolnjenega besedila objave in komentarja posamično. Lahko dodate osebne komentarje, hashtags ali ročaje, kot je primerno za različne mreže in skupnosti.
 • Omogoča predogled ene strani za vsa izbrana omrežja s samodejno oblikovanimi in vnaprej napolnjenimi besedilnimi polji. Besedilo lahko uredite v enem preprostem postopku dela za vsa izbrana omrežja, profile, strani in skupine.
 • Predlogi za najboljši časovni razpored bodo dali ideje o najboljšem času za načrtovanje objav v določenih omrežjih družbenih medijev. Vse to temelji na raziskavah in statističnih podatkih. Prav tako lahko večkrat načrtujete objavo.

Seveda lahko, tako kot pri drugih avtomatiziranih vtičnikih za socialne medije, program preprosto nastavite tako, da samodejno objavi, ko objavite nekaj novega. Z Blog2Social vam je na voljo le veliko drugih možnosti, če jih želite uporabiti.

Prava platforma ob pravem času

Ta vtičnik je namenjen lastnikom malih in srednje velikih podjetij. Tipični bloger je operacija z enim ali dvema moškima (ali ženskami). To pomeni, da mora bloger nositi veliko klobukov, tudi marketinško kapo.

Z Blog2Social postane klobuk manj okoren, saj programska oprema prihrani veliko časa. Tramble poudarja, da je pomembno, da ne objavljate le v pravih omrežjih, temveč da pravočasno objavite pravo vrsto vsebine..

Pravi čas vaše objave je lahko ključnega pomena za pridobivanje večje pozornosti vaše publike. Vsaka mreža ima svoje ure hitenja za aktivnosti in udejstvovanje. Kadar koli objavite objavo, bo le del sledilcev dejansko videl vašo objavo. Objave so deležne večje pozornosti, ko so vaši sledilci v spletu.

Za vsako omrežje obstajajo različni časovni razmiki, zaradi katerih bo vaša objava bolj verjetno pritegnila pozornost tistih, ki so v določenem času.

Primer Tramble pojasnjuje, da lahko sledilce Twitterja najbolje najdete pred in po opravkih, medtem ko je bolj verjetno, da se popoldne in zvečer srečujete z oboževalci Facebooka in Instagrama..

“Jaz osebno vedno uporabim” najboljši časovni razpored “in nato po potrebi urejam čase na ravni omrežja. Zame je to najbolj priročna možnost. Ko ga enkrat uporabite, ga nikoli ne želite zamuditi. “

Poudarja, da vas bo ročna skupna raba v vsakem omrežju in izpolnjevanje teh zahtev ves čas zaseden.

Blog2Social je bil zasnovan posebej za to, da je naloga hitrejšega in preprostejšega promoviranja naših objav na spletnem dnevniku. Združuje prednosti posamezne skupne rabe s prednostmi samodejnega navzkrižnega objavljanja in samodejnega načrtovanja.

Potiskanje stare vsebine

Ena najzanimivejših lastnosti Blog2Social zame je bila zmožnost večkratnega načrtovanja objave.

Recimo, da o novem članku na Facebooku objavite ob 18:00 v torek. Takrat ne bo vsak privrženec na Facebooku. Če pa naslednji dan znova objavite sporočilo, lahko ujamete druge, ki niso bili prvič objavljeni.

Na enak način lahko z orodjem potisnete staro vsebino in jo vzdržujemo aktivno.

Kot smo že omenili, bo vsakič, ko objavite v svojih omrežjih, le del sledilcev videl vašo objavo. Zato bi bilo dobro, da svojo objavo delite večkrat. Vendar obstajajo posebne prakse, povezane s omrežjem, kako pogosto delite svojo objavo, pa tudi, kdaj in kako deliti.

Na Twitterju lahko svojo objavo delite sprva do 4-krat na dan, če jo pomešate z drugimi objavami, medtem ko objavljanje večkrat na Facebooku lahko razjezi vaše oboževalce. Z Blog2Social lahko načrtujete ponovno skupno rabo svojih objav na ravni omrežja, tako da lahko spoznate vsako omrežje. Na primer, lahko določite posebne nabore omrežij

Notranji nasveti za promocije družabnih medijev

Melanie Tramble je poleg vodenja podjetja tudi sama blogerka o hrani. jaz

prosila jo je, naj mi predstavi primer, kako bi Blog2Social deloval zame, če bi objavil, recimo, recept za bananin kruh. Poleg tega, da nas je pustila, da obožuje bananin kruh, je Melanie Tramble to povedala:

Blog2Social bo samodejno spremenil vaš oglasni recept v optimalen format za vsako omrežje in samodejno spremenil slike na bananinem kruhu, tako da ustrezajo zahtevam omrežij.

Izpostavila je, da bo predogled na eni strani zagotovil pregled vseh objav v izbranih družbenih omrežjih, profilih, straneh in skupinah, ki jih želim deliti s svojo objavo.

Postopek bi bil preprost, saj bodo vsa polja za urejanje predhodno napolnjena z odlomkom mojega recepta v ustreznem številu znakov, ki najbolje deluje za vsako socialno omrežje.

Besedilo lahko uredite ali dodate osebne komentarje. Na primer, prosite svojo skupnost foodie, da preizkusi vaš recept in komentira svoj blog. Dodate lahko še več hashtagov, da boste svoj recept lažje našli po drugih blogih o receptu in blogerjih o hrani. Lahko dodate ali spremenite vse, kar se vam zdi primerno, da izpolnite svojo najboljšo prakso za svoje foodie skupnosti. To je le en preprost korak za vsa vaša omrežja in skupnosti.

Nadalje je pojasnila, da če izberem “najboljši časovni razpored”, bo pred vsakim predogledom omrežja prikazan predlagani čas za naslednji termin, ki temelji na najboljših časovnih nastavitvah. Izbral sem lahko svoje lastne nastavitve časa ali urejal čas. Izbrala bi tudi, ali naj se objave ponovijo ali jih celo objavim takoj.

In še nekaj, kar bi lahko naredil s svojim receptom, da bi še bolj dosegel:

 • »Če imate po receptu več slik za zalivanje ust, lahko svojo objavo ponovno delite tako, da vsakič izberete drugo sliko. To vam daje več priložnosti, da svojo objavo delite v različnih dneh in časih in vsakič dodate drugo obleko. “
 • »Prav tako lahko preprosto izberete ali prekličete izbiro in shranite katero koli omrežje po vaši izbiri za kakršne koli posebne namene. Če na primer delite objavo s svojo predstavljeno sliko v vsa svoja omrežja in jo nato z drugimi slikami ponovno delite samo na Twitter, Pinterest in Instagram. “

Zdi se, da je s tem programom veliko prilagodljivosti, da ga lahko uporabniki prilagodijo svojim potrebam po družbenih medijih.

16 nasvetov o notranjih informacijah SMM Melanie Tamble

Tamble je ponudila naslednje “notranje” nasvete, ki vam bodo dali nekaj vpogleda v to, kako uporablja Blog2Social za svoja spletna mesta in obseg stvari, ki jih lahko storite s pluginom. To so hecki, ki so se ji zdeli koristni. Lahko jih preizkusite in vidite, kateri delujejo ali vi.

 1. Twitter – Ključnim besedam doda #hashtags. Doda tudi @handles, če se želi za objavo sklicevati na določen Twitter račun.
 2. Facebook profil – doda osebni komentar, da predstavi svojo objavo. Postavlja vprašanja ali prosi ljudi, da komentirajo njeno objavo. To spodbuja angažiranost.
 3. Facebook stran – »Svoj komentar nekoliko prilagodim svoji strani podjetja, da mu dam bolj formalni pridih. In načrtujem ga za drug čas (Best Time Scheduler to naredi samodejno). “
 4. Google Profil – Tamble doda nekoliko daljši uvod za svojo objavo. Daljši komentarji delujejo bolje v Googlu. Prav tako doda #hashtags za ključne besede v Googlu+.
 5. Google Page – Vzame isto besedilo, kot je bilo uporabljeno za njen profil, vendar je urnik v drugem času.
 6. Google Skupina – znova uporablja isto besedilo, vendar bo ob različnih dneh objavila različnim skupinam, da jih malo razbije.
 7. LinkedIn profil – Zagrabi isto besedilo, ki ga je uporabila na svoji Facebook strani za uporabo na svojem LinkedIn profilu.
 8. Stran LinkedIn ali Fokusna stran – Tamble za to zgrabi isto besedilo, kot ga je uporabila na svoji Googlovi strani.
 9. Instagram – »Včasih dodajam komentarje o klicu ali poziv za delitev, če je primerno, in preverim #hashtags. Blog2Social oznake vaše objave samodejno spremeni v #hashtags. “
 10. Pinterest – Pri Pinterestu Melanie Tamble samo preveri vnaprej napolnjeno besedilo in #hashtags, običajno pa je tisto, kar je samodejno postavljeno v ta polja.
 11. Flickr – Spet samo preveri tiste napolnjene stolpce. Dodaja: “Celotno objavo lahko dodate tudi kot opis slike.”
 12. Srednja – »Svojo objavo ponovno objavim, kakršna je, ali spremenim naslov in uvod. Vedno načrtujem objavo s 3-5-dnevnim zamikom do prvotne objave, da bi iskalniki najprej indeksirali moje prvotno besedilo. “
 13. Tumblr – Uporablja enako tehniko, kot je navedena zgoraj za Medium. Zavlačuje, da lahko prvotno objavo najprej indeksira v iskalnikih.
 14. Torial – To je še ena platforma, kjer uporablja isto tehniko, kot jo je uporabljala za Medium in Tumblr.
 15. Diigo – Na tem področju ne spreminja sprememb. Tamble preprosto objavi objavo in povezavo, kakršna je.
 16. Delicious – Tamble uporablja isto tehniko, kot jo je uporabljala za Diigo. To je hitro preverjanje škatle, ne da bi bil potreben nadaljnji vnos.

Kaj me bo to stalo?

Posnetek zaslona spletnega dnevnika Blog2Social.com, ki prikazuje strukturo cen.

Vse to zveni kot uresničitev sanj, vendar se morda sprašujete, kaj vas bo stalo Blog2Social. Stroški so v primerjavi z nekaterimi konkurenti v resnici precej razumni. Na primer, poglejmo njihov najbolj prodajani paket Pro paket, ki ima veliko funkcij, na primer 5 uporabnikov na licenco, 5 računov na omrežje in vrhunsko podporo.

Ta paket porabi 99 evrov na leto (99 evrov), kar je približno 104 USD. Seveda se bo znesek razlikoval odvisno od trenutnih menjalnih tečajev, vendar naj samo trdimo, da ostane približno 100 dolarjev na leto. Za primerjavo sem plačal LinksAlpha 8 USD / mesec za veliko manj funkcij in brez možnosti ločevanja računov.

Glede na oceno, je Blog2Social zelo primerljiv z drugo programsko opremo, vendar ponuja veliko več možnosti. Dejansko sem se, ko sem za svoj intervju izvedel več o tej programski opremi, odločil, da bom prešel na Blog2Social za leto 2017. Verjamem, da mi bo prihranil čas in trud pri mojih promocijah. In, ne, Blog2Social mi nikakor ne plačuje, da bi to rekel. To je moje nepristransko mnenje po preučitvi, kaj lahko ponudijo.

Vtičnik ima tudi brezplačno različico, če imate težek proračun. Izgubili boste nekaj funkcij, na primer možnost dodajanja dodatnih uporabnikov in najboljše načrtovanje. Tamble stanja:

Številni blogi so popolnoma zadovoljni z brezplačno licenco, ki vključuje tudi urejevalnik predogleda na eni strani za enostavno prilagajanje objav v družabnih medijih s posameznimi komentarji, hashtags in ročaji.

S svojimi osebnimi profili družabnih medijev se lahko povežete in prepisujete na Twitter, Facebook, Google+, LinkedIn, XING, Tumblr, Medium, Torial, Instagram, Pinterest, Flickr, Diigo, Delicious. Prav tako lahko znova delite svoje stare objave kadar koli želite ponovno deliti svojo zimzeleno vsebino ali deliti posodobitev objave v svojih računih v družbenih medijih..

Ali ste z Blog2Social enako zanimivi kot jaz? Če vodite spletni dnevnik WordPress in vas zanima, da ga preizkusite, lahko brezplačno različico prenesete s spodnjo povezavo. Če želite nadgraditi funkcije, jih lahko kadar koli nadgradite za slabih 49 USD, odvisno od tega, katere funkcije in koliko uporabniških računov potrebujete.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me